U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Overig
  • 6
Terwijl maandagavond het vuur in de Notre-Dame in Parijs nog volop woedde, ontstond er op Twitter een andere brand. De suggestie werd gedropt dat de brand in de Parijse kathedraal wel eens het gevolg kon zijn van moslimterrorisme. De beelden van de opstijgende rook achter de twee stompe to ...

4 maanden geleden door Shit...Fan...WhatAMess

REAGEER MET EEN EMOJI
25

De smileys toen het afbrandde van moeslims was ook heel polariserend XD

101 DikkeTor    
4 maanden geleden door DikkeTor
16
Meld

@4
Ik heb ook niets over die beschuldiging gehoord, dit in tegenstelling tot deze beschuldiging dat moslims de brand hebben gesticht.

102 PuurHagelslag    
4 maanden geleden door PuurHagelslag
9
Meld

@97 Klopt , zoiets denk ik , ik verwacht eerder een kortsluiting , of iets in die richting ...

Heb ook geen idee hoe het onderhoud was van de kathedraal ...

103 MarcusCole    
4 maanden geleden door MarcusCole
3
Meld

@102 Nou, klik op de link zou ik zeggen.

104 greenmango    
4 maanden geleden door greenmango
8
Meld

Ach, gun de onderbuikjes hun paranoia broodje aap verhalen..Als volgende week de beroemde Aya Sofia in Istanbul affikt zitten ze zelf te klappen en juichen op social media

105 BlackNinja    
4 maanden geleden door BlackNinja
9
Meld

* Verwijderd door de redactie *

106 Amy    
4 maanden geleden door Amy

@103 Waarschijnlijk met de roemruchte 'Franse slag'.

107 Crannbuidhe    
4 maanden geleden door Crannbuidhe
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

108 Amy    
4 maanden geleden door Amy

@107 Ik zie het al helemaal voor mij , in Duitsland zo zoiets nooit gebeurd zijn question

109 MarcusCole    
4 maanden geleden door MarcusCole
0
Meld

@108
Nou dank je maar daar zat ik niet op te wachten en ik vroeg er ook niet om. Er werd gedaan alsof die beschuldiging net zo hard de rondte ging als deze beschuldiging nu en dat is gewoon niet zo.

110 PuurHagelslag    
4 maanden geleden door PuurHagelslag
7
Meld

@109
Die hebben sowieso erg veel ervaring met het herstelwerkzaamheden, ze hebben het halve land weer op moeten bouwen na de bombardementen en bijbehorende vuurstormen eind '45.

111 PuurHagelslag    
4 maanden geleden door PuurHagelslag
6
Meld

@111 Je hebt een punt question

112 MarcusCole    
4 maanden geleden door MarcusCole
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

113 Amy    
4 maanden geleden door Amy

@110
Ik heb wel wat beters te doen dan allerlei complottheorieën te volgen, voor je het weet word je net zo knetter als de anti-islam types hier, zie je achter iedere boom een moslim met kromzwaard of denk je dat ranzig rechtse moordenaars door de Mossad worden aangestuurd.
Maar jij veel plezier met je brononderzoek.

114 PuurHagelslag    
4 maanden geleden door PuurHagelslag
9
Meld

@114 is voor @113

115 PuurHagelslag    
4 maanden geleden door PuurHagelslag
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

116 Amy    
4 maanden geleden door Amy

@111 Der Dom in Köln is dan ook deels in staal opgetrokken, juist vanwege het oogpunt op brandveiligheid (naast allerlei andere beveiligingsvoorzieningen).

117 Crannbuidhe    
4 maanden geleden door Crannbuidhe
3
Meld

@10
Je praat duidelijk onzin, want ik ben absoluut geen wegkijker of iets met een struisvogel. Sterker nog je reactie is omzettend dom met je aannames.
Ik kijk namelijk bijna nooit weg. En omdat ik nu denk dat dit niets met een terroristische actie maken heeft ben ik nog geen wegkijker.
Volgens mij vindt u het jammer dat dit geen terrorisaties actie is. U hoopte dit anders was u niet zo aanvallend, en dan nog wel met domme aannames.

118 Niet wit niet zwart    
4 maanden geleden door Niet wit niet zwart
3
Meld

Ze slaan een toon aan alsof het heel raar is, en een teken van gekte, dat mensen de overheid niet meer vertrouwen. Keer op keer is gebleken dat ze liegen, statistieken vervalsen, aangiftes niet opnemen, misdrijven een andere naam geven zodat ze niet worden teruggevonden met zoekfuncties. als het over moslims gaat.

En ook als het NIET over moslims gaat wordt ons zoveel mogelijk zand in de ogen gestrooid, misleid, gelogen, geheimgehouden en wij krijgen dan ineens de consequenties op ons bordje.

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard, is een oud spreekwoord. Dingen worden geen spreekwoord zonder dat mensen het zeer herkenbaar vinden, en dus herhalen.

119 Wendel    
4 maanden geleden door Wendel
9
Meld

@101 niet alleen dat maar op social media waren er vele duizenden moslims die er om moesten lachen en het leuk vonden.

Er waren schijnbaar ook moslim bouwvakkers die tegen het christelijk geloof zijn. Geeft toch wel te denken

120 Zeeuw    
4 maanden geleden door Zeeuw
6
Meld

@120 Is problematisch als men dat door trekt naar paranoïde. In de zin van "Ja misschien waren er ook bouwvakkers met een islamitische kleur die gewoon geld wilde verdienen" als mogelijke aanslagplegers te zien, want islamitisch question

Op sociale media (gewoon internet) is het vrij normaal dat men extreme meningen geeft of lacht om nare dingen. Want men zit vol vooroordelen, haat etc.

Als we het neutraal zien, is dit gewoon een normaal fenomeen.


Als "extreem" voorbeeld : Toen Pim doodgeschoten was (een uur later) werden er interviews gedaan, waarvan wat mocro jongeren het niet eens door hadden dat tie dood was, eerder zeiden dat hij het waarschijnlijk wel verdiend had en een enkeling ging lachen.
Internet is anders.

121 DikkeTor    
4 maanden geleden door DikkeTor
6
Meld

De waarheid zeggen en feiten benoemen wakkert al polarisatie aan, mag al niet meer.
Alles moet worden verzwegen of worden vergoelijkt, of onder het tapijt worden geschoven (jammer genoeg vliegt het nooit eens weg ).
Het feit dat men alles op alles zet om de waarheid t.a.v die moslim allochtonen onder de knoet te houden geeft al aan dat het ziek is. Hoe vaak moet men naderhand weer schoorvoetend toegeven dat het idd. een zoveelste getint/moslim verhaal was. Of dat nu gaat over loverboys, een taharussje, inbraak plofkraak, beroving en mishandeling van autochtonen, cijfers die men kortstondig manipuleert en later weer aan moet passen... het is gewoon ziek.
En de meesten (iig de blanke autochtonen) trappen er niet meer in. En als dan later weer bv de politie bakzeil moet halen dan zijn al die promotors, de goedgevoelverslaafden, de moslinkse verdien industrie, de Afa's, de nieuwe nsb'rs, de nieuwe nazi;s, het nieuwe bruin, hier en nergens meer aanwezig "mission accomplished"

Dat waar mijn voorouder hun bloed voor hebben vergoten, gevochten tegen dat smerige landverraders tuig, wat nu onder een nieuwe noemer net zo smerig bezig is.
land, volk en cultuur verraders en zij natuurlijk, die er belangen in hebben, en dat zijn er helaas ook héél erg veel.
Slim vd Staat, bijna 5 miljoen mensen van allochtone afkomst, honderdduizenden illegalen (misschien wel meer) dan al diegenen die er aan verdienen, de zieligheidsindustrie, de linkse organisaties, en dan nog de velen die een partner hebben of willen hebben uit het buitenland die bij voorbaat dus hun kant kiezen question

122 Bleke Betty    
4 maanden geleden door Bleke Betty
8
Meld

Stelling is juist, zie reacties...

123 Bullet108    
4 maanden geleden door Bullet108
8
Meld

De polarisatie is er al ... Gelul over een probleem alsof nu de brand er schuld aan is...

124 sparta    
4 maanden geleden door sparta
6
Meld

@122 "Dat waar mijn voorouder hun bloed voor hebben vergoten, gevochten tegen dat smerige landverraders tuig, wat nu onder een nieuwe noemer net zo smerig bezig is."

Haha, wat een treurigheid ... daarom zit jij lekker op een anoniem op een haatforumpje te posten ... och, wat zullen jouw voorouders 'trots' zijn

125 yiddiot-spotter    
4 maanden geleden door yiddiot-spotter
4
Meld

@123 plus!

126 Grootmoeder    
4 maanden geleden door Grootmoeder
3
Meld

@93
Dus jij weet voor 100% zeker dat de brand door moslims is aangestoken, iets anders kan het volgens jou niet zijn.
Nou vertel dan maar als jij er zo zeker van bent hoe je aan deze informatie komt! Misschien heb je een linkje?

