door Ignatia in Media  ·  129 Reacties

  • 25
  • 1573x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Inhoudelijk heb je niks in te brengen dus?
Mooi, dan heb je geleerd van wat ik zei. Volgende keer dus wel op de juiste manier alles vertellen hè.

6
101 xtremy

@96 correctie:

@92
Hoeveel denk je dat de verwezenlijking van het voorgestelde klimaatakkoord in heel Nederland gaat kosten, als dit alleen in Rotterdam al 50 miljard gaat kosten, zoals is berekent?

"Rotterdam moet circa €50 miljard "investeren" wil het voldoen aan de Parijse klimaatdoelstellingen voor 2050. Dat staat in het recent verschenen coalitieakkoord."
https://www.consultancy.nl/nieuws/19091/klimaatneutraal-rotterdam-in-2050-kost-circa-50-miljard

Even rekenen.
In 2015 had Rotterdam ongeveer 623 duizend inwoners.
In 2015 was het aantal inwoners in heel Nederland ongeveer 16900 duizend.

16900/632 * 50 miljard = 1337 miljard voor heel Nederland.

Conclusie de berekening van 1000 miljard van Baudet lijkt nog iets aan de lage kant te zijn.

En kom niet aan met misleiding dat investeringen om het klimaatakkoord te realiseren niet hetzelfde is als de (initiële) kosten om het klimaatakkoord te realiseren.

3
102 blauwe_schildpad

@102 Heeft u in uw berekeningen rekening gehouden met wat het oplevert? natuurlijk niet net zo min Baudet dat doet. Bovendien gaat u ervan uit dat een inwoner van Rotterdam evenveel moet investeren als een inwoner van Godlinze een lieflijk plaatsje in Friesland.

15
103 jantje van leiden

@102 Heeft u in uw berekeningen rekening gehouden met wat het oplevert? natuurlijk niet net zo min als Baudet dat doet.Bovendien gaat u ervan uit dat de energietransitie de inwoner van Rotterdam evenveel kost als een inwoner van Godlinze,een lieflijk plaatsje zonder industrie en economische bedrijvigheid.

14
104 jantje van leiden

Alweer zo'n knetterlinkse cabaretier, waar blijven ze vandaan komen?

5
105 greenmango

Ze is een cabaretière, dus "who cares" wat ze zegt. Ze zit niet in de politiek en is zelf zo links als de pest. Mens ga lekker op het podium staan en maak je daar maar belachelijk.

3
106 niet-alles-geloven

@105 Ze komen nergens vandaan.het DNA van een linkse cabaretier levert nu eenmaal meer talent op dan het DNA van een rechtse idioot.

16
107 jantje van leiden

@107

Daar zijn de meningen gelukkig sterk over verdeeld.

Van dat DNA is bij die F. de Jonge dan in ieder geval niet veel meer over om maar eens een voorbeeldje te noemen.... zou idioterie eerder aan hem toeschrijven getuige zijn laatste actie en vooral het moment waarop.....

4
108 Congo

@103
Ik geef alleen maar aan dat de beraamde initiële kosten van 1000 miljard van Baudet niet te hoog lijken, als het voor Rotterdam alleen al 50 miljard kost.

Natuurlijk zijn de kosten voor Rotterdam niet 100% vergelijkbaar met de kosten elders in Nederland. Maar naar 1000 miljard of nog zelfs iets meer lijkt het wel naar toe te gaan.

Het beter isoleren van huizen levert natuurlijk wel iets van energiebesparing op. Toch zal het wellicht vele honderden jaren duren voordat met die energiebesparing 1000 miljard is terugverdient.

Wat het verder uiteindelijk moet gaan opleveren is een grote reductie van de totale uitstoot van CO2, maar er lijkt niet meegerekend te worden hoeveel extra CO2 de productie van alle materialen kost en al het werk om alles te vervangen, om uiteindelijk tot die reductie van CO2 uitstoot te komen. En dus hoe velen jaren het kost om die CO2 kosten die gemaakt moeten worden om de transitie van de economie te verwezenlijken, uiteindelijk via de besparing van CO2 uitstoot weer netto terug wordt verdient.

Daarbij is mijn bezwaar dat als andere veel grotere landen niet of in veel mindere mate meedoen, het wereldwijd bezien ook vrijwel niets uitmaakt wat wij als Nederland doen.

Daarbij ben ik in het algemeen van mening dat we het klimaat niet zo makkelijk kunnen beïnvloeden, zoals wordt verondersteld door degenen die hebben ingestemd met het klimaatakkoord.

Hun overwegingen lijken niet op feiten gebaseerd te zijn, maar op een onrealistische wens ofwel een gevoel om door dit te doen de wereld te kunnen redden o.i.d.

De kosten en de uiteindelijke baten zowel van de investeringen in geld, als de kosten en baten in CO2 moeten veel beter uitgezocht worden.

En als de zogenoemde klimaatplannen na de verwezenlijking ervan uiteindelijk na velen jaren een significant netto CO2 reductie oplevert. blijft het een vraag in hoeverre dit bedraagt om de veronderstelde opwarming van de aarde tegen te gaan.

4
109 blauwe_schildpad

@107
Kom jij nu hier met een nieuwe rassen theorie dat het DNA van nationalistisch rechts denkende mensen minder goed zou zijn dan het DNA van pro globalitische links denkende mensen?
Of dat het DNA van een cabaretière beter zou zijn dan van een iemand met een ander beroep?

4
110 blauwe_schildpad

* Verwijderd door de redactie *

111 hk-sr

@110 Niet minder goed maar anders.Voor een rassentheorie moet je bij Baudet zijn die heeft er verstand van.

9
112 jantje van leiden

@112 Je blijft er dus bij dat het DNA van nationalistisch rechts denkende mensen wezenlijk anders zou zijn dan het DNA van pro globalitisch links denkende mensen. Nogal opmerkelijk!

Feit is dat iedereen zijn of haar DNA is iets anders dan van een ander, en elk mens zijn of haar eigen ideeën en overtuigingen er op na kan houden, m.i. veelal gestuurd door de informatie waarmee men zich voed.

Maar jij denkt dat meningen en politieke voorkeuren voorkomen uit het DNA van iemand, d.w.z. genetisch bepaald zouden zijn?

Gaat dat idee, die uitspraak eigenlijk niet (veel) verder dan enige uitspraak die Baudet ooit gedaan zou hebben?

4
113 blauwe_schildpad

* Verwijderd door de redactie *

114 Gr@ndioos

Wat zou ongecontroleerd genoemd kunnen worden aan migratie?

1. Dat migranten die geen zin hebben te voldoen aan de wettelijke vereisten voor migratie, zich voordoen als asielzoekers en verklaringen over hun vluchtverhalen afleggen die ze telkens wijzigen. -- derhalve valsheid in geschrifte zijn . Op basis van deze fraude kunnen ze echter wel eindeloos procederen en toelagen, uitkeringen en toeslagen ontvangen, woonruimte en gratis gezondheidszorg.
Alleen al het beslag op de Rechterlijke Macht en de rechtsgang zijn ongecontroleerd.
Niet dat een negatieve uitspraak van de rechter iets uitmaakt.

2. Dat men ten behoeve van het geschetste onder 1 zijn identiteitspapieren vernietigt en daartoe ook openlijk wordt aangemoedigd door een industrie van financieel en politiek belanghebbenden.

3. Dat de buitengrenzen van het Schengengebied na 4,5 jaar Migratiecrisis niet onder controle zijn.
Dat de Dublinverordening die de procedurele gang van zaken op het Schengengrondgebied regelt, door politici is gedegradeerd tot een grabbelton. De rest wordt niet nageleefd.
Uit punten 2 en 3 blijkt dat de Schengen- en Dublinlanden ieder voor zich hun gang gaan, dus kan niemand controle hebben over zijn grenzen.

4. Dat de IND, terreurdreiging of niet , er niet in slaagt asielzoekers aanvaardbaar te screenen.

5. Dat zelfs veroordeelde criminelen die kansloos zijn voor een officiele verblijfsstatus, niet worden uitgewezen . Volgens de politici , omdat de landen van herkomst niet meewerken aan terugkeer.
Indien je sterk ongewenste personen niet als persona non grata kunt uitwijzen , ben je de controle over je eigen wettelijke instrumenten zeker kwijt. En diplomatiek doe je het duidelijk fout. Je saboteert jezelf als overheid en politiek stelsel. Je hebt niet eens controle over jezelf.

6. Indien uitgeprocedeerde asielfraudeurs mensen, met steun van politieke partijen, zoals Groen Links, met geweld uit hun huizen kunnen zetten, dan ben je als staat en politiek volkomen de weg kwijt. En de burger ook.
En wanneer je de leiders van de actiegroep “We are here ” vervolgens ook een verblijfsstatus geeft, omdat het doel van de actiegroep heimelijk het doel was van een illegaal opererende politieke partij, alweer Groen Links, dat miljoenen voor een royale uitgeprocedeerdenopvang wilde, dan ben je door-en-door corrupt. Want een verblijfsstatus is te koop in ruil voor hand-en-span diensten aan een politieke partij die de wet aan de kant schuift.

7. Indien je je regelmatig moet beroepen op de verklaring van een verwarde man, zodra onschuldige burgers het slachtoffer zijn geworden van een steekpartijen , omdat de betiteling terreuraanslag politici en overheid in verlegenheid zou brengen, dan ben je de controle over je eigen handelen binnen de kaders van wet volledig kwijt.


De uitlating van mevrouw Wallis – de Vries is feitenvrij.
Het floepte er ongecontroleerd uit.

1
115 duurendaal

Sanne,

Iets irriteert je en je ergert je aan!

3
116 Hannie1

@113 Niets bijzonders wat ik zei.Het DNA van een links persoon kan wezenlijk verschillen dan van het DNA van een rechtse persoon.Behalve voor uiterlijkheden is het DNA ook bepalend voor bepaalde karaktereigenschappen.wat niet wil zeggen dat de intelligentie van een rechtse persoon hoger is dan dat van een links persoon of andersom.daar spelen de hersens een grotere rol in dan dat van het DNA.

6
117 jantje van leiden

https://www.ad.nl/show/miljoenen-kijkers-zappen-weg-bij-sanne-wallis-de-vries~a6c5f286/

Terwijl Heel Holland Bakt hard op weg is een nieuw kijkcijferrecord te vestigen, zappen kijkers massaal weg als de Sanne Wallis de Vries-show Sterke Verhalen begint. Zo'n 2,2 miljoen kijkers laten NPO 1 voor wat die is.

Zegt al genoeg over haar.

Next !!!!

2
118 Dachtutniet

Weer zo'n halve BN'er...

1
119 Tjeesus...,

@107 Ja links heeft een universeel dna, maar dat is het gevolg van inteelt in die groep!

Ze scheiden zich ook altijd heel duidelijk af van alle andere bevolkingsgroepen.

Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom dat ze alle anderen mensen om het minste geringste nazi's noemen!

2
120 Zie Hier

Ik irriteer me zo aan Sanne Wallis de Vries door haar ultra links gedachtengoed en haar politiek correctheid.

3
121 DONKEY R

Zei de linkse inhoudsloze tuthola die populisme tegen alles wat niet links is bedrijft.

3
122 Akiron

** gebruiker verwijderd **

Ach iedereen is gek volgens Baudet behalve hij.
Daar zitten inrichtingen vol van.
En zijn aanhang vindt het fantastisch en kan alleen maar schelden op in wat in hun ogen links is.

123 verwijderd111

Ach, wat heeft jankend rechts het weer moeilijk met het feit dat er andersdenkenden zijn die ook gebruik van hun vrijheid van meningsuiting maken.

6
124 PuurHagelslag

* Verwijderd door de redactie *

125 Chat Baker

Dom links is een pleonasme.

3
126 JajA

Het enige wat Baudet feitenvrij doet, is feitenvrij zoenen...

2
127 bontenblauw

@123 Je moet het anders zien, het is :
Iedereen is gek behalve WIJ. (wij= FvD stemmers)
En toen kwam er een mede niet-gek, en begon een partij. Daarom stemmen wij nu op de enige niet-gekke partij.

@124 Het topic gaat juist over die mevrouw Wallis, die het maar niks vind dat er andersdenkenden op tv mogen komen om hun verhaaltje te vertellen.

2
128 xtremy

Inderdaad oprotten die lui

0
129 Zeeuw

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Rechter beperkt gebiedsverbod voor Pegida-voorman tot 10 april

Dubbel, zie deze koppeling:https://www.nieuwskoerier.nl/news/977417-gebiedsverbod-pegida-voorman-in-arnhem-teruggebracht-naar-drie-weken...

zojuist geplaatst door Slavink

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@37 dus die Spreidingwet zal tegen 2026 in gaan. Nederland onaantrekkelijker maken? Als de mensensmokkelaars en landverlaters een hier zoude...

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

ongelovenloos
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Dus duiken ze allemaal hierheen....

1 minuut geleden geplaatst door ongelovenloos

Reconquista
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

@4Ik denk dat ze wel weten van wie de honden waren. De hondenpaspoorten zaten in de tas en daar staan ook de gegevens van de eigenaar op. En d...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
De nieuwe premier krijgt het zwaar

Komt omdat het vorige kabinet ereen puinhoop van heeft gemaakt....

10 minuten geleden geplaatst door Weetal

ongelovenloos
IS-woordvoerder roept tijdens toespraak op tot aanvallen tegen christenen en joden

Dit gebeurt om dat ze er niet voor op de vingers worden getikt .en wederom een geluid van Amnesty die dit soort dingen de kop in moeten drukke...

11 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
183 bestuurders op de bon geslingerd voor rijden met mobiel in hand

Er moet ook eens gecontroleerd worden op mensen die hun navigatie of mobiel midden op het raam hebben geplakt .Negen van de tien keer zitten z...

13 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13 ja, vreselijk, nooit inhoud maar zo vaak op tekst, woordkeus en daar maar over etteren ... 🙃...

14 minuten geleden geplaatst door Slavink

soapbox
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@27 Idd , er zijn al meerdere malen vrouwen tot pulp geslagen in diverse sporten waar transgenders meedoen in vrouwen/meisjes competities.Die ...

14 minuten geleden geplaatst door soapbox

Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@40Volmondig: Nee....

15 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Good Girl SexTherealbrittfit OnlyfansSiscord Porn18 Teens Pornsسکی ایرانیBigtits CumshotsEnglish Xxx ComXxx2009KikiplumpassNepalan Ki BfSexos Vídeos GrátisSinfuldeeds French RussianJuicynekoMuh Me LandAdult Picture MovieBengali Young SexSavannah Sixx AnalCaught Masterbating In PublicPornopeludasHot Porn Tube ComHentai BdsmDestini FoxLena The Plug PovBest Hookup SitesKarisma Kapoor SexRipped JeanspornBudda BangxxxSlankbangSuper Dotado Camera PriveHombres CogidosGeorgiegirlSandra Taylor NudeXxxxxxxxx9YittiesSexy UndressingTamil Hot Xxx MoviePc Hd PornKarinacruelHoodtubePetite TittysOld Woman Young Man PornVommit PornNaughty AmericsDirty Anal PornXnxx ToonChristina Hendeicks BoobsOlivia PornBangla Jungle SexNaked Male ActorsLauren German SexyDeci XxxLockal XxxIndian Heroine PornIndian Desi Blue PictureXxxben10Gandi GaaliyanHuge Tits BabeXvideos Black AnalPorn Hd MomDawn Rochelle Warner NudePron Hat ComMassage SexgifTs Ava ReyGarlsexReal HotwifeLook At My PussySis Deep ThroatTonicsmoviesSpycam PornHardcore HintaiPrivate DeligtsShemalesex TubeLesbo Porn VediosAlexandra Daddario Nude In True DetectiveMegan Olivi NudeWww XuxxCon XxxBrazzers GameBukkakkeAnubis PornLibraluveVideos Pornos TransexuellesNextdoorstuidiosHasband Wife Sex VideoJade Baker LesbianFree Brazeers PornBig Titted JapaneseKendra Lust NudeRedneck PornstarGirl Opening Her ClothesFirst Time BjZoo HentaiPornhuibKingcokixAlejamiel18Xxx Hd Hindi Porn VideoJav Father InlawSexstoriesVivastreet EscorteAsiqn PornPornostar LatinChristine Nguyen NudePornstars In SareeSuuny Leaon XxxHentaiasmrVideos Sexo TravestisBig Boobs Xxx ComXxxx VidiosTorture Bdsm PornEcho Valley PornGrupos De Putaria TelegramVídeos Pornô De TravestisCharlee Chase.Mona Azar PornSensual Sex VideosItalian Pornstars MoviesAnal Wife SwapXnasterAlly SheedynudeCn Pornhub谷歌 搜 圖Elizabeth PornFre Vr PornSophia West VrKingcomix.Big Latina Tits PornKerala Ladies Sex VideoFat Booty NakedMaddy May BlackedrawBabyfacejass PornXvideo MomThirsty Blonde Gets DpedXnxx مصريSexy Chuda ChudiSaex VideoSanilon Sex VideoFc2-ppv-3859741Deadpool Sex SceneNya Blu PornComixzillaEscuelas PornosVillagsexXxx PassHd BazzarsXxx With YogaShaved PenisDaddy FuckRope Bondage PornPorn No PeloSalma Hayek Hot Scene