door DeDraakslang in Politiek  ·  27 Reacties

  • 6
  • 362x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik zag het al, dit is de laatste fase, teken van wanhoop van de slinkschen, openlijke oproepen tot geweld tegen 'rechts'.
De fake news media die hebben meegewerkt aan de coup pogingen tegen Trump weten dat het niet lang meer duurt voordat alles openbaar wordt en hebben besloten zichzelf volledig de nek om te draaien, Amerikanen zijn misschien wel 'dom' maar steeds meer mensen worden wakker, vooral door deze acties van het fake news.

Op het gebied van de social media wordt de censuur ook volledig openlijk, bijv. 'unplanned' waar bij publicatie het account(s) onmiddellijk een ban kreeg (na massaal protest weer ongedaan gemaakt), waar Google onder categorie 'propaganda' vermeldt.

Bijv. het geweld van antifa, goedgepraat, politie die geweldplegers oppakt worden uitgemaakt voor blanke racisten .... door blanke racisten.

Maakt niks, het tij is gekeerd en het recht teruggekeerd.

14
1 Proemevla

@1 paginas als Antifa hebben zelfs gewoon hun eigen Twitter en Facebook account.

Diezelfde vorm van censuur is nu ook gaande met het schrijven van de naam 'Tommy Robinson' op Facebook. Dan wordt je ook direct gebanned. Niet alleen hij is gebanned, maar iedereen die hem noemt wordt dat ook. En hij is niet eens een terrorist, of moordenaar of wat dan ook, zijn zonde is dat hij een pakistaanse pedofielenbende heeft op doen laten rollen.

11
2 DeDraakslang

@2
Waarschijnlijk komt er wel een einde aan dit gebeuren nu, ze hebben ook een twitter account (met een aantal sublimale boodschappen)
De tweet die er nu stond waarin opgeroepen werd om Trump te vermoorden zal toch wel opgepakt wordend door de 'secret service'.

11
3 Proemevla

@3 Ik betwijfel het. In die podcast van Joe Rogan van vorige maand, met Twitter CEO Jack Dorsey, werd er door Tim Pool keihard gehamerd op het feit dat Antifa nog gewoon op Twitter een pagina heeft, daar was toen geen fatsoenlijk weerwoord op mogelijk maar ze zijn er nog steeds.

(lol off topic: over subliminal messages gesprokenquestion https://www.sciencealert.com/facebook-accidentally-leaves-hidden-messages-in-tens-of-thousands-of-vr-controllers )

8
4 DeDraakslang

Toen Trump won in 2016 werd niet alleen hij een 'target' maar ook alle Trump supporters: https://www.foxnews.com/politics/fbi-dhs-warned-of-increasingly-violent-antifa-clashes-in-2016-documents-show

Maar ook dat is niet onopgemerkt gebleven, er kon alleen weinig aan gedaan worden zolang het hele corrupte systeem nog heerste.

11
5 Proemevla

@1 : Wat bent u optimistisch. Waar baseert u dat op? De politiek-correcten kunnen zich uitleven en de nationalisten worden heel strak gehouden, en krijgen nergens gehoor of steun. Zelfs sommige rechters gaan veel te ver mee in het pc-gebeuren, dat zag je met de blokkeer-Friezen, en bij wel meer gevallen. De nationalisten zijn dus aan de verliezende hand. Ook al omdat men in hoog tempo de autochtone, blanke groepen overal en op elke denkbare manier uit elkaar trekt en de tegenpartij juist faciliteert en aanmoedigt om bij elkaar te klitten en elkaar bij te staan bij ruzies met blanken.

Er zijn van die Whatsapp-groepen en dergelijke speciaal bedoeld om alle jonge mannelijke moslims binnen een bepaalde straal naar een bepaalde plek te halen, met grote haast, om een blanke die zich niet onderdanig genoeg gedraagt, in elkaar te trappen met een grote groep. Dat wordt allemaal gedoogd en ontkend van staatswege en door de MSM. Dus is duidelijk wie er de macht heeft en voorlopig houdt, ook al doordat de idiote straffen in politieke rechtszaken en de vernietigende nasleep uitgebreid bericht worden zodat het maar een flink afschrikwekkende werking heeft voor wie zich in welke vreedzame vorm dan ook tegen pc-geweld probeert te verdedigen.

9
6 Wendel

Er is nog niet 1 rechtszaak geweest over het feit dat mensen, die niet in de pas lopen, hun baan kwijtraken doordat hun werkgever wordt bedreigd met anti-reclame voor het bedrijf bijvoorbeeld. Zelfs wordt getolereerd dat kinderen die niet gevaccineerd zijn niet meer bij kinderdagverblijven terecht kunnen vanwege een overtuiging van de ouders, hetgeen dus ook betekent dat die ouders hun baan kwijtraken of tegen hun geweten in hun kinderen moeten laten vaccineren.

9
7 Wendel

@6

De nationalisten zijn aan de winnende hand! De blokkeerfriezen kregen slechts taakstrafjes waar een keiharde gevangenisstraf op zijn plaats is.

Nederland en het westen in het algemeen verrechtst in hoog tempo….

11
8 WijzeDwaas

@6

"
Er zijn van die Whatsapp-groepen en dergelijke speciaal bedoeld om alle jonge mannelijke moslims binnen een bepaalde straal naar een bepaalde plek te halen, met grote haast, om een blanke die zich niet onderdanig genoeg gedraagt, in elkaar te trappen met een grote groep"

Whaha wat een onzin, hoe bedenk je het toch?

8
9 Bullet108

@7
The governing board of the corporation that develops widely used browser Mozilla Firefox forced its CEO, Brendan Eich, to resign. After appointing Eich to the position, the Mozilla board learned that in 2008 Eich donated a thousand dollars to the Proposition 8 campaign in California. Proposition 8 amended the California constitution to define marriage as the union of one man and one woman.

In classic Communist fashion, gay-rights organizations demanded that Eich publicly recant his position. When Eich did not, gay-rights and other leftist organizations called for a boycott of Firefox, and Mozilla immediately forced Eich out.
https://www.nationalreview.com/2014/04/uninstall-firefox-dennis-prager/

6
10 DeDraakslang

@10

Maar goed ook, anders zat ik nu met Edge.

5
11 zeikenderechter

@11 echt? en daar vertel je openlijk over? We zijn blijkbaar alle schaamte voorbij. Ik neem aan dat je GroenLinks stemt?

9
12 DeDraakslang

@12

Tragischer is het dat u zich niet schaamt voor uw homofobie. U stemt zeker PVV?

4
13 zeikenderechter

@13 Iedereen heeft recht op zijn of haar politieke meningen.
Als we jouw logica tot in het extreme/nederlandse situatie doortrekken dan is het volledig acceptabel om iedereen die geen GroenLinks stemt uit te sluiten van een baan in een bedrijf als het daarvoor zou kiezen.

8
14 DeDraakslang

@4
[quote]
Ik betwijfel het
[/quote]

Ik twijfel niet meer, het is een kwestie van timing, geduld.

De meeste bobo's zijn onder ede gehoord en hebben daarbij totaal gelogen.
De acties zijn / worden geregistreerd (al lang)
De acties van 'social' media om belastend materiaal te verwijderen (tijdens de zogenaamde storingen) hebben geen doel omdat de originele bestanden veilig gesteld zijn (geldt ook voor wikileaks)

'Ze' hebben nooit gedacht dat dezelfde controle en spionage en opslaan van alles ook wel eens door anderen gebruikt kon worden, tegen 'hun'.

Het is een kwestie van geduld, 'je' kunt niet in één keer toeslaan vóór alle hindernissen zijn opgeruimd, vóór het volk zich bewust is geworden van de malversaties.