127 Niet wit niet zwart    
4 maanden geleden door Niet wit niet zwart
3
Meld

@127 Het meest logische is dat die kerk wel aangestoken is door moslims. Bewijs maar dat het niet zo is.

128 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
8
Meld

@128
Ik heb in deze url, https://www.nieuwskoerier.nl/news/446195-bericht-over-juichende-moslims-na-brand-notre-dame-blijkt-nepnieuws
in reactie nr. 64 een aantal voorbeelden gegeven van de vernietiging wereldwijd van kerken door moslims, met uiteraard ook de nodige doden en gewonden en plunderen uiteraard, dat hoort er ook bij question

129 Bleke Betty    
4 maanden geleden door Bleke Betty
9
Meld

@128
Zo is dat. Over de hele wereld worden ze aangestoken over de duizend inmiddels, door muzelmannen. Dus zo gek is die veronderstelling niet, zeker niet als je weet dat er ook tot een vuur intifada, een vuur jihad is opgeroepen om zoveel mogelijk kerken ed in de fik te steken en liefst ook economische schade aan te richten. Zie lijstje met linken wat ik in @129 aanhaal.
Dus idd, laten ze maar bewijzen dat het geen opzet is geweest. question

130 Bleke Betty    
4 maanden geleden door Bleke Betty
7
Meld

We weten nog niet wat er hier is gebeurd dus we wachten het onderzoek af. Maar inmiddels is bekend dat het team dat aan de kathedraal " werkte" niet met feitelijke werkzaamheden bezig was maar nog met desteigerbouw aan de gang. Dit team heeft al meer kathedralen in Frankrijk gedaan en er zijn extreme veiligheidsmaatregelen getroffen Just om brand te voorkomen. Het idee van onzorgvuldig door werkers is met deze informatie een stuk onwaarschijnlijk er geworden. In 2016is een moslim vlak bij ND opgepakt met brandbare stoffen in de auto. DE Brand in de St Sulpice een kleine ma and geleden was een daad van een moslim en vandaag schijnt er in New York een moslim te zijn opgepakt vlak bij St Patrick kathedraal. Tel daarbij op alle andere aanslagen en vandalisme e van Christelijke kerken door moslims (in Frankrijk gemiddeld 2kerken per dag) dan kun je een aanslag op Notre Dame door een moslim zeker nog niet uitsluiten als mogelijkheid.

131 PFL    
4 maanden geleden door PFL
6
Meld

@128
Het is duidelijk dat je helemaal niets weet van een rechtsstaat. Als het aan jou ligt zitten de gevangenissen vol met onschuldigen omdat het weleens zou kunnen zijn dat zij de schuldigen zijn.
Mensen die op deze manier anderen beschuldigen zijn gewoon oerdom!

132 Niet wit niet zwart    
4 maanden geleden door Niet wit niet zwart
4
Meld

@131
Jawel hoor er zijn hier mensen zoals @128 en @129 die er zeker van zijn dat dit door moslims gedaan is. Een andere optie is er niet voor hen!

133 Niet wit niet zwart    
4 maanden geleden door Niet wit niet zwart
5
Meld

@133 En er zijn dan weer heel veel mensen voor wie ALLES een optie is behalve moslimterreur. Verschil?

134 Kameelus2.0    
4 maanden geleden door Kameelus2.0
6
Meld

@134
Ik hou rekening met alle opties zolang er nog niets bekent is, dus als je mij ermee bedoeld, jammer joh!

135 Niet wit niet zwart    
4 maanden geleden door Niet wit niet zwart
4
Meld

@135 Nee hoor. Ik hou ook rekening met alle opties. Het valt alleen op dat mensen anderen belachelijk maken omdat ze onmiddellijk aan moslimterreur denken. Er zijn ook heel veel mensen die hiervoor de ogen sluiten en er totaal geen rekening mee willen houden.

136 Kameelus2.0    
4 maanden geleden door Kameelus2.0
7
Meld

@136
Dan houden wij allebei rekening met alle opties.
Maar de personen waar ik het net over had, die hebben 1 optie en dat zijn moslims.
En wie weet waren het moslims, maar zolang er niets bekent is kan het nog van alles zijn.
Maar sommige mensen begrijpen dit niet, of ze hopen dat het moslims zijn, dat denk ik eerder

137 Niet wit niet zwart    
4 maanden geleden door Niet wit niet zwart
3
Meld

@129 De grootste vandalen in Frankrijk dragen een geel hesje

138 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
10
Meld

@136 Wie zegt dat? Ik heb dat vooralsnog helemaal nergens gelezen, ook niet in de Franse media.

139 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
8
Meld

@138
En hoe noemen ze die vandalen die online lopen te trollen en anderen proberen CollusionHoaxTinfoilheads te laten worden met allerlei Tinfoil praatjes over Trump enzo , is daar op het internet een naam voor ?

140 techcenter    
4 maanden geleden door techcenter
3
Meld

@138 Nee hoor, die dragen lange baarden en witte mannenjurken....soms roepen ze een strijdkreet: allah akbar !!

141 Undertaker    
4 maanden geleden door Undertaker
8
Meld

@141 is daar op het internet een naam voor ?

Alt-right gekkies.

142 Anti-Prut    
4 maanden geleden door Anti-Prut
4
Meld

@142 Ik heb NIET met de wc-deksel geklepperd maar toch een reactie uit het linkse prutriool......

143 Undertaker    
4 maanden geleden door Undertaker
9
Meld

@141 Dat is geen strijdkreet, u vertoont kennisgebrek.

144 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
8
Meld

@143 Man, man, man..hoe vaak heeft u dat nu opgeschreven?

145 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
9
Meld

@144 Dat roepen jouw muzelvriendjes altijd alvorensze beginnen te schieten of aan het bomtouwtje trekken. jouw ontkennen helpt dus niet.

146 Undertaker    
4 maanden geleden door Undertaker
6
Meld

@145 Niet zo vaak als jij je lulkoek.....

147 Undertaker    
4 maanden geleden door Undertaker
7
Meld

Ik die iets rechter dan rechts ben, zie nu pas hoe extreem rechts hier een aandeel heeft.
Omdat ik met alle opties rekening hou, en niet als enige optie de moslims hiervan beschuldig, en terecht, moet ik kunnen aantonen dat de moslims hier geen aandeel in hebben.
Dit is toch de werkelijk de wereld op zijn kop!
Dit soort mensen zouden moeten gaan emigreren naar een land met dictatuur ipv een land als Nederland die een rechtsstaat is.

148 Niet wit niet zwart    
4 maanden geleden door Niet wit niet zwart
1
Meld

@143 Ik hoorde dat u er helemaal onder zit als ze u niet helpen.

149 Anti-Prut    
4 maanden geleden door Anti-Prut
3
Meld

@149 Ik laat liever de wc-deksel dicht om te voorkomen dat stront zoals jij uit het riool kruippt....

150 Undertaker    
4 maanden geleden door Undertaker
5
Meld

@133 .ik wil het niet uitsluiten dat er van moslimterreur sprake is (en laten we vooral niet alle kerken vergeten waar bewezen sprake is van moslimterreur) maar dat 'n dit geval is dat nog niet bewezen dus we wachten nu eerst het onderzoek af.

151 PFL    
4 maanden geleden door PFL
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Homofobe bakker voor Europees hof gedaagd
De christelijke eigenaren van de Ierse bakke...

23 uur geleden door Crezee

Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie...
President Donald Trump twitterde dat hij er h...

18 uur geleden door Inter

Voor het boerkaverbod
De boerka is niet slechts een religieus gebru...

1 dag geleden door Mrs. K

Vegetariër mag op school niet zeggen dat...
Een 16-jarige vegetariër die in een proefwerk...

23 uur geleden door nostradamus666

Breivik en Tarrant als helden: rechts-extremi...
In West-Europa en de VS is het aantal aanslag...

1 dag geleden door NOS


ADVERTENTIE


Laatste reacties
the strange death of europe
Eerste Duitse IS-kinderen opgehaald bij Syris...
@9 en blijf jij vooral hier, door mensen als ...

minder dan een minuut geleden door the strange death of europe

ZP3.0
De dader is wit...
@87 Hoe is dat relevant? Omdat jouw "studie" ...

minder dan een minuut geleden door ZP3.0

Gewoon een student
De dader is wit...
@86 *gaap...

1 minuut geleden door Gewoon een student

21st Century Guy
Eerste Duitse IS-kinderen opgehaald bij Syris...
@8 De meest mensen willen geen oorlog alleen ...

1 minuut geleden door 21st Century Guy

pica pao
Door klimaatverandering valt de Golfstroom st...
@27Met die gedachten trek je nooit iemand o...

1 minuut geleden door pica pao

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig