Austin Smith wordt verdacht van de moord op zijn vrouw Dasia en twee van zijn drie dochters.
Volledig scherm
Austin Smith wordt verdacht van de moord op zijn vrouw Dasia en twee van zijn drie dochters. © Twitter

Meisje (3) overleeft familiedrama door zich onder bed te verstoppen, moeder en zusjes vermoord

Een 30-jarige man heeft donderdagavond een bloedbad aangericht in de Amerikaanse stad Phoenix. Austin Smith schoot zijn vrouw en dochter (5) dood en bracht ook zijn 7-jarige dochter om het leven. Vervolgens reed de man naar de flat van de vermeende minnaar van zijn echtgenote, waar hij het vuur opende. In totaal kwamen vier mensen om het leven, twee anderen raakten zwaargewond. De 3-jarige dochter van Smith overleefde de schietpartij door zich onder een bed te verstoppen.

7 reacties

  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    Dankzij de NRA, elke gek moet vrij een wapen kunnen kopen, dollars belangrijker dan mensen
  • Michel Jacobs

    5 jaar geleden
    Hij vertoond alle symptomen van psychose.Goed om te weten dat mensen met psychiatrische aandoeningen in de States gemakkelijker aan een wapen raken dan aan een behandeling van hun probleem.
  • Jos Dupont

    5 jaar geleden
    Misdadigers moeten beschermd worden daar mogen geen foto’s of naam van in de krant . Ze zitten hier niet lang genoeg opgesloten met het risico dat we ze zouden herkennen als ze weer vrij zijn .
  • Ilse van Caeyzeele

    5 jaar geleden
    Triestige wereld! In Amerika zaal dit wel 4x levenslang zijn! Perfecte straf. Condoleances to the family of Dasia and love to the little girl.
  • Philippe Schotte

    5 jaar geleden
    Alweer in de VS ! Er is ginder toch echt iets mis , moord na moord na moord !
  1. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Minstens 17 doden en 60 gewonden bij raketaanval op Tsjernihiv - NAVO-chef roept op om eigen wapens aan Kiev te leveren

    TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Minstens 17 doden en 60 gewonden bij raketaan­val op Tsjernihiv - NAVO-chef roept op om eigen wapens aan Kiev te leveren

    Na de Russische raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv op woensdag zijn al zeker 17 doden en ruim 60 gewonden geteld. Dat blijkt uit een nieuwe balans van het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken. “De wereld is niet vastberaden genoeg om de Russische terreur te stoppen”, stelt president Volodymyr Zelensky in een bericht op X. Ondertussen roept de chef van de NAVO vandaag lidstaten op om wapens uit eigen voorraad aan Oekraïne te leveren, zelfs als hiermee de eigen voorraad niet meer voldoet aan de NAVO-afspraken. Lees hier de ontwikkelingen van woensdag 17 april terug.
  2. Massaal protest aan parlement Georgië tegen “Russische wet”, verscheidene gewonden nadat politie pepperspray inzet
    Play
    13

    Massaal protest aan parlement Georgië tegen “Russische wet”, verscheide­ne gewonden nadat politie pepper­spray inzet

    Aan het parlement in de Georgische hoofdstad Tbilisi is er opnieuw een massa mensen bijeen om te protesteren tegen een omstreden wetsontwerp rond “buitenlandse agenten”. De politie zette pepperspray in en er vielen verschillende gewonden. Er werden ook meerdere aanhoudingen verricht. De voorzitter van de Europese Raad Charles Michel waarschuwt vanavond dat het wetsontwerp Georgië wegdrijft van de Europese Unie.
  1. LIVE OEKRAÏNE. Brede steun onder EU-leiders voor extra luchtafweer voor Oekraïne, Zelensky bedankt Scholz alvast voor sturen Patriot-systeem

    LIVE OEKRAÏNE. Brede steun onder EU-lei­ders voor extra luchtaf­weer voor Oekraïne, Zelensky bedankt Scholz alvast voor sturen Patriot-sys­teem

    De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft via een videoboodschap op de EU-top in Brussel de Duitse bondskanselier Olaf Scholz bedankt voor het sturen van een Patriot-luchtafweersysteem naar Oekraïne. De EU-leiders zijn het grotendeels met elkaar eens dat ze Oekraïne extra moeten steunen met zijn luchtafweer, maar hebben daar volgens de Nederlandse premier Rutten tijdens de EU-top in Brussel nog geen concrete afspraken over gemaakt. Eerder op de dag riep NAVO-chef Stoltenberg lidstaten nog op om wapens uit eigen voorraad aan Oekraïne te leveren, zelfs als hiermee de eigen voorraad niet meer voldoet aan de NAVO-afspraken. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoorde manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”
    Livios

    Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoor­de manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”

    Leuven kampt al maanden met een serieuze muizenplaag. Herkenbaar? Zie jij ook regelmatig knaagdieren door je tuin rennen? Of is er geknaagd aan voedselverpakkingen in je kelder of tuinhuis? Bouwsite Livios vroeg aan Dirk Criel van Natuurpunt hoe je op een duurzame én diervriendelijke manier muizen en ratten weert – of hoe je voorkomt dat je er überhaupt ooit last van hebt.