Francken
Volledig scherm
Francken © Photonews

Tweet van Francken over trouwstoet in Brussel veroorzaakt commotie, politie opent onderzoek

In het centrum van Brussel heeft een trouwstoet afgelopen weekend opnieuw voor wat hinder gezorgd. Dat blijkt uit een filmpje dat gewezen staatssecretaris Theo Francken (N-VA) vanmiddag op Twitter plaatste. De tweet zorgde echter wel voor heel wat commotie.

79 reacties

  • Jan peeters

    5 jaar geleden
    Tijdens de verkoop van zijn visa zagen we geen tweets van Francken, toen was het kassa kassa...Hypocriet!! Uit de regering gevlucht om zijn vel te redden en nu zal meneer eens commentaar geven, het lag allemaal in zijn macht om het op te lossen en...NIKS gedaan. Politie viel onder het departement Jambon, vier jaar NIKS gedaan, alleen gevlucht om de schade te beperken, denken ze dat we dat vergeten???????
  • Hendrik Laporte

    5 jaar geleden
    Aan iedereen die hier meent voor politieker te moeten spelen: opgepast want dit snijdt aan 2 kanten; Belgische rouwstoeten en trouwstoeten rijden even traag en feestjes na voetbaloverwinningen maken evenveel lawaai en commotie. Indien dat soort gedrag verboden wordt is het daar dus ook mee gedaan!!!
  • ronny van cleempoel

    5 jaar geleden
    Zodus volgens enkele hier ,mag je dat wel als je voor een rood licht staat ???? Moet je wel de wegcode eens lezen voor je zoiets uitkraamt.Inderdaad Jonathan die persoon hemelt die cultuur op en breekt de onze af.Is mij ook al opgevallen en hij is niet alleen.
  • Peter Hegge

    5 jaar geleden
    nva oplossing. verbieden of betalen. nooit andere opties en gesteund door deze krant. kijk eens hoeveel artikels alleen met nva er zijn verschenen de laatste paar dagen.
  • Marianne Van den Lemmer

    5 jaar geleden
    Alle nummerplaten zijn zichtbaar op de camera's. Boeten geven, geen schroom omdat het vreemden zijn!
  1. Hoe klein brandje leidde tot grootste drugsproces ooit met liefst 129 beklaagden: “Al die berichten op Sky ECC, dat is voor 99% gewoon blabla”
    PREMIUM

    Hoe klein brandje leidde tot grootste drugspro­ces ooit met liefst 129 beklaagden: “Al die berichten op Sky ECC, dat is voor 99% gewoon blabla”

    In het monsterproces over cocaïnehandel in ons land voor de Brusselse correctionele rechtbank vinden morgen de replieken plaats. Na vier maanden pas, want liefst 129 beklaagden zitten samen in het unieke dossier. Een Belgisch record zowaar, te danken aan een enorme cocaïnehandel vanuit Zuid-Amerika die werd ontdekt door Sky ECC en enkele Belgische ‘laboratoria’. De ontdekking van het netwerk gebeurde echter volledig toevallig. “Uit gekraakte berichten blijkt dat een topbeklaagde zich afvroeg of je iemand beter liquideert in een flat of villa.”
    Stad Brussel
  2. Schaarbeeks burgemeester dient klacht in tegen burger die haar uitschold voor ‘vuile hoer’

    Schaar­beeks burgemees­ter dient klacht in tegen burger die haar uitschold voor ‘vuile hoer’

    De burgemeester van de Brusselse gemeente Schaarbeek Cécile Jodogne (DéFI) legt klacht neer tegen burgers die haar tijdens een rumoerige gemeenteraadszitting woensdagavond hebben uitgescholden. Een burger riep de burgemeester vanop de bezoekerstribune toe dat ze een ‘sale pute’ is, Frans voor ‘vuile hoer’. Later tijdens de zitting stelde een medeburger dat ze daar niet voldoende ‘mooi, jong en efficiënt’ voor was, zo zegt het kabinet van de burgemeester.
    Stad Brussel