NEWS : Acte 23 des gilets jaunes - Paris - 20/04/2019 Manif de Bercy a Republique le 20/04/2019 only BELGIUM !
Volledig scherm
NEWS : Acte 23 des gilets jaunes - Paris - 20/04/2019 Manif de Bercy a Republique le 20/04/2019 only BELGIUM ! © Photo News

Onderzoek geopend na oproepen tot zelfmoord politieagenten tijdens betoging ‘gele hesjes’

In Parijs is een onderzoek geopend naar aanleiding van slogans die gisteren op de betoging van de gele hesjes geroepen werden.  Dat meldde het parket van de Franse hoofdstad vandaag. "Pleeg zelfmoord, pleeg zelfmoord", werd gisteren naar de politie geroepen. 

11 reacties

  • Mike Deen

    5 jaar geleden
    Agenten worden opgeleid om daarmee om te gaan. Diegene die werk en privé niet kunnen scheiden zullen daar inderdaad onder lijden. Geweld is niet goed te keuren maar mensen toch. Wordt wakker en zie wat er gebeurd. De bevolking in Frankrijk wordt onderdrukt. En het cijfer dat steeds wordt meegedeeld over hoeveel er op straat waren is echt om te lachen. Als er 60.000 politieagenten worden in gezet weet je dat er veel meer aan de hand is.
  • Jo Bosman

    5 jaar geleden
    Wat de politie daar doet heeft al lang niets meer te maken met ordehandhaving, maar met pure repressie .Daarop worden ze nu afgerekend.
  • Luc De Wolf

    5 jaar geleden
    Ze zouden beter de werkomstandigheden van die agenten onderzoeken
  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    Frankrijk draagt nu de gevolgen van hun gefaald multiculturele beleid.
  • Dirk De Winter

    5 jaar geleden
    Het probleem zit nog altijd op dezelfde plaats,laat de gewone mens ook een beetje genieten,en dat laten ze in france niet meer toe., alleen hard werken voor weinig geld.En dan krijg je zoiets.Als je weet dat een vrachtwagenchauffeurs boetes krijgen tot 20.000 euro voor overgewicht dan gaat men de politie haten ,en dit is maar 1 voorbeeld.