door NEE=NEE in Politiek  ·  134 Reacties

  • 49
  • 1806x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@82
Doortje weet het verschil niet tussen emigreren en vluchten.

4
101 Benzardi

@99

Als je netto een neutrale handelsbalans met de EU hebt , maar wel verplicht je aan immigratieregels moet houden/miljarden afdragen/miljarden steun naar buitenlandse banken etc.etc. Waarom zou je er dan zonder EU zoveel slechter voorstaan ?

2
102 Vageali6888

een vrouw met ballen. wég met de eu

4
103 semperpenis

@97Dus als het volk een volgende economische crisis, verregaande onstabiliteit en een verzwakte positie ten opzichte van grotere en groeiende grootmachten en multinationals wil omdat ze nu even boos zijn en liever voor korte termijn bevrediging van hun ongenoegen gaan en de gevolgen ervan negeren? Prima! Maar het volk is geen homogene groep die allemaal uw mening delen. Ik vind dat er naar uw stem, u bent tenslotte een van het volk , geluisterd moet worden. Ik en vele anderen met weer verschillende standpunten en ideeën maken ook deel uit van het volk en ik zou het prettig vinden als onze volksvertegenwoordiging naar al die stemmen zou luisteren zelf als ik daar een betje voor zou moeten inschikken.

1
104 Tralalala

Partijen als de PVV en het Front National dienen als bliksemafleider om de tegenstand tegen de Coudenhove-Kalergi doctrine weg te nemen. Deze partijen werpen zich op als tegenstander van de ontwikkelingen die de doctrine voortbrengt maar worden altijd overal als paria behandeld en hoeven niet serieus te worden genomen. Het gevolg is dat er niets gebeurd met de door hen weggeleide tegenstand. En dat is precies onderdeel van het grotere plan dat de naieve PVV-stemmer niet in de gaten heeft.

De Coudenhove-Kalergi doctrine wil de kritische westerse burger die is voortgekomen uit de tegenstand tegen het feodalisme dat in de 19e eeuw is ontstaan en waar de franse revolutie en de amerikaanse burgeroorlog onderdelen van waren, vervangen door een met immigranten gemengde slaafse bevolking die zich onderwerpt aan een elite.

Immigranten worden door VVD, CDA, PvdA en D'66 naar europa gehaald of gejaagd en een partij als de PVV kan daar als paria niks tegen doen. Machten als de eveneens hongaarse George Soros financieren en faciliteren deze ontwikkelingen en de PVV in nederland en het Front National in Frankrijk bereiken helemaal niks om dit te stoppen omdat dat niet hun achterliggende plan is.

De PVV moet zich radicaal tegen de Coudenhove-kalergi doctrine keren en uitzetting van illegalen eisen. Daarnaast moet die partij de situatie in de thuislanden van die vluchtelingen helpen verbeteren door rechtvaardigheid en vrede te eisen. Want nu laten VVD en PVV, de multinationals en de NAVO de bevolking in die landen uitbuiten en uitmoorden waardoor er een potentiele migrantenstroom in stand wordt gehouden. De PVV staat achter de bewegingen die die immigranten hiernaartoe jagen en creeert daarmee een vruchtbare bodem voor de Coudenhove-Kalergi doctrine. Zolang de PVV zich niet tegen de migratiedoctrine keert is ze per definitie ongeloofwaardig.

Trump zal eveneens niets bereiken in de VS. Of dacht u dat die muur langs de mexicaanse grens (die de mexicanen zelf zouden moeten betalen ....) er daadwerkelijk gaat komen? Ook Trump is in de VS een bliksemafleider die niets doet met de onvrede waar hij op gekozen is.

Lees ook eens de eerste reactie op deze pagina:
http://delangemars.nl/2016/08/26/verkiezingsprogramma-van-pvv-verandert-niets/
Laat u niet in de luren leggen door de neptegenstand van de PVV. De partij bestaat al 12 jaar, zit al 10 jaar in het parlement en doet niets tegen deze ontwikkelingen. Wees niet naief, PVV-stemmer en stem niet gewoon maar ergens 'tegen' omdat dat de gemakkelijkste weg is. Zet je in voor betere arbeidsvoorwaarden en gelijkheid voor iedereen en tegen de instroom van migranten door verbetering van de leefsituatie in de landen waar de immigranten vandaan komen. Kijk naar een partij die dat nastreeft is en voor opvang in de regio pleit. Dat is niet de PVV.

5
105 Hollander1967

De huidige EU is gewoon een geld verspillend corrupt gedrocht en is alleen maar goed voor de multinationals. Verder gaan op deze manier is de EU ten dode op geschreven. Het vertrouwen en draagvlak brokkelt (terecht) heel hard af of is er eigenlijk bij veel mensen al niet meer. Hebben ze dit überhaupt wel door in Brussel?

3
106 Hefan430

@105
Een waarheid als een koe.
Neemt niet weg dat de EU een faal project is.
Dat tot de grond moet worden afgebroken en opnieuw moet worden opgebouwd.
Want er is terdege veel winst te behalen met een EU voor de burger.
Helaas is het nu ten koste van burgers.
Ik weet wat ik stem.

3
107 abessijntje

@105 : ik heb wilders wel eens positief in een item horen zeggen over opvang in de regio.

3
108 maarten1234

@105 : waar baseert u trouwens uw uitspraken op? zijn er feiten/gegevens? overigens zijn er genoeg partijen die na de verkiezingen iets anders doen (d66, vvd), dus 100% zekerheid is er niet.

0
109 maarten1234

@108 De PVV doet aan cherrypicking waar het de onvrede over de migrantenstroom betreft. Veel migranten zijn 'juridisch' van onbekende afkomst waardoor geen enkel land ze terugneemt. Anis Amri is een voorbeeld van zo'n migrant. Het gaat hier dus niet over vluchtelingen maar over migranten. Regio-opvang wordt niet georganiseerd voor migranten.

De PVV heeft ook een onderscheid gemaakt in 2010 voor 'kansrijke vluchtelingen'. Op dat standpunt is de partij voor migranten uit noord-afrika teruggekomen. In afrika is er niet eens een met het westen gelijkwaardige vorm van basisonderwijs dus veel migranten zijn bij voorbaat 'kansloos'. Daar zul je het v.w.b. de Coudenhove-Kalergi doctrine moeten hebben van hun kinderen.

Mijn uitspraken baseer ik op eigen waarneming en redenatie los te laten op algemeen bekende feiten zoals de Coudenhove-Kalergi doctrine en de positie van de 'geveinsde tegenpartijen' in onze westerse wereld. Je moet blijven nadenken en ook de minder gemakkelijke wegen soms onder ogen willen zien. Er is geen algemeen erkende tegenstand tegen de migratiedoctrine of die wordt in ieder geval niet in de publiciteit gebracht.

Je staat veel sterker wanneer je ergens voor vecht dan wanneer je ergens op reageert. De strijd voor beter arbeidsvoorwaarden voor burgers hier en betere leefomstandigheden voor burgers in de migratiegebieden is in ieder geval niet iets waar de PVV zich sterk voor maakt. De PVV steunt het zionisme en Wilders heeft zich al uitgesproken als een bewonderaar van Herzl en Jabotinsky, de grondleggers van het zionisme. Ook Coudenhove-Kalergi, George Soros en de bankierselite hingen of hangen dezelfde ideologie aan.

Voor mij is er 1 grote partij in nederland die opkomt voor mensen waar ook ter wereld. En dat is na de diverse draaien die GroenRechts heeft gemaakt ook niet die partij. Er is 1 partij die voor uittreding uit deze NAVO is, omdat die is verworden tot een aggressor. Er is 1 partij die voor een sociaal europa is, Wilders is een liberaal die niet voor vakbewegingen of eerlijker verdeling staat. Ik stem op een partij die wel voor rechten voor mensen overal ter wereld, vecht.

5
110 Hollander1967

@105 onzin nu even niet...
De voorwaarde hiervoor is dat de bevolking mengt en dat er sprake is van een gelijkwaardig IQ. Aan al deze voorwaarden wordt niet voldaan.

1
111 waarom toch

@110

Uittreding uit de Navo ?

Gewaagd , nog veel gewaagder dan uit de EU...

0
112 Vageali6888

@106
Jij vraagt je af, waarom ze in Brussel niet snappen waar jij die waandenkbeelden vandaan hebt?

4
113 Realisme graag!

@111 Oh, en wie stelt die voorwaarde dan? Over IQ ga ik me niet uitlaten maar dat heb ik wel gedaan over onderwijs @110 . Verder lees ik nergens een redenatie van u die mijn reactie tot onzin zou maken en dit artikel beslaat PVV-equivalent Front National dus legt u eens uit waarom dit onzin zou zijn en waarom dit 'nu even niet' relevant is. U bent geen zonnekoning op dit forum.

@112 De NAVO was oorspronkelijk een Verdedigings Organisatie maar is omgevormd tot handhavingsapparaat dat buiten mandaat van de VN opereert. Het standpunt om uit de NAVO te stappen, betekent niet dat dat op 16 maart gaat gebeuren als de partij waarop ik stem, de absolute meerderheid behaalt (wat al ridicuul is) maar wel dat weg naar uittreding wordt ingezet door het scheppen van een alternatieve verdedigingsorganisatie en door ontwapening.

Gewaagd, nee hoor, gewoon out of the box denken en doen.

2
114 Hollander1967

@114
Jouw enige doel is om Europa zo eenvoudig mogelijk aan Rusland over te leveren. Ik hoop dat je ooit terecht met staan voor het landverraad dat je op dit forum pleegt.

4
115 Realisme graag!

@115 In plaats van de loopgraven in te duiken en mij een stempel op te plakken, zou u beter eens kunnen kijken naar mijn reactie @105 en daarop reageren. Ik reageer namelijk altijd inhoudelijk en wordt dan door mensen zoals u in een hokje geplaatst. Het enige dat u doet is het stigmatiseren en met modder gooien naar mensen die met een mening komen die u niet zint. Dat is niet sterk en in uw historie vindt ik ook geen visionaire reactie van uw hand.

En inderdaad heb ik in sommige discussies een objectievere houding ingenomen tegenover de kritiek op rusland en poetin dan in de westerse media gebruikelijk was. Die media worden inmiddels ontmaskerd als massamanipulators in de Trump-discussie en in vele andere discussies die 'de eilte' aan het verliezen is omdat de waarheid op tafel komt.

Ik heb die elitaire manipulatie altijd bevochten en dat betekent ook dat de smear tegen poetin door mij werd bekritiseerd. Dat maakt mij geen Poetin fan maar een anti-elite criticaster.

En wat maakt dat u?

1
116 Hollander1967

Als één schaap over de dam is ....

1
117 De Haring-ingenieur

@110
Zo, als je dus een paspoort weggooit ben je dus niet meer van een land? Komt het daarop neer?
En kan je dan niet meer terug worden gestuurd? Dat is wel erg simpel.

Uit DNA onderzoek ect kunnen we tegenwoordig vrijwel direct de afkomst en nationaliteit bepalen. Als we zouden willen kunnen we zelfs hun geboortestad/dorp nog terug vinden.

We moeten verdragen sluiten met landen/leiders waar de illegalen vluchtelingen vandaan komen.
Geef de gezagdragers geld voor hun opvang. Die leiders naar eigen goeddunken mogen gebruiken.
Zelfs voor mijn part voor hun herverkiezing. We moeten die leiders niets opleggen. Dat helpt om terugkeer mogelijk te maken.

illegalen MOETEN Europa/ Nederland uit. Allemaal terug naar land van herkomst.
Er is geen andere optie, onze veiligheid is er mee gediend.

1
118 Cornelis

Toch lijkt ze op haar vader ...

2
119 Oeps112

@118 Op dit moment moeten we het doen met de juridische regels die er nu zijn. In die regels is een DNA onderzoek niet als juridisch overtuigend middel opgenomen om de nationaliteit te bewijzen. En u noemt afkomst en nationaliteit in één adem, het is echter niet hetzelfde. De imazighen bijv. leven zowel in marokko als op de canarische eilanden. En zoals u weet, behoren die eilanden tot het spaanse grondgebied. Uw stelling is dus te simpel en niet correct.

