door Snuggles in Buitenland  ·  22 Reacties

  • 5
  • 450x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Israelische wijnen
In Israël worden al duizenden jaren druiven geteeld en wijn geproduceerd. Inmiddels zijn er 300 wijnhuizen in Israël, waarvan 200 ‘boutique’ wijnhuizen. De wijn wordt geëxporteerd naar de Verenigde Staten en Canada maar ook naar Europa. Israël is in vergelijking met landen als Frankrijk, Spanje en Italië nog niet zo bekend als wijnland. Israël is de laatste 10 jaar echter wel enorm gegroeid. Wijnland Israël heeft een mild klimaat dat maar twee jaargetijden kent: een lange, droge zomer zonder regen en een regenachtige korte winter. De wijnboeren in het zuiden hebben het klimaat van het droge woestijngebied in hun voordeel aangewend. In de eerste plaats bevorderen de grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht het behoud van de zuurtegraad in de druiven en ten tweede voorkomt de droogheid de vorming van veel ziekten die wijnstokken en druiven in een vochtiger klimaat kunnen aantasten. Alle wijngaarden zijn voorzien van irrigatiestelsels volgens de jongste stand van de techniek.

4
1 The Master of the Universe

Dat Brabosh hierover gaat schrijven....
Zoiets zou je eerder verwachten van docp.nl, Right Forum of Abu P.
Zou Hugo en al die anderen dan toch gelijk hebben; "De waarheid is dat zolang Israël en of een Jood NIET in dergelijke Arabisch islamitische barbarenstreken betrokken zijn, dit soort praktijken totaal geen enkele nieuwswaarde hebben in het Westen. Zet er een Jood tussen en ze zullen er wel over schrijven."

Trouwens, die Khaled Abu Toameh is wel een baas hoor.
Een Israëlische Arabier die zijn roots niet verloochend maar de liefde voor zijn land ook niet onder stoelen en banken schuift.
Dit zijn mensen die wat genuanceerde naar de problematiek kunnen kijken en niet alles in maar twee hokjes kunnen plaatsen.
Ik ben van mening dat als we dichterbij een oplossing willen komen, dat er meer van dit soort mensen moeten gaan opstaan.
Israël of Bibi kan wel zeggen dat het bij de palestijnen een grote puinhoop is en dat de twee fracties (fatah-hamas) de palestijnen nog verder de afgrond induwen maar dat wordt meteen weggezet als Israëlische propaganda/hasbara.
Als zulke feiten gepresenteerd worden door een Arabier (of een palestijn zoals je wilt) komt dat natuurlijk heel anders over.
Zoiets zou dan veel eerder opgepikt kunnen worden door sites als docp.nl, RF, Abu P. of figuren als Van Agt en Anja M.
Tenminste, als dat soort sites en mensen iets meer worden als ze zelf zeggen te zijn; Meer pro-palestijns en wat minder anti-Israël.

4
2 Malinois

@2 Klopt, op docp / abu.p etc zal je dit soort berichten niet snel tegenkomen.
Vele haters van Israël op NK noemen het hasbara en nepnieuws,
Je zal hen niet horen over uit elkaar geslagen demonstraties in gaza tegen hamas, je zal hen niet horen hoe er continu journalisten in gaza hun leven onzeker zijn, je zal hen niet horen hoe de palestijnse autoriteit al jaren sancties legt op gaza (om hamas zo weg te krijgen)

https://www.reuters.com/article/us-palestinians-un-hamas/un-official-condemns-hamas-crackdown-on-gaza-protests-idUSKCN1QY0K6

5
3 Snuggles

Achthonderd zweepslagen en dan beweren dat de doodstraf niet gegeven wordt? Ik neem aan dat dit getal een vergissing is. Zeg een slag per vijf seconden, dan duurt de afranseling zo'n 70 minuten.
Dan heb je een ploegje beulen nodig om dat uit te voeren en een lijkenzak. Ach ja, Brabosh.

Verder is er genoeg media aandacht voor barbaarse straffen. Ook NGO's rapporteren over deze gruwelijkheden. Dat regeringen lauw reageren heeft te maken met handelsbelangen, olie.

