door Gewooniemand in Politiek  ·  26 Reacties

  • 8
  • 419x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Blijkbaar zijn we er nog niet klaar mee...

1 verwijderd9139144

@1 We?
Praat voor jezelf.
Baudet word gewoon de baas en de rest kijkt het aan met angst en beven

13
2 Dragonton

Brrr... Eng mannetje...

10
3 bontenblauw

@2 Baudet de baas? question fap fap fap... question

9
4 bontenblauw

Haha ja j.......a fap erde fap

7
5 Dragonton

Als Baudet nou de baas wordt, zorg er dan a.u.b. als we weer laarzen moeten gaan dragen dat dit model ook toegestaan is. Danke schön... https://www.maskworld.com/german/products/kostuem-schuhe/--/women--720/steampunk-stiefel-herren-schwarz--113918

10
6 bontenblauw

** gebruiker verwijderd **

@2 : Sorry, ik kan het helaas niet aanpassen, wel rectificeren.

Blijkbaar is men er nog niet klaar mee...

7 verwijderd9139144

"Alle drie werden FvD-lid maar zijn inmiddels weer lid-af"

Niet erg objectief gezelschap dus...

10
8 Hangingmen

Een uitstekend stuk!

3
9 optimist

Ik denk dat Baudet vooral door moet gaan waar hij mee bezig was. Die 13 zetels in de 1e kamer zijn 100% op zijn conto te schrijven, en niet op diegene die "zich zorgen maken". Die moeten vooral oppleuren.

7
10 Spraypaint

* Verwijderd door de redactie *

11 JavierdeValdez

* Verwijderd door de redactie *

12 JavierdeValdez

@11 Ik sta net voor de spiegel. Misschien wordt dat zweepje straks ook weer hip. question

1
13 bontenblauw

De media zal elke zeurpiet wel een podium blijven geven zolang het maar negatief voor die duivelse Baudet is. Lekker laten zeuren FvD is virtueel de grootste en doet het dus prima.

"'Alle drie werden FvD-lid maar zijn inmiddels weer lid-af, onder meer omdat ze de taal vanuit FvD te polariserend vonden.""

Nee ze zijn geroyeerd en de partij uitgeschopt. Als je ander koers wil dan ga je maar naar een andere partij.

6
14 Reconquista

** gebruiker verwijderd **

@11 ; En wat dan nog?
Cosplay is in.

15 verwijderd9139144

@14 ziedaar interne informatie blijkbaar

1
16 Tussenderegels

@14 "FvD is virtueel de grootste"

Dat is net zoiets, als: Beter 10 vogels in de lucht, dan niets in de hand. question

"Als je ander koers wil, dan ga je maar naar een andere partij."

Goed zo! Een dictator bepaald zelf wel welk beleid er gevoerd gaat wordt. Daar heb je geen democratische wijsneuzen bij nodig.

7
17 Borealis

** gebruiker verwijderd **

@17 : Geldt zoiets ook niet voor een tennisvereniging?

18 verwijderd9139144

Ach ja…het boreale uilskuiken….

8
19 WijzeDwaas

Gek dat ik aan Pilatus moet denken op deze dagen.

FvD mijn stem heb je

3
20 Uitede aka Espede

Uit het artikel : Ook Baudets gebruik van ‘onze boreale wereld’, dat onder rechtsextremen synoniem staat voor een wit Europa, past volgens Hendriks in het verlengde van dit non-inclusieve verhaal. ‘Iemand als de Russische fascist Aleksandr Doegin, met wie Baudet vorig jaar april nog uren heeft gesproken (zoals NRC op 24 maart onthulde, red.), gebruikt deze term ook. Dat is geen toeval, ze vissen in hetzelfde ‘boreale’ discours.’ Hendriks illustreert wat hij hiermee bedoelt: ‘Na de val van de Sovjetunie zette Doegin, onder het Sovjetregime nog een extreemrechtse dissident, het magazine Giperboreyets op. Dat is Russisch voor ‘Hyperborea’, een mythologische noordelijke oer-regio die voorkomt in sociaal-darwinistische rassentheorieën van rond 1900. Die theorieën stellen dat noorderlingen door de barre omstandigheden en ijstijden in ‘Hyperborea’ genetisch geharder, intelligenter en creatiever werden dan zuiderlingen.’ Hendriks zegt hiermee niet te willen stellen dat Baudet stiekem de Nederlandse Doegin is: ‘Dat zou veel te simplistisch zijn. Maar ‘boreaal’, ijstijden en mammoeten, Baudets eerdere flirt met het ras-en-IQ-denken van Jared Taylor: de puzzelstukjes passen bij elkaar. Ze passen in een verhaal waarin, net als bij de oude Hyperborea-theoretici, de zogenaamde vitaliteit van ons volk zou teruggaan op een oerbeproeving in een koude, boreale wereld.’

