Booba (links) heeft het aan de stok met Kaaris (rechts) ze gaan hun animositeit beslechten in een kooigevecht.
Volledig scherm
Booba (links) heeft het aan de stok met Kaaris (rechts) ze gaan hun animositeit beslechten in een kooigevecht. © AFP

Franse rappers leggen ruzie bij met kooigevecht

Twee Franse rappers, Booba en Kaaris, gaan door middel van een kooigevecht hun ruzie bijleggen. De winnaar van het gevecht, dat in december in Zwitserland gehouden wordt, krijgt 1,5 miljoen euro. De verliezer gaat met een half miljoen euro huiswaarts. 

  1. Manager terecht ontslagen door Coca-Cola, Nicolette van Dam en Bas Smit ontkennen persoonlijke band

    Manager terecht ontslagen door Co­ca-Co­la, Nicolette van Dam en Bas Smit ontkennen persoonlij­ke band

    De vrouwelijke manager die miljoenen namens Coca-Cola toezegde aan influencerkoppel Nicolette van Dam en Bas Smit voor promotie-activeiten is terecht ontslagen. Dat oordeelde de rechter deze week. De ex-medewerker was zelf naar de rechter gestapt om haar ontslag aan te vechten. Ze eiste tonnen van de frisdrankgigant, maar werd in het ongelijk gesteld. Voor Van Dam en Smit verandert de uitspraak niks aan hun zaak: ,,Zij hebben geen idee wat er intern bij Coca-Cola is gebeurd.”
  2. Bas Smit en Nicolette van Dam eisen 2 miljoen euro van Coca-Cola
    update
    150

    Bas Smit en Nicolette van Dam eisen 2 miljoen euro van Coca-Cola

    Showbizzkoppel Bas Smit en Nicolette van Dam heeft Coca-Cola aangeklaagd, omdat ze nog recht zouden hebben op 2 miljoen euro. Dat schrijft RTL Z. Het stel heeft promotieactiviteiten voor de frisdrankgigant uitgevoerd, maar zijn daar volgens eigen zeggen niet in het geheel voor betaald. Coca-Cola stelt dat de afspraken met een bevriende medewerker van het bedrijf waren gemaakt en die is inmiddels op staande voet ontslagen. Smit en Van Dam ontkennen die vriendschappelijke band.