Chaos op A12 bij Arnhem door auto die vrachtwagen ramt: 16 kilometer file

VIDEOARNHEM - Een ongeval met een vrachtwagen zorgt dinsdag in de avondspits voor chaos op de snelweg A12 bij Ede en Arnhem. Kort voor het begin van de spits reed een personenauto op de vluchtstrook naast de uitvoegstrook richting de A50 naar Nijmegen in op een stilstaande truck. Daarbij ramde de bestuurder ook een motor van een weginspecteur van Rijkswaterstaat.

7 reacties

  • Toon Hoog

    5 jaar geleden
    Waar haalt u deze info vandaan? Uit de duim?
  • Toon Hoog

    5 jaar geleden
    Dus jij vindt het normaal om met 80 km/u vlak langs een ongeval te razen?! Die strook wordt vrij gemaakt om idioten als jij uit de buurt te houden!
  • Twan

    5 jaar geleden
    Wat een luxe dat er maar 1 rijstrook werd afgesloten. Op de Duitse Autobahn sluiten ze simpelweg alle rijstroken af, sta je uren in de file, wordt je naar de afrit gestuurd en dan zoek je het verder maar uit....
  • Tony

    5 jaar geleden
    En ja hoor, daar is ie weer. Rijkswaterstaat sluit wederom een rijstrook af, terwijl alle betrokken voertuigen al op de vluchtstrook staan. Gevolg 16 km file. De bestrijder van files (althans dat zeggen ze zelf) is zelf een van de grootste veroorzakers. Niks afsluiten. 1 km ervoor de snelheid terug naar 80 km/uur en het verkeer blijft stromen. Wel controleren op snelheid.
  • Scherpschutter

    5 jaar geleden
    Ja, sinds de opkomst van een mobieltje worden meer mensen 'onwel'. Ook steken er zomaar ineens veel meer dieren over dan voorheen.....