Inmiddels is dat zo, ook het volk en zeker de meerderheid van de figuren die op social media zitten is zich bewust van de trollen die altijd door twitter bovenaan worden geplaatst bij de commentaren, is zich bewust van het bannen van alleen bepaalde sites, deels ook omdat ze telkens in hetzelfde 'aas' happen, is zich bewust van shadow banning etc.

Verder is alles nu 'klaar', de komende maanden wordt dat duidelijk.

8
15 Proemevla

@14

Het idee dat het homohuwelijk alleen door GroenLinks wordt gesteund is een beetje onzinnig.

1
16 zeikenderechter

@16 Ik noem GroenLinks omdat ik dat een radicaal activistische groep vind waarvan ik het soort gedachtes die jij hier toejuicht geheel verwacht,
'sluit mensen met sterke andere politieke overtuigingen dan ons buiten de maatschappij'.

7
17 DeDraakslang

@17

Homofobie blijft homofobie, hoezeer je er ook een politieke strik omheen draait. Uw probleem is dat u denkt dat het een valide politiek standpunt is om mensen te discrimineren. De meerderheid - heel wat ruimer dan alleen GL - denkt er anders over.

2
18 zeikenderechter

Ik zie hier op NK toch bijna alleen maar anti-linkse propaganda langs komen. Links is alles wat fout is en krijgt overal de schuld van..

Het goed lef om dan zo'n draadje te beginnen, lol...

6
19 GreyB

@19
Het 'gore lef' moest dan zijn..

5
20 GreyB

@18 Hier de uitslag van het voorstel om trouwen wederom tot man en vrouw te beperken: https://en.wikipedia.org/wiki/2008_California_Proposition_8 (aangenomen met 52.24%)
Dat komt denk ik heerder uit religieus dan homofobe beweegredenen. Trouwen is immers een religieuze traditie.
Je mist het punt nogsteeds over GroenLinks. Tuurlijk zouden er heel wat meer mensen dan alleen de Groenlinks stemmer vinden dat homos ook gewoon moeten kunnen trouwen, maar mensen uitsluiten van de samenleving omdat hun mening teveel afwijkt van de jouwe is een wat minder breed gedeelde eigenschap.

5
21 DeDraakslang

@21

Ik kan niks met uw hangup over GroenLinks. Daar ging het helemaal niet over maar werd er door u aan de haren bijgesleept.

Als consumenten hun stem laten horen en een bedrijf reageert daarop, dan zie je een aspect van marktwerking aan het werk. Ik denk niet dat de man naar Elba is verbannen. En wellicht heeft Mozilla ook niet veel trek in bekrompen homofoben. Win win.

1
22 zeikenderechter

@22 het is pure discriminatie.

5
23 DeDraakslang

@13 : Homofobie krijgt anders een heel andere betekenis, tegenwoordig met al die sociale en maatschappelijke agressie van homo's tegen andersdenkenden.

6
24 Wendel

@24 Met maatschappelijke agressie????

0
25 Jaap Oudenaerde

@23 : Het wordt blijkbaar genormaliseerd door de globalisten dat mensen hun bestaanszekerheid mag worden afgepakt vanwege een mening, door iedereen die daar zin in heeft.

4
26 Wendel

@26 Het is inderdaad behoorlijk zorgwekkend dat dit normaal bevonden wordt.

0
27 DeDraakslang

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@10 Ow dan had ik je verkeerd begrepen. Hier is dat niet. In de wijk naast waar ik woon wel ...

2 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Marrie1
Gemeente en GVB willen met deportaties Joden verdiende geld teruggeven

Dit klinkt als een zielig versneld charme offensief van de gemeente Amsterdam en Halsema, om te verdoezelen dat er weer actief jacht wordt gemaa...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@3 Alles wat zich aan de linkerzijde van extreemrechts bevindt is extreemlinks. 😄...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

icnivad
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Maak je geen zorgen, ze verstaan ook geen Nederlands 😉...

6 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@12 Hoe kun jij nou van achteraan in de supermarkt zien dat een moslima die zich vooraan bevindt haar mobiel tussen haar hoofddoek heeft gekle...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@10Tussen hun oor en hoofddoek ingeklemd, en tetteren zo hard met de andere kant aan de lijn, dat je ze achteraan in de supermarkt kunt horen...

12 minuten geleden geplaatst door Marrie1

GreyB
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

LOL, zelfs het AD wordt nu al 'links' genoemd.....

16 minuten geleden geplaatst door GreyB

icnivad
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

@2 Daar zijn de BOA's toch voor? 😀...

16 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bop
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@1 Weer het bekende rechtse wegkijken. ...

19 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@8 En als deze mensen niet zouden werken had je daar ongetwijfeld weer iets over te zeiken gehad. Sommige mensen zeiken nu eenmaal om het zeike...

21 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Xxx Hd Desi VideoTango LiveFuta CaptionRahyndeeBlong PornXxx Big Boobs Sexy VideoHttps Xhamster DesiSelena Gomez Fake NudeKarachi Sex VideoCumslut FacialsMusume DonburiMom Son Black PornCamila Cabello NudePorn Scooby DoAllie AsiaKajal Ki Sexy VideoHusband Wife SuhagratPron RabbitGuy Gets PeggedCammy Street Fighter 6 PornNude With SisterMassage EsscortE HantaiScoregroup PornDoctor Ki SexyOnlyfans Fernanda TransFucking CompetitionAfrica Porn StarJepanese Mom XxxProno AfricaineXviduosBoyfrendtvChatlotte StokelyFullhd Xxx VideoKittycaitlin'sLeaked Nude Snapchats69 Oral SexAva James OnlyfansIncestousChatubate ComAnimation Rule 34Jufe-468YukayamsSexy X ComWww Korean Sex Video Com91pornsVer Pornos En EspañolDaughter Suduces DadVideos Porn Free DownloadPorn FaksBig Tits On The WorldBibimamiiAsian BrazzersMilf BreastsPirno GrátisCasting Call PornBrazzerssXx Indian SexyKissing Hot PornPrettynakedgirlsShaved Camel ToesPorn Movie DounlodPornos Con MasajesVictorialovexoxoRixxi SixSimran Sex MovieNewly Married Couple FuckingAsian Kesbian PornChicking PornHotguysfuck AsianStanding SquirtU18chan4chan AdultsChelsea Hanfler NudeKatriba MorenoNaked Men ItalianDesixnxx NetLinda Friday PornKim Kardashian And Ray J SextapeTwo Vaginas PornA Porn MovieMomporFake Taxi DriverEkta Kapoor PornLesbian Pregnant PornPaipanDanny D Full VideosKennedy KresllerTiktokers OnlyfanChrissy MackSatin Pantie PornSnapchat Porn CompHomemade Bbw PornDaughtet SwapSkullfuckerXxxsuckingInd Xxx VideoVideos Porns GratisPicturd PornEscort In ParisChatjrbateNovinhas Do ZaoSwicPaige Steele PornXxx SochoolNude Women MatureMalai MarkeBoy Boy Xx VideoTamil Hot Xxx VideosJuliet ReaghMom Son Pov Pornسکس وطنیGold Porn TubeLenatheplug Leaked OnlyfansPhotos PenisesSquirting Bbw18yo XxxWow Girls PornRimu ScandalDani Daniels Hot XxxHot Couple SceneUnderwater FuckSheisnovemberBeamitikik BethMujeres Mayores DesnudasFreex MoviesNacked AssesSex Doll XxxTanya FoxxEdwige Fenech MoviesTelugu Nighty Sex VideosHindi Xvedios ComIndian Deai PornTürk PornıChaterbait CamJapanese Lesbian PornCum Inside AnalPopeyes Girl PornPorn On HoneymoonAss.fuckingNaked Big Booty EbonySex On The FloorDeepthroat HentaiJavgayBlack Nude BoobsNina Elle AnalHermaphrodite PornhubBlack Porn WebsiteChaturb Ateкунилингусы