13
4 Hendrianus

@4
Die zweepslagen worden dan niet in ene keer geven als het er zoveel zijn maar in porties van bijvoorbeeld 10 0f 20 per keer. Dat heb ik in het verleden ten minste al vaker gelezen dat het dan op die manier gaat.

0
5 rebo

@4

"Ach ja, Brabosh". Kortom: zo de waard is, vertrouwt Hendrianus zijn gasten. Dat @5 gewoon gelijk heeft, wil er maar niet in. Dergelijke idiote, laat-neolithische islamitische straffen worden nooit in één keer gegeven. Het slachtoffer krijgt 40 zweepslagen, mag dan een week bijkomen en een béétje genezen in een cel, om dan de volgende 40 te krijgen. Meestal ligt aan het einde van de marteling de hele rug open en ben je bijna dood. Of dat ga ja van de ontstekingen. Echt, het is primitief, smerig tuig, in die zo door Hendrianus geliefde zandbakken. question

4
6 weerman
7 Snuggles

@7 Snuggles
"Fayadh will be lashed 800 times over 16 sessions"
Ok, ik wist niet dat ze het verdeelden. Vijftig per keer dus. Nu ja, het blijft walgelijk.
Het zijn ook geen keiharde zweepslagen begrijp ik inmiddels.

10
8 Hendrianus

@6 weerman
Je weet altijd zo goed wat ik zou liefhebben, weet je ook mijn favoriete biertje?

10
9 Hendrianus

@8 Jammer van je sarcastische reactie gezien het feit dat je zojuist bovenaan reageerde met een lachende emoticon.

4
10 Snuggles

@10 Snuggles

Mijn reactie @8 bevat geen spoor van sarcasme en emoticons geef ik niet. Misschien dat mijn vinger per ongeluk zo'n ding aantikt op mijn tablet. Bewust een emoticon geven, niet mijn ding.
Hoe kun je trouwens zien wie een emoticon geeft?

10
11 Hendrianus

@9

Liefhebben? Jij hebt alleen jezelf maar lief, en bier drink je niet. Hooguit arabische azijn.

4
12 weerman

@2 Malinois
Je schrijft:
Zou Hugo en al die anderen dan toch gelijk hebben; "De waarheid is dat zolang Israël en of een Jood NIET in dergelijke Arabisch islamitische barbarenstreken betrokken zijn, dit soort praktijken totaal geen enkele nieuwswaarde hebben in het Westen. Zet er een Jood tussen en ze zullen er wel over schrijven."

Dit klopt van geen meter!
Hier in Nederland zijn zelfs Kamervragen gesteld door de SP!

Een paar weken geleden stelde SP Kamerlid Harry van Bommel vragen aan minister Koenders over het lot van de Palestijnse dichter en kunstenaar Ashraf Fayadh. Hij werd op 17 november ter dood veroordeeld door een Saudische rechtbank. Zijn ‘misdaad’? Afvalligheid. Tijdens zijn gevangenschap en rechtszaak had Fayadh geen toegang tot een advocaat.

https://www.amnesty.nl/actueel/de-wereld-volgens-bert-koenders

Ook de actie van Amnesty International voor hem heb ik binnen twee minuten gevonden!
Maar ja, Amnesty wordt in het "democratische" Israël alvast VERBODEN question

Enne ....
"Sites als docp.nl, RF, Abu P. of figuren als Van Agt en Anja M." mogen Israël en de bezette gebieden ook al niet meer binnen.
Net als de Burgemeester van Dublin, 20 Franse Parlementariërs, journalisten en ga zo maar door!! question

11
13 Uit Den Haag

@3 Snuggles
Je schrijft:
Je zal hen niet horen over uit elkaar geslagen demonstraties in gaza tegen hamas, je zal hen niet horen hoe er continu journalisten in gaza hun leven onzeker zijn, je zal hen niet horen hoe de palestijnse autoriteit al jaren sancties legt op gaza (om hamas zo weg te krijgen)

question
Vind jij jezelf nou ook niet 'n ietsje pietsje hypocriet??

Men zal jou niet horen over uit elkaar geslagen demonstraties in Gaza tegen Israël en over de duizenden doodgeschoten en zwaar gewonde Palestijnen. Men zal jou niet horen hoe er continu journalisten in Gaza hun leven onzeker zijn omdat de Israëlische sluipschutters gericht schieten op journalisten. Men zal jou niet horen hoe de Israëlische Autoriteit al jaren sancties legt op gaza (om Hamas zo weg te krijgen).

En heb jij óóit één keer kritiek op Israël gelezen in je "lijfblad" Brabosh??

Maar goed.
Een ideologische hardcore Israël-fan overtuig ik toch niet.
Ook niet met feitjes zoals @13 die je vast blindelings mint question

11
14 Uit Den Haag

@12 weerman
Wat loop je alweer azijn te pissen??
Is @9 Hendrianus nu weer de klos??

Man, denk toch om je bloeddruk en je hart!
Straks heb je ook nog een maagzweer question

11
15 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

16 widezw

@12 weerman
Oh ja, ik was even vergeten dat je ook psychiater bent. Toch kan ik mij niet herinneren ooit bij je op de bank te hebben gelegen. Ben jij zo'n astro type? Verder lijkt mij dit Palestijns biertje wel wat, https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Taybeh_Beer
Het koosjere biertje werd voor de tweede intifada o.a. verkocht aan Israëli en de kolonisten op de Westbank.

Verder is het artikel er natuurlijk eentje van, 'kijk eens naar wat hullie doen' en liegen dat het geen aandacht van de media krijgt omdat er geen Joden bij betrokken zijn.Dat kan blogger Brabosh wel toevertrouwd worden. Nog nooit een woord van kritiek uit die koker vernomen.

9
17 Hendrianus

@17
Blijf jij maar hangen in je haatmodus. Je bent hier allang door de antisemitische mand gevallen. Je voortdurende stroom ""persoonlijke antwoorden" is genoegzaam bekend; iedereen een sneer uit de pan vol haat, voortdurend je 'gelijk' halend. Triest en niet goed te keuren, jouw acties hier!

4
18 weerman

@14 Zou je ook eenmaal on-topic kunnen reageren?
Of ben je een ontkenner dat het uberhaupt gebeurt is?

4
19 Snuggles

@11 Er zijn totaal 3 Emoij's gegeven op dit bericht, jij was de laatste met een smiley.
De TS krijgt een melding wanneer iemand zoiets plaatst.

Kennelijk slaat het bericht dus ook op jou, zolang Israël niet in een nieuwsbericht voorkomt is het niet nieuwswaardig genoeg, en kunnen deze andere miljoenen palestijnen verrekken (had het overigens niet van je verwacht)

3
20 Snuggles

@20

Zoals gezegd kan het best zo zijn dat mijn vinger, werk vanaf een tablet, een emoticon heeft geraakt. Bewust gegeven is deze zeker niet, ik gebruik de emoticons namelijk niet. Bedankt overigen hoe je kan zien wie een emoticon geeft. Het feit dat ik sat niet wist en toch regelmatig TS ben geeft al aan dat ik die emoticons links laat liggen.

9
21 Hendrianus

@!9 Snuggles

Ik heb on -topic gereageerd in @13
Maar dat lees je dan weer niet, hè question

Ik had zelfs al 'n lijst van dagbladen en weekbladen opgesteld die aandacht hebben besteed aan deze schofterige Saoedische straf, om aan te tonen dat Brabosh uit z'n nek kletst!
Maar ja, met 'n stel reliegekkies is nauwelijks normaal te discussiëren..... question

9
22 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@10 Ow dan had ik je verkeerd begrepen. Hier is dat niet. In de wijk naast waar ik woon wel ...

1 minuut geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Marrie1
Gemeente en GVB willen met deportaties Joden verdiende geld teruggeven

Dit klinkt als een zielig versneld charme offensief van de gemeente Amsterdam en Halsema, om te verdoezelen dat er weer actief jacht wordt gemaa...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@3 Alles wat zich aan de linkerzijde van extreemrechts bevindt is extreemlinks. 😄...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

icnivad
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Maak je geen zorgen, ze verstaan ook geen Nederlands 😉...

