U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Gezondheid
  • 4
Het verzet tegen vaccins baart artsen zorgen. Discussies met zogenoemde 'antivaxxers' lijken vaak hopeloos. Hoe overtuig je achterdochtige ouders? ...

ongeveer 1 maand geleden door Wilmama

REAGEER MET EEN EMOJI
3
2
2
1

@298 dat weerleggen is dus precies wat hier gebeurt. Ook al zijn de anti's er sterk op tegen.

Overigens is op dit forum herhaaldelijk voorgerekend dat antivaxxers wel degelijk verkopen. Ze verkopen een standpunt, op basis van angst. En ze verkopen klandizie voor bepaalde homeopaten en andere alternatievelingen.

Tot slot verkopen ze de producten van de farmaceutische industrie. Die verdient namelijk aanzienlijk meer wanneer mensen zich niet vaccineren, dan wanneer ze zich wel vaccineren.

Het is niet voor niets dat de meest extremistische antivaxxer hier, Robin, wel eens 'farma-Robin' wordt genoemd. Als iemand hier farma steunt, is het Robin wel, al beweert hij van niet - maar dat kan bij zijn taktiek horen.

301 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
1
Meld

@298 “Het zijn juist mensen die voor vaccinatie zijn die dingen verkopen aan de staat die het laat toepassen op haar burgers.“

Ik vind vaccinatie een goed idee maar ik verkoop niets aan de staat. Je doet net alsof alleen de producenten van vaccins voorstander zouden zijn. De tegenstanders van vaccinatie vind je nogal eens in de hoek van verkopers van alternatieve middeltjes, dus daarmee gaat je ‘argument’ al helemaal ten onder.

302 Attercopus    
ongeveer 1 maand geleden door Attercopus
1
Meld

@288 Het hpv virus was al op zijn retour door screening, bij uitstrijkjes screenen ze op hpv, daarbij ruimt voor het grootste gedeelte het lichaam het hpv vanzelf op als je deze geslachtsziekte krijgt.
En ze kunnen nog lang niet weten wat voor invloed het heeft op andere dingen want zo lang bestaat dit vaccin nog niet. Baarmoederhalskanker blijft bestaan want er zijn andere vormen van baarmoederhalskanker dit niks te maken heeft waarvoor men gevaccineerd wordt dus je moet blijven screenen.

Maar tja het angst verhaal is wel leuk om het aan de man te krijgen, door angst zet je mensen met de neus richting waar je ze wil hebben toch alleen jammer dat steeds meer mensen dit door hebben, misschien een andere campagne voeren question

303 Rattocasi    
ongeveer 1 maand geleden door Rattocasi
12
Meld

@303 Het is vooral jammer dat er zoveel mensen zijn die denken ergens verstand van te hebben terwijl het overduidelijk is dat ze dat niet hebben. En jammer dat er voor elk waanidee honderden internetsites zijn die die mensen bevestigen in hun waan.

304 Attercopus    
ongeveer 1 maand geleden door Attercopus
1
Meld

@304 Zeg dat wel zijn verschillende hier die om her hardst schreeuwen echter niet luisteren waarom mensen er weerstand tegen hebben, zou zeggen begin te luisteren in plaats van te tetteren en te schelden.

305 Rattocasi    
ongeveer 1 maand geleden door Rattocasi
10
Meld

@303 Het 'u wordt angst aangepraat'-argument uit de monde van anti-vaxxers vind ik over het algemeen, hoe zal ik het zeggen, vrij lachwekkend.

306 Smiling    
ongeveer 1 maand geleden door Smiling
1
Meld

@303
[Het hpv virus was al op zijn retour door screening,]

Na alle fatsoenlijke uitleg die je intussen gekregen hebt, open je hier nog mee?! Om het over de rest van jouw geraaskal niet eens te hebben.

Het lijkt me vooral voor jou verstandig om hier éérst aandachtig alles terug te lezen, voordat je weer met een hersen- en harteloze reactie over dit onderwerp komt: https://www.nieuwskoerier.nl/search?q=baarmoederhalskanker

307 Wilmama    
ongeveer 1 maand geleden door Wilmama
2
Meld

@306 Kijk dat is al een vorm van niet luisteren, leg mij maar even uit waarom minder mensen vaccineren want u schijnt het zo goed te weten!

