De jongeman springt van het perron vlak voor een trein het spoor op.
Volledig scherm
De jongeman springt van het perron vlak voor een trein het spoor op. © Screenshot Dumpert

Jongen springt vlak voor trein spoor over op Station Dukenburg, ProRail doet aangifte

NIJMEGEN - ‘De volslagen debiel van de dag’. Zo noemt Dumpert de jongeman die op het Nijmeegse Station Dukenburg voor een aanstormende trein het spoor oversteekt. In het begin van het filmpje klimt de jongen net vanaf de rails het perron op om vervolgens via een wachthokje weer terug te rennen en voor de trein langs over het spoor te gaan.

16 reacties

  • Ernie Wong Lun Hing

    5 jaar geleden
    Het is anders wel de snelste manier om naar de overkant te gaan. Alhoewel....als je eenmaal aan de overkant bent, dan is de overkant HIER. Dus...dan is het ook niet nodig om naar de overkant te gaan.
  • gerard64

    5 jaar geleden
    het zijn gewoon idioten .en als door de trein zijn gegrepen en ze zijn dood,daar heb ik totaal met dat volk geen enkel medelijden mee. maar het personeel van de NS die er weer de dupe van.
  • Ukkie

    5 jaar geleden
    De andere 3 hersenloze idioten opsluiten voor poging tot doodslag....... Die randdebielen weten dat als hun "vriendje" 1 foutje maakt hij de dood gaat ontmoeten...... En de eerstkomende 10 jaar de auto wassen, boodschappen doen, tuin schoffelen, gras maaien bij de Machinist. Zijn hart heeft in die paar seconden voor een paar jaar extra geklopt. Jammer dat er zoveel kansloze gekken rond lopen in het land.
  • CD89

    5 jaar geleden
    Mensen laten zich wel erg makkelijk uit de tent lokken door een grappenmaker. 
  • Nelis

    5 jaar geleden
    Ik wens die jongen sterkte voor de toekomst als hij zich nu al laat op jutten , hoe zal het dan met hem gaan als hij  volwassen  word waar ik dus aan twijfel. Ik heb alleen maar een advies voor die jongen denk is na. Als je dat al kan.