door Havermout in Binnenland  ·  39 Reacties

  • 6
  • 697x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Moet gewoon gratis zijn, je gaat tenslotte niet voor de lol naar het ziekenhuis.

1
1 Interessant

@1 Dan gaan onbevoegden hun auto er ook neer zetten omdat het op hun plek van bestemming niet gratis is.

12
2 Reagurius

@1
Je kan er ook met het OV komen...
En ja de grond kopen en inrichten met een parkeerterrein moet ergens van betaald worden. question

Waarom moet alles altijd "garatis" zijn, als je het niet voor je plezier doet? Dat 'argument' ontgaat mij toch wel enigszins. question

16
3 Gandalf

@2
Ja er zullen er altijd wel misbruik van maken maar de meeste ziekenhuizen staan best ver van binnensteden dus zal dat denk ik wel meevallen.

3
4 Interessant

@3 misschien omdat er voor bepaalde diensten al enorm veel belasting voor word afgedragen.
we betalen telkens meer om er niets voor terug te zien of te krijgen.
belasting geld is geen gratis geld voor ...
het is voor en door ons burgers en daar voor kan telkens niets ervan af.

1
5 Gratiebarmhart

@2 Handige ! Gewoon gratis uit rijkaarten uitdelen aan de patiënten na hun bezoek.

0
6 LeoLedje

@2 Dat risico loop je uiteraard. Maar je kunt het parkeerterrein afsluiten met een slagboom met kentekencheck. Is het kenteken op minder dan, pak-'m-beet, 1 kilometer geregistreerd, dan kom je het terrein niet op.

11
7 rolstoeltje

De ouderorganisaties zullen een brief van het ziekenhuis krijgen waar allemaal opgestoken middelvingers op afgebeeld staan.

1
8 Voorzittershamer

@7 , dus als je dan verrekt van de pijn, moet je toch maar gaan lopen of betalen? Ik vind het idee van @6 een stuk beter.

0
9 Giesje

@1

Dat kan alleen al je ziekenhuizen midden in de polder bouwt. Maar ziekenhuizen hebben nogal de eigenschap om juist midden in bebouwing te staan.

8
10 WijzeDwaas

@6

Dat is op zich een goed idee. Maar wie gaat dan de beheerskosten van al die parkeergarages betalen?

6
11 WijzeDwaas

@11 wat dacht je van de wegen belasting en de gemeentelijke belasting ?

0
12 Gratiebarmhart

Het idee van @6 is misschien beter. Maar ik zei niet voor niets pak-'m-beet 1 kilometer; je kunt elke afstand bedenken die je wilt.

4
13 rolstoeltje

Wie het parkeergeld niet eens kan betalen moet niet autorijden. Men kan gewoon met het ov, de fiets, lopend of met de taxi naar het ziekenhuis gaan. Of zich door iemand laten brengen, dat kan ook nog. Wat wordt het volgende, ouderenbonden die een benzinekostenvergoeding voor patiënten eisen?

13
14 Mrs. K

@11 De rijken, schat ik zo in. De inkonstenbelasting daarvoor verhogen question

9
15 Mrs. K

@12

Dan ga je het weer op de burger afwentelen. En als je dit forum lees, die jankt toch al dat de belastingen te hoog zijn.

8
16 WijzeDwaas

@14 Sarcast .

0
17 LeoLedje

@13 Dat is echt niet haalbaar bij ziekenhuizen in de grote steden waar heel veel patiënten komen en weinig parkeergelegenheid is.

7
18 Mrs. K

@15 de rijken ja ja hmm hmm
die mogen ook wel eens daadwerkelijk wat gaan bijdragen janken altijd het hardste.

wat dacht je van die belachelijk hoge accijn daar kan toch wel een parkeerplaatsje vanaf ?
iets terug geven i.p.v dat altijd enkel nemen en graaien.

0
19 Gratiebarmhart

@17 Nee hoor, ik ben bloedserieus. Het is van de zotte dat zoiets bedacht wordt terwijl er voldoende alternatieven zijn.