308 Rattocasi    
ongeveer 1 maand geleden door Rattocasi
11
Meld

@307 raaskallen heb je zelf behoorlijk wat last van wilmama je plukt alles van het internet echter van de praktijk heb je de ballen verstand.

309 Rattocasi    
ongeveer 1 maand geleden door Rattocasi
13
Meld

@309
Jouw overbekende dooddoener. Jij hebt aantoonbaar noch (voldoende) verstand van de benodigde theorie noch van de (dagelijkse) praktijk.

Jouw opmerking: @303
[Het hpv virus was al op zijn retour door screening,]

Zeer recent: https://www.limburger.nl/cnt/dmf20190331_00099045/groot-onderzoek-naar-vaccinatie-tegen-baarmoederhalskanker

(**) In Nederland krijgen jaarlijks zeshonderd vrouwen de diagnose baarmoederhalskanker. Ook krijgen honderden vrouwen na een slechte uitslag van een uitstrijkje een medische ingreep. Daarbij worden onrustige cellen bij de baarmoederhals verwijderd, zodat ze niet uitgroeien tot kankercellen. Bij het weghalen van die cellen verdwijnt het humaan papillomavirus (HPV), dat baarmoederhalskanker veroorzaakt, echter niet.

Onderzoek onder achthonderd vrouwen moet uitwijzen of vaccinatie het lichaam kan helpen het virus op te ruimen. Franciscus Gasthuis & Vlietland en Erasmus MC in Rotterdam, die het onderzoek leiden, hebben samen een half miljoen euro gekregen voor het grote onderzoek. (**)

Nogmaals: "Bij het weghalen van die cellen verdwijnt het humaan papillomavirus (HPV), dat baarmoederhalskanker veroorzaakt, echter niet."

En voor alle zekerheid in jouw geval: "Bij het weghalen van die cellen verdwijnt het humaan papillomavirus (HPV), dat baarmoederhalskanker veroorzaakt, echter niet."

310 Wilmama    
ongeveer 1 maand geleden door Wilmama
1
Meld

citaat uit @301

[ Tot slot verkopen ze de producten van de farmaceutische industrie. Die verdient namelijk aanzienlijk meer wanneer mensen zich niet vaccineren, dan wanneer ze zich wel vaccineren. ]

Onjuist.

Bedrijven die aantoonbaar bezig houden met oplichting, omkoping en bedrog om hun producten te slijten doen het louter en alleen voor de poen.

Alle neurologische schade en chronische ziekten mbt immuunsysteem zijn terug te voeren naar vaccins. Mensen worden levenslang afhankelijk gemaakt van probleemonderdrukkende pllen die nooit genezen, alleen probleemverlengend en probleemuitbreidend zijn.

Honderden miljoenen mensen worden zo ziek gemaakt.

311 Robin    
ongeveer 1 maand geleden door Robin
12
Meld

@309
"van de praktijk heb je de ballen verstand. "
Man man man wat weer een domme arrogantie...

De praktijk is dat jaarlijks zo'n 700 vrouwen baarmoederhalskanker krijgen, waarvan 200 het niet overleven en de overlevenden grotendeels zwaar beschadigd door het leven gaan.
Bijna al deze vreselijke ellende is zonder enig risico te voorkomen door middel van HPV-vaccinatie -- maar dat vind jij maar niks. Jij vindt dat die vrouwen maar gewoon kanker moeten krijgen en allerlei nare behandelingen moeten ondergaan(*).

Stel je voor dat jij HPV-gerelateerde kanker krijgt aan je geslachtsdelen, en dat ze de boel flink moeten slopen om je in leven te houden. Wat denk je, was het dan niet toch beter geweest wanneer je dit simpel had voorkomen? En vergis je niet: zonder HPV-vaccinatie zal dit ongeveer 1 op elke 150 vrouwen overkomen.

312 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
0
Meld

@311 u verdedigt zich met een opzienbarende uitspraak
- die al vaak weerlegd is;
- die u niet kunt bewijzen.

Hiermee laat u zien dat u met lege handen staat.

