• 2
  • 313x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Inderdaad, de joden willen Israel joods houden, zoals afgesproken met VN bij de stichting een toevluchtsoord voor de joden die al hun hele geschiedenis vroeger of later vervolgd worden, waar ter wereld ze ook gaan wonen. En als ze al die "Palestijnen" binnenlaten, waarvan 9/10 niet het recht heeft, zich zo te noemen, zijn ze in de minderheid, worden ze afgeslacht waar ze maar gaan en staan, en worden ze weggestemd zodra de goegemeente erdoor heeft gedramd, dat Israel democratisch moet zijn hoor. En de joden dus onder islam moeten leven, zolang ze mogen blijven leven tenminste.

Lekker veel keus hebben ze.

8
1 Wendel

@1 ohh plots zijn vn afspraken omtrent israel belangrijk....maar deze maar even niet?
https://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_Security_Council_Resolution_497
https://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_Partition_Plan_for_Palestine
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_Nations_resolutions_concerning_Israel

plus dergelijk afspraak was er nooit. het zou een joodse staat worden en geen apartheidstaat zoals ze nu hebben: alleen een staat voor alleen de joodse inwoners, dat is dus APARTHEID en niet goed te praten.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/428217-netanyahu-reageert-op-israelische-actrice-nee-israel-is-dus-niet-een-staat-voor-al-haar-inwoners-alleen-inwoners-die-joods-zijn

7
2 kovichni

@1 De Palestijnen waren er al. De staat Israël is opgericht in Palestina. Zou het VK destijds de Palestijnen hebben geraadpleegd, of werd het hen OPGEDRONGEN om de nieuwkomers te ontvangen?

En inmiddels wordt de autochtone Palestijnse bevolking zelfs VERDRONGEN. Dat kan nooit de bedoeling zijn geweest.

11
3 Barbapapa-7,5

Wacht nu eens totdat dat plan volledig op tafel ligt!!!

8
4 Hendrianus

'outgoing French Ambassador'

Zij die vertrekken en zij die vertrokken zijn hebben de grootste mond over wat hun opvolgers moeten doen wat zij niet deden. 

9
5 Hendrianus

@1 "voor de joden die al hun hele geschiedenis vroeger of later vervolgd worden"

En het ligt in ieder geval nooit aan de ene gemeenschappelijke factor.

6
6 solidsteel

@5
Dat zijn dan ook bij uitstek de mensen die in de positie zijn om een boekje open te doen over de gang van zaken. Je kan natuurlijk ervoor kiezen te negeren wat ze te vertellen hebben.

0
7 -Koeievla-

@1 Wendel

Die keus heeft het Joodse volk wat mij betreft binnen de groene lijn, niet in bezet gebied.Israël moet dan wel stoppen met zich op de borst te kloppen dat het een democratie is.

Verder leeft er een zeer grote, dikke vijf miljoen, Joodse gemeenschap in de VS. Zijn zij bedreigd? Nee, zij vinden het prima wonen daar.

9
8 Hendrianus

@7 -Koeievla-

Het is goed dat zij, zoals van Agt, hun mond open doen maar ik zie liever dat zittende politici dit doen. Dat gebeurt niet en heeft alles te maken met zetels, internationale verhoudingen en hun eigen positie.

8
9 Hendrianus

@9 als die dat zouden doen, zouden ze er dus niet lang meer zitten.
kijk maar naar canadese amb in china
https://www.theglobeandmail.com/politics/article-john-mccallum-out-as-canadas-ambassador-to-china-trudeau-says/

6
10 kovichni

@1 Wendel
Je schrijft:
Inderdaad, de joden willen Israël joods houden, zoals afgesproken met VN bij de stichting een toevluchtsoord voor de joden die al hun hele geschiedenis vroeger of later vervolgd worden, waar ter wereld ze ook gaan wonen.

In de Balfour-verklaring (zie hieronder), de afspraken met de VN en de afspraken met de Volkerenbond staat uitdrukkelijk:
waarbij het duidelijk moet zijn DAT NIETS ZAL WORDEN ONDERNOMEN DAT DE BURGERLIJKE EN GODSDIENSTIGE RECHTEN VAN NIET-JOODSE GEMEENSCHAPPEN IN PALESTINA ZOU KUNNEN AANTASTEN.

"Zijne Majesteits Regering staat welwillend tegenover de vestiging in Palestina van een nationaal tehuis voor het Joodse volk, en zal haar beste krachten aanwenden de verwezenlijking van dit doel te bevorderen, waarbij het duidelijk moet zijn dat niets zal worden ondernomen dat de burgerlijke en godsdienstige rechten van niet-Joodse gemeenschappen in Palestina zou kunnen aantasten, of de rechten en de politieke status die Joden genieten in enig ander land."
https://nl.wikipedia.org/wiki/Balfour-verklaring

Het zal duidelijk zijn dat Netanyahu niet alleen de rechten van de Palestijnen aanrandt en verkracht, maar dat óók de christelijke gemeenschap in Israël steeds meer te lijden heeft onder het racistische Apartheidsregiem van Israël question

Met plezier wil ik alle details toelichten en onderbouwen!
Maar één voorbeeld wil ik je alvast meegeven....

De Heilige Grafkerk: Israël verbrandt zijn bruggen met de christelijke wereld.

Het incident dat plaatsvond was een historische gebeurtenis. De hoofden van de drie christelijke gemeenschappen in Israël, de Grieks-orthodoxe patriarch, de Armeense patriarch en de katholieke bewaarder van het Heilige Land, ontmoetten elkaar bij de ingang van de kerk. Ze stuurden de pelgrims en de toeristen weg en sloten zware deuren. Grote borden, van tevoren bedrukt, werden buiten opgehangen met afbeeldingen van de twee vijanden van de kerk: de burgemeester van Jeruzalem Nir Barkat en Knesset-lid Rachel Azaria van Kulanu. Aan de bovenkant stond geschreven: "Genoeg is genoeg".
https://www.nieuwskoerier.nl/news/271253-de-heilige-grafkerk-israel-verbrandt-zijn-bruggen-met-de-christelijke-wereld

Enne..... "zodra de goegemeente erdoor heeft gedramd, dat Israel democratisch moet zijn"??
Hoeft Israël van jou zèlfs niet democratisch te zijn?? question

11
11 Uit Den Haag

Einde van politieke carrière mag ik aannemen. Natuurlijk heeft deze man volledig gelijk maar in de huidige wereld is het niet toegestaan iets negatiefs te zeggen over de VS want anders worden er zware sancties opgelegd.

8
12 niet-alles-geloven

@2 : En wat doet Zuid-Afrika nu met de blanken? Zimbabwe heeft ze inmiddels uitgeroeid en zit wanhopig te zeuren om Nederlandse en Engelse boeren, die kijken wel uit, om hun honger te komen oplossen.

2
13 Wendel

Alsof die blanken daar na 8 generaties minstens NIET autochtoon zijn. Maar moslims hier 2e generatie wel.

2
14 Wendel

@3 : Er waren ongeveer 600.000 Arabieren in dat gebied, dat veel groter was dan het huidige Israel in de originele oprichtings-resolutie. Die konden blijven of naar Trans-Jordanie vertrekken, met toestemming van dat gebied dat nu Jordanie heet. Het zijn er nu ruim 5 miljoen. Hoe kan dat?

http://www.worldometers.info/world-population/state-of-palestine-population/

Doordat Arafat en zijn opvolgers iedereen, die wil, een Palestijns paspoort verstrekken, om de aantallen maar op te schroeven.

2
15 Wendel

@7 : Wat zegt dat over het systeem waarbinnen zij niet kunnen spreken en handelen zoals hun geweten hun ingeeft zolang ze er nog van afhankelijk zijn voor hun overleven en dat van hun geliefden?

1
16 Wendel

@8 : Israel is twee keer aangevallen met de bedoeling ze met de grond gelijk te maken en te moorden en roven naar hartelust. Israel won beide keren en de VN heeft afgedwongen dat ze gebied afstonden in ruil voor vrede. Die nooit kwam. Nu nemen ze hun betaling terug aangezien de Palestijnen hun kant van de deal niet gestand doen.

3
17 Wendel

@11 : De kleine gemeenschap die er TOEN was en hun nazaten. Niet dat tuig dat als enig levensdoel heeft, ten koste van hun eigen bevolking, om Israel te vernietigen. En vergeet niet dat joden eerst legaal grond kochten van Arabieren om er kibboetsen te stichten en dat die steeds werden uitgemoord.

3
18 Wendel

@18
de Kibboetsen
O wat was die Arabische buurman aardig , maar om de paar jaar mocht ie grond inleveren en tenslotte werd zijn boerderij in de fik gestoken...........

1
19 eh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@10 Het gaat mij niet om die moslima maar om het selectief beïnvloeden van het nieuws afhankelijk van het soort nieuws. Bij positief nieuws zie...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Bop
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

Je kunt van ze vinden wat je wilt maar XR weet de gemoederen flink te verhitten. Al zou de demonstratie geen doorgang vinden dan is er in ieder ...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

En hoe oud zijn die kinderen dan want dat staat er niet bij. Kunnen goed al de 20 gepasseerd zijn 😊@11Weet je wat veel beter werkt? De...

6 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@219 Die opmerking adresseerde ik aan Strongoli, niet aan jou. Ik denk toch dat je in de war bent....

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

Uit het blog,"Israël is van plan om "binnenkort" een grondaanval op Rafah te beginnen. Dat meldt de Israëlische publieke omroep Kan 11 op ba...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@218 Ik ben niet in de war hoor, waar haal je dat vandaan?Dag hoor 2)....

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@9 Ik heb haar gezien. Leuk was dat, zo'n enthousiaste fan. Voor jou blijkbaar een hele schok om te ontdekken dat moslims gewoon meedoen in de ...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@218 Onderzoek: extreemlinks geweld leidt zelden tot vervolgingDag hoor....

12 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bram brabant
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

Niet zo soft van de weg plukken maar een peloton ME erop laten rammelen....

14 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

ThWil
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

@1 Daar is die timmermans toch een lichtend voorbeeld van met zijn duurzaam geïsoleerd huis. ...

14 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Www Sex Film ComBengali Real Sex VideoDoctor Porn BrazzersConnie Carter Hd VideosSex Scenes In MirzapurWww Porn Hardcore ComTamil SexmmsMuslim Six VideoAsian Nassage PornCock Ninja StudisDanielley Ayala Onlyfans LeakedMegapersonals TampaTubzkittyFemale Masturbation GifJudy Norton NudeHarleyxwest LeakXxx MaSex Padam DownloadSexy Movie DownloadHardcore GymEmo Latina PornLizbeth Rodriguez MasturbandoseEmily Black OnlyfansBrea BennettX Videos GayDever Bhabhi XxxPornfaceDad Sucking Son's CockKorean Hentai MangaJav NewMaria Sten NudeVienna Black PornXxx Porn SleepingWww Hot Mom Vidoes ComFamily Group SexVery Hot Indian PornNova Patra PornPrison School HentaiReena Sky AnalJuegos De PornCelebrity Se XMarleny1 LeakedBeeg Com SchoolGay Porn Videos ComTamil Wife PornStory Wife SharingBlow Job From A StrangerTitsonlyDua Lipa Nude PicsMaitland Ward NakedSniffing PantieIndian Xnxx VideoBigboobsauntySani Leone Sexy VideoMother Daughter TreesomeDownload Porn Videos Free DownloadGiantesd PornMobile Pirn GamesPornography PhotoshootGrupos De PunhetaBigs Tits PicsSunny Leone Without DressJenifer Antony HotDevi NudeWet Pussy VideosBoop LickingJasmine Jamesporn69gay PornCasting CouchPornography Videos AfricaNew Bf Full HdAdult Movie SiteLez 69Alison TulerAnna Blaze PornTeens Take BbcIncestcumPunjabixxxHot UpskirtRed TubeTescorts.comXxxnDebby Ryan TitsOrgasmic MatureXxx Sex Video XnxxXx Video 2010Amouranth PornoLesbians Playing With BoobsMassageporn MoviesChloe Belle XxxLez FacesittingXxx Hd 93Android 18 HotDaisy DivaWww Hindi Sexy Video Hd ComOldandyoung PornStefanie Gurzanski Onlyfans LeakMonicasexxxtonTeaseonlyNaomifoxx0Rimming Lesbian PornGeek PornTop TravestAfterdarkwillow OnlyfansRadhika SexAngelicatlol NudeMom Dad And Son XnxxVintage Movie PornPornos GuatemaltecoHairy PussymomFree Sexy ChatX Video In Hindi AudioNew Delhi XxxAmerican Sex MmsWww Indiangilma ComPorn BrutalDirty FootjobShemal Jerk OffDeeper. ComTule 34Leoliet2dhentaiMilf GifsIndian Punjabi SexShyla Stylez XxxNaked FuXhamsterlive BrasilAmala Paul Xxx VideoMimi CurvaceaousGhettogaggers ComPorn TrickyFree Adult Chat RoomVídeos De Pornô CompletoRebecca LoveChinese HandjobXxx Video JapanesCuckhold CumshotsStripping In PublicSonam BhabhiKuwari Dulhan Hindi FilmXxx Porn Hd Full VideoWife Cheating On Hidden CamNude UpskirtBest Blow Jobs On VideoTamil Forced Sex VideosGreta Thunberg NudeDaniel Weber XxxMami ChudaiAnimae Monster PornAlexis Fawx Compilation