Duidelijker kan het niet waar Baudet’s ‘inspiratie’ vandaan komt.

2
21 Crannbuidhe

@18

Als u dat graag wilt weten, moet u eens bij een tennisvereniging gaan vragen. Ik heb niets met tennis.
Al vermoed ik, dat bij een tennis vereniging, geen despoten lopen, die de leden hun eigen mening willen opleggen. Maar vooral mensen die komen voor een partijtje tennis. Misschien nog een leraar om het spel uit te leggen aan de nieuwkomers. Dat zal het ongeveer wel zijn, als u het mij vraagt.

2
22 Borealis

Waarom denk je dat FvD wat linkse standpunten heeft ?

Om de gewone, weinig verdienende man naar zich toe te lokken. Als het erop aankomt laten ze die punten direct vallen. Denk maar aan Wilders; die liet één dag na de verkiezingen al zijn 65=65 vallen. Alleen maar om de gewone man te lokken.

Baudet gaat nog een stapje verder. Die kakelt alleen maar over belastingverlaging en Jan met de Pet krijgt een orgasme. Als Baudet aan de macht is is het gewoon een stevig rechts politicus, die de belangen van het grote geld en de bedrijven dient. D.w.z. lonen omlaag en minder overheid.
ONBEGRIJPELIJK dat zoveel mensen dit fantastisch vinden. Ze zijn kennelijk niet in staat hun eigen belangen in te schatten. Een schofterige manier van politiek bedrijven met leugens en valse beloften. Maar ja, Camping Piet vindt het verfrissend. Weg met dat gezwel dat links heet. Wat een tragiek.

0
23 Mac Benac

Het artikel gelezen hebbende dringt tot mij door dat hoe vaker het woord intellectueel moet vallen, hoe minder Baudet dat ook is. Baudet wil zichzelf wel dermate krampachtig als intellectueel doen gelden, dat ik me afvraag of het eigenlijk wel is.

Niet iedereen die met succes een universitaire studie afrondt zoals Baudet keurig heeft gedaan, is een intellectueel. Daar komt echt meer bij kijken. Bolkestein stond zich ook zo voor op zijn intellectuele denkwijze. Ik heb weinig intellectueels aan Bolkestein kunnen ontdekken. Zo is het naar mijn idee ook met Baudet. De man heeft wellicht een dermatie groot minderwaardigheidscomplex dat hij alles uit de kast wil trekken om dan in ieder geval het deftige 'intellectueel' te claimen.

Voorts is het continu afstand nemen van extreem-rechtse denkbeelden, zo niet fascistische, gezien zijn geflirt met de rassenleer, dat ik met afvraag of we hier niet te maken hebben met een narcistische persoonlijkheidsstoornis, afgekort NPS. De kenmerken hiervan zijn opvallend treffend waar te nemen bij de heer Baudet. Dat wil zeggen, een overdreven gevoel van eigenwaarde, een sterke behoefte aan bewondering en een laag inlevingsvermogen. De stoornis kan worden gezien als de pathologische vorm van narcisme. Er is geen ziektebesef. Omdat het zelfbeeld te positief is, kan diegene geen kritiek verdragen en is zelfkritiek onmogelijk. Daarom zal de persoon geen behandeling zoeken, geen onderzoek accepteren en dus kan de persoon niet gediagnosticeerd worden. Aldus Wikipedia. Angstig herkenbaar.

J'ai dit , zeg ik dan maar in het Frans. Want Baudet houdt zo van deftig.

1
24 Mac Benac

Als er een stel een laag inlevingsvermogen hebben is het wel Rutte met het linkse zooitje van de andere formatie en oppositiepartijen.Die nergens naar omzien dan alleen maar naar zichzelf om er een mooi baantje voor de toekomst uit te trekken.Het grootste deel van dit volk is dat slappe gelul en beloftes die niet nagekomen worden gewoon goed zat.In een rijk land als het onze horen er geen mensen van een voedselruif (Voedselbank) te moeten eten.Omdat het van armoede getuigd waarover niet gesproken mag worden in het buitenland.Twaalf jaar geleden kenden we dit armoedeverschijnsel niet en het zijn geen luie mensen die daar alleen maar aankloppen.

1
25 Eindpenthode

@21 , 23, 24 : plotterdeplot

4
26 Seconda

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Defcte burger
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@2 Gewone burgers dreigen niet met geweld , die zetten de tering naar de nering en trekken desnoods de broekriem nog even aan. ...

6 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@206 Gekkie, Jij denkt toch niet, dat ik net als jij de hele dag op deze site zit, nee dat hou ik niet vol, hooguit een uur en 12 min. jouw ware...

