Felix kwam na een uitstapje in zijn straat thuis met een pijl in zijn rug.
Volledig scherm
Felix kwam na een uitstapje in zijn straat thuis met een pijl in zijn rug. © RV

Kat doorboord met pijl: “Buurman deed dit opzettelijk”

DierenEen vrouw uit Aarlen is woedend. Haar kat Felix kwam na een uitstapje thuis, doorboord met een pijl. “Een buurtbewoner deed dit opzettelijk”, zegt ze. Het dier werd met spoed geopereerd. De politie onderzoekt de mishandeling.

9 reacties

  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    De ene heeft duiven, de andere heeft een kat of een luid blaffende hond. Te dicht opeen leven en dan zijn er zo'n conflicten. Leven naast elkaar wordt een krachtmeting. De know-how om samen te leven is er niet... Zo'n pijl is geluidloos en niet onschuldig. Niet iedereen heeft zo iets in huis.
  • Jan Van Gent

    5 jaar geleden
    @Karel Van Biezen : Een kat is nog altijd een vrij dier zoals een vogel en mag lopen waar hij wil en ook door uw tuin. En als de kat dan eens een plasje doet vergaat de wereld dan ? Is dat een reden om er met een pijl naar te schieten. Een ding weet ik zeker moest mijn buur zo iets doen dan denk ik dat het zijn beste dag niet zou zijn.
  • Luc Vanderkelen

    5 jaar geleden
    Mr van biezen,katten zijn zeer propere dieren.properder dan sommige mensen!
  • Karel Van Biezen

    5 jaar geleden
    Mijn buren hebben ook katten. Ze hebben echter een elektrische schrikdraad zodat de dieren geen overlast veroorzaken bij de buren zoals overal schijten, plassen, braken en alles uitmoorden. Conclusie: de oorzaak ligt bij de eigenaars van de katten zelf.
  • Bert Van Elst

    5 jaar geleden
    wa heeft da onschuldig beestje misdaan?