door Keulen in Buitenland  ·  19 Reacties

  • 2
  • 369x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

1 Kind politiek.

1
1 Reagurius

Zionist Bibi Netanyahu, ondersteund door zijn boezemvrienden Donald Trump en Jared Kushner denken op winst te staan.
In ieder geval zijn de autochtone bewoners (de Palestijnen) tot op dit moment al ruim 50 jaren de dupe van het Zionistische del van de nieuwkomers, die zich onafhoudelijk als brutale indringers lijken te gedragen. question

21
2 Barbapapa-7,5

dan gaan ze maar weer naar Saoedi arabie toe,daar horen ze thuis.

5
3 ongelovenloos

@3 Als je voorouders tot generaties terug in de Palestijnse gebieden hebben gewoond/gewerkt/geleefd, dan moeten ze maar "terug" naar Saoedi Arabië????
Had beter geweest als de azkenazi's terug zouden gaan naar o.a. Rusland en Amerika.

16
4 Huskymanus

Ruimte genoeg in de omringende arabische landen om daar dan maar een landje voor die "palestijnen" te maken. Geld hebben die arabieren ook bij de vleet (oliewinsten), nou alleen nog de wil. Dat ontbreekt al ruim 70 jaren bij de arabische broeders. Het gaat dus ook niet om een "Palestina" op de 'westbank', maar het gaat om het klein maken dan wel houden van Israël. Anders hadden die "palestijnen" allang dat landje in de arabische woestijn gehad. Allemaal zooo doorzichtig...

3
5 weerman

@5 Waarom zouden andere landen maar ruimte moeten maken voor Palestijnen?
Deze mensen hebben aantoonbaar generaties lang hier gewoond/gewerkt/geleefd en moeten gewoon maar oprotten omdat de zio's Lebensraum nodig hebben?

8
6 Huskymanus

@6 Ja. De meesten zijn nl. niet in Israël geboren. Als Israël echt van de Palestijnen af zou willen hadden ze van Gaza een grote vlakte kunnen maken en die 1,7 miljoen Israëlische Palestijnen wel over de grens gegooid, maar Israël doet dat niet (in tegenstelling tot de Palestijnen, die hun gebiedjes Judenrein willen houden).

2
7 Mrs. K

@ 7 Wat een medemenselijkheid tonen de zio's toch dat ze van Gaza niet éèn grote vlakte hebben gemaakt en niet 1,7 miljoen mensen over de grens hebben geflikkerd! Ze zouden voorgedragen moeten worden voor de Nobelprijs voor de Vrede! Wat een liefhebbend volk toch.

7
8 Huskymanus

@6
Onzin. Deze mensen zijn voor het overgrote deel nakomelingen van mensen die uit Egypte, Jordanië en overige landen kwamen. Jij probeert me wijs te maken dat het nakomelingen zijn van mensen die daar ooit woonden. Nou, dat is maar zeer ten dele waar! Er ging in 1948 een groep arabieren "even opzij" voor de naderende arabische legers, die het jonge Israël "even snel" zouden platwalsen. Wat faliekant mislukte; hun godje bleek een andere mening te hebben..!

Velen bleven echter gewoon waar ze woonden, en werden automatisch officieel Israëlisch staatsburger, met een Israëlisch paspoort. Ze bleven daar ook wonen, wetende dat het in de omringende arabische landen alleen maar slechter was...!

Je denigrerende gebruik van het woord "zio's" laat zien dat je een voorkeur geeft aan haat. Dat is ene hellend vlak, moet je echt mee uitkijken, want het werkt radicalisatie in de hand.

Je ideeën omtrent die mensen is volledig fout, ingegeven door arabische propaganda en onzin. Jammer. Lees anders eens wat eerlijker artikelen, zoals dit:

http://www.israel-palestina.info/actueel/2011/12/16/de-constructie-van-het-palestijnse-volk/

4
9 weerman

Zelfs bij Rightsforum hebben ze die staat dus opgegeven.
What a time to be alive question

4
10 Yisrael

@9

Je bent vergeten te melden dat de meerderheid van het Israëlische volk uit Amerikaanse/Russische/Europese vluchtelingen bestaat...

Met geen enkele binding tot het midden-oosten, behalve een oud fictieve boekje....

