door nieuwenl in Binnenland  ·  30 Reacties

  • 24
  • 700x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Pxf7+

@1 : Er zijn allang gematigde vormen van de islam. Die ontstonden oorspronkelijk spontaan iedere keer als moslims met hun kop tegen een muur aanliepen. Die muur is hun eigen onverdraagzaamheid, oorlogszuchtigheid en onverzettelijkheid; dat wordt nergens geaccepteerd. Dan krijg je mengvormen die beter passen in een gemengde groep. Het probleem is ontstaan op het moment dat wahabisme/salafisme 'ontdekt' (sommigen zeggen speciaal uitgevonden) werd als perfecte methode om kanonnenvoer te ronselen.

Het is dus helemaal niet nodig om 'een gematigde, Europese islam' uit te vinden. Het is heel hard nodig om de verspreiding van het wahabistische/salafistische gedachtengoed tegen te gaan (jouw 100%) en desnoods te verbieden. Hun jihad is in de eerste plaats gericht tegen de mengvormen. Daarom worden om te beginnen alle 'afvalligen' (soefies, sjiiten, alevieten etc etc) een kopje kleiner gemaakt. Ook Khadaffi was zo'n afvallige; hij vond 1 vrouw per man wel genoeg.

4
2 Ness

Dit soort tuig is ook niet 'geradicaliseerd'. Zo zijn ze simpelweg opgevoed. Ze weten 'niet' beter. question

2
3 Gandalf

@2 Nou Khadaffi hielt zich niet beperkt tot slechts een vrouw. Bepaald niet zelfs, die hield er een hele lijfwacht aan zeer f@&kable dames op na. En daarnaast struinde hij ook nog de scholen af voor nog jonger vrouwelijk vlees.

0
4 greenmango

@2 : De sultan mag alles. Ies traditie. Maar het plebs werd geleerd dat 1 vrouw voldoende was. Dat stond in zijn groene boekje, tot zeer grote ergernis van soennies.

Het is trouwens wel opvallend dat daar waar het christendom en ook het judaïsme zich hebben opengesteld voor iets andere, abstractere, meer symbolische opvattingen mbt heilige boekjes - de zg verlichting - de islam de deur naar iedere nuance heeft dichtgekwakt via het wahabisme en die vorm met keiharde hand overal invoert. In 1939 lachtte men nog om wahabisten, die een splintergroepering vormden, de kleinste school. Het lachen is inmiddels iedereen wel vergaan.

2
5 Ness

Sry 5 is @4 , niet 2

1
6 Ness

-
De-radicaliseren is net als klimaatbeleid en migrantenindustrie een zeer winstgevende sector. Uiteraard kan men helemaal niet deradicaliseren, uiteraard werkt dat klimaatbeleid helemaal niet, uiteraard wordt het hele land ontwricht door de migranten.
Maar het is zo winstgevend voor bepaalde partijen en daarom worden al deze illusies in stand gehouden. Dit is grootschalige fraude waarin delen van de overheid zeer belangrijke rollen vervullen.
/-
-

1
7 MrCally1

-- maar de overheid is helemaal niet bij machte om een diepgewortelde geloofsovertuiging te veranderen.Geloof is niet te koop. --

Precies, een overheid die ver van alle religies op 1 na af staan zijn echt niet bij machte om iemand zijn geloof proberen aan te passen.
Dat staat zelfs in de Bijbel onder het mom ´ geloof geen Gouden en Zilveren beelden die een God voor moeten stellen en geloof geen achterklappers ´ .

0
8 techcenter

Niet moeilijk over doen, eruit met dat rommel.

0
9 Mesjokke

Dit zouden we in Nederland allang hebben kunnen constateren … de verzuiling mag dan niet meer zo prominent zijn, maar aanhangers van de Roomse God nog altijd nauwelijks geïntegreerd in Nederland.

7
10 mightimouse

* Verwijderd door de redactie *

11 paperclip

@2 @5 het wahabistische/salafistische gedachtegoed komt ook nog eens uit landen waar Nederland en andere Europese landen "vriendschappelijke" banden mee hebben. Van zulke "vrienden" zal je het maar moeten hebben. Natuurlijk heb ik het over Saoudi-Arabië en de VAE.

0
12 Eric

Islam is een schandvlek in elk land en cultuur, wereldwijd zijn mensen, lees mensen wereldwijd, het zat. De islam is de vijand van elk mens wereldwijd dat niet meegaat in dat machtsvertoon en domme vernietigingswaanzin. Wereldwijd zijn mensen deze religie meer dan spuugzat, met de omgekochte politiek erbij, Obama en Clinton, met hun aanslagen op paasaanbidders.
Aanslagen op de VRIJE wereld zijn het.

1
13 Rapunzel

De dag dat de vrije mens ingeslaafd werdt door de islam, is wordt de ondergang van de islam.
De islam komt steeds meer tegenstand tegen.
Revolutie.

1
14 Rapunzel

Nog maar eens: ISLAM betekent het toto op de letter volgen van de koran en alleen de sharia als wet erkennen. Dit is prof. Ellian het wel met mij eens (of andersom) Gematigde islam bestaat niet en dus bestaan gematigde moslims ook niet. Altans mag je die geen moslim meer noemen want die valt niet onder de definitie van aanhanger van de islam. Die "meelopende" " moslims" zijn bang voor de echte en durven veelal niet te ageren tegen daden van de islam aanhangers: Meestal zwijgen ze in alle talen hetgeen de indruk wekt dat ze het met de daden van de islam eens zijn. Nogmaals: omdat de islam de letter van de koran volgt zullen hun aanhangers haat zaaien en moorden onder de kafirs omdat mo hen daartoe oproept.

1
15 Tiidmasine

Ze proberen al 35 jaar bepaalde groepen te integreren en deradicaliseren ... het is alleen maar erger geworden.

Dweilen met de kraan open , en nog steeds willen linkse types de immigratie niet beperken..
Leg het je kleinkinderen maar uit waarom ze in extreme onveiligheid moeten gaan opgroeien, omdat jullie in een sprookjeswereld leefde

1
16 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

17 paperclip

vroeg of laat word hier de boel overgenomen dat zie je gewoon al aankomen.
denk maar niet dat wij net zo lief worden opgevangen als die parasieten .
denk maar niet dat wij een woning (aangekleed ) plus uitkering krijgen zoals zij hier wel krijgen .
als we ons dan net zo gaan gedragen als ze nu bij ons doen dan hebben ze je binnen de kortste keren al de grens over gebonjourd.
denk daar maar eens over na .

2
18 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

19 paperclip

Links is een klucht. Die denken dat alles maakbaar is en maken daarmee de grootste klerezooi als het (gegarandeerd) fout gaat.

2
20 sparta

Die nieuwe hunkerbunker in Venlo - *meisjesinternaat* - is ook een uiting van sluipend salafisme, de neiging om de SOENNIE-islam zo puur en zuiver, aka barbaars en primitief mogelijk te houden. Het zijn de soennies die zo vatbaar zijn voor de hersenrot van het wahabisme. Bij de rest van de islamvertakkingen speelt dit niet. Maar meestal maken mensen dat onderscheid niet - ik ook niet want je blijft bezig met nuanceren. Maar laat het duidelijk zijn dat NL stampvol zit met soennies, en dat dat precies de soort is die je heel kort moet houden want ze hebben geen enkel respect voor de wet.

0
21 Ness

Ja het is wat met de wereld over de islam kan je niet genoeg over schrijven .
Het heeft een mentaliteit met geweld als middel om de mensen te bekeren.
Het zou zo moeten zijn, de islam heeft geen recht op een politieke states
Alles wat in de islam zit kan en moet eens ophouden met politiek te bedrijven.
De wereld zou eens moeten beginnen met geen handel meer te bedrijven met landen die op basis van de islam, politiek bedrijven.

Dat betekend dat alles wat met religie te maken heeft terug moet treden naar hun moskeeën en kerken daar kunnen ze hun geloof in vinden.
Maar niet in het openbare domein zich mogen vereffen en uitspraken doen.
Geloof hoort geen politiek te bedrijven en afschaffing van speciale scholen zal naar de toekomst toe moeten worden bewerkstelligd en verdedigd

0
22 Ciater

Maakt niet uit! Onze jarenlange miljoenensteun aan strijdende jihadisten in Syrië was ook al een klucht! Brussel wil nou eenmaal graag de Islam implementeren in Europa en de autochtone burgers kapotbezuinigingen....!

0
23 CoolMemories

Ze kunnen echt wel wat doen. Verbied het hoofddoek op de werkplek, stop de bouw van nog meer moskeëen en beperk de instroom aan moslims. De echte die-hard islamaanbidders zullen dan ons land verlaten.

0
24 view2006

Een goed begin zou zijn als alle landen religieuze instellingen als gewoon commerciële bedrijven zou gaan zien. Uiteraard met dezelfde wetten, maar helaas zouden het dan multinationals zijn en die zijn volledige gevrijwaard van belasting en normen/waarden waar lokale bedrijven zich aan dienen te houden.

0
25 niet-alles-geloven

Tegeltjes wijsheid MO: met geld koop je wapens, geen mentaliteit.

0
26 caso

* Verwijderd door de redactie *

27 paperclip

Goed artikel, en klopt helemaal.

1
28 Handalf

* Verwijderd door de redactie *

29 moeder

Afshin Ellian is een Elsevier trol, wat zou die er nou voor verstand van hebben?
Meer als knetterrechtse retoriek produceert hij nooit.

4
30 WijzeDwaas

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

6 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

(Het wordt een stil protest, zonder toespraken, maar de demonstranten willen op hun protestplek wel staan met bordjes waarop teksten staan als: ...

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

6 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

6 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

6 uur geleden geplaatst door Querido not

NK. App
Latest New Porn MoviesWtf PassHentai MoonYouu PornGoddess AhmiraNastya Nass NakedBhabhi Video ComEllinudeNet échangismeDeep CreampiesSky Bri Only.fans LeaksChainsaw Man BlowjobTarzan Nude MovieAnime Fury PornNeha Mahajan HotPorn Star TubeEliza Ibarra TwitterSkip The Games KcIsebella PornTamil Sex Talk AuntyLena MoonXx Sexy HotTanushree Dutta NudeIndian Slim PornSucking Boomsلايف سكسArtistas PornográficasJana CovaStrip TeasedRule 34 GarnetXnxx Video Hd ComTamil Teen XnxxVideo Porn HindiBouncyassBlack Gay Men FuckingThe Glory Sex SceneRey Star Wars PornSexiestnudeNew Indian NudeChalti Train Mai Sex VideoCumhateTnafliMaturetube ComJune Love JoyKattvondonNude WomenfuckingPunjabi SuhagratAnal CryingXgirlfriend NudeFatal ModasXnxn 2Ebony Deep Throat PornMassage OilpornPornstar IdKiss Porn MoviesStep Mom LessonsChut Ki Chudai XxxJav CreampiesIndian Porn SiGamecore.comSexo GuarroHow To Find A Glory HoleVidxxJuq-379催眠性指导Free Leasbin PornHazel GraceFamily Stroke SexHardcore Lasbian PornPorn Big AreolasSite De Vídeo PornográficoDesi Porn LeakedHorny Lily New VideoTelugu Sex ProneAlexandra Daddario Nude SceneDoja Cat TwerkGilf NudeSex BoobsAllover40Nsfw BooruKrrish KrrishXxx Video Mp4 HindiBest Leaked OnlyfabsReddit SpankedAnushka Shetty Sex VideoNew English SexBicycle PornMathema KittenCute Porn ActressPornhub Wife CheatingIndian Pron TvShemale Public PornMulheres Peladas GostosasAsian Premature CumBengali Sexy Xxx VideoHot Breast MassageWife Shared With FriendsUncensored CartoonpornFemboy Porn RedditAnal Teen PornSexi SuhagratFast Night Xxx VideoHp SexDanii Banks XxxMadi Collins AnalMia.sins Porn3hentai.netPorn Gay AnimatedAlex Grey NudeNailing No Nut November Emma Starletto And Lana SmallsBoys Touching Girls Private PartsBest Desi ChudaiVirgan XxxPron Best MoviesStresming PornFace Sitting SexHollywood Actress PornBankura SexSexuality BrokenOrgasmic AsmrStwp Dad PornHomegrownfreaksBeastility CartoonsNatasha RajeshwariNaked TvHot Romance Hot SexCelebrity NippleslipCuckoldedSexycelebrityMrs Incredible NakedGadhe Ki GaandCartoon Sexy BpJapanese Boss SexScooby Doo HentaiMom Suck SonSapphire 38lLesbian Slumber PartyAlex Essoe NudeGiantess Porn VideosMommy BlowsUrdu Sex MovieBiting PornOlivia Nice PornPorn MonkeyDick DrainersHdxxx Porn VideosAmerica Cuevas NudeJordi El Nino VideosIndian Pornstar Porn VideosFree Tubegalore