313 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
0
Meld

@312 je bedoelt net zo arrogant als de andere die opmerkingen maken over vaccinweigeraars?

Weer zo een bangmakerij van jouw kant als vrouwen gewoon hun uitstrijkjes doen elke 5 jaar komen ze niet te overlijden aan HPV echter de andere vorm is met vaccin niet te voorkomen echter velen laten het uitstrijkje achterwegen, trouwens leuk te horen voor vrouwen die niet in aanmerking komen voor vaccin die gaan allemaal dood of krijgen het? of ruimt voor het grootste gedeelte het lichaam het zelf op?

314 Rattocasi    
ongeveer 1 maand geleden door Rattocasi
11
Meld

"*William is een fictieve naam."
Ze geven zelf al een voorbeeld: verzin gewoon alles bij elkaar. De banggemaakte massa slikt het wel.

315 widezw    
ongeveer 1 maand geleden door widezw
10
Meld

@315
Zelfs het begrip privacy is jou te hoog gegrepen of wat?!

316 Wilmama    
ongeveer 1 maand geleden door Wilmama
0
Meld

@315 goede beschrijving van de antivaxx-beweging!

317 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
0
Meld

@316
Privacy vanwege een voornaam??? Dan zal het wel het enige "slachtoffer" zijn. Maar ja, niet te controleren. De banggemaakte massa slinkt het gewoon. Dat is dus de strategie.

318 widezw    
ongeveer 1 maand geleden door widezw
8
Meld

@318 u beschrijft de strategie van de antivaxx-beweging!

319 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
0
Meld

@319
Dat zei je al @317 . Maar de realiteit is dus precies omgekeerd. Niet gek overigens, met de Big Pharma aan aanjager.

320 widezw    
ongeveer 1 maand geleden door widezw
10
Meld

@320 lees de beweringen van antivaxx. Allemaal gebaseerd op angst.

321 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
0
Meld

@321
Terechte angst.

322 widezw    
ongeveer 1 maand geleden door widezw
11
Meld

Veel van die antivaxxers lopen achter Wilders en Baudet aan. Complotgevoeligheid. Dus krijg Geert en Sherry zo ver dat ze zich uitspreken vóór vaccinatie.

323 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
1
Meld

@322 dat mag je pas zeggen als je met bewijzen en argumenten komt...

324 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
0
Meld

@314
Tegen @312 [Weer zo een bangmakerij van jouw kant als vrouwen gewoon hun uitstrijkjes doen elke 5 jaar komen ze niet te overlijden aan HPV.....]

Hoor ik jou tussen de regels door nu nog steeds 'Eigen schuld, dikke bult' zeggen?! Dan moet je inmiddels de schaamte toch wel èrg ver voorbij zijn.

325 Wilmama    
ongeveer 1 maand geleden door Wilmama
0
Meld

@324
Voor zover ik weet heeft Robin je talloze en talloze bewijzen aangedragen. Je wilt er wel naar vragen maar je wilt ze niet horen. Dat is die strategie blijkbaar.

326 widezw    
ongeveer 1 maand geleden door widezw
10
Meld

@326
Robin heeft nog nooit bewijzen heeft aangedragen voor de onafzienbare bergen bagger die hij dagelijks over ons uitstort. En nee, het domme gewauwel van andere ondeskundige figuren en antivaxxers zoals Kennedy is GEEN bewijs voor wat Robin beweert.

Zo vraag ik Robin al eindeloos vaak naar bewijs voor de 'talloze rechtszaken en omkoopschandalen over vaccins' waar hij het onophoudelijk over heeft. NOG NOOIT heeft hij ook maar één rechtszaak kunnen noemen, laat staan een veroordeling.
Eindeloos vaak hebben we Robin gevraagd naar wetenschappelijke artikelen of medische literatuur die de notie ondersteunen dat vaccinatie meer schade veroorzaakt dan algemeen bekend. NOG NOOIT heeft hij daarvoor ook maar één stuk bewijs geleverd. Het blijft iedere keer doodstil (en nee, een of ander verzinsel van een stel homeopaten -- in casu de NVKP -- is geen acceptabel bewijs). Enzovoort enzovoort.