14 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Voorstel boeren: vrijwillige krimp melkvee om lucht te geven in mestcrisis

^NIET zou weten hoe je effectief ......

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@3 "Volgens het bericht gaat het om een klein groepje bedreigers." Vast weer die fascistische ultra-linksen! /so...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Voorstel boeren: vrijwillige krimp melkvee om lucht te geven in mestcrisis

@3 Ik kan weinig anders doen dan je gelijk geven, ofschoon ik zou weten hoe je effectief iets tegen de vergrijzing kan doen. Maar d...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

De kans voor islamofoben overigens om de 'herrie' van de moskee vast te leggen 😂...

20 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

Bladblazers inleveren voor een gratis bezem:) Vuurwerk streng verbieden, wereldwijd! Wasmachines en drogers die gaan piepen als zij vinden dat e...

21 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

sockknitter
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@2 Volgens het bericht gaat het om een klein groepje bedreigers. ...

25 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Hendrianus
Voorstel boeren: vrijwillige krimp melkvee om lucht te geven in mestcrisis

@2 Precies maar het is een Nederlandse gewoonte, of is het een politieke gewoonte, om zaken die je lang vantevoren ziet aankomen te negeren totd...

30 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

http://archive.today...

31 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Hot Love XxxPuke FacefuckXx Video SexyXmasters ComRecoil PornBanxxxJapanese Cheating Porn MoviesJosi West PornCelebrity Nipple SlipAshlunn BrookeEbony Porn CompilationRented PornDoctorhentaiSolo Female MasturbatingLesbiansexXvideo Desenhos AnimadosBigdickniggasJapanese Sex TubeXnxx Cheating HusbandPetite Shemale PornXxx Hindi XxxLeo List CcSex In TamilnaduHorror Adult Movies DownloadWwe Stephanie Sex VideoMallu Teen XxxHunaniplexRedditblowjobMost Beautiful PornstarsInstagram ThotsCelebrity Nude PicturesWife Ki ChudaiTelugu Aunty Village Sex VideosChachi FuckChris Lockwood PornCollage Lesbians PornMonster HenteiPorno De MeninasSpanking StoriesAlice Goodwin Sexالکسیس تگزاBilatinmen Gay PornAnveshi Jain XxxTravel XnxxOld Man Xnxx ComWww Xnxx KannadaEjaculation Female PornTwinkbondageRomis Intense Anal ActionAnime Monster PornNew Kannada X VideosPaige Amateur AllureSm SexPrive CameraSexy Video 1080pLiterotica AufioUncesored HentiaSpank Bang PartyMolly Eskam NakedMut ZorrasPorn Video With Dirty TalkPamela Rios Full PornLeather PornstarsAdult Pornos VideosSquirtwomanSixe HdHotel Blue FilmDass-124Kylie FoxBad Dragon CreampiesGvh 507 JavSesi AuntyBokep Japanese No SensorBondage AnalJason Luv Lena The Plug PornDesi Mms Hindi AudioXvideo Indian Web SeriesDani Daniels Sex ComSexy Egg Hunt Siri DahlSister PormNatalie Dormer PornTanyatehanna PornGay Porn Blogえ露Courtney Tillia NudeVillage Girl ChutSavannah Bond Full VideosQueria Ver Filme Pornô BrasileiroPure Taboo NewTram PararamaSherlyn Chopra Porn MoviesEbony CheerleaderFree PornphotosMonkey App PornNna HartleyPetitie AnalVirginie Efira NudeEscort Paris 9Sexy Air HostessEllie Mae NudePorn And FingeringPeliculas Pornos De LesvianasSpank LatinaRed TubJane XxxPaul Raymond XxxSexo IndianoSquirtingxxxHegre NudeLaura LayneItslunarlivStudent Fuckes TeacherStep Daughter Seduces StepdadBig Boobs TubeGiselellynetePhotoshoot Sex VideoSexy Hindi Bf VideoSharlyn Chopra XnxxFull PornedXnxx BabysitterBest Hindi ChudaiYounger PornosPerfectgirls.netBd Pornographique En FrançaisRfucktXviedeosJujunaughtIndian Wife ExchangeKorianpornMaple Syrup FootjobPig FuckAnthia Mo NudeSoftporn For LadiesBritish LesbianpornAva Addams YogaCelebrity Nudeفیلم XxxxxxHttps://xhamster Com/videos/white-male-and-indian-female-4-xh5z1bsGrace Kelly NudeDiaper Mess PornPorn PenIndiasex SitesSlut WifeMoms TeachsexConan Exiles Sex ModHot Asian Big TitsMale Solo Jerking OffE PornerNude BlondNeedleporn