door Moskowfiets in Media  ·  28 Reacties

  • 9
  • 872x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zolang mensen niet anders gaan stemmen blijft het doorgaan ! Vanzelf stoppen zal het nooit . dus stem volgende keer PVV/FvD !!

5
1 Moskowfiets

Het is aannemelijk nog wel, ze durven wel op dat niveau.

3
2 caso

@1 ja, Rutte en co zijn vast en zeker van plan om Nederland helemaal naar de klote te helpen

5
3 Roomboterbabbelaar

Citaat uit artikel

Stichting Yunus Emre heeft in Den Haag vier basisscholen op islamitische grondslag en wil ook een basisschool in Westland openen. De gemeenteraad van Westland heeft de islamitische basisschool vervolgens op verzoek van de stichting in het gemeentelijke plan van scholen 2017-2019 opgenomen. De minister keurde dat plan van scholen tot twee keer toe af, omdat volgens hem te weinig leerlingen naar de school zullen gaan.

1
4 Moskowfiets

Dan hoop ik dat werkgevers mensen die op een islamitische school hebben gezeten niet aan nemen. Want daar leren ze waarschijnlijk geen goede dingen.

4
5 benbenieuwd

@4 Misschien wil Rutte dit ook niet..... Maar we zitten nu eenmaal opgezadeld met veel politieke partijen die dit wel willen. En in onze democratie zul je daar zeker rekening mee moeten houden.

Of willen we een dictatuur.... Iraanse toestanden...

2
6 LoydMorris

Nee, godverdomme!! Wilde graag naar het Westland verhuizen omdat het er zo rustig is zonder pislam..dat hoeft dus ook niet meer...

4
7 netcat

Zover ik weet mag iedereen een school oprichten. Je bent dan verplicht om in bepaalde stof kwalitatief goed les te geven. Daarnaast mag je over ieder willekeurig onderwerp les geven. Uiteraard mag je geen haat zaaien etc. maar je mag wel gewoon allerlei onwaarheden aanleren. Zo geven we al honderden jaren les in de bijbel. We kennen ook iPad scholen en als iemand vandaag een andere lesmethode wil gebruiken dan mag dat. Allemaal bekostigd en gefaciliteerd door de overheid.

Aan de ene kant snap ik wel dat het misschien niet wenselijk is als de overheid een te grote vinger in de pap krijgt van het onderwijs. Voor je het weet krijgen we Noord Koreaanse toestanden waarbij de kinderen leren de grote leider te aanbidden, aan de andere kant krijg je met dit systeem ook rare clubjes die hun eigen school oprichten waar kinderen hele rare dingen leren.

Dat onderwijs een bepaalde onafhankelijkheid krijgt dat snap ik maar deze manier van lesgeven waarbij kinderen gehersenspoeld worden met onwaarheden gaat ook te ver. Er zou toch op zijn minst een bepaalde wetenschappelijke onderbouwing moeten zijn voor de lesstof die je aanbiedt.

0
8 RazorBlade

Art 23 moeten ze schrappen , de islam maakt hier misbruik van

3
9 wijs

Mijn hoop is dat de FvD met 13 zetels in de 1e kamer dit soort wetten tegen kan houden. Ook vrees ik dat linkse partijen dwars gaan liggen en FvD niet zien zitten in de 1e kamer en ze verder willen met PvdA, D’66, GL. en nog wat van dat linkse tuig.
Kom op FvD laat je daar niet wegstemmen !

2
10 Interessant

@12 goed plan, alleen gaan de christelijke en joods-vriendelijke partijen hier nooit akkoord mee. Daarmee heb je niet de vereiste meerderheid voor een grondwetswijziging.

0
11 Attercopus

Slob betaalt helemaal niets! Het komt van de belastingbetaler.

1
12 Nicks R. Van

kinderen worden islamitisch opgevoed in een westers land waar verwacht word dat je je aan past .
bij die moslims gaan ze hier gewoon verder wat ze in land van herkomst al meekrijgen en dat is je verzetten tegen alles wat niet moslim is.
dat ze alles met niet moslims mogen doen en laten en dat ze daarvoor niet gestraft worden.
daarom misdragen die misbakseltjes zich zo,en niet alleen bij ons maar overal waar er moslims wonen .
het westland zal binnen de kortste keren wel een nieuwe moskee krijgen en dan gaan ze weer verder met landje pik.
ze krijgen steeds meer in handen en als er iemand tegen in gaat word je notabene nog door je eigen volk als stront behandeld ook.