7
20 Mrs. K

@19 Van andermans inkomen is het inderdaad gemakkelijk uitgeven. Waarom zouden zij moeten opdraaien voor het luxeprobleem van anderen die te beroerd zijn om zich af te laten zetten/op te laten halen of het ov te nemen?

7
21 Mrs. K

@16 maar van die hoge toch al te hoge last wat zien we daar dan voor en waar betalen we die dan voor ?
als er voor zo veel geld niet eens een parkeer plaats af kan.
zie jij nog ergens wat terug voor al die hoge lasten ?

1
22 Gratiebarmhart

@22

Denk jij dat je parkeergarages voor niks kan bouwen? Er moet personeel rond lopen wat de boel in de gaten houdt.

8
23 WijzeDwaas

@23 , vaak maar paar operators achter de computerschermen. En vaak nog op afstand.

1
24 caso

@5
Even voor de duidelijkheid: Ik kan de 'eis' van de ouderenbonden om de parkeertarieven naar beneden bij te stellen wel onderschrijven: men hoeft deze inkomsten niet uit te melken.
Maar ik vind dat nog iets heel anders dan dat die tarieven op nul moeten komen zoals in #1 te lezen staat ( gratis !).
Natuurlijk ga je niet voor je lol daar heen, ( misschien ook wel als je tattoos laat weg lazeren, of botox inspuiten. question ), maar dat vind ik geen reden om dan gratis diensten te eisen!

Overigens doet de ouderenbond dat ook niet. Die willen normale prijzen nl. door een verlaging!

Dat er een stuk grond is gekocht en ingericht voor parkeerplaatsen kost geld. Daarna moet dat terrein ook worden onderhouden (gras wegbranden, afval ruimen, boompjes snoeien).
Die kosten mogen wat mij betreft best voor rekening van de gebruikers komen. Die mikken er waarschijnlijk ook die lege flesje, blikjes en papierwikkels neer.... question

1
25 Gandalf

@22
Denk jij werkelijk dat van "die hoge toch al te hoge last" gratis parkeerplekken bij de ziekenhuizen worden neergelegd/uitgerold?
Mankeert er dan niets ernstigs aan je?

Van de verplichte ziekenzorg premie, hoop ik, nemen ze goede artsen aan in het ziekenhuis, zodat als ik of jij ziek zijn er goed/deskundig personeel is om onze kwaaltjes en ziektes te genezen. Ik begrijp dat dat van jou niet zo hoeft: als je er maar gratis kan parkeren is het goed?

De zorg is duur, en wordt ook alsmaar duurder.
Van de week stond er nog op Nieuwskoerier te lezen dat de minister in zijn dommigheid heeft besloten dat lesbiennes en alleenstaande vrouwen ook in aanmerkingkomen voor een dure behandeling om zwanger te worden... Tuurlijk. De biologische methode daar hebben ze geen zin in, zijn ze te goed voor. { Een onenightstand? hoe durft iemand het voor te stellen?}
Dus wordt er weer extra gemedicaliseerd.
Je snapt toch wel dat er geen geld meer is voor jouw parkeerplekje? Dat is ook eigen risico!
Kom met de bus! Of zet je auto 300 meter verder op! question

De zelfredzaamheid is in Nederland ook ver te zoeken. question

3
26 Gandalf

@1 : Vind ik ook.
@2 : Daar zijn oplossingen voor, patienten/bezoekers een uitrij-pasje geven, anderen verbieden.
@3 : Het OV? Laat me niet lachen. Probeer maar eens bij het ziekenhuis in Hoogeveen te komen, of Emmen, of Maastricht vanuit Schin op Geul... De wereld is groter dan Amsterdam! En dan moet je ook nog de fysieke conditie hebben om tussen treinen en bussen te rennen... Ik zou de vraag andersom willen stellen, nl. waarom moet aan alles verdiend worden? Het artikel v/d NOS stelt dat parkeerterreinen zijn verkocht aan parkeerbedrijven. Dus zelfs die paar meter rondom het ZH zijn al geprivatiseerd?!? Trump had het kunnen bedenken... question

1
27 romeo-bravo

Diegene, die langdurig met het OV naar het ziekenhuis moeten zijn ook kapitalen kwijt. Zo goedkoop is dat ook niet. Ik denk wel dat er mogelijkheden moeten zijn voor zowel OV reizigers als parkeerders om aan een abonnement te komen waardoor je goedkoper kunt reizen of parkeren.

0
28 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Het excuus van sommige ziekenhuizen dat het parkeren "is uitbesteed" is een slap excuus. Ging het ziekenhuis bij de aanbestedingsprocedure voor de hoge pachtsom, zonder limiet aan de prijsstelling vast te leggen? Zo ja, dan wisten ze bij voorbaat dat een parkeerbedrijf als Q-Park gaan voor winstmaximalisatie en niet voor "kostendekkend parkeren".

8
29 Barbapapa-7,5

sja als de overheid meerdere van zn kerntaken in de uitverkoop doet gaat het overal knellen en krijg je tweedeling en uitstluiting.
U betaalt dubbel. Aan de overheid middels belastingen en anderzijds aan de verhoogde prijzen van de bedrijven. In het geval van de zorg wordt u ook nog eens met het kluitje in het riet gestuurd want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Winst + winst is dubbelwinst

0
30 delarosa@europe.com

@14
Wat ben je toch een warme, invoelende, persoonlijkheid. Gatverdamme.

2
31 _Kapnah_

@29 : +
En om te laten zien dat het inderdaad een slap excuse is en dat Q-park de slechte niet is en het dus gewoon het ziekenhuis is dat de tarieven bepaald:
https://www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/zutphen/gelre-ziekenhuizen/
dagkaart voor 6 euro..

0
32 Jackd

@30 "U betaalt dubbel."

Inderdaad dat is de neoliberale samenleving - dubbel genaaid worden. Een overheid die zich niet meer verantwoordelijk voelt voor de burger en die samenwerkt met commerciële bedrijven die monopolie posities (geen concurrentie en dus hoge prijzen) van de overheid krijgen om de burgers uit te zuigen. De positie van de verzekeraars in de gezondheidszorg is hierbij het duidelijkste voorbeeld.

0
33 Conradijntje

Ziekenhuizen staan veelal in steden waar het sowieso al hopeloos en duur parkeren is... als je het bij een ziekenhuis gratis of goedkoop maakt, zijn alle parkeerplaatsen bij een ziekenhuis binnen no-time bezet door werknemers en winkelend publiek wat niet niet in een ziekenhuis komt.... Hoe ga je controleren of iemand werkzaam is in een ziekenhuis of op bezoek komt bij een patiënt?

0
34 LoydMorris

* Verwijderd door de redactie *

35 Geert

@35 Lange rijen met mensen en auto’s voor de deur en uitgang van ziekenhuizen....
Wie gaat deze controleurs die 24/24 uur per dag aanwezig moeten zijn betalen?
Je zult maar met spoed naar het ziekenhuis moeten. Iets wat toch zeerveel voorkomt, zowel als patiënt als bezoeker....

0
36 LoydMorris

* Verwijderd door de redactie *

37 Geert

@34
Ik weet niet welke ziekenhuizen jij bedoelt,maar de ziekenhuizen die ik mij kan bedenken liggen niet in de buurt van een winkelgebied.

0
38 Hangingmen

@36
Je kan die controle (elektronisch) doen nadat een kaartje bij de slagboom is getrokken. Of (pas) op het moment dat er afgerekend moet worden. Dat is geen rocketscience, het ticketsysteem is er namelijk al.
De meeste SEH afdelingen hebben een aparte ingang (ambu's komen daar ook aan) met een aparte parkeerplaats. Die slagboom gaat open nadat je je via het belletje bij de receptie hebt gemeld.

0
39 _Kapnah_

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@36 We gaan niet lijdzaam toezien hoe Rusland haar agenda uitrolt puur omdat je het uit angst in je broek doet Vage. Russische gevoelens meene...

2 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Schildpad
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

Gruwelijke beelden, niet klikkenhttps://www.youtube.com/watch?v=4hUH1JxELp4...

3 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Marrie1
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

En hoe moet het nu met al die andere herdenkingen in het land ? Schroeven de Gemeenten hun beveiligingen ook op ? ...

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@23 Dat is wel interessant ja. Vooral dat je ook de forum berichten van deze meneer Allen kunt lezen....

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Marrie1
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Rutte is de Judas, en Jezus een PVV er, dat klopt...

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@106 voor @105...

11 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@23"Omdat ik vanaf dag één alles zorgvuldig documenteer, kan ik die gegevens vanuit mijn militaire achtergrond direct plaatsen en conclusi...

11 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Je hebt na bijna 70 jaar nog steeds niet geleerd wat zelfreflectie is? knap hoor. 😃...

13 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@22 ja nieuwe missie, nieuwe electronica, andere route, andere doelen.Het ISS vliegt dagelijks door een deel van de Van Allen Belts.Bart...

22 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@99 Lees je eigen idiote opmerking op @88 nog ff terug....

23 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Actress Porn MoviesThehabibashowVrhushReddit ThickerReal Nude CelebsGang Banger PornIndian Ladki SexSexx InDominicanapornXxxgymCory ChasDasi Sex XxxBreebooKowalsky Page Sex VideosFamily Pornvideoافلام سكس شيميل338535 HentaiRebecca Moore PornstarJav Lesbian PornChanel Preston PovMom Farting PornHottest Granny PornDoujindesu XxxNoodlemagazinerGlory Hole HentaisDana Dearmond 2006Porno VkHmaster PornMuslim Sex XnxxHegre NudeCzechoslovakia NudesMariferxoxo OnlyfansMuslim Fuck VideoMrnuttzJane Wilde DreddPelícula Pornográficas En EspañolGayrape ScenesAngela Wahit PornBonniebowtieThefappening.soXvideos HdXxxy MoviesEx VidioPorn Indian LeakedIndian Hot Sexy HdBretty Sis ComBallooning TitsPanela Anderson PussyMature Gaping AnalCouples Massage PornExtreme Bondage PornFetish HypnoFather And Daughter Porn FreeDarmowe Filmy PornosNatalia Garibotto NudeReagenfoxxCurvy Porn VideosReena Sex VideoHot Porn VidIndian Tailor SexActress Revathi SexPeachjars Bjسكس شيملXlovrcamNicty StoriesOld Fat Naked WomenBathroom Sex XxxGeyxxxXxx Maa BetaFree Porn Movies ComRedbone BbwBrandi XxxArab Sex VediosClitoris Stimulation VideoBeastiality AnimationOmegle AdultoDoom PornEmma Kotos LeakPorn Movie HottestFirst Time At A Glory HoleFsdss-549Casting Couh PornFree Full Movie PornFabswinegrsKim K NudeSinfuldeeds Swedish 3rdXxx Video Hd IndiaIndian Maid BlowjobBaddies247Indian Sex Page 1Katie Cummings Weight GainSmallest Dick EverLena The Plug SextapeTelugu Taking Sex VideosXxxx Mom And Son VideoChina SexingCod Ghost PornCock Sucking Big BoobsSitw 2023NoodlemaagazineLulu PornNice Boobs PicsChaturbate C9mBangla Adult VideoMytabooShortsex StoriesLarge Natural TittiesQuadrinhos Eróticos GratisBreastfeeding NudeKeerthi Suresh Sex VideoXhamsterlive Com Girls IndianXxxhinde VedeoIndian Saree XhamsterHentai Sex Gameسكس مثيرةHorrorporn XxxEva Elfie SoloBoytwinkCumshot CompilationMia Malkova Movies And Tv ShowsIndian Reality PornGirlfriendfilms ComScarlett Alexis CreampieLesbian Massage Porn HubCelebrity BondageXxxx Free Porn VideosStep Aunt CassYou OrnAnime Hen Sub IndoGirlfriend GleriesAhsokapornKendra KsrterSex Video Hd Download ComBustypovHot Sex Free DownloadXxxvirginMargo SalivanGay Male Porn BlackRule 34 ArceeMary Madison LoveWww Sex Bf VideoBoy Boy XxxxBryce Dallas Howard PornHidden Cams In Massage ParlorsGood Porn CartoonsSucking PornosBbw Pawg PornSexio VideoSexy Boobs PornEppudu Kaka Inkeppudu