5
11 Bullet108

@11
Je bent vergeten dat de VN Israël stichtte en goedkeurde, als gevolg van de genocide in de Tweede Wereldoorlog. De Joden moesten een eigen thuis krijgen, juist om die wereldwijde genocides, die al eeuwen duurden, te stoppen.
Verder ben je vergeten dat al die Joden wel degelijk roots en binding hebben met dat gebied; daarom juist ook de keuze van de VN op dat stukje Brits Protectoraat!
Waarom hanteer je niet dezelfde redenatie voor al die arabieren, die ook maar uit een gebiedje, oost van Turkije kwamen en uitzwermden? Waarom heb je het niet over de Turken, die van een paar duizend kilometer oostelijk kwamen, en een gebied inpikten, wat wij nu kennen als Turkije? Je hebt het altijd alléén maar over migrerende Joden, nooit over wel ander mens ook, die emigreerde. Je bent negatief toegespitst op Joden die naar Israël trokken; je gunt hen dat gebied niet. Maar Elk ander mens wat op dezelfde wijze naar een ander land trok, of dat zelfs stichtte, daar zwijg je over. Waarom? Nou, ik weet wel waarom, maar ik zie het graag JOU eens schrijven, hier.

3
12 weerman

@12

"Verder ben je vergeten dat al die Joden wel degelijk roots en binding hebben met dat gebied"

Onzin.

"Je bent negatief toegespitst op Joden die naar Israël trokken; je gunt hen dat gebied niet. "

Nogmaals: onzin, ik gun ieder mens een vredig leven.

Jij bent de gene die het bestaanrechts van de Palestijnen niet wil accepteren.

Jij geeft altijd de Arabieren de schuld, ik hoor je nooit iets zeggen over Israëlische misdaden....

6
13 Bullet108

@13
als je roept: "onzin!" moet je dat wel even onderbouwen. Dat doe je steeds niet, en dat valt ook weer negatief op.

Nee, jij gunt niet iedereen "een vredig leven". Joden in Israël gun jij geen vredig leven, binnen Israël.

De "palestijnen" bestaan al, daar hoef IK geen bestaansrecht van te onderschrijven. Ze kunnen beter lekker in Jordanië gaan wonen; veel rustiger, geen aanslagen, geen verdwaalde kogels van mede-moslimbroeders die proberen Joden te vermoorden, enzovoort.
Verder zijn "Israëlische misdaden" hier geen topic. Waarom veroordeel jij nooit de arabische, als ik weer lees dat er 300 "palestijnen" zijn vermoord in Syrië, door hun islamitische broeders?? Je veroordeelt nooit de misdaden van arabieren tegen "palestijnen". Waarom niet??

3
14 weerman

@12

"Je bent vergeten dat de VN Israël stichtte en goedkeurde, als gevolg van de genocide in de Tweede Wereldoorlog."

Ten eerste is dit onjuist. Het VN verdeelplan in 1947 kwam er om de vijandelijkheden tussen de zionisten en de Arabische bevolking in Palestina te doen uitdoven. Het plan zelf heeft niets met de holocaust te maken. De Holocaust zorgde wel voor een, door de Engelsen, niet te controleren emigratie naar Israël.

Ten tweede kan het niet zo zijn dat de bevolking van Palestina een prijs moeten betalen vanwege een holocaust georganiseerd door het Duitse volk.

8
15 Hendrianus

@12 weerman

"Verder ben je vergeten dat al die Joden wel degelijk roots en binding hebben met dat gebied; daarom juist ook de keuze van de VN op dat stukje Brits Protectoraat! "

Zeker heeft het Joodse volk binding met de regio waar de staat Israël ligt. Dat wil niet zeggen dat elke individuele Jood een binding met die regio heeft. Dat zijn twee verschillende zaken.
Neem bijv. de Ethiopische Joden die Isrsël via een luchtbrug nasr Israël heeft gebracht of de Nederlandse Jood die generaties in Nederland heeft gewoond, wat is hun binding met de regio?
Die hebben geen binding, het zijn vreemdelingen die op basis van een heilig schrift menen meer rechten te hebben dan zij die daar zoveel langer wonen.

Israëlische staat? Prima, binnen de groene lijn.

8
16 Hendrianus

@12 weerman

Wat betreft de emigratie van Joden nasr Israël, daar is natuurlijk niets mis mee zolang zij zich niet vestigen in door Israël bezet gebied. Helaas doen velen dat wel en dat is niet in de haak. Zij moeten, als illegalen die meewerken aan een oorlogsmisdaad, vertrekken uit die gebieden!

8
17 Hendrianus

@15 @16 en @17 En toen het over inhoud ging, bleef "onze" Weerman stil... question
Maar stopte ook zijn loze gescheld. question

9
18 Barbapapa-7,5

Overal in de wereld zijn landen bereid om te helpen en stellen miljarden in het vooruitzicht.
Binnen 20 jaar kan gaza een wereldstad worden als Beiroet mits ze de wapens neerleggen.
Een 2-statenoplossing is allang niet meer reëel.

https://www.jpost.com/Middle-East/Saudi-Arabia-offered-Abbas-10-billion-to-accept-Trumps-peace-plan-report-588294

1
19 Snuggles

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8En dat zal in ieder pand met beveiligingscamera's hetzelfde zijn.Zodra het maar vermeld wordt voordat je het pand binnen ga.Als je dan...

