door kaassnitsel in Politiek  ·  80 Reacties

  • 26
  • 956x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Geert

@49
ik ben wel rechts maar geen nazi.....ik ben geen verrader.
Daar zijn mensen voor die ervoor betaald worden

1
52 kaassnitsel

@52
Nazi moet zijn nsb-er

1
53 kaassnitsel

Waar gaan we dus op stemmen?

0
54 janjoker

Populistisch gekletst van de lavendelsnuiver.

Maar goed, de extreem rechtse NK-mensjes hobbelen nu eenmaal graag achter een populist aan.

11
55 rolstoeltje

@3 ",,,,Zolang Assad er zit,,,,"

Je zwetst uit je nek!
Zolang CIA, Brussel en regering Rutte de strijdende jihadisten steunen in Syrië is het er niet veilig!!!

1
56 CoolMemories

@11 "...De syriers die ik sprak zijn niet gevlucht voor Assad...."

Nee natuurlijk niet! Voordat CIA, Obama, Brussel en Mark Rutte de jihadisten en marxisten gingen steunen in Syrië waren er geen vluchtelingenstromen! Syrische burgers stemmen allemaal op Assad.....alleen islamitische en communistische partijen waren (om begrijpelijke redenen) verboden in Syrië!

Maar de leugen/propagandamachine van de westerse gevestigde politiek heeft de seculiere gematigde multikulturele Assad slinks verdraaid tot "bloedige tiran" om een alibi te hebben voor militaire en politieke collusie, inmenging en vernietiging van Syrië......en enkele van de uitvoerders/puppets zijn Mark Rutte, Frans Timmermans en Guy Verhofstadt....!

2
57 CoolMemories

@31 Veel van de beste Syrische families zijn onthoofd door de door CIA, Brussel en Rutte gesteunde jihadisten!

2
58 CoolMemories

@21 ".... Vervolging om politieke redenen is een belangrijke grond voor asiel...."

Dus jij wil alle islamisten, marxisten en criminelen hier asiel geven.....?!?!?!?!?!?!

1
59 CoolMemories

@23 ".....Als je direct de gevangenis in wordt gegooid komt er van dat opbouwen ook niet...."

Joh, jij begrijpt er echt helemaal niets van! Er zijn niet eens gevangenissen genoeg om alle moordende IS strijders op te sluiten....vandaar de zeer ruime amnestie! Vluchtelingen worden zelfs opgeroepen door de Syrische regering mee te helpen aan de wederopbouw...!

1
60 CoolMemories

@20 "......Logisch, deze partijen hebben een hekel aan de autochtonen in Europa, ze willen kost wat kost de maatschappij verder verklooien. Stem die partijen compleet weg!...."

+++++++++

De Linkse Kerk geilt op vluchtelingen, zij moeten ons vervangen en zo de macht van Brussel over een gedénationaliseerde ontheemde ontzielde massa in Europa bestendigen.

1
61 CoolMemories

Door Merkel Poetin Assad zitten wij nou met all de terroristen asielzoeker moslims homohaters en gewelddadigere in nederland en krijgen te niet meer uit met steun van D66 VVD CDA CU SGP Groen-Lings stemmers.

0
62 Gunther

Assad is er destijds natuurlijk met westerse hulp aan de macht gekomen.
Zoals vrijwel elke dictator in de Arabische gebieden, was zijn taak te zorgen dat de bevolking elkaar niet uitmoord en burgeroorlogen te voorkomen.

Het 'politiek correcte' verwijderen van de 'dictators' heeft alleen maar geleid tot burgeroorlogen in de regio.

Liever de knoet van Assad, dan een uitgemoorde en vluchtende bevolking.

1
63 icnivad

@62 Zonder Poetin was het veel erger geweest want dan hadden de jihadisten in Syrië gewonnen en was de ellende en het einde (net als in Libië) niet meer te overzien.

Nu zijn de orde en rust weer hersteld en kunnen de vluchtelingen terug.

1
64 CoolMemories

@63 Dat waren andere tijden: de jaren '70 toen het Westen nog een gezonde voorkeur had voor seculariteit en democratie....ipv Islam en globalistische dictatuur....

1
65 CoolMemories

in principe hoef je niet te debatteren. Het is veilig in syrie dus ze moeten allemaal terug. Zo zijn de regels nou eenmaal.

1
66 delarosa@europe.com

@32
Het probleem is dat de islam leer streeft naar wereldheerschappij.
En fanatieke islam aanhangers daarom niet enkel genoegen nemen aan samenleven in hun eigen moslimlanden, samenlevingen die ook telkens weer op mislukkingen uitdraaien, omdat velen andere mensen nu eenmaal vrij willen zijn, om naar eigen inzicht hun leven in te kunnen richten.