Dat jij zo'n lasterend, liegend stuk ongeluk loopt te verdedigen zegt overigens ook niet veel goeds over jouw intelligentie en oordeelsvermogen.

327 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
1
Meld

@327
Je gaat non-stop op de persoon omdat je zijn argumenten niet kunt weerleggen. Dat heet bij jullie "strategie", maar in feite is het een wanhopige poging om de Big Pharma hun plannetjes te kunnen laten uitvoeren. Kinderen ziekmaken voordat ze nog een stap hebben gezet om verzekerd te zijn van een klant voor het leven.

328 widezw    
ongeveer 1 maand geleden door widezw
10
Meld

@326

Talloze 'bewijzen' die bij nader onderzoek niet blijken te kloppen.

329 carpenter    
ongeveer 1 maand geleden door carpenter
0
Meld

@302 Haha ja helemaal waar. Er was een ongegrond vermoeden in de logica geslopen!

330 purelogica    
ongeveer 1 maand geleden door purelogica
7
Meld

@328
Zucht ... ben je gewoon een domme trol of ben je echt net zo'n zwaar imbeciele klootzak als Robin?

331 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
0
Meld

@328 precies omgekeerd.

332 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
0
Meld

@308 Ik heb geen flauw idee waarom iemand zo onverstandig is zijn/haar kinderen niet te laten vaccineren.

Ik constateer dat in de antivax-wereld ouders wordt wijsgemaakt dat hun kinderen autistisch worden van een enting, dat ze er levenslange schade van ondervinden en nog zo het een en ander. Ik zou niet weten wat dat anders is dan inspelen op angst.

333 Smiling    
ongeveer 1 maand geleden door Smiling
0
Meld

@333
"Ik zou niet weten wat dat anders is dan inspelen op angst."
En als dat nou alles was ... ze ondermijnen ook het vertrouwen dat ouders in artsen hebben door eindeloos te roepen dat die artsen willens en wetens kinderen beschadigen, dat ze niet eerlijk zijn over de vermeende bijwerkingen, dat die artsen alleen maar vaccineren voor het geld enzovoort.
En dan kun je er dus bijna op wachten dat dit soort dingen gebeuren: https://nos.nl/artikel/2174794-vier-jaar-cel-en-tbs-voor-insteken-op-kinderarts.html

Dit is een van de redenen waarom het antivaccinatiegelovigen niet hard genoeg de grond ingetrapt kunnen worden -- want ook al zullen er niet veel overgaan tot geweld, ze zijn vrijwel nooit vatbaar voor rationele argumenten en gezond verstand (zoals ook hier te zien is).

334 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
0
Meld

@326 soms, heel soms, komt Robin met iets dat in de buurt komt van een onderbouwing.

Prima, denk ik dan.

Al snel komt dan (bijvoorbeeld) RichardR met redenen (redenen... dus meer dan alleen beweringen) waarom Robin ongelijk heeft en waarom de werkelijkheid heel anders is.

Prima, denk ik dan. Hier begint een goed gesprek.

Normaal gesproken zou Robin dan ofwel zeggen: "o, dat wist ik nog niet, bedankt voor deze extra informatie, ik zal het meenemen"... ofeel het oneens zijn met RichardR. In dat laatste geval zou Robin dan kunnen vertellen WAAROM (daar zijn die REDENEN weer) hij het met RichardR oneens is, hoe het volgens hem wel zit, en WAAROM dat zo zou zijn.

Daar zou RichardR dan weer op in kinnen gaan... en zo komt een fatsoenlijk gesprek tot stand waar iedereen van kan leren.

Maar Robin gaat nooit ergens op in. RichardR legt keurig uit waarom Robin ongelijk heeft, hoe het dan wel zit, en waarom dat volgens hem zo is... maar Robin zwijgt.

Even later herhaalt Robin zijn oorspronkelijke bewering. Hij zwijgt RichardR dus dood.

Ik zie dus een fatsoenlijke RichardR en een nogal "autistische" Robij.

335 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
0
Meld

@335
Heb je ooit overwogen om ook te reageren onder topics die niet over vaccinatie gaan?
Ik zou dat je graag zien doen.

