door Inter in Binnenland  ·  34 Reacties

  • 14
  • 624x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Triest bewust beleid.

1
1 ilse1

Wat denkt ze wel niet. Ze is veel te blank om zomaar een sociale huurwoning te krijgen. Eerst moeten de parasiterende negertjes die volgend jaar hier komen een huis krijgen. Zij is in 2030 aan de beurt. Ze macht ook niet klachten anders is het een racistisch extremist volgens LINKS Nederland

4
2 FrisianLionarden

Het zou in de wet opgenomen moeten worden dat deze mensen na een half jaar geen woning toegewezen te krijgen, alsnog meer sub te ontvangen, zodat ze als nog een lage huur hebben.

0
3 vis

Waarom is iedereen die dit land binnen komt is direct statushouder, geeft ze bescherming en daarna kunnen terug naar hun eigen land

0
4 wijs

Ga met een statushouder mee als alleenstaande moeder.

0
5 Positivo

statushouders krijgen geen voorrang meer, maar probleem is dat bij echtscheidingen er voor 1 gezin ineens 2 woningen beschikbaar moeten zijn en dat kan dus niet. Deze mensen moeten gewoon hun beurt afwachten omdat het niet als urgent gezien wordt. Kan je wel aan de gang blijven. Statushouders wachten soms ook al jaren op een woning en dan kan het zo maar zijn dat die eerder aan de beurt zijn dan iemand die zich niet laat inschrijven. Dus geen onderbuick brave lieden en wat kletskoek op dit forum deponeren, want daar hebben we al genoeg van.

29
6 oculus amet

@1 wat een verdriet wat een verdriet, neem een kopje warme melk en dan lekker onder de wol.

25
7 oculus amet

@4 zijn niet gelijk statushouder hoor, maar ik vind wel dat zodra hun land weer veilig is, maar dan ook echt veilig, ze terug moeten. Veel willen dat ook, vergis je niet. Nederland lijkt leuk maar is het niet altijd.

21
8 oculus amet

@7 Laat me raden; je stemt groen links of je bent ene SPer en je ligt het liefste te bed met Sylvana.

2
9 vis

Met wederom geen dank aan de linkse zieligheid industrie. Laat de statushouders allemaal inwonen bij groen linksers, pvda' ers en z.g. christelijken welke barmhartigheid hoog in het vaandel hebben staan. Dan kunnen mensen als deze vrouw ook eindelijk een sociale huurwoning krijgen........

3
10 Tiidmasine

@8 dat moet ook mooi zo blijven . Nederland mag van mij wel een compleet afschrikkende werking henben!
Ag.

0
11 VrijNL

Met dank aan positief discriminatie en racisme krijgen die statushouders voorrang.
Regressief links vind die mensen, zielig vanwege hun huidskleur en afkomst, dus krijgen ze voorrang.
Dus hoezo gelijke kansen?, die statushouders krijgen voorrang.

4
12 Handalf

@8 Geloof dat maar niet niemand gaat terug, ja met vakantie

0
13 wijs

@12

Racisme?

Koop een woordenboek

19
14 Bullet108

Het zal wel de bedoeling van dit hororkabinet zijn dat de autochtone bewoners gaan onderhuren bij de statushouders om zo de door Brussel/Soros gewenste diversiteit te bereiken.

3
15 B55

@14 Volgens mij heb jij juist een woordenboek nodig.

1
16 B55

In Adam krijg je geld van gemeente als je in te dure woning woont maar die niet kan betalen

Niet in Haarlemmermeer?

2
17 LGK

@15

Nee, het is de bedoeling dat racistische tuig naar Hongarije gaat emigreren questionquestion

Iluminati enzo questionquestion

@16

Aahh zielig...

Zo te zien u ook

16
18 Bullet108

Het enige mantrische antwoord wat die SP'er geeft aan een moeder met kind is, " er moeten meer huizen gebouwd worden. " Wat een idioot met zijn open deuren reactie. Daar schiet deze moeder die dakloos dreigt te raken geen moer mee op!
Statushouders krijgen nog steeds voorrang bij de toewijzing van een huis. Hierin is niets veranderd t.o.v de voorafgaande jaren!
In de uitzending v.Monitor uit 2017 wordt bovenstaande ellende voor moeders en kids reeds belicht.

https://demonitor.kro-ncrv.nl/uitzendingen/huurdersproblemen-spoedzoekers-op-de-woningmarkt

0
19 Fleur48

Overheidsbeleid is er verantwoordelijk voor dat er te weinig woningen zijn. De PVV in Noord-Holland had een oplossing die kan werken voor de eigen achterban ; Permanente bewoning van vakantieparken speciaal voor hun kiezers die de islam van alles de schuld geven, en zich niet normaal kunnen gedragen op internet of op straat.

