Samsung Note 7 in de ban VS (nu.nl)


De Amerikaanse commissie voor consumentenveiligheid CPSC heeft donderdag de Samsung Galaxy Note 7 teruggeroepen. ...

door Jovejo in Technologie  ·  43 Reacties

  • 0
  • 828x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

haha die zooi van Samsung blijkt weer eens zijn reputatie waar te maken

5
1 Jovejo

@1 schandelig hoe bamsung er mee omgaat

5
2 Crapdroid

Ga je nou hier verder lopen te trollen met he anti-Samsung geleuter? Man man man

7
3 Maupie

@3 trollen ... samsung maakt er een zooi van ja. Samsung is klaar op de mobiele markt dit jaar!

4
4 M7H

@3 zeg dat tegen al die klanten die in de kou staan

5
5 Crapdroid
6 schuco

@6 dat is niet te vergelijken haha en apple deed het oplossen samsung doet niks en liegt want het is bewezen dat het het moederbord is en niet de accu

5
7 Crapdroid

@6 kom ze weer wijzen naar een ander om hun geliefde zooi van Samsung te promoten

4
8 M7H

@6 ik heb 140 redenen om kwaad te zijn op Samsung. Heb er 140 op de plank liggen en Samsung NL doet helemaal NIKS!!

3
9 Jovejo

"Sommige mensen werden met hun Note 7 teruggestuurd door winkeliers"

Serieus? Dan ben je als winkelier niet zo best bezig question

3
10 software_engineer

En dus ga je het via berichtjes posten maar even via de media uitvechten. Man man man..

6
11 Maupie

@7 Heb je een bron van dit bewijs?

3
12 software_engineer

@11 hypocriet...

4
13 Jovejo

@12 klopt, wij hebben in ons testcentrum ook aantal Note 7 voorzien van andere accu. Het probleem blijft bestaan. Het toestel raakt in bootloop en wordt ontieglijk heet! Google eens op Brickgate

1
14 Jovejo

Ow kut ik zie dat jou facebook profiel linkt naar Nieuwskoerier oftewel deze site is door jou in het leven geroepen? Snel weg hier dan

7
15 Maupie

@15 haha ... je weet niet eens dat NK al lang bestond. Duidelijk niet de slimste... maar bedankt voor het langskomen...

1
16 Jovejo

Nee ik heb ook niet de hele dag de tijd om het internet af te struinen om te kijken waar ik mijn pro apple berichtjes kan posten.

7
17 Maupie

@18 pushbericht... ow wacht... juist

0
18 Jovejo

Tjees, ik dacht dat de omvangrijke "reddingsplan" al pijnlijk was, maar dit is gewoon een streep door de Note 7. Je kunt hem niet gebruiken in het vliegtuig, in Amerika worden ze niet verkocht. Te bizar voor woorden, daar waar nu.nl nog met een theatrale tiel kwam dat het de Moeder derrrrr ohablets betrof blijkt daar niets meer van te kloppen.

Maar goed, de Note 7 was inmiddels gepasseerd in benchmarks en prestaties door Apple's iPhone 7 (waarvan bepaalde modellen inmiddels zijn uitverkocht). Er staan gewoon weer rijen mensen voor de Apple stores. Toch knap hoe Apple het 'm wederom flikt...
Hoe dan ook, Samsung kan zich beter bezig gaan houden met de ontwikkeling van de Note 7 - TOTDW, (model The One That Does Work)

1
19 Dragje

@17 Laat gaan joh. Jovejo en dragje kennen elkaar persoonlijk. Zijn beide Apple Blogger. Terroriseren elk Samsung versus Apple draadje.

6
20 vanBinsbergen

@19 Dragje, begin jij nu over theatrale titel. Jouw preek ontstijgt het theater. Te slecht.
Jij bent waarschijnlijk een graag geziene gast op verjaardagen. Oooh wacht, daar heb je oprechte humor en vrienden voor nodig. Die mis jij.

7
21 vanBinsbergen

@20 ik ken dragje.... haha moet niet gekker worden... lol

3
22 Jovejo

@22 Jovejo. Ik ken zijn bedrijfje.

5
23 vanBinsbergen

@22 en hoe kom je dan aan een link tussen hem/haar en mij? Vreemd...

1
24 Jovejo

@24

Gewoon negeren, dat is de beste remedie. Je weet wie je voor je hebt. Ik last hem vrolijk verder fladderen.

3
25 Dragje

* Verwijderd door de redactie *

26 vanBinsbergen

Ik citeer: "After weeks of investigation, the US Consumer Product Safety Commission announced a formal recall of Samsung's Galaxy Note 7 today. The move outlines the problems with the phone's exploding battery and puts in place a path for consumers to return or replace the device. The news should come as source of relief for Samsung customers, many of whom have been grappling with the company's mixed messaging and sometimes confusing responses to the Note 7's ongoing issues. The formal recall covers about 1 million devices."

