door Rattocasi in Gezondheid  ·  36 Reacties

  • 1
  • 522x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Aangezien ze de andere link verwijderd hebben dan deze maar even van 8-4-2019.
Soort Russische roulette met medicijnen.
Bij een 1: 850 werkt het misschien.

6
1 Rattocasi

Wel heel jammer dat de bijwerkingen zo groot zijn voor een slecht werkend product.

Bijwerkingen
Daarom wordt er nu meer ingezet op regelmatige controle, want bloeddrukverlagers kunnen flinke bijwerkingen geven. Zo spreken veel mensen over duizeligheid, maagklachten en is er ook een kans op diabetes.

Hebben even de erectie problemen vergeten erbij te vermelden.

6
2 Rattocasi

@2 Het gaat ook niet om de gezondheid van de patiënt, het gaat om de poen en de macht,
En natuurlijk om meer afhankelijke klanten in de toekomst.

4
3 Positivo

@2
"Hebben even de erectie problemen vergeten erbij te vermelden."

Heb je daar erg veel last van.
Ik wacht wel even op je jij-bak.

4
4 kwatta

@3 Tja dat heb jij en ik door echter de big farma clan niet.
Het ene schandaal na het andere komt er naar boven drijven en nog lopen sommige halleluja voor farmacie te roepen.

7
5 Rattocasi

@4 zou heel bijzonder zijn als ik dat had.

7
6 Rattocasi

@6
Ben jij dan een vrouwtjesrat?

4
7 kwatta

@7 dat zou ook heel bijzonder zijn.

6
8 Rattocasi

@8
Jij bent ook wel heel bijzonder.

0
9 kwatta

@9 Dank u.

5
10 Rattocasi

Ik ga snel eens bij de dokter langs. Weg met die troep als het niet hoeft

3
11 Olivina

Het is ook bij de beesten af hé? Iedereen betaalt zich te pletter aan de zorg en dan is het ene schandaal nog niet weg of het volgende begint alweer:
" Zoals onlangs, toen de gezondheidsinspectie een aantal bloeddrukmedicijnen terugriep vanwege vervuiling met een (waarschijnlijk) kankerverwekkende stof"

Kortgeleden natuurlijk het schandaal over de doorverkoop door apotheken, de doseringen die niet klopten (fijn bij bv diabeten) Chinese en SA troep, de 4000% prijsstijgingen, alles om de patiënt maar te naaien .. en dan vindt men het gek dat 'WE' de zorg-consumenten, steeds meer met argusogen naar deze zorg maffiosi kijken. Het is gewoon crimineel.

En men roept moord en brand over allerlei zaken waar de consument een eigen mening over wenst te hebben, maar het aantal doden en zieken die veroorzaakt worden door de organisaties die er nu juist zijn om mensen 'beter' *kuch* te maken, daarover zwijgt men het liefst!
Er zouden zware straffen op moeten komen te staan. mensen die deze medicijnen slikken zouden met elkaar een rechtszaak moeten voeren, laat het ze maar voelen waar het pijn doet, hun portemonnee! :X :X

2
12 Bleke Betty

@12 Juist het ene schandaal na het andere komt naar boven drijven en nog wordt de hand boven het hoofd gehouden van de Farmacie, je gaat je toch afvragen waarom?

6
13 Rattocasi

Geld is de grootste drijfveer.
Geld van uw zorg verzekeraar.
Geld van onze overheid.
Volgend zeggen de verzekeraars i koor: "door de mazelen uitbraak (spuug) hebben zorgverzekeraars geld te kort en gaat u zorgpremie omhoog"
Fabrikant van mazelen vaccin aandeel / waarde is tussen 11 april en 12 april met 27.4% om hoog gegaan.

6
14 opabert

Het spel of de dans om uw centen staat voor uw neus op internet en is dagelijks van uur tot uur te volgen.

7
15 opabert

In de media en ook hier op NK met als doel hun eigen portemonnee. Herkenbaar ze reageren direct en op elk bericht. Hun doel is de mensen beinvloeden en daarmee hun geld te verdienen.

6
16 opabert

@16 Ja heel topic is verdwenen wat ik eerst geplaatst had onder het mom te oud terwijl het nu nog erger is dan in 2012.

6
17 Rattocasi

@14
Waarom zou bij een mazelen uitbraak (zonder spuug) de zorgverzekeraars geld te kort komen?

0
18 kwatta

@16
Bitcoins?

0
19 kwatta

@17 Inderdaad, je zoekt een artikel op, en men verwijdert het gewoon, net als bij
nu nl over de co2.
Er word behoorlijk gecensureerd, en met de wind van de provaccers big farma meegepist.

5
20 Positivo

@20 ze vergeten een ding als je tegen de wind in pist krijg je gezeik over je heen ((( question )))
Komt vast nog wel veel meer naar boven drijven dit is maar een topje van de ijsberg.

6
21 Rattocasi

* Verwijderd door de redactie *

22 Chat Baker

@1 @2 @13 @17 @21
[Bij een 1: 850 werkt het misschien.]
Je hebt er dus nog steeds weinig van begrepen en begint opnieuw met onnodige stemmingmakerij. Je vergeet de kern van de zaak: dat van tevoren NIET bekend is/kan zijn wie er baat bij gaat hebben.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Number_needed_to_treat

Daarnaast zijn er ook nog de personen bij wie de hoge bloeddruk veroorzaakt wordt door erfelijke factoren, en ook daar fiets je weer met het grootste gemak aan voorbij.

0
23 Wilmama

@22
Met nummer twee zou ik alvast niets te maken willen hebben:
https://rationalwiki.org/wiki/Joseph_Mercola

Joseph Mercola, doctor of osteopathy, is a popular guru of alternative medicine and naturopathy.[1] He is a member of the right-wing quack outfit Association of American Physicians and Surgeons.

Mercola advocates and provides a forum for many classic crank medical ideas, such as vaccine hysteria and the belief that modern (sorry, "allopathic") medicine kills more people than it helps. His website is a veritable spring of pseudoscience, quackery, and logical fallacies. He is also a promoter of the idea of an AMA/Big Pharma/FDA conspiracy.[2]

Despite his claim that unlike other doctors, he is not interested in profit,[3] he advertises all manner of unproven products, and has a health center that dispenses alternative medicine for a steep price.[4]

0
24 Wilmama

@22
Van de eerste had ik nog nooit gehoord, maar intussen wel. Het is niet eens een medisch specialist, dus laat maar:
https://rationalwiki.org/wiki/Josh_Axe

Joshua Lee Axe practices quackery,[1] chiropractic and naturopathic medicine in Tennessee.[2] He has doctorates in chiropractic[3] and naturopathic medicine; he is not a medical doctor.[2] He is also a Certified Nutrition Specialist.[4] He promotes discredited and unproven cancer treatments.[5] Allegedly his DrAxe website receives over 100 million visits per year.[6] Assuming this is true, his website receives more visitors than Doctor Oz, Dr. Mercola or NaturalNews.[7]

0
25 Wilmama

Artsen hebben te weinig tijd om met mensen goed door te praten of ze een behandeling of medicijn wel of niet moeten doen. Daarom zie je nu al advertenties voor een instituut speciaal voor dat soort gesprekken op tv. En dat betekent dat je medische gegevens ook weer gedeeld worden.

Ik vind dat het bespreken en de persoonlijke aandacht bij het beroep van de arts horen. Dan had hij maar een vak moeten leren.

3
26 Wendel

Die Mercola en Axe zijn inderdaad geldkloppers, vind ik. Ze hebben een hele constructie die je bij veel online produkten ziet van mensen die een eigen website bouwen om hun verkooppraatje (al dan niet op gezondheidsgebied) heen, en dan "comments" van allerlei enthousiaste mensen hebben, die krijgen dan een klein bedragje voor elke doorverwijzing. En ze verdienen aan de verkoop van produkten. Dat soort dingen staan mij tegen. Vooral als je gedwongen een hele video moet luisteren met eindeloze herhalingen, zo saai, en dan is de uiteindelijke uitkomst echt een afknapper. Helemaal de moeite van al die video-ergernis niet waard.

Maar ja, als mensen er nou baat bij hebben, moeten ze het lekker zelf weten. Zelfs als het een placebo-effect zou zijn, de patient en zijn/haar beleving van de kwaliteit van leven behoren centraal te staan en het belangrijkste criterium te zijn. En reguliere artsen zijn net zo goed niet gratis en leveren net zo goed vaak niet op wat men ervan had gehoopt.

Ik word erg moe van allerlei belanghebbenden die concurrenten proberen weg te krijgen door ineens reuze bezorgd te zijn over de klanten van die concurrenten. Meten met twee maten, heel onredelijk doen, alles zogenaamd uit morele verontwaardiging. Bij reguliere artsen doet het er niet toe hoe vaak ze falen, met of zonder ernstige blijvende schade, maar elk geval van een alternatieve wordt gelijk fanatiek bovenop gesprongen en een voorbeeld mee gesteld qua bestraffing. Terwijl die alternatieven vaak nog soelaas bieden waar de regulieren niet verder komen qua verbeteren van levenskwaliteit.

Vergelijkbaar met de draconische straffen van de blokkeerfriezen tegenover het gebrek aan zelfs maar aanklachten tegen politiek-correcten of allochtonen die hetzelfde of erger doen. Net zo meten met twee maten.

3
27 Wendel

@23 Nou mama volgen mij heb je er zelf heel weinig van begrepen alles draait om geld en niet om de mensheid en de gezondheid daarvan want ziek zijn is een verdienmodel zolang dat het geval is zal het altijd om geld draaien.
Gelukkig worden artsen nu iets meer wakker en hebben dit door.

3
28 Rattocasi

@28
Ga je nu echt met droge ogen beweren dat bijvoorbeeld deze deskundigen niet allang wakker waren?! : https://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis/Afdelingen/Hart-en-vaatcentrum/Ziektebeelden,-onderzoeken-en-behandelingen/Hoge-bloeddruk

Noot:
En mijn computernaam is Wilmama en dat wil ik graag zo houden. Ik heb die van jou ook nog nooit afgekort.

0
29 Wilmama

@29 op papier staat alles leuk praktijk is vaak anders.

3
30 Rattocasi

@30
Jouw overbekende dooddoener die in feite niet meer behelst dan smaad en lasterpraat over deskundigen.

0
31 Wilmama

@31 Nee hoor, gewoon de harde werkelijkheid.

3
32 Rattocasi

@32
Jouw werkelijkheid, grotendeels geen realiteit.

0
33 Wilmama

@33 Altijd mooi hoe mensen weten wat de andere zijn realiteit is.

3
34 Rattocasi

@34
Daar zijn jouw teksten veelzeggend genoeg voor.

1
35 Wilmama

@35 Misschien eens iets bij jezelf houden?
Zelfreflectie heet dat.

3
36 Rattocasi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@19 Dat vraag ik me af. Het meeste staat in de ijskast. Het is een spastische partij die nooit raak schiet....

zojuist geplaatst door Mac Benac

Graaier1000
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Correctie bij @3.Mijn excuses, dit hoort in het muziekdraadje... 😯...

zojuist geplaatst door Graaier1000

Marrie1
Aangifte en pandverbod voor pro-Palestijnse demonstranten Kamer

Het enige wat zal helpen is een hoge boete waar ze niet onderuit kunnen komen. ...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Litouwen ontkent opmerkelijke claim uit Belarus: geen drone-aanval uitgevoerd

   Putler's roeptoeterende bedrijfspoedeltje. ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Muziekdraadje

Katja Ebstein - Wunder gibt es immer wiederhttps://www.youtube.com/watch?v=6JhJ2in_nDY...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Reconquista
Muziekdraadje

Siouxsie and the Banshees · Cities in Dust .https://www.youtube.com/watch?v=1DWePkQNIXA...