Saudi Arabië financiert ook overal in de westerse wereld moskeeën om de hoofddoelstelling de (van alles willen overheersen) ideologie te verwezenlijken.

1
67 blauwe_schildpad

@68 "...Het probleem is dat de islam leer streeft naar wereldheerschappij...."

Daarom spant de Linkse Kerk samen met de Islam! De linkse kerk is trans-nationaal en streeft ook naar wereldheerschappij van haar transcendente universalistische neo-marxistische waarden....!

1
68 CoolMemories

Onbegrijpelijk dat er partijen zijn die terugkeer van Syriërs naar hun thuisland tegenhouden. Deze gelukzoekers hebben geen enkele maar dan ook geen enkele toegevoegde waarde in west Europa(lees de westerse wereld).

1
69 nostradamus666

Onze lavendelnicht wacht op genezing question

3
70 Mac Benac

Ik geef hem 2% kans op zijn debat..

1
71 Anti-Prut

@70
Ze zijn bang dat als ze Syriërs weer naar het veilige thuisland wensen, ze in het zelfverzonnen hoekje van extreem rechts terecht komen, en dan plots behoren ze tot dezelfde groep mensen die ze bezien als racisten of neo-nazi's. Daarom moet een deugder in alles blijven deugen, anders vreest hij zelf ook onder de zelf ingebeelde onmenselijken te vallen.

Daarbij geloven ze de propaganda dat Assad de meest verschrikkelijke schurk is, en zolang hij er zit het een hel is daar. Diezelfde propaganda heeft onze regering doen besluiten om aan Al-Qaida en IS gelieerde groepen te bevoorraden met o.a. pickup trucks om Assad te verjagen.

De mensen lijken maar niet uit hun door valse en vooral gekleurde berichtgeving ingeprente gedachten conditionering te kunnen komen.

1
72 blauwe_schildpad

@61

Wist niet dat de VVD en zijn multinational vriendjes links zijn, deze willen graag import om goedkope arbeidskrachten te hebben om de winsten te maximaliseren en het arbeidsklimaat te verkloten.

Waar ze al sinds de jaren 70 vorige eeuw mee bezig zijn,

0
73 garriet

Heel gauw terug, kom nou.
Hun thuisland heeft ze méér dan nodig om er weer wat van te maken!

3
74 Seconda

@12 "Hoe zit het met de Syriers zelf die als vluchteling naar nederland kwamen ..willen ze niet hun land opbouwen en in hun eigen culture leven ? wat moet je nou in zo'n overvol land als Nederland doen .."

Antwoord van de enige syrische "vluchteling" waar ik ooit mee te maken kreeg en tevens de reden dat ik in deze afhaakte: "Nederland geeft het meeste geld".

2
75 Mappie

@3 Assad is veiliger dan een baal Meel !

3
76 Bollieboos

Toch vreemd dat de titel van dit bericht even is veranderd door NK.
Het zijn GroenLinks en PVDA die tegen een debat zijn, afspraak is geen afspraak.
Mag dat niet in de Titel?

0
77 kaassnitsel

Vreemd ook dat het laatste bericht niet zichtbaar is.....
Het bevestigd wat ik al vermoede.....teveel linkse rakkers bij redactie Nieuwskoerier....
Ben er direct klaar mee....
Dag mensen, veel plezier

0
78 kaassnitsel

Dus de 2e Kamer wil per se het landen rapport afwachten, maanden later, om de IND de kans te geven, er in de tussentijd zoveel mogelijk Syriers door te jassen die die vijf-jaar grens bereiken zodat ze permanent kunnen blijven.

Dat gezever over dat landenrapport is een pure vertragingstactiek en de voorzitter staat daar achter.

0
79 Wendel

@13 : Maar dan vallen zij onder de categorie "politiek vluchteling" en daar gaat het hier niet over, als ze ook maar enigszins kunnen hardmaken, dat ze die dingen hebben gedaan en worden vervolgd, mogen ze sowieso vijf jaar blijven. En daarna waarschijnlijk permanent.

HIER hebben we het over de categorie die voorlopig, vijf jaar hier mochten blijven omdat Syrie te boek stond als onveilig land, dat was het ook. En de 2e Kamer wil niet luisteren dat er nu wekelijks Syriers, die op deze grond hier zijn, die uit een onveilig land is gevlucht, automatisch na vijf jaar mogen blijven. Omdat dat land al bijna vijf jaar te onveilig was om ze terug te sturen.

Dat landen rapport komt pas in de zomer, vlak voor het zomer-reces, en tot dan wil de 2e kamer volhouden dat het een onveilig land is zodat zoveel mogelijk ongezien mogen blijven, terwijl Baudet zegt, dat het nu veilig is, en dat ze nu terug moeten of het kan niet meer. Daar wil hij het debat over. Dan moeten de partijen kleur bekennen of ze ze nu gaan terugsturen als Syrie geen onveilig land meer is volgens het landenrapport.

Het landenrapport zal ongetwijfeld liegen dat het nog steeds onveilig is, maar het geeft uitstel en dus lekker veel blijvers, zoals de 2e Kamer ook wil. Daarna kunnen ze altijd nog zelf besluiten, dat het nog steeds niet veilig is, zodat ALLE Syriers mogen blijven, dat verwacht ik eigenlijk.

0
80 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

36 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

43 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

1 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@8 Niet dat ik Schil ben XD maar ik zal het heb zeggen, ikzelf ook naar bed. #DikkeTor XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@21 Als dat zo was zouden we nu een andere discussie voeren. Die zwaarbewapende vijand gaat nu pas komen. Veel plezier in je flatje Vage. ...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@5 Truste Schil ! ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Tussenderegels
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

Je weet hier pas wat het wordt als het geweest is 😎...

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

Die gaat eerder later geweld gewoon ronduit plegen, want de tijd van debatteren is voorbij xD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Xnxxsex StoriesFilme PornográficosPorno Com LegendasBig Boobs Teens NakedBeautiful Porn StartsBeeg Pron MovieVillage Aunty Romance VideoExcogi SashaCumshot In EarUncut CockVoyersLittle Asian PornPenny Pokemon PornLatina XxKoons Ford SterlingElly Clutch Full PornFree Video Clips Of PornSexvid FreeBokepstwBlackmailer PornDesi Bhabhi Devar SexScxi VideoGabrielle SantiniPorn91Erotismo PornUncensured JavMarisa Tomei TitsJasmin PornJapani Hot SexJenna Mane PornClaudy Asmr PornSugardaddy PormXxx JapaneseFetish HeavyFree Aby WintersTeen Cum In MouthSexfilimsBangla Boudi ChudaHindi Punjabi Sex VideoDesi SeexBesst Porn SitesLadyboys PornhubMen Sucking On TitsLeraferal NudeAutocunnilingSexy Hot Video Hdکص وطنیBhai Bahan Ka Bf VideoKiss Assian ComDirty Talk CumpilationTom Byron PornValerica Steele OnlyfansHitomi.laaTongue Kissing PornDtepmother FriendsVrgas GrandesEliza Ibarra XnxxProncess Jasmine PornWww.spankbang.comBondage PovBelle Knox PornographyCaroline Zalog LeaksHypnotized JoiNaked 18Sexy BhabheeFilmes HentaisJogos PornogrsficosRyan RyansHindi Xx StoryBf FokingSex Vedios Of IndiansDesi Beautiful XxxTelugu Dengudu VideosDick Chibbles PornAzeri SexPornozinho HdSara Jay YoungerBest Hot Porn VideoOriginal Sex XxxSexxx MalayFiles PornosSports Sex ComAmanda Cerny Nude VideoFilm Sexy BfBastard MangaPron Video NepaliBangla Chuda Chudi DekhaXxx BeluKim Karashian XxxMuppet PornXxxhindiTeengonzo Morgan Lee Titty Fucks A Hard CockAloha Tube ComUpornia ComVídeos De Sexo XvideosXnxx Vidios ComImaizumin-chi Wa Douyara Gal No Tamariba Ni Natteru Rashii 1Sassy PoonamCockgobblersScarlett Johansson SmokingMydesi.comJennifet Aniston NakedMetart NudeParis Hilton SexPaige FuckMessage Lesbian PornHitomi Tanaka Big TitsMarleny Nunez NudeAnimated Black PornDeepthroat VidzShivangi Joshi NudeWww Sex PhotoMasterbitionGia Marie MacoolSweet Sinner PornKerala Full SexBadmasti DesiGemma Arterton Sex VideoCharlotte SartrepornRelatos Eróticos AudioSky Bri Porn StarGrandma Seduces GrandsonFull Leangth PornCrossdresser RedditTop Indian PornstarsHot Girls RedditCharlie Damelio DeepfakeHusband And Wife Sex HindiWww Indian Hot Girls ComColobian PornMobilpornoRssian PornTeenage Nudes PicsLevi Coralynn OnlyfansBrazzers PirnRctd-539Kloe18SocaseiradListcrawler MemphisKulhad Pizza Couple VideoIndian Sex OnlyPornoxxlSwathi XxxTru Kait PornOdia Sex Video OnlineVictoria Lit PornDigital Playground Digital PlaygroundMy Hero Academia Hentai GameXnxx Video PronMackenzie Mace Anal