Bron: http://www.theverge.com/2016/9/15/12933410/samsung-galaxy-note-7-recall-us-cpsc

Zo knullig van Samsung. Het bedrijf had direct met de Amerikaanse autoriteiten moeten samenwerken waar ook andere bedrijven zich moeten conformeren naar de spelregels van de Amerikaanse consumentenbond. In plaats van een eenduidige boodschap brengen naar de klanten moeten nu de autoriteiten aan te pas komen om het "mixed messaging and sometimes confusing responses" beleid van Samsung aan te pakjen.
Netto resultaat, nog meer slechte publiciteit.

Dit wens je geen enkel te h bedrijf toe, maar Samsung herft dit toch echt op zichzelf afgeroepen door een aantoonbaar wanproduct te produceren. Next, de Note 8, nieuwe kans in 2017.

3
27 Dragje

@26 Dreigement? En te lang aanwezig? Dat heet vrijheid en jij gaat dat niet voor mij of ander bepalen. En wie of wat dragje wel of niet is, geen idee. De persoon was al maanden niet actief op nujij. Jij daarintegen met je tig accounts wel. Ook dat is je goed recht. Maar kom maar aub met mijn naam, adres en bedrijf. Kijken of de daad bij het woord gevoegd wordt of dat het weer gebakken lucht is van de vogel...

3
28 Jovejo
29 Javaantje_75

@ Jij ook, als trolletje.

3
30 Biscanna

Bij@30 bedoel ik @1 natuurlijk.

@28 ik gok op de telefoonafdeling bij de Mediamarkt.

0
31 Biscanna

@14 was wel te verwachten dat het niet alleen aan de accu zou liggen, maar ook aan omliggende hardware, alhoewel je dan eerder aan het laadcircuit oid zou denken. Alhoewel dat ws toch wel op het mobo geïntegreerd zit. Bootloop zal niet door een laadcircuit oid gebeuren ws, lijken dus haast wel 2 (onafhankelijke) problemen te zijn die elkaar beïnvloeden.

Maar ik vroeg eigenlijk @7 om een bron van zijn stelling(en), lijkt me niet dat het onderzoek wat Jovejo zelf heeft gedaan iets is waar crapdroid als bewijs mee kan schermen?

Daarbij vraag ik me af of het eigenlijk veel uitmaakt (of het alleen de accu is, alleen het moederbord, of een combinatie), de accu zit vast in het toestel, het zal niet zo zijn dat Samsung je een nieuwe accu opstuurt en zegt veel plezier. Ze zullen het toestel in moeten nemen en zelf de accu moeten vervangen, dan kunnen ze meteen andere hardware die hiermee te maken heeft vervangen.

1
32 software_engineer

@29

Uit het artikel: "De grote vraag is op dit moment of de Samsung Galaxy Note 7 überhaupt nog op de markt zal gaan komen. Samsung had al te kampen met capaciteitsproblemen in de productie en de extra kwaliteitscontroles die nu worden uitgevoerd pakken ook nadelig uit voor de snelheid waarmee Samsung nieuwe exemplaren kan maken. Als eerste zal Samsung ook alle toestellen moeten vervangen die het bedrijf heeft teruggeroepen, alvorens Samsung de Galaxy Note 7 weer echt kan gaan verkopen. De kans bestaat dat dit proces zo lang duurt dat Samsung de voor haar zo belangrijke decembermaanden gaat missen."

Dit lijkt mij ern logisch gevolg inderdaad. Het probleem is dat het domweg te lang gaat duren om al die Note7 toestellen te repareren in het vertrouwen bij de consument, een groot deel daarvan, is weg. Dus dan is het maar de vraag hoeveel commercieel succes je kunt verwachten überhaupt.

Het beste wat Samsung kan doen is zo snel mogelijk een nieuw toestel introduceren en deze fiasco achter zich te laten. Alle negativiteit omtrent dit toestel, het verbod om het toestel te gebruiken in een vliegtuig, het verbod om de toestellen in America te mogen verkopen naast de berichten over uitgebrande auto's, gewonden die zijn gevallen etc is onbegonnen werk. Mijns inziens zou elk smartphone bedrijf dat het beste kunnen doen bij zo'n debacle. Reputatie herstel is nu het belangrijkste.

4
33 Dragje

@32 "was wel te verwachten dat het niet alleen aan de accu zou liggen,"

Mee eens.

3
34 Dragje

* Verwijderd door de redactie *

35 Jovejo

@35 op de man spelen ben je goed, doe je dat ook tegen je klanten in de Mediamarkt, als je ze weer een Samsung hebt verkocht? Of is de iclow nog steeds geïrriteerd door de matige ios updatequestion

4
36 Biscanna

@35 En dan ben je ook nog zo sneu dat jij mij moet volgen.

4
37 Biscanna

@37 natuurlijk volg ik je! Hou je vrienden dichtbij maar de trollen nog closer!!