Wel las ik deze week dat noord-afrikaanse landen een DNA-database gaan aanleggen om de administratie eenvoudiger te maken. Dit is echter een persoonlijk DNA-profiel en geen genealogische handtekening. Inderdaad moeten we, om dit op deze manier op te lossen, naar een persoonlijk DNA-profiel en dat zou dan betekenen dat alle landen ter wereld uw DNA-profiel in hun database krijgen. U zou natuurlijk wel eens ergens naar toe kunnen vluchten.....

De enige oplossing is om de oorzaak voor de migratie weg te nemen en dat doe je door de situatie dáár te verbeteren. Wanneer de situatie in die gebieden leefbaar is, zullen mensen niet snel huis en familie achterlaten voor een onzeker bestaan in een vreemde omgeving. Dat wil dus niet zeggen dat de situatie in noord-afrika op hetzelfde niveau moet komen als hier maar wel dat het aanzienlijk beter moet worden. We hebben namelijk geen vluchtelingen of migranten uit beter gesitueerde landen.

2
120 Hollander1967

@89 Le Pen wordt geholpen vanuit Rusland, Proemevla steunt Le Pen, check. De wereld is weer voorspelbaar. question

8
121 Dutchy

Ik ben benieuwd. Nu is men, met een relatief hoge welvaart, sociale voorzieningen zoals ww, bijstand en allerhande toeslagen al zwaar ontevreden. Ik vraag me af hoe tevreden ze zullen zijn met de consequenties van een Nexit.

9
122 Tralalala

Wat een verschrikkelijke heks die Le Pen, nog erger dan Verdonk. Weg ermee!

12
123 Erno-Berk

@120
Laten we wel zijn. Mensen, die geen recht hebben op een vluchtelingen status, die niet willen vertellen waar ze vandaan komen?
Hoe je het wendt of keert, of er een excuus is of niet?
Die mensen belazeren de boel. Klaar.
Die mensen horen niet bij ons thuis.
Daar MOETEN we iets mee en dat gaat vanaf nu ook gebeuren.

1
124 Cornelis

@124 ja maar dat deel zien we liever niet dus zwijgen we daar over, en ehm als je de boel belazert ben je ook zielig en heb je hulp nodig.

Naïviteit alom

1
125 Eastwood

@122 tja er worden steeds meer mensen ontevreden als de kostenpost van dit probleem hoger word.
Zelfs de voorstanders gaan straks janken als de overheid meer en meer van hun frivole leven eist om dit te kunnen bekostigen.
Het grootste nadeel van de huidige politiek kliek is dat ze enkel onervaren kunnen anticiperen, en de rekening onbekend is, visionairs bestaan niet meer in de politiek.

0
126 Eastwood

@102
Frankrijk barstte sowieso al van de migranten vanwege haar vele koloniën in Noord Afrika. En zoveel extra migranten/vluchtelingen nemen ze daar toch niet op. Geen mens wil er heen...
Frankrijk is weliswaar net als ons land een netto-betaler, maar zonder de EU waren ze al aan het infuus. De betalingen aan Griekenland zijn hoofdzakelijk naar de Duitse en Franse banken gegaan. Zonder die betalingen was er een gigantische bankencrisis ontstaan in Frankrijk. Daarnaast mag genoegzaam bekend zijn dat Frankrijk nu niet echt veel te bieden heeft op economisch gebied. De loonkosten zijn bijvoorbeeld veel te hoog, waardoor de concurrentiekracht slecht is. Dat wreekt zich al jaren. Als Frankrijk geen lid van de EU geweest was, en er geen open grenzen geweest waren, dan was de concurrentiekracht nog minder geweest.

2
127 Tismewat

@120
En zo is het!
Als de welvaart wat eerlijker verdeeld was, dan geen onvrede, terrorisme, oorlog, etc. It's that simple. Mensen radicaliseren alleen als ze onderdrukt worden, of niet dezelfde kansen krijgen als anderen. Voorbeelden te over. Degenen die de tweedeling veroorzaken (lui als Le Pen) zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de discriminatie van complete bevolkingsgroepen, en voeden die uit electoraal gewin. Met alle gevolgen van dien. Waarom zou je één worden met een maatschappij die je uit kotst?

6
128 Tismewat

@128 ach jee mensen radicaliseren enkel als ze onderdrukt worden of niet de gelijke kansen krijgen.

