U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 23
Jihad bruid Shamina naaide de bomvesten en hielp bij het plannen van aanslagen en ze was ook nog eens onderdeel vd morele, oftewel de vrouwen politie. Getuigen hebben haar dit zien doen en betrouwbare bronnen getuigen ook dat zij een wapen droeg. In België nam men (voor het gemak?) maar a ...

10 maanden geleden door Bleke Betty

REAGEER MET EEN EMOJI
22

Maar ze wist natuurlijk niet waar die voor gebruikt werden, ze dacht tegen de kou! (s/o)

1 Zie Hier    
10 maanden geleden door Zie Hier
0
Meld

En natuurlijk is dat zo. Iedereen met meer dan twee hersencellen weet dat er geen 'onschuldige' jihad vrouwen zijn. Ze wassen hun handen in bloed, niet in onschuld. Stuk voor stuk. Ze heben als minste de boel ondersteund en allemaal hebben ze dingen gedaan die afschuwelijk zijn. van het maken van bomvesten, de Sharia-politie, gewapende strijd, gebruik gemaakt van slavernij, mishandeling en moord. Getrouwd met jihadi's (willens en wetens) die gruwelen hebben begaan, onvoorstelbare gruwelen, en daar hebben zij aan meegedaan. Zelfs in de minste vorm, dan nog deden ze mee en ondersteunden ze de strijd voor hun shit-kalifaat. Dat hoorde je weer met dat smerige wijf wat een kind aan een ketting buiten liet sterven!

2 Bleke Betty    
10 maanden geleden door Bleke Betty
1
Meld

Het beeld dat geschetst wordt van de vrouwelijke Syriëgangers klopt niet, zegt Van Helvert. “Het is een bewust doel van IS om het beeld te scheppen dat die vrouwen zielig zijn. Het zijn echt terroristen, die gewoon hebben meegedaan aan volkerenmoord. IS wil hen graag weer verspreiden over Europa. Ze zetten ze zielig voor een camera in de hoop dat wij daar intrappen. Dat moeten we niet doen. We moeten niet in deze IS-propaganda trappen.”

https://www.nieuwskoerier.nl/news/445888-video-cda-komt-met-plan-voor-tribunaal-syriegangers-ook-de-vrouwen-zijn-echt-terroristen

3 Moskowfiets    
10 maanden geleden door Moskowfiets
0
Meld

Des te meer reden dat al die onmenselijke humanoids, ter plaatse berecht en gestraft worden. daar komt men simpel achter de waarheid, daar zijn de bewijzen. En of de strafmaat dan in 'onzen' ogen wellicht niet past binnen het westerse denken, dat is dan jammer en dat niet onze zaak. Sterker zij kozen ervoor om juist de meest zware sharia lijfstraffen toe te passen. Precies zoals het binnen de islam/sharia hoort, dat was wat ze wilden, een wereldkalifaat waar barbaarse straffen worden toegepast. Dus niet anders dan terecht dat ook zij op die manier worden gestraft. En anders maar op een plek waar ze de rest van hun leven keihard moeten werken voor financiëel compensatie voor de slachtoffers, ze hebben er genoeg diepe mijnen van grondstoffen wat uitgegraven moet worden question

4 Bleke Betty    
10 maanden geleden door Bleke Betty
1
Meld

@3
Het is niet voor niets hun strategie, dit en tussen de migranten verstoppen. Juist, omdat het westen er constant intrapt. (tenminste dat is de minst erge optie, de andere optie is dat ze willens en wetens ongelooflijke gruweldaders en aanslagplegers binnen de grenzen laten)

5 Bleke Betty    
10 maanden geleden door Bleke Betty
1
Meld

@2
U gaat mij toch niet vertellen dat e meel maar 1 hersencel heeft?

6 Keesklets    
10 maanden geleden door Keesklets
0
Meld

@6
Nee 2 stuks...1 voor in-te ademen en 1-voor uit! Dat was het dan wel! question

Dit opblaaspop wezen strafrechtelijk vervolgen..... kan niet zo moeilijk zijn, denk je!

7 TouchScreen    
10 maanden geleden door TouchScreen
1
Meld

Politici zouden eens meer deze artikelen moeten lezen...
En vooral de bn'rs niet te vergeten, die maar achter zielige, eenzijdige verhalen blijven aanhobbelen.
Ga eerst eens nadenken, wat ze daar allemaal uitgespookt hebben, in plaats van akties op touw te zetten om ze terug te halen.
Nóg beter is, dat de media deze figuren géén podium meer geeft, voor hun leugens en zogenaamde zieligheid.
Dit zijn géén mensen meer.

8 Dieke    
10 maanden geleden door Dieke
0
Meld
9 Moskowfiets    
10 maanden geleden door Moskowfiets
0
Meld

Die IS wijven zijn al net zo verrot als die mannen van ze, ook zij hebben zich misdragen, vooral tegen de Yezidische vrouwen die als slaaf gehouden werden, en als moraal politie. Die zielig verhalen dat ze nergens van af wisten, word alleen gelooft door de idioten die ze hier heen terug willen halen, want tja ze zijn zo zielig he daar in die kampen. Verder niemand met gezond verstand zit op deze moordenaars/verkrachters/terroristen te wachten en willen dat ze in het land berecht worden waar ze zich hebben aangesloten bij deze moord club... Daar ligt de straf waarschijnlijk hoger dan hier waar ze twee tot ze jaar vast zitten voor hun deelnamen.

10 Jill    
10 maanden geleden door Jill
0
Meld

De jihaatbruiden zijn net zo verrot als hun jihaat mannen. Geen onderscheid.

11 Kameelus2.0    
10 maanden geleden door Kameelus2.0
0
Meld

@8
En jammer dat de appels niet ver vd boom zijn gevallen. Ze zijn al verrot gemaakt zonder een kans te hebben gekregen. Echter, dat is niet ons verhaal. En hoe erg dan ook voor die kinderen... helaas.
Dat is de vette pech als je bij verkeerde lieden wordt geboren. En zelfs de kleine kinderen zijn al geïndoctrineerd en hebben allemaal al geleerd hoe ze bv een bomvest moeten gebruiken en wapens. En of je nu de lucht in gaat door een (zielige) gruwelkoter, of een volwassene, in beide gevallen is er dood en verderf.
Ook deze kinderen zijn daar beter af uiteindelijk, omdat ze nu eenmaal nergens meer begrijpen van de islam en de sharia en jihad dan daar. Zij hebben hier ervaring mee en weten wat ze doen. Wij helemaal niet en leggen een 'goedgevoelverslaafd' oortje op hun (verdwenen) zieltje en vinden ze lieffffff

12 Bleke Betty    
10 maanden geleden door Bleke Betty
1
Meld

Kom mensen, zo gaan we niet met bruiden om! Ha, ha, ha bruiden, wie heeft dit woord verzonnen!

13 HORK    
10 maanden geleden door HORK
0
Meld

Die kan zo namens D66 de kamer in.

14 greenmango    
10 maanden geleden door greenmango
0
Meld

Nou naai die trut maar in een bomvest dan.

15 Tsaar    
10 maanden geleden door Tsaar
0
Meld

Ja maar, ze is vrouw. We zijn in de EU goed bezig met meer rechten aan vrouwen te geven XD. Dus moet dit ook kunnen. Alleen mannen zijn fout, ze hebben de trigger overgehaald.

16 DikkeTor    
10 maanden geleden door DikkeTor
10
Meld

die wijven,want dat zijn het, wisten dondersgoed waar ze aan begonnen door die kant uit te reizen.
ze zijn te gevaarlijk en beïnvloedbaar om terug naar nederland ,belgie enz . te laten keren.
daar komen zeer zeker grote problemen van.

17 ongelovenloos    
10 maanden geleden door ongelovenloos
0
Meld

Vrouwen voor de vrede.

Het is echter een andere vrede dan die wij kennen.

Moslims definiëren vrede als onderwerping aan allah (redactie: bewust kleine letter).

18 IconDuality    
10 maanden geleden door IconDuality
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

19 gladjakker    
10 maanden geleden door gladjakker

Netflix: Black Crows.

20 caso    
10 maanden geleden door caso
0
Meld

Het is toch niet te geloven dat deze griebus aandacht krijgt er zijn zo veel meisjes van haar leeftijd die de wereld iets moois schenken en dan komt dit langs.
De westerse media geeft m.i. te veel aandacht aan dit soort types.

21 21st Century Guy    
10 maanden geleden door 21st Century Guy
9
Meld

Ze houd gewoon van naaien.
Bomvesten, jihadisten, maakt niet uit.
Inshallah...

