Lisa Westerveld
Volledig scherm
Lisa Westerveld © Eigen foto

Ophef op meldpunt linkse indoctrinatie om optreden Nijmeegs Kamerlid in ‘College Tour’


Het Nijmeegse GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld is onderwerp geworden van een discussie op het Instagram-account linkseindoctrinatienl. Volgens dat account van de Schiedamse vwo-leerling Mats Nelisse kreeg dat meerdere meldingen van leerlingen over een College Tour op het Christelijk Lyceum Delft, waar Westerveld te gast was.

41 reacties

  • Bat

    5 jaar geleden
    Ik denk dat je politieke voorkeur wordt gevormd door je ouders/opvoeders. Meer dan door de school. Ik heb me nooit gestoord aan linkse rechtse of middenin leraren... echter wat je thuis meekrijgt is van grote invloed.
  • HarrieNak

    5 jaar geleden
    Echt vette bulshit en klasse voorbeeld van niet lezen... dit keer mocht zij vertellen wat haar mening is (en leerlingen mogen er tegen in gaan) das een debat, geen indoctrinatie Als heer baudet wil, mag hij volgende maand op de stoel gaan zitten oreren dat Mevr. Westerveld het mis heeft en ook dan mogen de leerlingen er tegenin gaan.. Kun je nou echt niet lezen?
  • Nonkel

    5 jaar geleden
    Als de FvD'ers snugger genoeg waren om een lerarenopleiding af te maken zou je ze niet horen mekkeren. 
  • Fred

    5 jaar geleden
    Draai de zaak lekker om joh! Lisa Westerveld vertelt op scholen dat we het FvD moeten boycotten en vervolgens moet de FvD-aanhang niet zeuren omdat de politiek een arena is waar je niet altijd het krijgt zoals je dat wilt. Lachwekkend en  hypocriet tegelijk.
  • Duidelijk

    5 jaar geleden
    Het is een meldpunt geen verkondiging