Wat een onzin.
Ik ben met niks begonnen en had niet de ambities om dezelfde S5 als mootje te hebben.
Die harde weg voordat je het alsnog bereikt willen ze niet.
Daarnaast in een bepaald geloof laten de mannen zich niet onderdrukken, ze zijn opgevoed met dominantie en dat houd geen wet tegen.

Realisme ontbreekt volledig

3
129 Eastwood

@124 en @125 Natuurlijk moeten onterechte migranten meewerken aan hun terugkeer en zijn degenen die dat niet doen onze steun niet waard. Daar ligt het probleem ook niet. Het is vrij naief om te denken dat het probleem zo eenvoudig is op te lossen.

Syriers die huis en haard hebben moeten achterlaten en vluchten, hebben soms geen ID-papieren. Dat kun je die mensen niet kwalijk nemen in een oorlogssituatie. Je kunt daarom ook niet alle mensen zonder papieren over één kam scheren. Dat is echt gewoon 'niet nadenken'. Het verschil tussen een syrier en een marokkaan is eenvoudig vast te stellen door de IND. Je hoort ze gewoon uit en uit hun verhaal maak je met behulp van echte syriers wel op of het om een syrier gaat of niet. Het probleem is dat marokko geen vermeende landgenoten terugneemt wanneer het afwijzende land niet kan aantonen dat het om een marokkaan gaat. Dat is het probleem dat je moet oplossen wanneer je repressief te werk wilt gaan.

Je kunt ook proberen om de situatie in noord-afrika zodanig leefbaar te maken dat die mensen niet hierheen komen. Er is voldoende onrecht gaande in dat land om het aan te pakken. Denk alleen al aan het conflict ronde de westelijke sahara en de belangen die andere (onze) landen hebben bij de claim op de visgronden in die regio. Wanneer je onrecht bestrijdt en samenwerking zoekt, zal de situatie in dat land verbeteren. En dan laten mensen hun omgeving niet zo snel in de steek als nu.

Hetzelfde geldt voor tunesie waar in 1987 Ben Ali met behulp van de VS een coup pleegde tegen de socialistische president Bourguiba. Vóór 1987 had de tunesische bevolking een redelijk bestaan. Toen ik 8 jaar later daar terug naar toe ging was er armoede, ziekte en criminaliteit door de hele geneoliberaliseerde samenleving.

Als je je feiten niet kent, moet je niet te snel en en makkelijk een oordeel vellen. Je moet de situatie daar beter maken door onrecht te bestrijden en samen te werken. Dan komt de ellende niet hierheen.

2
130 Hollander1967

@130 Er is grote werkloosheid in Tunesië en Marokko inderdaad.
Helpen als mogelijk is altijd goed, zodat mensen daar een toekomst hebben.
Maar Marokko bijvoorbeeld weigert criminelen terug te nemen.
Hetzelfde geldt voor Tunesië.
Velen hadden daar al een strafblad.
Dan vraag ik me af waarom wij, met al die lege gevangenissen, die groep die crimineel is en al was, niet voor de rechter brengen.

0
131 Lara

You Go Girl... question
Were next....

1
132 Madman351

De anti allah brigade groeit met de dag, europa wordt eindelijk wakker

0
133 hansaplast

@128
Je babbelt waarschijnlijk je ouders nog na. Daar kun jij niks aan doen, jij zit nog op het niveau "de boodschapper heeft de schuld". De rest van Europa begint gelukkig wel wakker te worden.

0
134 grivots

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Kinderen verwekt met sperma dat Belgische student doneerde voor onderzoek

Nee, niet helemaal, ik word ook ten dele mijn bijdrage aan fokbelasting(kinderbijslag) meebetalen....

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@3 Nee, mijn brave vriend, ik ben al geweest, en het was een waar feest, met sonkran (waterfeest) krijg je namelijk geld toe. Hoe is het nu me...

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

21st Century Guy
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

@5 Nee , ze is juist consistent, ze ziet het liefst vrouwen zonder hoofddoek dus ook de islamitische , maar tegelijkertijd erkent ze dat mensen ...

5 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Dus die buurtbewoners zoeken geen verbinding maar willen dat die dame hier naar toe gaat:https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20240418_62445...

7 minuten geleden geplaatst door Slavink

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Op dit gebied kunnen we die analoge bende niet met gelijke munt terugbetalen. Het is ook ongelofelijk dat er nog steeds ambassades in Europa zi...

8 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Reconquista
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@24Als je over mentaliteit wil gaan zagen dan ga maar eens in de AZC's kijken wat voor een mentaliteit daar rondloopt. ...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

wildersfan
De onbekende titels van de koning: Markies van Veere

https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem-Alexander_der_Nederlanden...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@24Dat hoeft ook niet want wij solliciteren daar ook niet, dus daar hoeft ook niemand over na te denken.Heb jij je trouwens al wèl aangemel...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
De onbekende titels van de koning: Markies van Veere

Gisteren een verhaal gehoord over hoe je notaris wordt. Dan krijg je dus een brief van de koning. En daar werd gezegd dat de koning iets van 62 ...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Nighthawk
Muziekdraadje

@2913 @2916 @2917 @2918 @2919 @2920Bedankt allemaal.. 😘...

14 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

NK. App
Mia Khalifa DeepthroatingReddit ThroatpieBaofodaEroticism GifsMommy4kDirty Talk Sex VideosHindi Tube8MyfgirlfundPov Ride PornPorn LookalikeBig Hispanic TittiesSkarlit Knight PornXxx Asian MessageLuckycryshPorn IraninBeautiful PirnAuneeshaHairy Bbw PornhubDelhi Park SexPornos Caseras En EspañolRiley ReingBiggest Porn Star BoobsLesbian MaturesexAmadoras.twitterWww.xvideo.comXnxx Boobs SuckingSexmex SpankbangBarndi LoveAlana CroftPornblackPorn ArabbBeeg Indianक्सक्सक्स मूवीDog On Woman PornBellesu PornKink Porn VideosTopless BeautySsbbw Foxy RoxxieFollando A Una EspañolaThighjob PornXxx 2018 VideoFoot Job Under TableSabrina VazHollywolf NudeXxx HotyMonster CumsPorn Video For TeensTravesticjatMarkariSoogsKara Killmer NudeMelinie HicksThe Simpsons PornGay Porn RapingGaymenringGay Military PornSxe VidoeKorean Sex PhotoJasmine JayNatile LustWeebuAlurajensonPorn Xxx Videos IndianPorn ViolacionSlip XxxKissing Prank VideosNew Xxx Video Hindi HdMia Malkova BlackedrawReal Mom Daughter PornPerky Ebony TitsSnapchat Porn StorysWikifeeRecits érotiquesCélébrités NuesHentai VstfrLexi NicoleDesi Papa SexBangli X VideoDesi Only FansElement Sex VideoHow To Titty FuckAverage Penis PornLesbianporno VideoSierraxrain OnlyfansRias R34Shanell West Coast NakedCandy_beckHd Hard PornXnxx KimWife Bbc CreampiesFurty PornPornôs FilmesLatina PornstasYoruichi NakedTentqcle PornSophia Diamond NudesGpnzo PornNude Pics TitsJhgfdMallu Porn StarCambbTik Tok 18 Versão AntigaAssfuck HotKarishma Kapoor Xx VideoChandni Ki ChudaiManueo FerraraGloryhole Swallow NewestTyra Banks NudePhotos Of PenisisCondom XnxxXxx Red WepVideos OfsexTarzan Hot MoviePorn Mms In HindiHd Creampie VideosEbont Porn StarsHot Pornstar ListTeigan PresleyJav Hd PornHot Kerala Sex VideosApplication PornhubLouise Griffin PornAsian Gya PornStep Sister Anal PornKylie Monroe PornCamerapriveGay Porn TubeeAdulfworkMarwari Sex VideoGujrati Sex HdEnglish Sex ComedyBangla Gramin SexRyan Coner AnalTabboo VidsSara Underwood LeakedVery Hot XxxHot Indian College Girls Sex VideosTeen Sex PicturesTeens Feet NudeNude Wrestling PornKinky Porn LesbianMuslimporn.Sexe Francaise AmateurMaisie Williams NakedAva Addams NudesFiona Gallagher NakedSneha Nude FakeNamitha Porn VideosMom Anal Porn VideosNude In Vegas