1
13 ongelovenloos

Christelijke basisscholen worden toch ook niet betaal door de staat? En is dat deel niet over de schutting gegooid naar de gemeente?

Een OPENBARE school zou de staat of de gemeente misschien moeten betalen, maar een school op relgieuze grondslag toch niet?

Bovendien is in ruime mate aangetoond dat autochtonen worden aangevallen als ze zich op dagelijkse basis in een groep islamieten begeven, en dus kun je verwachten, dat er alleen islamieten op die school gaan, ook al omdat het met zoveel woorden de bedoeling is dat het een islamitische school wordt.

Door die argumenten heeft Slob de deur open gezet, hij wilde het echte probleem omzeilen. Net wat @16 : zegt: ze groeien op in een westers land waar verwacht wordt dat je je aanpast. Maar alleen heeft de EU uitgevaardigd, in opdracht van VN, dat islam voorrang moet krijgen bij alles, daar is een resolutie over die afgezanten van alle landen hebben ondertekend. Die afgezanten hadden daar geen mandaat voor, want de bevolking heeft op geen enkele manier invloed kunnen hebben op het al dan niet tekenen, men heeft het stiekem gedaan.

4
14 Wendel

@17
Zeker krijgt een christelijke basisschool geld van de staat.

Er wordt in Nederland onderscheid gemaakt tussen openbare en bijzondere scholen. Bijzondere scholen geven les op basis van godsdienst, levensovertuiging of een visie op het onderwijs. De lessen op een openbare school zijn niet op basis van een godsdienst of levensovertuiging.

De overheid betaalt voor beide soorten onderwijs. Daarvoor moeten scholen voldoen aan voorwaarden. Zo moet het onderwijs van voldoende kwaliteit zijn. Ook zijn er bijvoorbeeld eisen voor het minimum aantal leerlingen, de bevoegdheid van leraren en het aantal uren onderwijs.

4
15 PuurHagelslag

Als we dit anders willen hebben zullen we alle geloofsscholen af moeten schaffen van welk geloof dan ook, en in Nederland 1 soort school een OPENBARE SCHOOL.
En als iemand zijn kind of zelf gelovig op wil voeden moeten ze dat maar in hun eigen bekostigde kerk doen.

0
16 WHuls

Het word tijd dat we alleen kennis verspreidende scholen krijgen, en de achterlijke op godsdienst gebaseerde scholen afschaffen.

1
17 Positivo

Is van de idioten dat die school er moet komem van de raad van state.
Die zijn ook van padje af.
Moet eens stoppen met al die moslimscholen en die haathuizen bouwen.
We zijn geen moslimland..
En er is al ellende genoeg met die moslims

1
18 annie

Nederland is zo moe van die moslims. Als je wil integreren dan ga je naar een gewone, openbare school. Je leert de gebruiken van het land. Maar de moslim wil niet integreren. Die wil alleen maar zielig gevonden worden. Hij krijgt geen stageplek. Vindt je dat gek als zij de gebruiken en de taal niet beheersen.
Ik wordt zo moe van die gasten.

2
19 rlw

@10 HET Westland is iets groter dan de GEMEENTE Westland.

1
20 rolstoeltje

** gebruiker verwijderd **

Politici slagen erin om in de Tweede Kamer ons land kapot te maken als ze zijn uitgerangeerd in de politiek gaan ze bij de Raad van State verder met hun afbraakbeleid. De Raad van State is geen rechtsorgaan maar een verlengstuk van de politiek.

21 verwijderd5929219

Met dank aan artikel 23 lid 6 en 7 van de grondwet welke deze religieuze voordeeltjes regelt. Oh, en met dank aan de SGP, CU, CDA, PVV en FvD die dit nog steeds steunen.

1
22 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

23 E.Meel

Haha, kijk de rechtsextremisten toch schuimen in dit draadje, tja - de islam gaat nooit meer weg uit NL -- en dat is een feit.

2
24 Cracker-Crusher

@13 jouw hoop is op niets gebaseerd, tenzij men ook de grondwet gaat aanpassen ... art. 23 -- en zelfs dan is dat geen garantie.

2
25 Cracker-Crusher

* Verwijderd door de redactie *

26 E.Meel

@22 extreemrechts geeft moslims alle redenen om niet te integreren, dus niet klagen over iets waar jezelf debet aan bent.

2
27 Cracker-Crusher

* Verwijderd door de redactie *

28 Gr@ndioos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rinze
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@2Jij weet helemaal niks maar toch trek je constant je muil open over dingen waar je niks van weet Je bent geen expert en bent te dom om üb...

1 minuut geleden geplaatst door Rinze

maarten1234
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

@8 nee velen zitten vast in hun sociale structuur: afwijkenden worden verketterd door de gemeenschap....

9 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Rinze
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

Ach jee nu zijn de juryleden die verplicht moeten meedoen aan dit proces aan de beurt bij de bloeddorstige pro Trump media Ze worden met naam ...

10 minuten geleden geplaatst door Rinze

maarten1234
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

dan kan een keppeltje op hebben ook altijd gelegitmeerd worden in de zin van 'dan heb je altijd WC papier bij je?'...

10 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@17 laat timmermans maar komen... ga ik aanzienlijk minder werken om ook allerlei potjes te kunnen bemachtigen...

14 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Kim Jong-un
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

Een incapabele schoolmeester op misschien wel het belangrijkste departement zetten leek mij geen goed plan en nu een ex-nieuwslezeres nog minder...

23 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

Kim Jong-un
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Arme kinderen want die moeten de prijs betalen. De schade komt ook, misschien niet gelijk maar komen doet het. Je kunt niet straffeloos allerlei...

26 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

Nicks R. Van
Gemeenten: opvangbeleid asielzoekers zorgwekkend

Het kan ook niet lukken met deze strategie. Hoe kun je nou steeds mensen onderdak toezeggen die er niet is? ...

27 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
做爱 视频Wank TvPorn NetflixLesbian StraponanalWidowmaker FutanariIndian BootyXx Sexy Video EnglishJungle Xxx MovieSister Brother Jerk OffHotsex BbwXvideoslesbicasKayla Rae ReidBack Side XnxxLeaked Celebrity SextapeBokep Indonesia Viral 2022Manga Hentai OnlineSexy AssfuckingSexy Nude BhabhiFamilypiesRicha Sex VideoShinycockfilmsSlim Exotica PornFree SexgamesChturbtHentai PunhetaRestubeMeowriza PornJasmine BanksXnxx TrishaErotic Xxx HdPrimita PornAnally FingeredBig Jahman XxxMom Knows Best PornSmashedely OnlyfansPorn CelebretiesVideo Xxx FranceSexo PornouVideo Sexual MassageMature Porn StarsWeb Series Porn TubeTamil Sex Movie HdMandy Muse OnlyfansKelly CostaChate NueT N A PornBridgette B PornAccendental CreampieHot Naked Black BabesAnal Fucking VideoAmerican Free Sex VideoViking Barbie Porn VideoPussy OpenHentai Big AssBlacked PronhubHeidi Lee BocengraSyexTubesplashMilf ArmpitAnnabelreddMarison Beer NakedSaxsi VideoPorn IntroLewdcornerAlexis Texas TwitterPurn Video HindiLesvian XxxOmegle Hot RedditMan PussyEscort Girls MarseilleFilme De Sexo JaponesaTelugu SexcomBelly ExpansionBeautiful Korean XxxJenise Hart PornHentai Video SitesXvideoxxNepali Sexy Bf VideoIndian Anal PornBangla NudesLesbian Squirt In MouthPornpicXfreehsPorn GratusSex In The AeroplaneLibertyslotsFree Gay Chat AvenueMetapornThunder859Purest Taboo FullOver 50 NudeSasur Ne Bahu Ko JabardastiIndian Pregnant SexPizza Tower PornVilot MyersLesbiantubeBead KalvoSexposeStrapon SquirtCalyee Cowan NudeKesha GreyKorakori VideoIndian Onlyfans LeakedPunjabi Hot Girl XxxJapanese Porn WebcamNaomi Woods AnalMannequin PornLaura Linney PornTwiter Porn AccountsCasting Tube PornOlder 4 MenBrazzersxvideoPeaky Blinders Nude SceneSis Love SexHindi Sex HardSanaleon XxxVicky VettJapanese Adlut VideoLesbian Workout PornPorn Hub Tik TokR4chanFeminization CaptionsGay Fingered PornEnglish Bf Full MovieKiwvr-568Naked Sexy Woman PicsDaddys In Total Control Gay PornEscort ServiceGay Male TibeStrapon Sex VideosLiza_wilsoonBhabhi PussyHindi Xxx InHd Porn Video Download ComNude Perfect BoobsTaboo AnalFuta Animation PornJadehascakeThreesome KissGirls Showing Boobs In PublicLicking Suckingمواقع سكسيهWife SwappingMost Romantic Sex EverSkipthegam1chat AvenueBoquete Em InglesTie Up SexualCammodelJennifer Lopez Topless