door Schildpad in Politiek  ·  175 Reacties

  • 23
  • 1146x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@148 mooi toch

2
151 Aardbezie

@145 @150
Het was nog verkeerd geschreven ook want het is ursuRpator

0
152 rebo

@148 "Welke islamisering heeft u het over, Nederland telt nog geen twee procent moslims"

- Ad Melkert in debat met Pim Fortuyn. nog geen twintig jaar geleden. Ondertussen ligt het ergens tussen vijf en tien. Eind van de eeuw op meer de helft.

And so it begins!

5
153 purelogica

Bizar die collusie tussen de Linkse Kerk (liberalen, socialisten, Groenen) en de Islam van de moslims....!

3
154 CoolMemories

”Je moet je er vandaag niet bij neerleggen dat weer eens iemand je raar bekijkt. Voel je daar ongemakkelijk door, stap er op af en vraag die persoon waarom die dat doet. Dat is het recht dat je hebt.”

Het dragen van een hoofddoek is in feite een belediging.
Het generaliseert en draagt de beschuldiging uit dat alle mannen viezeriken zijn die hun handen niet thuis kunnen houden.
Tja, als je a priori zo'n houding aanneemt/uitdraagt moet je niet verbaasd opkijken als je raar wordt aangekeken.

2
155 Graaier1000

@153
Het blijft maar doorreutelen over die z.g.n.aantallen moslims, maar in NL wordt het bv al sinds 2013 niet meer geregistreerd. Dat kwam ook goed uit, net voor de enorme stromen ongewenste en kansloze migranten massaal onze kant op kwamen stromen. En wie geen moslim was, of een Jezidi, een homo, een afvallige.... ja daarvan zijn de meesten onderweg overboord gegooid. vandaar al die lijken die aanspoelen, beroven van het beetje wat ze hebben en kan jij geen koran-vers reciteren, dan ga je overboord!
En dat soort onmensen halen we hier massaal binnnen, om nog maar te zwijgen van de ong.10-15% (wellicht meer) ISIS gruweldaders, verkrachters, moordenaars en pedofielen (dat zijn er veel meer, want Mo je weet wel)
Hoe ze dat in Amerika doen, wel of niet registreren weet ik niet, maar dat Trump ze liver niet in het land heeft, prima leiderschap, goed gedaan.

Dus die z.g.n. paar procent waar Het en onwijze enz. het altijd over hebben (@info heeft een perma ban en zal wel onder een andere naam hier weer bezig zijn) daar klopt geen ene moer meer van.
Bijna 5 miljoen mensen in NL met een allochtone achtergrond, gaat goed hoor! En dan heb je het nog alleen maar over de legale allochtonen, dan de rest nog :X

3
156 Bleke Betty

@113
Nou en, hoe u het ook draait of keert.
Het zijn toch ontegenzeggelijk zich als moslim identificerende groepen die al die aanslagen hebben gepleegd (verblinde? Letterlijk koran interpreterende? Extremistische!).

Extremistische groepen dus (van soennitische of Sjiitische origine), die zowel aanslagen in het westen hebben gepleegd (waar ook moslim slachtoffers bij vielen), als wel dat ze aanslagen op moskeeën in moslimlanden gepleegd hebben (met enkel moslims als slachtoffer waarschijnlijk, maar ook een zaak van moslims onderling).

Maar die in het westen, dat zijn de aanslagen waar voor hen (de extremisten) moslimslachtoffers die bij de aanslagen in het westen zijn gevallen, meer als 'collateral damage' gezien moeten worden en die andere, veel grotere groep slachtoffers welke door hen als de 'ongelovigen' ervaart worden, als triomf voor islam!

Maar dit soort gebeurtenissen, het is niets nieuws.
Die zaken gebeuren al 1300 jaar in de wereld van de islam.
Moslims die moslim doden.
Vanwege interpretatie van opvolging, geloof en geloofswetten .

Laat staan dat er ze moeite zouden hebben niet gelovigen te doden.
Want dat deden ze al vol overgave, in de tijd dat hun profeet nog leefde.

Vreemder is dat er door al die geslachtofferde 'ongelovigen', de 1,5 miljard moslims juist niets kwalijk word genomen.

