RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

'Real Madrid komt in zoektocht naar goedkoper alternatief uit bij Neres'

Beeld © ANP

Real Madrid wil de komende zomer gaan investeren in haar selectie. Ajacied David Neres lijkt een serieuze optie te zijn voor Zinedine Zidane.

Volgens Playingfor90 is Real Madrid opzoek naar een goedkoper alternatief voor Sadio Mane, Neymar en Kylian Mbappe. Het lijkt er op dat Liverpool en PSG hun sterren niet wil verkopen, waardoor ze onbetaalbaar zullen zijn voor De Koninklijke.

In de zoektocht naar goedkopere opties is Real Madrid uitgekomen bij Joao Felix, Luka Jovic en David Neres. Joao Felix wordt in Portugal vergeleken met Cristiano Ronaldo en beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak bij Benfica. Luka Jovic werd vorige maand nog in verband gebracht met FC Barcelona, maar Real Madrid lijkt er ook werk van te willen maken. De spits van Eintracht Frankfurt is eigendom van Benfica, Jovic wordt voor het tweede seizoen op rij verhuurd.  

David Neres is ook een serieuze optie voor Zinedine Zidane. De aanvaller scoorde in de Champions League tegen Real Madrid en ook tegen Juventus maakte de Braziliaan indruk. Andere topclubs als Arsenal, Borussia Dortmund, Manchester United en Napoli zouden ook geïnteresseerd zijn.

Speler van de Week Neres: 'Wij worden kampioen'

03:09