336 Schildpad    
ongeveer 1 maand geleden door Schildpad
2
Meld

@335
Laat ik het zo zeggen: als ik een kinderarts of medewerker van een consultatiebureau was geweest, had ik Robin en enkele anderen hier al lang voor de rechter gesleept wegens laster en smaad. Want dat is wat de onophoudelijke, totaal ongefundeerde aanvallen op alle voorstanders van vaccinatie inhoudt.

337 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
0
Meld

@331
#336 geldt ook voor jou. Ga een ander dan geen trol noemen, laat staan hier in blinde woede anderen uitschelden. Het is duidelijk welke maffiose zaak je dient, of je hier nou loopt te schuimbekken of het op de gemaakt vriendelijke manier doet zoals die andere farmatrol.

338 widezw    
ongeveer 1 maand geleden door widezw
10
Meld

@338
: D

339 Schildpad    
ongeveer 1 maand geleden door Schildpad
4
Meld

@338 u heeft waarschijnlijk niet door hoezeer u zich afsluit.

Stel dat u het mis heeft... dat kan, toch? U zult dat echter nooit ontdekken met deze houding.

340 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
0
Meld

@338
Zolang jij je als een zwaar paranoïde complotdebiel opstelt is iedere discussie met jou zinloos.

Maar voor wat het waard is: ik heb wel enig medelijden met je, want wat zul jij een vreselijk leven hebben wanneer je zelfs onze (kinder)artsen ervan verdenkt dat ze alleen maar de 'maffiose zaak' dienen, dan wel volslagen incompetent zijn op het gebied van ziektepreventie.

341 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
0
Meld

@340 @341
Dag hoor daag. En de groetjes aan het rivm.

342 widezw    
ongeveer 1 maand geleden door widezw
10
Meld

@340 zie @340 . In uw eigen belang.

343 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
0
Meld

Oeps, ik bedoel: @342 zie @340 . In uw eigen belang.

344 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
0
Meld

@344
Zie @338 .

345 widezw    
ongeveer 1 maand geleden door widezw
8
Meld

@335

Dus jij vindt een scheldende RichardR fatsoenlijk, Intellector?
Tsja…dat verklaart ook je eigen trol gedrag, zoals account klonen…..

346 WijzeDwaas    
ongeveer 1 maand geleden door WijzeDwaas
11
Meld

@346 u schuift mij een mening in de schoenen die ik niet heb. Graag niet meer doen.

Wanneer RichardR scheldt vind ik dat niet fatsoenlijk. Wel begrijpelijk. Ik hoop dat u dat ook begrijpt.

347 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
0
Meld

@347

Ik vind beheersing een deugd….

348 WijzeDwaas    
ongeveer 1 maand geleden door WijzeDwaas
8
Meld

@348
Dat kan ik me voorstellen van iemand zoals jij met 42928 reacties tot nu toe.

349 Wilmama    
ongeveer 1 maand geleden door Wilmama
0
Meld

@348 ik ook. Doeslief... denk ik vaak.

Ik denk dit vaker bij de antivaxxers dan bij de anderen.

Uw reactie sterkt mijn geloof dat de antivaxxers hel goed zijn in het concentreren op zo klein en irrelevant mogelijke details, om de grote lijnen en het geheel maar over her hoofd te kunnen zien.

350 Doeslief    
ongeveer 1 maand geleden door Doeslief
0
Meld

@338 Snap je meteen waarom vaccinweigeraars niet overtuigd worden , heb je een andere mening wordt je meteen onder het grasmatje geschoffeld met schelden en vloeken.

351 Rattocasi    
ongeveer 1 maand geleden door Rattocasi
6
Meld

@351
Ja, dat is die RichardR. Die zou je nog niet eens op je cavia laten passen.

352 widezw    
ongeveer 1 maand geleden door widezw
6
Meld

@352 u sluit zich weer geheel af.

Stel dat RichardR de waarheid vertelt... dan heeft u zichzelf de mogelijkheid ontnomen dat ooit nog te ontdekken.

353 Doeslief    
30 dagen geleden door Doeslief
0
Meld

@353
"u sluit zich weer geheel af."
Nou en of!
"Stel dat RichardR de waarheid vertelt.."
Is dit die rivm-strategie? Het wordt griezelig religieus.