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

maarten1234
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

modaal+ moet dus minder uitgeven... slecht voor de economie ;)...

9 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet , jij denkt dat ik uit een ei kom of zo ?Er wordt nu tegen jouw gescholden en ...

9 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bop
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8 Jij bent wel héél erg wantrouwend....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

rusland gaat lekker met z'n grondstoffen; goudprijs schiet ook omhoog dus genoeg resources voor rusland...

11 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Je kunt er ook voor kiezen om dan maar helemaal niets meer te geven....

12 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

misschien niet direct identiteitsfraude - daar heb je meer puzzelstukjes voor nodig, maar kan zeker wel gebruikt worden bij ID verificatie waarb...

13 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

"In principe worden de beelden niet langer dan veertien dagen bewaard....wordt de bewaartermijn opgerekt naar vier weken." @6 @7 genoeg tijd dat...

32 minuten geleden geplaatst door maarten1234

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Als Wilders premier wordt, dan moet Rutte naar hem luisteren. 😃...

34 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@45 Jij moet ook wel gezien hebben dat ik hem gesteund heb in het begin. Dat ik hem positief heb benaderd - dat ik hem geprezen heb - dat ik h...

38 minuten geleden geplaatst door Querido not

NK. App
Adult Movies ListDamaged PussyDesi Teen Leaked MmsPorno Amateur GratuitHentais.blogPorn PunlicSaxsy VideoFlashy MilfCain Corbin FisherStep Sister And Brother Sex VideosBbc Cheating PornBongbrosHope Harper CreampieR34 PahealOchi Mono RpgOral Creampie ComplicationMia Khalifa Video NewCherie DevilleLola Glaudini NudeBangladeshi Bangla Sex VideoBengali Adult VideoHqporner.copmJolyne HentMallu Hot XxxXx PorenIvy SteeleSexy FutanariLusios NetGelboooruNsfw Audio RedditBig Natural Boob PornSabrina Banks LeakHot XxEmily Rossum NudeNoodlemagazine ComHunter X Hunter HentaiTelugu Bf Sex VideoSex In Tamil GirlsTarzan Hot SexMia Khalifa Ki Bf VideoGta 5 Sex ModDr BizzaroNopixel PornKiss AssianStep Brother Xxx VideosDoctor Se ChudaiIndians NudPorn ImegasBest Porn Video RedditMasalaseanBbw DrawnHelaciousBoss XnxxXvideos BlowjobHorse Animated PornDesi Kerala Sex Videos300maan-823Porn Frinds MomLela Sohna LeakIndian Hot Sex VediosBig Ash PornMallu Aunty SexxSquirt Ebony LesbianSarah Sunday PornRick And Morty: A Way Back Home PornGloryholeswallow AsianBabylon EcortsGrandmother Xxx VideoXxx Porn PhotosRealcock 2Angelica Maria PornKorean Student SexFree Pornhub Porn VideosคลิปโVideosporno DefamosasTs Madison HeightsNakedmilf PicsM C BionicaPenelope Cruz NakedLesbian Boobs SuckingNsfw MangaChat Avenue SexchatSocialmediagirls ComSame-058 TorrentWww Indian Xxx Sex ComTrannytv里 番 漫画Escort Asiatique ParisPorcelain PaigeDaniel Panabaker NudeMallu Midnight MasalaTikpornoXhamster RussianVictoria TiffaniM.i.a. NudesStepmom HentaiIndian Sexy Porn VideoDeeper Doggy StyleOc ListcrawlerPronos VideosLowkeydeadinsideAlex Coal Perfect GirlfriendBeszzers HdMio KimijimaTelugu NakedDmm.r18Cami NairDormidos PornHitomilaCeleb Porn Look AlikesPublic UpskirtsVoyeurpornVostfr HentaiEmily Alexander NudeShruti Hassan XnxMvsd-552Adelainka TwinsHindi Blue Film Full HdXxx 1 TimeJapani Jabardasti Sex VideoHindi Wali Blue FilmSunny Leone Ki Video BfAna De Armas Hot VideosFrenulum LickingChacha ChachiPorn X IndianPlaying The Role Haley SpadesPorno TransexuelJustina Valentine NakedOne Piece Nami PornhubOdia Naked VideoTamil Aunty Hd SexLeaked Onlyfans NudesShailene Woodley NudeSexy Boobs XnxxNude SailormoonTikepatrolJewish American Princess PornFree Cam AdultRule.34Bihari Desi BfPunjabi Bhabhi Xxx VideoBlue Film Short VideoPorn Hd AseanPorrno FotoTelugusecAbigail Shapiro LeaksNew Porn StartsHomemade VaginasIndi Xnxx