9
20 Arno82

De Ruyters zeggen: "Aangifte doen van discriminatie, en gewoon iets kraken, sla een raam in bij de sociale dienst en ga met je slaapzak gewoon in het gebouw wonen!"

3
21 De Ruyters van Michiel

@19 : Er moeten al decennnia meer goedkope, maar goede huurwoningen op een fatsoenlijke locatie gebouwd worden. Liefst met buitenruimte want allerlei recreatie in de buitenlucht wordt ingepikt door allochtonen.

Meer woningen in het goedkoopste segment betekent dat de huurders net daarboven ook meer woningen ter beschikking hebben. Mensen wonen in NL veel duurder dan gemiddeld wat het aandeel van hun inkomen betreft dat aan wonen opgaat. Enerzijds vanwege steeds verder doelbewust verminderen van het sociale woningbestand, anderzijds door de subsidie op hypotheken die andere landen niet hebben. Mensen huren dus woningen die eigenlijk te duur voor ze zijn met hun inkomen, en dat zouden ze niet meer doen als er meer goedkopere woningen waren. Daarom dat je onderaan moet beginnen met veel erbij bouwen in plaats van alsmaar verkopen en slopen, zoals al decennia gebeurt.

Ooit waren het woningbouwverenigingen van arbeiders die stukken grond aankochten, gezamenlijk, en er dan alleen leden bij lieten, volgens hun eigen interne wachtlijst en ballotage. Maar toen moesten de gast-arbeiders ineens blijven en hun gezin laten overkomen en heeft de staat afgedwongen, dat 50% van de toewijzingen van die verenigingen aan Turken en Marokkanen moest zijn. Daarna was het gemakkelijk voor de staat om al die woningbouwverenigingen voor een lage prijs op te kopen, de gein was eraf voor de arbeiders. En bedankt he. Door de zeggenschap over private verenigingen op te eisen heeft de staat dus gezorgd dat geen enkele club er meer aan begint, ook.

Net als met gezamenlijk een windmolen, mensen worden gezien als energiebedrijf en moet gelijk de hele buurt een aansluiting bieden op hun kosten, ook als die helemaal niet willen meedoen. Weer het grondwettelijk recht op vrijheid van vereniging en vergadering opengebroken, voor de autochtonen dan, die nooit en nergens onder ons mogen willen zijn "want racisme".

Zelfde met een vereniging van eigenaren van koopflats die op de daken zonnepanelen willen leggen, met een paar leden. De rest geen interesse, toch moeten zij allemaal een aansluiting krijgen ook al willen ze er niets mee.

Hoe ontmoedig je autochtonen, hoe jaag je ze zo erg mogelijk op kosten en belet je ze, samen wat dan ook te doen, kosten te besparen en kwaliteit voor zichzelf te garanderen? Zo dus.

2
22 Wendel

@22 Wat een slap gelul zeg
Jij hoort ook in een krot te wonen. Daar hoor jij thuis.

14
23 Bart Boudewijn

Regressief links is aanjager van klimaatverandering, zij zorgen voor meer klimaatverandering door statushouders een woning aan te bieden.
Terwijl die zogenaamde islamistisch vluchtelingen, in feite profiteurs beter kunnen worden uitgezet.
Zo houden we de instroom van mensen hier klein en zijn we dus duurzaam.

0
24 Handalf

Gebeurd overal nog steeds dat ze voorrang krijgen.
Ze kunnen terug naar der eigen land om op te gaan bouwen.
Dat moet eens gebeuren.
Ze waren tijdelijk hier.

0
25 annie

tis allemaal wat in LALA land...

0
26 Mesjokke

@6
statushouders krijgen geen voorrang meer,

Is dat zo?
Want dat is niet waar.

