Opinie

Gruwelijke verkrachter die al twee keer tbs kreeg, krijgt na derde horrorverkrachting weer tbs

25-04-2019 19:15

Update: zuchterdezuchterdezucht…

Ja, dit is Nederland zoals u het gewend bent. Terwijl de top van het immer integere OM nog maar net begonnen was met schaamteloos liegen, buiten de deur (elkaar) neuken en elkaars ego krenken werd in Groningen een vrouw ‘op sadistische wijze’ verkracht. Door ‘de klusjesman’.

Niet zomaar een klusjesman. Want voordat hij klusjesman werd was hij namelijk full time tbs’er. Die tbs kreeg hij in 2010 voor ‘een zedenmisdrijf’ (lees: hij had iemand op sadistische wijze verkracht). Wat hij pas deed nádat hij al eens eerder was “””genezen”””, met dank aan het immer deskundige tbs-personeel, van nóg een ‘zedenmisdrijf’ (lees: iemand op sadistische wijze verkracht), reeds in 1995. (Zucht.)

Lees ook: Zware zedendeliquenten verdienen geen tweede kans laat staan een derde

De ‘klusjesman’ heeft dus al twee(!) keer in tbs gezeten, en was ook al twee(!) keer, doodleuk, “””genezen””” verklaard.  En omdat dit Nederland is zoals u het gewend bent kon deze sadistische verkrachter na twee(!) keer in tbs te hebben gezeten (en gewoon weer vrij rondliep omdat het Grote Sociale Experiment Nederland nou eenmaal nooit eindigt) zich gewoon inschrijven bij de KvK als ‘klusjesman’ en kwam hij gewoon, zonder dat ook maar iemand een vraag stelde, gezellig bij de mensen thuis. Die mensen wisten natuurlijk niet dat de ‘klusjesman’ een “””genezen””” dubbele sadistische verkrachter was. Gelukkig maar anders zou dat de privacy van de gevaarlijke sadistische serieverkrachter ernstig schenden.

En zo kwam het dat de ‘klusjesman’ al tijdens zijn voorwaardelijke vrijlating (“Binnen de kliniek gold de man als een model-tbs’er”) een vrouw in wiens huis hij aan het ‘klussen’ was op sadistische wijze verkrachtte.

Het slachtoffer kreeg onmiddellijk levenslang, zoals al zovelen voor haar in dit gave land, de dader werd voor de derde keer in zijn leven opgepakt voor ‘een zedenmisdrijf’. Voor de rechtbank vertelde de ‘model-tbs’er’ dat de vrouw hem zelf had gevraagd om haar op sadistische wijze te verkrachten maar gek genoeg gelooft de rechter dat niet. Wij ook niet. Helemaal niemand gelooft dat.

Nu krijgt deze serie-sadistisch-verkrachter levenslang omdat dit de derde keer is en je na twee keer te zijn “””genezen””” in een tbs-kliniek aantoonbaar ongeneeslijk bent? Hij wordt voor eeuwig verbannen naar Rottumerplaat? Uitgewezen naar een Turkse gevangenis? Gratis sondevoeding met polonium? 

Nee, want dit is Nederland zoals u het gewend bent. Jawel, jawel, jawel: ook deze keer weer krijgt de sadistische verkrachter tbs. Voor de derde keer. Het staat er echt.

Wij hopen dan maar op een heel erg langdurig verblijf in de long stay (liever niet in Den Dolder, merci). Maargoed, dit is Nederland, waardoor we het rapport ‘hoe het toch zo mis kon gaan met de sadistische serieverkrachtende moordenaar’ inclusief aansluitend een minister die belooft dat ‘dit echt niet meer gaat gebeuren’ reeds tegemoet zien.

Nu even klussen in om het huis. Doen we voortaan toch maar liever zelf, heel gek.