354 widezw    
30 dagen geleden door widezw
6
Meld

@354 u vindt het 'religieus' uzelf open te stellen voor de woorden van een ander? U vindt het 'religieus' gewoon eens fatsoenlijk te luisteren, en er gewoon eens fatsoenlijk op in te gaan?

Vreemde vogel bent u...

355 Doeslief    
30 dagen geleden door Doeslief
0
Meld

@355 leuk gaan het over fatsoen hebben, hoort daar schelden ook bij?

356 Rattocasi    
30 dagen geleden door Rattocasi
6
Meld

@355
Ah, daar zijn de typische rivm-vragen weer. Foutieve, manipulatieve aannames, maar dan met een vraagteken erachter. Dat is die strategie toch waar het hier over gaat?
Voor het openstellen voor het geschuimbek van RichardR, zie @352 .

357 widezw    
30 dagen geleden door widezw
6
Meld

@357 u beschuldigt zonder bewijs. Dat heet laster.

U bent degene die foutieve en manipulatieve aannames doet. Niet enkel over mij en anderen, ook over het onderwerp. En dan zonder vraagteken. Vindt u dat beter omdat er bij u geen discussie over mogelijk is?

358 Doeslief    
30 dagen geleden door Doeslief
0
Meld

@351 @356
Laat dat 'meteen' maar weg, want dat is aantoonbaar niet waar. Ik vind deze manier van doelbewust stoken een heel stuk onbeschofter dan het gebruik van wat ferme taal, nádat iemand je zowat letterlijk het bloed onder de nagels vandaan haalde.

In feite een stuk onfatsoenlijker zijn bijvoorbeeld ook @303 @305 @308 @309 en @314
Kortom: jij lijkt mij nou niet de meest aangewezen persoon om op dit forum het fatsoensrakkertje uit te gaan hangen en dat mag gelezen worden als een understatement.

359 Wilmama    
30 dagen geleden door Wilmama
0
Meld

@359 Je weet niet wat onfatsoenlijk schrijven of op iemand reageren is? Dat je dit schrijven van mij erbij haalt? Zal ik even alle nummer erbij zetten waar ik op reageerde wordt het zo lekker onoverzichtelijk van question

360 Rattocasi    
30 dagen geleden door Rattocasi
2
Meld

@360
[Je weet niet wat onfatsoenlijk schrijven of op iemand reageren is?]

Ik wel , maar jij nog lang niet. Punt.

361 Wilmama    
30 dagen geleden door Wilmama
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Aan de kiezers van Nederland
Als je een snelle totstandkoming wilt van het...

1 dag geleden door Dirk2137

Baudet promootte video Nederlandse extreemrec...
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet h...

20 uur geleden door Nu.nl

Protestactie tegen Baudet voorafgaande aan Pa...
Op sociale media wordt opgeroepen om vanavond...

24 uur geleden door DagmarA

Debat Rutte-Baudet: fel en persoonlijk
Nadat ze een elkaar een week lang openlijk ui...

13 uur geleden door AD

'Ik zie in Rusland niet een land dat Ned...
De tweede stelling gaat over Rusland en is in...

13 uur geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Tingelbel
Vaxxed producent Del Bigtree - niet geloofwaa...
Zou jij het mazelenvaccin toegediend dienen t...

1 minuut geleden door Tingelbel

Snuggles
PALESTINA/ISRAËL - Halvering luxeproducten a...
@14 Zo is het maar net, geef die hasbara maar...

1 minuut geleden door Snuggles

meneer van het nieuws
EU zet 'trollen' in om imago op te poetsen...
Meeste nep nieuws komt uit Brussel dus....

1 minuut geleden door meneer van het nieuws

ThWil
Wethouder begrijpt 'verraste' buren asielloca...
De eerste vraag die men aan die wethouder zou...

2 minuten geleden door ThWil

meneer van het nieuws
'Meeste nepnieuws komt uit Nederland'...
Lastig te onderzoeken als nep nieuws van Euro...

2 minuten geleden door meneer van het nieuws

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig