Dode door ontploffing in trein Nijmegen: ‘alles trilde’

UPDATE / VIDEONIJMEGEN - Op het rangeerterrein bij het Centraal Station in Nijmegen is zondagochtend een man omgekomen bij een grote ontploffing in een geparkeerde passagierstrein. Volgens de politie was er één persoon in de trein aanwezig. Verder zijn er geen slachtoffers.

18 reacties

  • Ikke

    5 jaar geleden
    Natuurlijk verschrikkelijk triest wat daar gebeurd is, sterkte aan de nabestaanden. Vreemd ook dat de NS deze oude diesels aan Roemenië verkoopt, we zijn met z'n allen druk doende met het milieu, Roemenië ligt toch ook op deze aardkloot?
  • Theo

    5 jaar geleden
    Ik kan me niet voorstellen dat jij weet wat er precies in het verkoopcontract staat en wat de ontbindende voorwaarden zijn.. Je zwamt er dus maar een beetje op los.
  • Theo

    5 jaar geleden
    Een toelichtende tekst aangaande waar het precies gebeurde. Geschreven ongeveer 6 uur voordat de krant dit toevoegde. Er zijn redelijk wat treinliefhebbers onder de lezers en die vinden dit zeer ter zake doend.
  • Willem Heerema

    5 jaar geleden
    Ja dat is relevant. Deze stellen DM'90 (Buffel) stonden er al vele jaren nadat NS de concessies van de Diesellijntjes heeft verloren aan ARRIVA, KEOLIS en anderen. De stellen hadden aantrekkingskracht op bepaalde lieden. Het zou naar verluidt in dit geval gaan om treinstel 3410.
  • Martin

    5 jaar geleden
    Sterke reactie Jan. Gwoon zinsdelen overnemen van het bericht.
  1. Juliana'31 plaatst zich voor finale districtsbeker na gestopte penalty bekerkeeper Koppers: ‘Met heel Malden naar de finale’
    PREMIUM
    UPDATE

    Juliana'31 plaatst zich voor finale districts­be­ker na gestopte penalty bekerkee­per Koppers: ‘Met heel Malden naar de finale’

    Juliana'31-doelman Noud Koppers had donderdagavond zijn moment suprême bij Excelsior'31 in Rijssen. De keeper van de Maldenaren stopte in de halve finale van de districtsbeker na een 1-1 eindstand eerst een strafschop van Steff Kaptein, zag vervolgens ploeggenoot Maarten Bosch huizenhoog over schieten, maar werd toch de held toen Jasper Veltkamp hetzelfde deed: 5-6.
    Malden