1
157 tegenzinnig

@152 "Het was nog verkeerd geschreven ook want het is ursuRpator "

Klopt.
Had hier zelf overheen gekeken question

0
158 Mappie

De afgelopen decennia West-Europa is een slagveld geworden. Een oorlogsgebied. Aanslag na aanslag. Bijna iedere week inmiddels. Doden, gewonden. Onschuldige mensen vermoord, platgereden en opgeblazen. Spijkerbommen, vrachtwagens en kalasjnikov´s.Het is verschrikkelijk.Deze aanslagen zijn slechts het actuele hoogtepunt van een oorlog, die ondertussen al bijna 14 eeuwen duurt....De ISLAM is een verschrikkelijk systeem(tachtig procent van de islam is politiek,twintig procent valt onder godsdienst),waar de Sharia(islamitische wetgeving) centraal staat in deze systeem.En deze verschrikkelijk systeem wil een islamitische staat vestigen en uitbreiden totdat hij de hele wereld omvat(„De heerschappij is alleen voor Allah”-Koran:12:40)…De basis van de Koran is de oproep tot Jihad(oorlog tegen niet-moslims).Deze boek beveelt daarin moslims te vechten met niet-moslims, totdat ze alle andere religies uitroeien, zodat de Islam als enige echte religie in de wereld overblijft:„Allah is de vijand van iedereen die niet-moslim is.”(Koran-2:9)…„Bestrijd hen tot er geen Kerk meer is en de religie alleen nog die van Allah alleen zal zijn!” (Koran 2.193).…„Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen!” (Koran 60.4)… ...De historie van de Islam is een 1400 jaar durende duivelse dans van moord, afslachting, verkrachting en plundering, bedrog, tirannie en marteling wereldwijd, sinds de dag van zijn oprichting…Volgens Dr. Bill Warner (directeur van het Center for the Study of Political Islam) en een groep wetenschappers, in de afgelopen 1400 jaar zijn in totaal ongeveer 270 miljoen ongelovigen/niet-moslims omgekomen ter meerdere glorie van de Islam!…

2
159 Max13

@158 Vervolg.

Als we toch bezig zijn: de eerste "r" moet weg.....het woord, (nu eindelijk goed geschreven), is : tromgeroffel!

usurpator question

1
160 Mappie

@158
Had nou maar niks gezegd want van jou ging ik er eigenlijk vanuit dat het niet per ongeluk was. Omdat je het zinnetje namelijk ook letterlijk had gekopieerd van hem.

0
161 rebo

@160
Oké we zijn eruit. question

0
162 rebo

De zoveelste duidelijke reden om geen islamvolgers in een westers parlement toe te laten. Mensen die qua ideologie een islamoverheersing nastreven van de hele vrije wereld moet je geen kans geven hun islam ideaal na te jagen. Geen tolerantie voor een intolerante ideologie

8
163 PFL

@163 haatzaaier!

5
164 TedjeR

@164 als ik hetzelfde over volgelingen van het Nazisme zeg dan begrijp je het wel. Wat je kennelijk niet begrijpt is de opvallende overeenkomst tussen Nazisme en Islam. De Nazi's werden ook onderschat en we kennen de vreselijke gevolgen als je dat soort ideologie de kans geeft. Dat mieten we met de islam zien te voorkomen. Zeg later niet, als het te laat is, dat er niet voor gewaarschuwd is. Er voor waarschuwen is alles wat we kunnen doen.

6
165 PFL

* Verwijderd door de redactie *

166 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

167 E.Meel

Zelfs Wilders laat geen beelden zien van een op de grond liggende vermoorde Fonteyn als hij weer tekeer gaat tegen Moslims.Hopelijk heb ik Wilders niet op een idee gebracht.

3
168 jantje van leiden

Je ziet moslims in de politiek echt overal dezelfde tactiek gebruik. Ze gebruiken dan argumenten niet vanwege de zin ervan, maar vanwege de reactie die het oproept bij de nuttige idioten. Die worden dan geacht het werk op te knappen. In Nederland zie je hetzelfde. Alleen zitten ze voornamelijk bij D66 en de PvdA.

1
169 Rolmops

@166
"Islam is namelijk niet eenduidig."

Dat klopt helemaal want de een doet het dan met een mes, en de ander heeft dan weer de voorkeur voor een bomgordel. En de derde gebruikt er dan weer een vrachtauto of verkeersvliegtuig voor. Je kunt dus inderdaad niet zeggen dat het eensluidend is wat dat betreft. En nu kun je lullen als Brugman, maar ik blijf de islam van de 3 grote hoofdstromingen van de Abrahamitische religies toch nog wel het meest een kutreligie vinden.

1
170 rebo

@166 Leven er meer islamvolgelingen onder uw steen?

En dat u de overeenkomsten niet wilt zien is duidelijk. En overeenkomst wil ook niet zeggen dat het exact hetzelfde is. Maar dat is misschien te moeilijk om te begrijpen. Vraag maar aan de de mede-onder uw steengenoten.

2
171 PFL

Uitzetten

2
172 Aardbezie

Ze beweert dat ze zich tweederangsburger voelt. Bewijs dat dan maar, op grond waarvan. In plaats van het als een feit te poneren en gelijk daarna aan identiteits-politiek te gaan doen. Dat verdelen van de bevolking in groepen, jouw groep ophitsen tegen de rest, daar speciale rechten voor eisen, en dan beweren dat niets ooit afbreuk kan doen aan jouw liefde voor je land, is in lijnrechte tegenspraak met elkaar. Je bent aan het ruzie zoeken en ruzie stoken binnen je groep, die je boven alles gaat, maar je bent zo gek op je groep? Kom nou.

1
173 Wendel

Lees dit maar eens goedpraters: https://pjmedia.com/davidsteinberg/ilhan-omar-endorsed-somalias-new-president-four-days-later-omars-brother-in-law-had-a-powerful-job-in-his-administration/

En waarom zou iemand vluchten uit Somalië naar de VS en dan in de VS in het 'foreign relations committee' terecht komen en tegelijkertijd zich bezig houden met verdedigen van terroristen, anti semitische uitspraken, racistische uitspraken en voor haar man? een leuk postje regelen in Somalië.

1
174 Proemevla

Wat leugentjes ontzenuwd:

1
175 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

41 minuten geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Blow Job TechiniquesSaree Sex InStepdad Gay PornAmature Porn UkAnalsHayley Mills NudeMia Khalifa Porn PicturesHindi Chudai Audio StoryDeepika Padukone Sex FilmCumswallowcompilationJapanese Massge PornPerfect Girl GratuitPamili PornDanny D PornstarWilla Holland LeakedSoogsx XxxPorn Romantic HdBlue Picture Film Video MeinBest Ntr HentaiRough ThroatpiePorn Pure TabooSafe Free Porn SightsIs Victoria Justice HotDeadpool XxxEroticfull MovieSexy Kim KardashianXxx Sex Hd PornMallu SecXxx DoktarMartina Smeraldi PornExx TeensThe Erotic RviewLili Love PornKayla Nicole NudeBackroom MilfTop 10 Pornstars In The WorldXnxx DressMy Hero Acdemia PornHentiSexdpTwin Sisters PornstarsPornhub.clomMaruchi HentaiSxyornCameras Prive GratisBig Boobs GifHot Black XxxOld Sex Videos TamilJayalalitha SexTelugu Hot XFree Black Porn VidsLicking CumshotsYoytube PornI Know That Girl Porn AdWww.coqnu.comThe Biggest Tities In The WorldHot Mom's NudeAunty Removing SareeMia Malkova NakedBest Indian Xxx VideoGinger AnalTelugu Xxxx VideosXxx4k VideoDesi X Mms VideoShe Wants More Of The Bbc . Giselle MontesZoey Monroe PornKpopdeepfakrBehind Scenes PornBest Black Gay PornShop Lifting PornCumshowVicki Chase DeepthroatFilmes Pornor HdXnnx HdCathy Heaven Sexy VideosBig Boobs BondageLucie Lawless NudeKendra Lust NewestTight CreampieX Rated Music VideosCatching Sister PornEng CmnfJsamine JaeNetboomHorse HandjobVvvvxXxx Prone ComClose Up Pics Of PussiesHindi PirnLois Grffin PornNataku PornMilfoxIndian Hotel PornHot China Sex VideoVictoria JuenXvideposNivetha ThomassexDouble PenetrateHannahjames710 PornIndian Sez VideosJapanese Prostitute PornWw X SexyGranny MasturbationPáginasdepornoOlivia Munn NudesMouth Sex VideoHot Xxx Indian Web SeriesNatashanice PornWife Blackmail PornAnal PigsHardx.comKoi-de-neuf.frO PornografoThe Witcher NudeXxxx Vedio ComReal Sister PornDrugs PornAna De Armas NudeMature Deep ThroutPorn Girl ComTank Top TitsPerfect NaturaltitsTess EllenDesibahu ComRiley RowanJaponaises NuesAnais AmoreSuki Waterhouse NudeAngel BimboVideos Sexo AnalKarla InsatiableHd Sexy RomanceMia Malkova BondageSwingerzone CentralChubbey PornWanonczBhojpuri Xxx Video ComOrgasmic ShakeTennie Porn VideosBig Tits TabooPhorn HubFree Sex Games OnlineHottest Teens NakedDress Open SexNortheast PornNaked Yoga ClassPornos GonzoShare The Bed PornCerdasxxxHannahlove Porn