In veruit de meeste Nederlandse gemeenten krijgen asielzoekers met een verblijfsvergunning nog steeds voorrang als ze op zoek gaan naar een sociale huurwoning

https://www.nu.nl/binnenland/5535038/statushouders-krijgen-in-meeste-gemeenten-nog-voorrang-bij-sociale-huur.html

0
27 Benzardi

De echte lol begint pas als ze wel in jouw rustige buurt wonen. Ik hoop dat wij hier gewoon een slecht voorbeeld-appartement hebben maar het houdt echt de hele flat bezig, en er is gewoon wel heel veel aan de hand.

0
28 joris1988

* Verwijderd door de redactie *

29 Geert

* Verwijderd door de redactie *

30 Geert

* Verwijderd door de redactie *

31 Geert

De misselijke omvolking gaat door.

2
32 Querulijn Xaverius,

@6 statushouders krijgen wel degelijk nog steeds voorrang in de meeste gemeenten. Krijgen een huis toegewezen, wat dan vervolgens binnen een jaar of wat volledig uitgewoond is. Dan moet de woning volledig uitgemest, gereinigd en opgeknapt worden voor er weer nette mensen in de woning kunnen trekken. De vervuilers trekken dan naar de volgende woning. Kunnen ze er daar weer een mesthoop van maken. Verrijking van de samenleving in geen enkel opzicht!

0
33 Christiaan

** gebruiker verwijderd **

Nederland gaat gewoon naar de klote.
Maar dan moet je ook maar op de goeie partijen stemmen.

34 verwijderd9139144

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

2 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

2 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Brattysis Full VidNsfw BjMilfshareKbj FreeExoticaxxxKrysten Stewart NudeFree Gay Sex MoviesFoot Job Under TableBest Jav SitesSexe Porno FrançaisMandi Muse AnalBrazzer BrazzerIsabel IceMughal PornRave PornCvideoHindi X Video FilmPanty PornPorn With SunnyStepmother Porno国产pornGiantessburooOmegleeCartoon Xxx GifBlue Film OldPetite DpCharurbatwNicado Avacado PornBrianna JessiHuge Cock WorshipOnlyfans LeaksdAlien Quest: Eveหนงโป้Wwe Davis NakedAutum Falls SquirtXhalsteMadalynfreiderTiffany StarrSexy StroyMom And Brother XxxEmma NakedErin MorannudePremature JoiAberlla DangerWww Sex Tub ComVouyer NudesBest Porn ScenesBest Nude CelebritiesMarcelalatinbabeMom Sex Stories In HindiBlue Film Hindi AudioIndian Porn SideSneaky PornSexymassage VideosMenxxxWikufeetFree Pornhub PornXvideosbrazileiroElle Lee PovdLeugue Of Legends PornXxxpornmovieHentai SakuraHot Xxx MovesNudes FemininosRylie HazeGwenhoneyFingered In PublicHomemade Double Penetration PornFree PoneHd PassionComo Ver Onlyfans De GraçaAndi RoseAng-001 JavPornoa FreeCountry PussyBenji Krol NudeIndian Call GirlHaryana Desi SexThe Dreamers Full Movie Online DailymotionSis Bro Pron VideoBig Lesbian TittiesShantel DeeFemale Friendlh PornLesbian Fucking MomFreesex ChatDslaf BjBdsm GaggedHeated Affairs ReviewPornografia Gratis LesvianasPornôforteTsinade Rule 34X Video Hd SongTenn Solo PornAmirah AdaeaPokemon NhentaiMansurferMom Forced Son XnxxTeacher Student Sex XxxBlonde AssfuckCuckold CartoonJapanese Gym PornKannada Sex Movie Kannada SexTeenage Black XxxCouple Swap MoviesAsian MilfsPorn WhitePussy BloodyAsian Milf CreampieTeenage BukakkeSeka Black Wendy Raineمانهو هنتايAnime De Mulher PeladaکاکولدNude BabysiterX Video OutdoorTim TalespornSexual FacesittingHot Boy PornHusband Shares WifeThai CreampiesCecilia LionsHenti Brother And SisterBig Titty CousinSitus PornnoXhampster XhampsterTa NudesSexo Gay HqYiao PornXnxx Live ChatFast Time XvideoXxx By DogPron BhabhiIndian Porn First TimeDiarrhea PornTiktok PornographieGay Porn PicsSex Amateurs FrançaisPinay Sex ScandalNaomi BanxxRubymay NudeTamil X VideosAdult Movies Rated XXnxx Indian New VideoMalavika SexMassage TubepornAmber Ajami SexAva Knoxxx한국 ㅇㄷSex Movies In Hindi AudioBody Builder Porn