door Moskowfiets in Media  ·  529 Reacties

  • 47
  • 2156x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik ben links, maar met wat nu links heet te zijn kan ik me niet identificeren. Rechts ben ik ook niet. Vreemde situatie. Neem bijvoorbeeld de instroom van vluchtelingen. Ja en nee. Normaliter horen landen vluchtelingen toe te laten in geval van oorlog of rampen, ze op te vangen en als de situatie is hersteld moeten ze terug. Tegenwoordig wordt het verhaal sowieso te laat opgepakt. Waarom zijn de vluchtelingen er? Die analyse hoor je niet in de media. Omdat het Westen hun landen vernietigd. Libië, Syrië, Irak, Afghanistan. Onze eigen regering gaf miljoenen aan Isis en 'bombardeert' Isis. Wat een Orewelliaanse spagaat. Stop met het geweld en de uitbuiting, dan stopt ook de vluchtelingenstroom. Als er wel vluchtelingen worden toegelaten, controleer ze zorgvuldig, laat geen terroristen los op de maatschappij. En ze kunnen later terug. Ik zie daar geen fascisme in. (Het kapitalisme op zich, dat is het fascisme). Als een groot deel van de bevolking de huidige situatie niet wil, dan is dat een geval van democratie. Iedere geschiedkundige kan vertellen dat volksverhuizingen grote spanningen opleveren (of zijn die spanningen nou juist de bedoeling?). Links mag van mij wat meer nadenken, wat minder vanuit een groepsproces en een godwin-achtige kniereflex reageren. Even ademen en de cognitieve dissonanties onder ogen zien.

1
501 Commodus

@496 Precies. En daarmee wordt dus ook de Holocaust gebagatelliseerd.

4
502 Mrs. K

* Verwijderd door de redactie *

503 E.Meel

@503

“ Cognitieve dissonantie is de onaangename spanning die iemand ervaart bij tegenstrijdige overtuigingen, ideeën of opvattingen of bij handelen in strijd met de eigen overtuiging”

Heb het even opgezocht voor je question

4
504 lisaaatjuh
505 Vrijdenker

@440
Van alle stemmen, JA.
FvD heeft de verkiezingen gewonnen, u wilt het maar niet begrijpen!
question

6
506 Jan met de korte achterlul

@504 Cognitieve dissonantie, het woord zegt het feitelijk al, is een psychische toestand waarbij de overtuigingen van een persoon niet overeenkomen met de objectieve werkelijkheid. Er is dus een afstand (dissonantie) tussen de waarneming (cognitief) en de overtuiging van de persoon in kwestie.

Cognitieve dissonantie is één van de redenen dat een persoon gewelddadig kan reageren op bepaalde situaties, in een poging de dissonantie te op te heffen door bijvoorbeeld iemand fysiek te belagen omdat deze iets doet of zegt wat niet in overeenstemming is met de eigen overtuiging. Christenen die abortus artsen aanvallen bijvoorbeeld. Een andere manier om de eigen cognitieve dissonantie op te heffen is door anderen te overtuigen van het gelijk van de eigen overtuiging zodat daarmee diens handelen in de werkelijkheid aansluiting heeft met datgene wat gewenst is. Bekeringsdrang is daarvan een voorbeeld.

De eigen overtuiging wordt gezien als het ideaal waaraan de werkelijkheid zou moeten voldoen.

3
507 Vrijdenker

@506 Denk je echt dat 17 een hoger getal is dan 50?

3
508 Vrijdenker

@466
Moeilijk hè?
Toegeven dat FvD de verkiezingen hebben gewonnen? question

6
509 Jan met de korte achterlul

@507 Moet je Meel uitleggen question ik had het al opgezocht

4
510 lisaaatjuh

@510 Weet ik, maar je citaat dekte niet de lading.

4
511 Vrijdenker

@508 Je gevoel voor de Nederlandse taal is (nog) niet helemaal in orde blijkt uit je reactie.

2
512 JackKropotkin

@508 Ik zal het je toch maar even uitleggen:

Stel er zijn 4 partijen en 100 kiezers.
Partij 1, partij 2 en partij 3 krijgen elk 20 stemmen, partij 4 krijgt 40 stemmen.
Partij 4 heeft dan de meeste stemmen gekregen.

Snap je?

3
513 JackKropotkin

@209

Ze hebben de verkiezingen gewonnen, maar uw claim dat de meeste mensen op de FvD hebben gestemd is onwaar, de meeste mensen hebben op andere partijen dan de FvD gestemd, 17% heeft zijn/haar stem uitgebracht op een FvD kandidaat.

@311
Nu mijn uitleg, 6.064.754 mensen hebben een geldige stem uitgebracht bij de Provinciale staten verkiezingen, ongeveer 1.031.000 hebben hun stem uitgebracht op de FvD, de overigens hebben dit niet gedaan, van alle partijen heeft de FvD de meeste stemmen gekregen met de VVD als tweede, echter hebben de meeste stemmers hun stem niet op de FvD uitgebracht.

Er is in Nederland nog nooit een partij geweest die een meerderheid van de stemmen heeft kunnen krijgen, en om een meerderheid in Nederland te kunnen krijgen moeten coalities tussen partijen worden gevormd, een concept dat een aantal mensen niet goed schijnt te begrijpen.

0
514 DaStef

@502

Juist niet. We dienen Baudet op waarde te schatten en een nieuwe Holocaust daarmee te voorkomen.

5
515 WijzeDwaas

@507 : hahaha, wel mooi dat je dat juist aan E.meel moet uitleggen

1
516 Seconda

@515
Het is te idioot voor woorden om iemand als Baudet die bij uitstek meer democratie (o.a. d.m.v. bindende referenda, gekozen burgemeester en open sollicitaties publieke functies) wil invoeren, aan de grootste dictator uit de moderne geschiedenis gelijk te stellen.

Alleen dwazen die geen inhoudelijke argumenten hebben, waarmee ze hun politieke voorkeur kunnen verdedigen. doen dit bij groot gebrek aan inzicht.

Het zijn feitelijk goelag, pogingen om de politieke oppositie van de gevestigde macht zwart te maken en te onderdrukken.

4
517 blauwe_schildpad

@517
*edit:
Het zijn feitelijk goelag methoden, pogingen om de politieke oppositie van de gevestigde macht zwart te maken en te onderdrukken.

1
518 blauwe_schildpad

@517

Lees @470 Daar is op goede wijze verwoord wat het gedachtengoed van Baudet is. Heel erg inhoudelijk en meerdere scribenten hebben verwoord welke kant het op gaat met Baudet.

De vraag die ik bij Wilders stelde, stel ik ook bij Baudet: Hoe wil hij die „culturele verdunning” tegen gaan of terug draaien? We zijn al een halve eeuw een multiculturele samenleving en dat is op vreedzame wijze onomkeerbaar.

Van bindende referenda ben ik niet onder de indruk, daarmee heeft Rusland een schiereiland mee geannexeerd. Gekozen burgemeesters zijn ook gevoelig voor fraude. Het zijn uitgerekend instrumenten ten faveure van het fascisme…..

5
519 WijzeDwaas

Kan er geen site worden opgezet voor Baudet's domme uitspraken? Dan hebben we over enkele decennia nog wat om over te lachen.

3
520 Criticaster

@519
We hebben in Nederland geen problemen velen mensen uit allerlei landen, die waarden hebben die relatief dicht bij ons staan, we hebben wel problemen met mensen die waarden hebben die heel ver van ons af staan, mensen die niet (willen) integreren, en mensen die niet (willen) bijdragen aan ons land.

En ja dat laatste geld vooral voor de zogenoemde niet-westerse allochtonen en (fundamentele) islam aanhangers. Om onze "vrije westerse" waarden die ook tot uiting komen in onze grondwet en rechtstaat voor de toekomst te kunnen behouden, dienen we deze immigratie en integratie problemen eindelijk beter aan te pakken.

Door bijvoorbeeld de invoering van een Australisch immigratie model, en een verbod op de financiering van moskeeën en islamscholen in Nederland vanuit landen als Saudi-Arabië.

Allebei hele goede vreedzame voorstellen die ook het FvD wil invoeren.

2
521 blauwe_schildpad

@521 "mensen die niet (willen) bijdragen aan ons land"

en vervolgens

"vooral voor de zogenoemde niet-westerse allochtonen en (fundamentele) islam aanhangers"

Mensen die niet bijdragen aan ons land en aan de staatsruif hangen om die redenen bestaan al sinds mensenheugenis. Om dat aan de immigranten op te hangen is triest.