4
38 Jovejo

@38 haha inderdaad hij is trol

3
39 Crapdroid

@38 Dan heb je het vast druk, met al die trol accounts van je, gezellige boel hoor.

2
40 Biscanna

@39 Craptrol: jij staat vast ook in jovejo zijn lijst met volgers.

3
41 Biscanna

@41 meneer craptrol voor jou. je loopt hier als een baby te spartelen en nee sta er niet in omdat? Hij volgt jou en nu ben je fan

3
42 Crapdroid

@42 Nee meneertje, ik zal nooit geen fan worden. De frustratie is aan jouw kinderachtige naam duidelijk af te lezen, kunnen we samen spartelen question

1
43 Biscanna

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@8 Voor jouw herhaalde verboden en strafbare racisme al helemaal niet. ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@11 "protesteren ... want discriminatie" Ja ja ... veel succes hoor, maar natuurlijk volslagen kansloos. Goedkopere rode ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Velen snappen dat niet idd. Vooral iedereen aan de linkerkant natuurlijk....

8 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

11 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

12 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

sockknitter
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Er staat een foutje in het bericht."Voor onderbouwing verwijst hij naar een column van historicus Thomas von der Dunk in de Volkskrant, waarin...

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@10Daar zou je dan, als langwachtende op een wachtlijst voor woonruimte, tegen kunnen protesteren. Want discriminatie, óók op de woningmarkt...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@6 "populisme-expert" Lachwekkend ja, want om te zien wat allochtone Geert is, hoef je natuurkijk helemaal geen expert te zijn. ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Bf Video Hot SexyXxx Move FullCnamadorGents Gents Ka Sex VideoIndian PournSexy Video Indian PornGaya Patel PornSnapsexXvideos Of AuntyDani Daniels OfficeJapanese Old Young PornTeencuntFree Porn DownSaxy VideioSendnudesx PornWorld Best Sex VideoXmaster BfHot Mallu Aunty NudeNaked Girls ComXxx39Sali Ki Chudai Hindi MeinJenny Lee PornRachaelcavalliXxxnx WomenVabbing At The GymKorean_creampieRead HentaiFamous NudesNicebigtitsXxx CospalyYaoi Goblin CaveGaping HoleMia Khalifa Bf VideoBoy Boy Sex ComSexy Blue Film Sexy SexyAunty KuliseenAsa Akira GangbangedTrans DildoDirty Talk DaughterAsian Gf NudeCelebritysex TubeMedeepfakesBreast Expasnion RedditH PornosLooti.netBlow Jobs In The MorningNaked NlondesLilly AdamsKaityln KatsarosXx Video New HdX Vidios HdBangla Jungle SexXxx Online PlayDesi Boy SexSex With Her HusbandMydesinetSucking Asian TitsAva Addams AnalClaudia Bavel PornHeraphrodite PornEspiando A Mi TioBloodlust Cereme18 Teen FuckGrilfriend GalleriesXxx PicwPornos De EspañaCoco Vandi Porn VideoIndian Hard SexSex SeyDesi Porn Video ComBlowjob CompilationXxx BodiKickass KandyXxxlesbianBig Tits Tight ShirtSxprnTik Tok De Pornosسكس باكستانCrystal Lust Porn VideosSolo Male MasturbatorsBhopal Sex VideoWww Xxx Bhabhi ComToiletfemdomFab SwingetsVelerica SteeleHollywood Xnxx ComBooty Be Bigger PornAzhotwifexxxMarina Mui NudeTelugu Ladies Sex VideosNavigate Sinega Sex VideoAbella Danger PovHidden Camera Dressing RoomBerserker PornAnime HenraiSexpics MatureVideos De Mulheres MijandoVideo Anal SexsPorn Steven UniversBottomless WomenSexy Boobs PhotoXxx Live ComAunty Kannada Sex VideoReal Caught PornPorn MuslmTatted Up HollyMeggnutt LeaksDesert SexAnastasia Rose PornTube8gayAsian Bj PornLive SquirtingMariska Hargitay NudesAmerican Aunty SexGym Sex Video HdDani Porn HdPorn In FoodLesbian Foot Jobsسكس المحارم عربيReddit Gay KikXvideoe.Futa X FemboyXmaster InArshi Khan Sex Video18moaGuda Sex HindiGirlsoutwestSleeping Lesbian PornAnhka ZoneVideo X VoyeurD 4 SwingXvideos Hentai Sem CensuraVictoria Principal MudeXx WwChinese Open SexEva Elfie Latest VideoWetkitty PornActress Seetha HotHansika Motwani Nude VideoVillage Bhabhi Porn VideoPorn Dull HdFreya LasirennCasca Akashova OnlyfansPorn For Women RedditDakotagrim PornStrip Poker GamesAsmr PussyJacquie Et MFrench PornographieManiacosporcomocs