• 11
  • 677x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@43 . Wie weet begrijp ik u helemaal verkeerd maar geeft u nu de marginale SJW's de schuld van internet censuur met een quote uit het manifest van Tarrant?
De Tarrant, de moordenaar, de aanslagpler van Christchurch??

1
51 Tralalala

@49 Dat moet je ook zeker niet doen. Iedereen die stukjes schrijft en er zelf ook maar een beetje een mening over heeft zal het stuk subjectief kleuren en des te extremer het onderwerp of de mening van de schrijver des te meer er geoorloofd is om feiten buiten beschouwing te laten of om dingen anders over te doen laten komen dan ze zijn. Je ziet dat bv bij het klimaat. Die 93% consensus is wel gecorrigeerd en als je zoekt vind je dat ook wel, maar alleen als je ernaar zoekt. De juiste boodschap moet verteld worden en de lezer/kijker moet vooral niet in verwarring geraken. Ook over de holocaust zul je op nazisites veel feiten tegen komen waar je nog nooit van zult hebben gehoord omdat ze simpelweg niet het beeld schetsen van de gewenste boodschap, en op nazi paginas is dat weer totaal omgekeerd en krijg je juist alleen dat soort feiten op je bord die de officiele verhalen minder krachtig maken. (en uiteraard onder een flinkse saus desinformatie en leugens).. maarja, voor een totaalbeeld is dit af en toe nodig, en Tarrant was daar een goed voorbeeld van want hij bespeelt letterlijk de hele wereld terwijl hij in zijn manifest heeft staan dat te doen en de wijze waarop en toch trapt men er punt voor punt weer in.. clownsworld - met alle gevolgen van dien.

5
52 DeDraakslang

@51 Ja, Tarrant is de aanslagpleger van NZ. Zijn manifest is een strijdplan voor het destabiliseren van de westerse wereld waarbij hij het onbegrip van 'normies' over de trol en meme cultuur van 4chan gebruikt om bepaalde ontwikkelingen op gang te brengen. Zowel zijn footage alsook zijn manifest zijn doordrengt van elementen die bepaalde zaken op gang moeten brengen en waarvan de gevolgen voorspelbaar zijn. Zo filmt hij zijn daad als een computerspelletje en verwijst hij in zijn manifest naar Fortnite als radicaliserende factor. (SJW willen computerspellen al sinds het begin van internet als geweld veroorzakend labelen) dus geagiteerd. Ook noemt hij in het manifest bijvoorbeeld Candace Owens als invloed van zijn radicalisering, ook weer een trolpoging om onrust te zaaien. Hij zei in zijn footage ook "Subscribe to PewDiePie"(iets wat je inmiddels op Twitter niet meer mag zeggen) PewdiePie doet aan memereviews en heeft meer dan 90 miljoen hacktivistische volgers die regelmatig hun hackskills tentoonstellen. Zijn doel is PewDiePie te bannen van youtube waardoor er opeens een potentieel leger van 90 miljoen hacktivisten opstaan. (de teller is over de helft: https://www.change.org/p/remove-white-supremacist-content-from-youtube ) Het hele "blokkeer ieder rechts geluid" wat nu hype is op social media is het gevolg van de acties van Tarrant. Het is wat ik hierboven heb gequote,"to over extend their own hand and experience the eventual backlash". en wat ik hier nu in deze post heb staan is slechts een fractie maar ik verwacht niet echt dat je het leest en ben even met andere dingen bezig question Ik hoop dat het punt wel een beetje over is gekomen. Wat er nu gebeurt op internet en social media, is levensgevaarlijk.(het manisch onderdrukken van alles wat niet politiek correct genoeg is)

5
53 DeDraakslang

@50 . Joh? Bestaan er meerdere kranten en bronnen? Hebben andere landen ook kranten, journalisten en nieuwszender? Documentaires??? En... is niet alles wat mij op school geleleerd waar? question.
En op uw aanraden gedraag ik me niet wenselijk of als gutmensch
Dus: U was behoorlijk wat vooringenomen met uw conclusies.

3
54 Tralalala

@53 **Het hele "blokkeer ieder rechts geluid" wat nu hype is op social media is het gevolg van de acties van Tarrant.
**Correctie niet het gevolg van Tarrant, de trend was er al maar hij heeft het in extreme stroomversnelling doen geraken.

5
55 DeDraakslang

@54 Gaaaap

5
56 Honkler

@30 lol http://img.ifcdn.com/images/7de2f72a081d47f9bf8619ce6fc31d412c7258916c88fa17418d28fd761c1ae4_1.jpg
TheMemeCraftsmen
Just to let everyone know, I edited the picture. It's just a joke. Sad to hear this is a believable story nowadays ????
TheMemeCraftsmen 21h

5
57 DeDraakslang

hahahaha, wat een clown question

Wat heb ik m'n buik vol van deugers met hun hypocriete normen en medelevendheid.
De wereld is compleet maf geworden.

3
58 Seconda

En waarom komen dit soort brallerige dictatuurachtige koppen toch enkel van extreem rechts? Is gebleken dat een bepaald type mens daar nu eenmaal gevoelig voor is of zit de onderbuik haat zo diep dat dit de enige manier is waarop extreem rechts meent mensen over de streep te kunnen trekken?

4
59 Tussenderegels

@58 Het land heeft een solide fundament in de deugers, en is opgebouwd met het harde werk en de integriteit van deze deugers, ik zie wel dat jij dat graag wilt afbreken.

5
60 Tussenderegels

* Verwijderd door de redactie *

61 Geert

@60 : Aannames, m'n waarde, nóg zo'n liefhebberij van deugers.
Leg even iemand anders woorden in de mond.

6
62 Seconda

Ras, geloof of geaardheid maken niet uit voor mij, het maakt mij wel uit of mensen deugen of niet deugen.
Wat kies jij?

2
63 Tussenderegels

@59 wat bedoel je?

5
64 DeDraakslang

@59 Deze journalist is Links, meneer die totaal niet discrimineert, misschien geloof je wel wat hij te vertellen heeft en vind je hem geen brallerige dictatuurachtige kop hebben zoals alleen het geval kan zijn bij extreem rechts

3
65 DeDraakslang

@62 "Wat heb ik m'n buik vol van deugers met hun hypocriete normen en medelevendheid"

lees nog even goed na wat je zelf schrijft.
Voor mijzelf is deugen een hoogstaand goed. Ik begrijp uit jouw laatste reactie dat je zelf niet wilt deugen , immers, je hebt er zo'n hekel aan. Je vind dat ze hypocriete normen hebben en je vindt meelevendheid blijkbaar verwerpelijk.
Of je wilt bewust het beeld van deugen afbreken dus, wat ik stelde.
Ik geef je enkel maar terug wat je zelf beweert.

2
66 Tussenderegels

@66 Jij begrijpt wat je wilt begrijpen om je verontwaardiging te voeden.

Het onderwerp is dat SJW-types, oftewel extreem linkse deugers, het internet kapot maken wegens hun overdreven hysterische reacties waarbij alles wat ook maar een beetje afwijkt van hun extreem linkse ideologie op totaal disproportionele wijze de kop in wordt gedrukt.
Probeer jij op Twitter bijvoorbeeld maar eens te zeggen dat er slechts 2 geslachten bestaan, man en vrouw. Dan wordt je gebanned want 2+2=4 is voor hun niet langer politiek correct genoeg.
Het is dus niet meer dan logisch dat trollen ze een spiegel voorhouden. Hopelijk wordt de wereld op tijd wakker.

1
67 DeDraakslang

@66 ; Het zoeken naar aandacht onder het mom van medelevendheid is pure hypocrisie.

Dat jij daar vervolgens allerlei zelfbedachte feiten als zou 'de natie zijn opgebouwd door deugers (proest)' aan vast hangt en dan ook nog eens op een goedkope manier een ander tprobeert te spiegelen daar kan ik verder niets aan veranderen.

Aanpakken dat soort mensen.

2
68 Seconda

@68 "Aanpakken dat soort mensen."
zegt genoeg over de "bezorgde burger" en wat hij wil.

0
69 Tussenderegels

@52 . @53 .Sorry voor de late reactie, Het internet kan een bron van informatie en entertainment zijn. Wie weet zit u wat te vaak op internet en te weinig in RL. U ziet Tarrant als een bespeler van de hele wereld.Hij bespeelt hooguit de internet wereld van een klein groepje internet gekkies die daadwerlijk denken dat memes, NPC's en the Clownworld in het echte leven van belang zijn.
Ik ben zelf een fervente gamer net als vele SJW's met mij. Gaming, computerspellen zijn al lang geen niche , nerd markt meer. Het is een miljarden business die zich vooral richt op "normies". PewDiePie is een wereld beroemde vlogger die een aardige tiet aan geld heeft verdiend aan game reviews, een goed verkocht boekje heeft uitgebracht en zelfs een cameo heeft gehad in southpark. Hij heeft een hoop volgers maar om die nu allemaal hacktivisten te noemen is nogal lachwekkend. Het idee dat door het bannen van PewDiePie 90 miljoen hacktivisten zullen opstaan is al helemaal hilarisch.
U heeft wel gelijk dat wat er op sommige plekken op het internet gebeurd levensgevaarlijk kan zijn. Zo heeft uw internet held meerde mensen lafhartig vermoord en verschuilt zich achter complottertjes denken in zijn manifest.
Ik weet niet hoe u erover denkt maar tientallen doden zijn niet goed te lullen.

0
70 Tralalala

@70 hoho.. nu verplicht je me dan toch even om te reageren, maar Tarrant is zeker geen held van mij, en dat is ook totaal niet wat ik schreef. Ik schreef dat het manifest van Tarrant een stappenplan voor het destabiliseren van de wereld betreft waarin hij openlijk vertelt over de manieren waarop, en dat hij er toetsbaar in slaagt. Zo zijn sinds zijn aanval wapenwetten aangescherpt, is er zware internetcensuur uitgerold, zijn er hoorzittingen over het strafbaar maken van westers nationalisme en worden rechtse geluiden simpelweg onderdrukt. Verder is het inderdaad een beetje overdreven om de subscribers van PewDiePie allemaal potentiele hacktivisten te noemen, maar in het verleden zijn er meerdere gevallen geweest van dingen die gehackt werden met de boodschap "subscribe to PewDiePie" en de pool verontwaardigen zou bij een ban zo ontzettend groot zijn dat er sowieso dingen gehacked zullen gaan worden.

0
71 DeDraakslang

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
van Keulen
Auto rijdt tegen gevel Aziatisch restaurant Goes

Sambal bij?...

2 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Na gedane zaken keerde de drone bestuurder huiswaarts om zijn kinderen voor het slapen gaan een verhaaltje te vertellen. ...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@18 Om te beginnen, dat hij naar de EU gaat. . . Daar deze crisis voor gaat leggen, praten met politici uit andere landen die met exact dezelf...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 Nee hoor, volgens Strongoli hebben asielzoekers overal schuld aan, dus ook aan de mazelen en kinkhoest. 🤦‍♀️...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@1 Wat bedoel je? Dit is niet te begrijpen. 😮...

14 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@4 Hier, kijk nou nog es. 🔎...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@16 Hij doet overduidelijk niet wat jij wil. Maar wát wil jij dan?...

21 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"Ook staat Nederland op het punt een defensieverdrag met Israël te sluiten, als basis voor verdere verdieping van de militaire samenwerking. He...

23 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Malinois
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ik zie geen tattoos bij die dochter....

23 minuten geleden geplaatst door Malinois

sockknitter
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@5Over welke ziektes heb je het?Mazelen en kinkhoest komen niet van de vluchtelingen maar door de antivaxxers....

27 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Impregnation CompilationDeflorationcomSexo En PornXvidepwFree SexoShycutie OnlyfansMy Gfs Hot Mom Does AnalFreeporn CastCorychaseVergotaRomi Rain PornXsex IndianAmerican Sexy PornMia Khalifaporn HubRubrankingsReddit MatureTop Pornstars Of All TimeTravestis Pornos GratisD Va NudesThe Walking Dead NudeGoogle Xxx ComHardcore Teen PornYxxxXnxx Indo TerbaruJav With SubtitleLive Porn AppTop TravestWanda Nara PornSister Swap XxxAnty Xxxx VideoPoonam Pandey FuckAgentredgurlYoung HentiBangladeshi Bf Blue FilmBhad Babie OnlyfansBhabhi Hot Web SeriesAlana Rose BbcTranny Massage PornMr. Skin.comPornomanoirPornor Para BaixarAsiangaloreCamila Giorgi NudeCuckolding RegretsLexi Stone And Sunny LeoneHeroine Simran Sex VideosCelebrity Nude PornMadelaine Petsch SexyBib Cock XxxHorrors PornJulie Andrews In The NudeBella Poarch XxxHumaniplSridevi Vijaykumar SiblingsQueenhentaiAsian AsspornPoeno EspañolNxnxx StoriesHungerffLokal Xxx ComSouth Indian Hidden Cam SexHot Milf Porn MoviesCulingus PornSexy Boobs FuckSkye Blue OnlyfansAnime HentaiiMadhuri Dixit Big BoobsBangladeshxxxxAsmrtist LeaksFairy God Parents PornJessica Biel FeetBig Black PinisMirzapur Xxx VideoPreganant Lesbian PornHolly BodyTit GroppingDrunk Passedout PornOrgasmdenialVer Hen TaiMale Pornstars BlackedTeacher XvidPornode EstudiantesTamil Xxx MoviesBangla Full Sex MovieSiri PovStaryuuki XxxGirl Moaning LoudHentai FullFilme Pornográfico IndianoBig Anime BoobsJaime Pressly HotChubby Mexican PornBar Sex VideoHot Sexy MaidPorn Asian PicturesList Crawler TampaAll Porn Sex VideoAfrican Forest People SexBalance NudAmber Alena PornKim Kardashian Leak SextapeShes Old Enough To Party DickdrainersSouth Indian ChudaiThe Worlds Biggest CumshotPorn CoimcsXx Hot Video ComHot Gil PornXxxxxxxxxxxxnKhalifa Ka Sexy VideoSexy Big BobsLesbian Seduces PornJordanamamaSex Video Of Romantic CoupleFace Sitting MomsHating PornChicas EroticOnlyfans BestVídeos DepornografiaSarah Underwood NudeAudio Erotic StoriesXxx Kiran LeeGirls Do PorMika SumireNeyrodesuSonagachi Sexy VideoDirty Talk AnalLena Paul BikiniMhqpornerPornwatchMinecraft Porn ComicsBangladeshi Boy Shakib KhanSexmex PornosuFurry Anime PornMy FreewebcamMeli 3gp BugilHurt PornNithya Menon Big BoobXxx FolDad Mom Daughter PornAhoplyfter PornImgrusMiho IhikiBig Bouncing KnockersSexweb CamPorndish.ckmLuckyvrushCasadoscontisVídeo De Pornô De JaponesaJason Luv Lena The Plug PornCbt Sex