1
522 Criticaster

Ach ja dat broodje aap gereutel halen de hersen 1 celligen allemaal van dezelfde hoax websites.Tjerrie dus ook.

2
523 BlackNinja

@512 dat moet zijn “jouw” gevoel voor Nederlandse taal, ipv “je” gevoel voor Nederlandse taal.

3
524 Denisova

Van een fascist kan je ook niets anders verwachten, ze beschuldigen tegenstanders altijd van fascisme!
Standaard rechts glibber gedoe!

1
525 dummydum

@21 Jij begrijpt het duidelijk niet!
Je hebt niet opgelet in je schooltijd!

2
526 dummydum

@524 Haha juffie toch, denk je dat echt?

0
527 JackKropotkin

@28 De mooiste stad van Nederland en dan hebben ze ook nog Ajax, de beste club van Nederland!

2
528 dummydum

@Het was de mooiste stad van het land, het is niet voor niets dat Amsterdammers al zijn weggetrokken ..

Gelieve niet de mooiste voetbalclub met die linkse verraders te noemen..

0
529 Xmod

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

1 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

2 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Anna Claire CloudsMickie James NudesPoronvidioSouth Indian SaxIndian Deshi Sex VideoKristina MilanVideo Sex PadamBellebrookzAnonib ComAdult Dvd For SalePt.bongacams.comOrgasmmatureIsabella De LaaYuliya MayarchukBig Titts Lesbian PornSex Sex VidoesXx DikhaoMia Milova PornYou PornsDelicious MistressNude Samantha SaintHindi Chudai XnxxXxx India VBig Booty Ebony AnalFree Adult Web CamsPlantsuzy.orgPorn HistoriasCapitalsexPorn Video OilSudipa VideoTailor Porn VideosSister In Bathroom SexEbony Solo MasturbationAfician PornHentai HerosCam BeegCassie LaneTyga LeakedRomantic Xvideo ComCarly Rae SummersBig Titty Goth GirlTommysbookmarksHiperddxFree Leabain PornTwitch Nip SlipsTaymade1991Jangal Mein Mangal BfXvideo Bhabhi SexCibelly FerreiraPorn With Animals And HumansNuco Robin PornBdsm SuspensionEsterbron1ChastitymansionBrother And Sister Hot XxxHot Forced SceneDeep Strokes PornPorn ExhibitionistYubegaloreNsfw ListingMature VoyeurChatterrbatePron FlimPornsexPorn Game For AndroidLeaked Videos Of PakistaniRosaacosta OnlyfansAnveshi Jain Big BoobsMuslim Xxx Sex VideoXxxnakedSex Coming SexNikki Alexa ReynenPinup Pixie PornNaked Lesbian WomenSaeki HonokaTik Tok Porn AccountsBokep Indo GratisChubbey PornBbw Porn PicsGay Man PornGina MicalsScarlett Johansson Hot PicsAunty Sexy Video Full HdAdultospornoDestinyfomo PornWww Sex Video Download ComSex GiralWife Shares HusbandMadurasmamandoNify StoriesCasual Sex VideosFree Pirn VideosAsa Akira LesbianLena Paul PmvHen TaHent TvCrazyxxx3dworldBokep JapanisReallifecam ToPro Nhub.comAmy Adams In BikiniWife SharesUltra XxxLunaalessandraMother Son NudeXyzcomicsHaniemTurban PornaRealitykinks ComCumshots AmatuerBrittney Atwood NudesLovelo044 NudeLalababevipEnglish Sub Japanese PornFree Paid PornAmature Gone WildEvelyn OnlyfansPorn Shooting VideoPhone PronPussykissFree X Rated ClipsXxx HidenShait PornWww YoupoHindi Bf AudioAssam New XvideoShemoanssjaySisterfootjobSucking DaddyHentaisenpaiTamil Nude CouplesSavita Bhabhi Video ComicsNaked Elisabeth ShueHuma Qureshi Hot VideoAssamese Girl NudeTamilauntypornNaughty America Page 1Porn Bhabhi ComXsex XnxxFrenchpornhubPorngraceBlone NudesBrazzers Hd Porn VideosDidi Sex StoryIndian Nude In PublicJuri Han HentaiTranxesualesXvedios IndianKruzadar NudeGirls With Girls Sex