Translate

zondag 14 april 2019

WTF Trudeau !! Canada wil maar niet stoppen met het doodknuppelen van zeehondjes terwijl 35 landen al een import verbod op dit bont hebben



Na jaren van actievoeren is de dieronvriendelijke, commerciële zeehondenjacht in Canada bijna ten einde. Al 35 landen hebben importverboden ingesteld waardoor de markt voor het bont vrijwel geheel is opgedroogd. De jacht is niet meer winstgevend en moet zelfs gesubsidieerd worden door de Canadese overheid. Lees hier de argumenten waarom de jacht nú moet stoppen. 


Toch heeft Canada nog niet de laatste stap gezet en deze gruwelijk jacht beëindigd. Bont voor Dieren laat het er niet bij zitten. Wij hebben op 3 april 2019 actie gevoerd voor de Canadese ambassade en zijn in gesprek gegaan met de ambassadeur. Ook hebben wij haar een brief overhandigd die gericht is aan de ambassadeur en Justin Trudeau. Deze brief is geschreven namens de duizenden Nederlanders die de afgelopen jaren de campagnes tegen de zeehondenjacht hebben gesteund. Wil jij zelf ook helpen deze jacht te stoppen?

Stuur dan nu onderstaande protestmail naar premier Justin Trudeau en minister van visserij Jonathan Wilkinson.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten