Bijna alle influencers lijken nu op Coachella te zijn

Het is een walhalla voor famous people en heel veel influencers. Het is Palm Springs in California, het Coachella festival. En Coachella is chill, heel chill.

Bij Coachella zijn dit jaar ook weer veel Nederlandse influencers aanwezig. Zoals onze topper uit Rotterdam Lizzy Perridon. Lizzy is de dochter van de rijke Michèl Perridon die een vermogen van 267 miljoen euro met Trust heeft verworven. Lizzy heeft veel vriendjes in de high class waaronder ook mensen van de zeilvereniging waarvan ik lid ben.

Maar niet alleen Lizzy is op Coachella. Ongeveer half influencend Nederland is er! Zo ook Yasmin Karssing, een wat minder bekende influencer. Yasmin is naar eigen zeggen “een koopjesjager” maar ze loopt toch weer te pronken met mooie kleding op dure plaatsen. Iets klopt er dan niet haha.

Coachella bestaat al sinds 1999. Sinds 2001 wordt het jaarlijks gehouden. Onderdeel van Coachella zijn ook kunstfestivals maar die trekken natuurlijk minder aandacht dat bands als K-pop die optreden. Sinds vandaag is het Revolve festival, een onderdeel van Coachella, van start gegaan.

View this post on Instagram

Super ready ? #revolvefestival

A post shared by Yasmin Karssing (@yazzierose) on

View this post on Instagram

@revolve #revolvefestival

A post shared by Lizzy Perridon (@lizzyperridon) on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *