Pizzabezorger overvallen; Politie op zoek naar getuige die te hulp schoot

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Op de Theophile de Bockstraat is maandagavond rond half elf een pizzabezorger overvallen. Twee mannen grepen hem vast, dwongen hem een brandgang in te gaan en geld af te geven. De politie onderzoekt de zaak en is vooral op zoek naar de getuige die het slachtoffer te hulp schoot, maar werd weggejaagd door de overvallers.

Maandagavond was de pizzabezorger onderweg naar de Theophile de Bockstraat. Op het moment dat hij daar aankomt, grijpt een van de twee overvallers hem in zijn nek en trekt hem mee een steeg in. Daar dwongen ze hem zijn portemonnee af te geven. Vervolgens  zijn ze linksaf de steeg uitgegaan.

- Advertisement -

In de omgeving van de woning doet de politie vandaag buurtonderzoek en wordt er gekeken naar beschikbare camerabeelden. De politie komt ook graag in contact met getuigen die gisteravond iets gezien hebben in de omgeving van de Theophile de Bockstraat.

Getuigen gezocht 
Het onderzoeksteam is met name geïnteresseerd in het verhaal van de getuige die het slachtoffer te hulp schoot op het moment dat hij in de steeg stond. Een van de overvallers schreeuwde tegen de getuige dat hij weg moest gaan en liep vervolgens op hem af. De politie wil graag zijn verhaal horen omdat dit het onderzoek mogelijk verder kan helpen.

Heeft u informatie, camerabeelden of  bent u getuige geweest? Bel dan met de politie, 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachten schietpartij Dordrecht nog altijd vast

Dordrecht - Op het Stationsplein in Dordrecht heeft op 9 april een schietpartij plaatsgevonden. Niemand raakte gewond. Agenten...

Zeven aanhoudingen na schietpartij Stationsplein Dordrecht

Dordrecht - De politie heeft dinsdagavond zeven verdachten aangehouden na een schietpartij in de omgeving van het Stationsplein...

Brandweer rukt uit voor brand in crematorium Essenhof Dordrecht

Dordrecht - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand op het dak van een crematorium op de...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhoudingen verdachten drugs- en vuurwapenhandel in Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn op de Abraham Kuyperweg in Dordrecht twee jongens aangehouden op verdenking van vuurwapenhandel. Het...