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Graaier1000
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Correctie bij @2.Mijn excuses, dit hoort in het muziekdraadje... 😯...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Reconquista
Muziekdraadje

Siouxsie And The Banshees - The Passenger .https://www.youtube.com/watch?v=4nAON-MwUPY...

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Reconquista
Muziekdraadje

Sia - Elastic Heart .https://www.youtube.com/watch?v=KWZGAExj-es...

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@11Waar en wanneer dan, en hoeveel doden en gewonden zijn er gevallen ? ...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Ameara LaveyHentaifatherPelículas Eróticas CompletoMy Pornstar BookOld PussypicsIndianoutdoorsexStepsibling CaughtBrazzers FatKristen Archives AsstrAlyssa Lynch NudeKannada Village Sex VideoNeiima LeaksVichatterYosuga No Sora Sex SceneDaughter SexstoriesSunny Leone Real Sex VideoShakila BoobsCouple Night Sex VideoSani Lion Xx VideosGay HotpornSaffron Rose PornSoermmaniaXvideoesSarah Illustrates NudeGuys In SweatpantsGlory Whole Near MeGuy Porn VidiosLisa Ann Bbc GangbangJavgo.tvPornô TuboLana Rhoades XxxRedheaded SquirtersAmateur At GloryholeFive Nights At Freddy's Toy Chica PornShorts PornLesbian Massage RoomAnglina Jolie NakedOnly Fan VideosPmates HunterFilm Xxx En StreamingHot Porn Videos ComXhamster CreampieJapanese Mom Porn HdFarm FuckSex Picture Sunny LeoneKarina Guerrero Only FansChaturbate Ebony CamsAll Porns ComicsEbony Sloppy Blow JobsLingerie FuckFutunariSophia Leone New VideoJapaneselesbian PornFootjob HandjobClitoris BdsmHair Salon PornSheridan LoceMichelle LayZooey Deschanel NakedGscha Life PornBrittany BenzPorn Free Bang BrosAsian Reverse CowgirlSeth Gamble PornPorn Japan SisterBig TitssuckingDemi Rose ToplessEva Mendes PornstarDr PornJessica Robbins PornCamzapFilmes De Sexo Brasileiras GratisXx GonzoPornbabysitterKrackinasskey PornMei Terumi HentaiMs Sethi Onlyfans VideoTelegram Porn SitesPorndroidsBig Ass TwitterNaked Old PeopleJessie CakesHd Sex BraPornolar OlgunXhamster.com/Rashmika Sexy VideosAlktera BlueCollede XxxWww Sunny Leone Sexy Videos ComLesbian Masagge PornPussy AsmrбонгакамсXxx HentaipornHypnphunOnlyfsnsleaksFree Hardcore PormOnlyfsns LesksNut On FaceNude China ModelBelle Delphine Im BackOld Young Sex VideoShakira PornNicole Aniston SexPornvidoeBhai Bahan XxnxLesbian ChubbiesTitty DropsDrag Queen PornBillie Elish Leaked NudesLove And Sex VideoBig Boobs Porn Star VideoVera Dijkmans NudesRocand ShayBig AureolasLitebritenation NudeIndian Bhabhi Bathing VideoRussian Nude MoviesCum Between TitsUniverse In Cum 2Blowjobs Cumshots CompilationPetite.elli NudePorn HChinese Po R N6annonce ComNikki MondragonStudent And Teacher SexingJapani ChutXxx Village PornPorn VirganDoodhwali XxxCorey Chase CreampieOnlyfand LeaksLesvian Porn FreeXxxnaxNude NewsBig Natural Tittied Babe Gets CreampiedVoyeurisme PornKetika Sharma SexyValentines Day SexStepmom Helps Son PornFishnet PornosSanylayon XxxSex Hd BfVery Hot Girl XnxxAnita Bhabhi SexSaritha Nair PornLatestporn VideosMerce PalauSleeping Mom PormPorn Lara Brookes