4 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@12 Hoe kun jij nou van achteraan in de supermarkt zien dat een moslima die zich vooraan bevindt haar mobiel tussen haar hoofddoek heeft gekle...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@10Tussen hun oor en hoofddoek ingeklemd, en tetteren zo hard met de andere kant aan de lijn, dat je ze achteraan in de supermarkt kunt horen...

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

GreyB
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

LOL, zelfs het AD wordt nu al 'links' genoemd.....

15 minuten geleden geplaatst door GreyB

icnivad
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

@2 Daar zijn de BOA's toch voor? 😀...

15 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bop
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@1 Weer het bekende rechtse wegkijken. ...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@8 En als deze mensen niet zouden werken had je daar ongetwijfeld weer iets over te zeiken gehad. Sommige mensen zeiken nu eenmaal om het zeike...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Indian Sex YoutubeNew Xxx KahaniXxxxx Pron VideoOnly Two Girls SexIndian Tee PornListcrawKaylabutternut NudesStella Andrews NudeBigger Tits PicsReident Evil PornOdisha Aunty SexShowtime Uta No Onee-san Datte ShitaiLund ChusaiMiya Khalifa Pron VideosXxxvedio DownloadIndian PuzzyPorm XxxxXxx Porn Movies OnlineGilfassBeautiful Xxx VideoDesi Girl XnxxCollege Hd Sex VideoGloryhole ComManuel PornXnxx Hd QualityLacey Chabert TitsRiri NanatsamuriBoy And Girl Fucking VideoHyd PornSissor PornHot TreesomeTwitch NudesIndian Sex In JungleXnxx CinemaSani Leone Sexy VideoShakeela X MovieTopless MomHanime.t:TrannybookMaria FordRekha SexNude Fation ShowWww.hd Por.comPictures Of Naked MenKatrina Sexy XxxThe Gay PornScrollllerPorn GyatShemale Sex StoriesJenbrett OnlyfansXnxx Babes ComSexy Hot Mom XnxxShilpi Raj Mms PornTeen Porn DesiBangalore Girls NudeWet T Shirt ContestAsian Boobs PornTallywyte PornMexican CraigslistKevin WarholJangal Me Mangal MmsKimber Lee TsMisty RayeCuckoldmarraigeGwen R34Indian Desi Bhabi PornDeshi Sex VidioXx Video HollywoodWww Kajol Sex ComWww.porn.comnMiss B. NastyTatti PhotoMallu Hot Xxx VideosDanny Daniel HotVirginxxxLesbi Xxx PornKindgilrsPornvideo In HdCum LatinXnx Video NewXnxx Video BhabhiMami GainyDirty Anal Dildo고딩자위Indian Sexy Bf FilmHentaifoAmorous PornLafranceapoileOnlyfnasEnf StoryMini Skirt XxxKate Winslet Nude SexCouple XxxD4swi Gಕನ್ನಡ ಸೆಕ್ಸ್Naked WomenpussyHard Pussy LickingBhabhi Nude BathingPorn Free LatinaFree Porn ComicAnime Porn GamesForhwrtubeNude PornôQuadrinhis De SexoSalice Rose NudesMota Land PhotoIndian Collage XnxxCutepowerlegs LeakedMegan Fox Naked PicsSexhubSanileon BfGia Derza HotMom Hub PornHot And Mean LesbiansAsstrgFullscatmovieBrazzers AuntyPooja Hegde SexEbony Lightskin PornTeens NakedBlow Job With GrapefruitBruce Venture XxxNepali Girl XxxMia Khalifa OpenAsain CreampieLala BondTr Altyazılı PornoGenshin Impact P O R NEmilyrosetvVery Painful XxxDeshi BhabhisexSexy Naked GranniesNaughty AmaricaTranssexuels NuNew Mature PornBig Booty PornVideos LesbicoTamil Village NudeHairy Young VaginasDirty Chat OnlineFree Xxx MoivesHd Sex OpenGlory Hole PronSpongepop PornDesi X VedeoBreastfeeding PornosGranny Porn GifGirlsinyogapantsXfantazy TvJade Valentine