REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump steekt Democraten de loef af: al meer dan 40 miljoen dollar ingezameld voor herverkiezing

Voor de campagne van de herverkiezing van Donald Trump is volgens Amerikaanse media sinds begin dit jaar al meer dan 30 miljoen dollar (ruim 26,5 miljoen euro) ingezameld. 

13 reacties

  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Trump mag voor de republikeinen nog één keer de verkiezingen winnen en dan zullen ze hem zo snel mogelijk afzetten.
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Wat een amateur-president. Als je aandachtig leest merk je op dat Trump al heel het jaar geld aan het bedelen is op bijeenkomsten elke week ipv met presidentieel werk bezig te zijn (als hij niet gaan golfen is). De anderen zijn pas net begonnen.
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    En uiteraard komen die cijfers van Trump, van wie we ondertussen weten dat hij de waarde van zijn bezittingen maal tien opblaast om hoger in de Forbes list te komen, om zich daarna quasi tot de status van bedelaar te laten beschouwen door de IRS. Wie gelooft die man nog. Blijkbaar nog steeds dezelfde fanatiekelingen, zelfs tegen beter weten in.
  • Mario Cannas

    5 jaar geleden
    Noord Korea klein gekregen? Het is eigenlijk Pyonyang die diplomatisch de zaak dicteert.... Werkloosheid aangepakt? Statistieken die aangevuld zijn met héél veel onderbetaalde jobs.... Een economie die ondertussen stagneert. The great taxi cut doen voornamelijk de middenklasse en lage inkomens meer betalen. IS genekt? Er komt heus een andere organisatie de zaak terroriseren.... Trump een wonder? Tja....
  • Herman Kouter

    5 jaar geleden
    Heeft al heel wat bereikt. Oorlog in Syrië voorbij, IS genekt ,Noord-Korea klein gekregen, werkloosheid aangepakt en de muur zal er ook wel komen. Go Trump go.