22 SBD    
10 maanden geleden door SBD
0
Meld

Deze horrorvleermuis zou de rest van haar leven gedwongen moeten worden om nuttige dingen te doen, maar dan wel in de gevangenis.

23 RoosjeB    
10 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

En natuurlijk de dragers. Boemlims moeten natuurlijk wel voor nakomelingen zorgen.

24 Scholar002    
10 maanden geleden door Scholar002
1
Meld

Dit ISIS lid zou berecht moeten wordne in Iraq en en ze zou de doodstraf moeten krijgen.
Dit is een tijd van vernadering, niet een tijd van de jaren seventies als fake oneness en 100 kansen.

25 Goldrush    
10 maanden geleden door Goldrush
0
Meld

En dit soort types wil men graag naar Nederland halen. Net als het stel wat buiten een Jezidi kind liet sterven van honger en dorst in de brandende zon. Vastgeketend.

26 Querulijn Xaverius,    
10 maanden geleden door Querulijn Xaverius,
0
Meld

Rutte je brengt onze veiligheid in gevaar WANNEER je zoiets ook naar Nederland haalt

27 Joepie    
10 maanden geleden door Joepie
0
Meld

@27 Hoezo "Rutte"?? Heeft Rutte dan het alleenrecht? Is de VVD de enige partij die regeert?
Al was Buma, Kuzu, Baudet, Asscher of wie dan ook de Premier.... dan hadden we nog steeds dezelfde problemen. We hebben nu eenmaal een democratie... en alle partijen en partijtjes toeteren even hard en soms heel erg hard mee.....
Zolang linkse partijen deze shit niet in willen zien, kan zelfs Rutte er weinig aan veranderen....

28 LoydMorris    
10 maanden geleden door LoydMorris
0
Meld

De Ruyters zeggen: "We zouden er ook niet raar van opkijken als dit stuk verdriet samen met haar lieflijke man, Yago Riedijk, hun eigen kinderen hebben vermoord omdat ze als een blok aan hun benen hingen en dat als Zieligheids-kaart proberen te gebruiken om de hel daar te ontvluchten!!!"

29 De Ruyters van Michiel    
10 maanden geleden door De Ruyters van Michiel
1
Meld

De Ruyters zeggen: "Bovendien vrage we ons nu echt af waar de VN is want er is toch een verdrag van Geneve en nu er bewezen kan worden dat deze Jihaat-bruiden allemaal dubieuze rollen hebben vervuld zijn ze dus gewoon medeplichtig aan moorden met voorbedachte rade en martelingen etc. DUS KOM OP VN, OPPAKKEN, BERECHTEN EN HET GEVANG IN MET DEZE SMERIGE ROTWIJVEN!!!"

30 De Ruyters van Michiel    
10 maanden geleden door De Ruyters van Michiel
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Klimaatverandering bedreigt de toekomst van k...
Geen enkel land ter wereld voldoet aan de voo...

19 uur geleden door Crezee

Trump gaat bedriegen
Hoe moeten Democraten vechten tegen een presi...

1 dag geleden door De Arier

Utrechtse imam Salam: VN-rapporteur moet Nede...
Met het parlementaire onderzoek naar ongewens...

24 uur geleden door AD

Nederbritten bibberen van Brexit: ’Elke...
Britten die in Nederland wonen, vrezen de gev...

21 uur geleden door Telegraaf

Ruzie in verhoorzaal Tweede Kamer, imam Salam...
De commissieleden kregen het aan de stok met...

20 uur geleden door NOS


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Positivo
'Google verhuist Britse data naar VS, weg van...
@4 https://www.google.com/url?sa=i&url=http...

minder dan een minuut geleden door Positivo

Captain Hero
Extreemrechtse extremisten vermoorden 9 mense...
@3 Waarom noem je jezelf "de ariër" en vinge...

minder dan een minuut geleden door Captain Hero

Gremdaat
Extreemrechtse extremisten vermoorden 9 mense...
@3Die zijn koortsachtig aan het overlegge...

minder dan een minuut geleden door Gremdaat

broodjepoep
Extreemrechtse aanslag in Duitsland: 10 doden...
@23 Dat hoeft hem niet te diskwalificeren als...

1 minuut geleden door broodjepoep

Leaf
Doden bij schietpartijen in Duitse Hanau...
@86 Opletten dan maar, miss! ;)...

1 minuut geleden door Leaf

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig