Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Robert de Niro vindt Trump een 'wannabe gangster'

  •  
20-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
65 keer bekeken
  •  
deniro
Robert de Niro was te gast bij The Late Night Show met Stephen Colbert en natuurlijk ging het over Trump. De president heeft de acteur wel eens uitgemaakt voor een “individu met een zeer laag IQ” nadat De Niro wat onaardige dingen over de miljardair had gezegd. De Niro speelt bij Saturday Night Live ook het personage van Robert Mueller. Het rapport is tijdens de opname van het gesprek nog niet vrijgegeven maar De Niro bekent dat hij Trump graag gehandboeid afgevoerd zou zien worden.
Volgens De Niro die onder meer wereldfaam verwierf met zijn vertolkingen van beruchte gangsters stelt dat het publiek van de slechtheid van boeven houdt maar dat er nu een in het Witte Huis zit. “Een totale loser.” Hij merkt op dat Trump een wannabe gangster is omdat echte gangsters meestal nog wel enige ethiek hebben. Ze weten bijvoorbeeld dat het een man een man, een woord een woord is. Deze kerel weet niet eens wat dat betekent.”
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.