U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Gezondheid
  • 2
Ach, die heeft sowieso wel 2 stoelen nodig, met die kont van haar.” Na de slag in mijn gezicht, krijg ik ook nog de spreekwoordelijke trap na. ...

ongeveer 1 maand geleden door Aardbezie

REAGEER MET EEN EMOJI
1
1
15
3
LEES MEER OVER

Een opmerking erover maken is natuurlijk not done. Vaak ontstaat overgewicht door onwetendheid. Het is nl. onnodig. Door medicijnen, ziekte en ouder worden verandert je BMR (basaal metabolisme ratio) maar daar kun je je inname wel op aanpassen. Als je het niet te ver uit de hand laat lopen kun je binnen een paar maandjes weer op gewicht zijn. Blijf je gewoon dooreten zoals vroeger dan ontstaat er steeds meer overgewicht.

101 Mrs. K    
ongeveer 1 maand geleden door Mrs. K
8
Meld

Gewoon 3 maanden je huur niet betalen, ben je zo een paar kilo lichter. Er is geen sneller dieet dan een stres dieet question. Mensen schamen zich ook niet meer tegenwoordig, en alles moet allemaal normaal gevonden worden. Waarom moet ik in een vliegtuig meer betalen voor een zwaardere koffer van een paar kilo, terwijl olifanten geen cent extra hoeven te betalen.

102 4lb3rt P1k3    
ongeveer 1 maand geleden door 4lb3rt P1k3
6
Meld

@101 Daar heb ik nu geen last van Ik weeg al 25 jaar 56 kilo en kom geen gram bij

En vreten wat ik wil

103 RonMVV    
ongeveer 1 maand geleden door RonMVV
2
Meld

Mensen spiegelen vaak je eigen gedachten. Als je zelf beschaamd bent omdat je zo dik bent lezen andere mensen dat aan je af. En bevestigen die schaamte. Ze kan dus twee dingen doen. Stoppen met die schaamte. Die is nergens voor nodig. En wat afvallen. Dat is de simpele oplossing als je zelf denkt dat je te dik bent.

Als je je niet schaamt dan kan het je ook weinig schelen dat andere mensen iets zeggen. Ze is dik. Of ze heeft een blauwe trui aan. Of ze heeft een veel te grote koffer. Ze is zo aangedaan omdat ze iets hoort dat ze zelf denkt. En daar wordt ze overstuur van. En dan wil ze graag horen van anderen dat het niet zo is.

104 purelogica    
ongeveer 1 maand geleden door purelogica
3
Meld

@104 : Schamen kan niet in je eentje, daar zijn er twee voor nodig. En een maatschappij die je vertelt dat je je dient te schamen. Voordat Twiggy verscheen, was het ideale vrouwelijke figuur veel dikker dan nu.

105 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
1
Meld

jammer dat het nog steeds niet mogelijk is om iemand attitude en gedrag te transplanteren, je zou die achtelijke lui die denken dat je iedereen zomaar aan kan spreken op lichamelijk zaken de kop afrukken en er een varken op zetten, die zijn nog socialer dan hun.

106 beertje36    
30 dagen geleden door beertje36
2
Meld

Er zijn te veel dikke mensen. Dat is de mac generatie. Sporten doen ze niet of heel weinig mobiel of laptop is hun grootste vriend naast het fastfood. Veel eten te weinig bewegen en je wordt vanzelf een vetklep. Opmerking van die vrouw is niet bepaald tactisch.

107 jdj    
30 dagen geleden door jdj
2
Meld

@105 Zeker. Er zijn er twee. En die andere vrouw is ook niet gelukkig met zichzelf. Anders zou ze die ander niet bevestigen in haar schaamte. Zij wil zichzelf groter maken door de ander te kleineren. Dus heeft zij ook weinig zelfvertrouwen. Weinig waardering voor haarzelf.

Het is een heel subtiel proces. Interacties tussen mensen. Je kijkt naar elkaar en probeert elkaars gedachten te lezen. Dat gebeurt continu en bijna geheel onbewust. Daarop ontstaat een eerste indruk. En daar reageren mensen op. Als je onzeker bent zien mensen dat meteen.

Interacties met andere mensen bepalen je status. Als je op je houding let en een houding kiest die niet te onderdanig is. Dan vertel je alle mensen om je heen al dat je geen musje bent dat door iedereen kan worden weggeblazen. Dat kun je gewoon leren. Als je zelfverzekerder bent kun je een minder dominante houding kiezen en (alle) mensen om je heen vriendelijk maar zelfverzekerd aankijken en glimlachen.

Nog beter is de kunst om de eerste indruk te herkennen en dan te negeren. En de ander altijd vriendelijk te bejegenen. Gewoon omdat het kan. Mensen die dat gedisciplineerd kunnen krijgen vaak veel status en waardering.

Als je beschaamd rondloopt met een lage eigendunk en lichaamshouding dan wacht je alleen maar op bevestiging. En die komt vanzelf.

108 purelogica    
30 dagen geleden door purelogica
1
Meld

als je wilt kan je het veranderen... dus

109 maarten1234    
29 dagen geleden door maarten1234
0
Meld

@108 : u heeft dat even vanuit uw luie stoel beoordeeld of is de persoon in kwestie in behandeling bij u?

110 maarten1234    
29 dagen geleden door maarten1234
1
Meld

@12 de grootste kracht is inderdaad via gedragsverandering / tellen calorie inname beperken als t fysiek (tijdelijk) onmogelijk is

111 maarten1234    
29 dagen geleden door maarten1234
0
Meld

Wie te dik is eet te veel.

112 Ogod    
29 dagen geleden door Ogod
2
Meld

@112

Wie simpel reageert is vaak ook gewoon simpel.

113 Zwartwit    
29 dagen geleden door Zwartwit
0
Meld

Mensen reageren raar als iemand ook maar ietsjes afwijkt van de norm. We hebben een meisje in de buurt die spastisch is. Ze mist een beetje aansluiting en we nemen haar wel eens mee als we gaan stappen of een terrasje pakken en dan irriteer ik me kapot aan de reacties van mensen.

Het is een hele knappe meid en je ziet verder ook vrij weinig aan haar totdat ze begint te praten. En dan zie je mensen elkaar eerst vreemd aankijken en weten vaak dan niet meer wat voor een houding ze moeten aannemen. Sommigen kijken elkaar aan en moeten dan hun best doen om niet te lachen.

En dat ziet zij zelf ook. Ze probeert zich dan groot te houden en doet net alsof ze het niet ziet. Dat vind ik zo zielig voor dat meisje en het maakt me echt woedend. En dan maak ik het een middagje of een avond mee maar zij bokst hier elke dag tegenaan. Iedereen die maar een beetje anders is wordt geshamed, zo zit de mens helaas in elkaar.

114 Reconquista    
29 dagen geleden door Reconquista
0
Meld

@110 Letterlijk de eerste van de twee.

115 purelogica    
29 dagen geleden door purelogica
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Partijen in Kamer vallen over 'vrouwonvr...
Het gaat om een essay van Baudet in een Ameri...

12 uur geleden door NOS

Baudet zaait verwarring over abortus en werke...
Forum-leider Thierry Baudet heeft in een essa...

16 uur geleden door Telegraaf

Hoeveel dode kinderen is jouw twijfel waard?
Tekst om goed te lezen.

15 uur geleden door Aafje

Mannen, de discussie is beslecht: zeg maar da...
In menig huishouden met mannen woedt een disc...

1 dag geleden door in holland

Waarom steekt Trump zo veel tijd en middelen...
Specialisten van de anti-witwascel van het Am...

16 uur geleden door Denisova


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Gekste Henkie
Hoeveel dode kinderen is jouw twijfel waard?...
@237Ja mag het propaganda noemen en om die ...

3 minuten geleden door Gekste Henkie

Gekste Henkie
Hoeveel dode kinderen is jouw twijfel waard?...
@242Doodgaan aan vaccinatieschade vind je e...

10 minuten geleden door Gekste Henkie

groenengeel
Stop de vernietiging van onze soevereine nati...
@68 Maar verder is xtremy best aardig. ;-)...

13 minuten geleden door groenengeel

Gekste Henkie
Stop de vernietiging van onze soevereine nati...
xtremy:De Duitsers legden als 1 land hun ...

17 minuten geleden door Gekste Henkie

Gekste Henkie
Stop de vernietiging van onze soevereine nati...
@60"Jullie extremistische linkse nazi's"...

24 minuten geleden door Gekste Henkie

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig