Jensen: een domme rechtse influencer

Het valt de laatste tijd op dat Robert Jensen weer bezig is met uitzendingen. Vroeger deed hij dat ouderwets op de radio maar nu doet hij dat modern op Youtube.

In old times was Jensen vaak te horen op de radio. In 2002 heeft hij bij Radio 538 bijvoorbeeld gezegd dat iemand zijn penis had afgesneden en een tankstation was binnen gewandeld. Dergelijke grove taal gebruikte Jensen toen heel vaak. Het schrok jong publiek dan ook erg af. De rechtse toon had Jensen toen ook al; zo zei hij vaak erg domme dingen.

Maar anno 2019 is de radio meer voor opa’s en oma’s. Het gaat nu echt om de socials, zoals Youtube. Al is Instagram weer een hippere social dan Youtube. Toch doet Youtube het nog steeds fantastisch, ook vanwege de innovaties die Google in de loop der jaren heeft ingezet. Dus heeft Jensen nu zijn eigen Youtube kanaal.

Op dat Youtube kanaal doet hij domme beweringen. Zo is hij pertinent tegen klimaatverandering en zijn zijn voornaamste gasten Theirry Baudet en Geert Wilders. Jensen heeft het in zijn laatste vodcast wel erg bond gemaakt. Hij zegt hier dar premier Mark Rutte Nederland misleidt en ondermijnt. Jensen doet snelle beweringen en meent dat een scheet zelfs meer aandacht trekt dan de Europese verkiezingen. De bewerkingen die Robert Jensen doet zijn niet wetenschappelijk of statistisch bewezen. Het zijn ook geen luchtige dingen die hij zegt.

Jensen komt naar eigen zeggen op voor de gewone man. Maar de vraag is of de gewone man wat aan meneer Jensen heeft. Jensen roept natuurlijk op tegen Europa, de EU en het huidige kabinet te stemmen. Maar of het wat uithaalt nu hij “slechts” 15.000 views in 2 dagen krijgt op een stemgerechtigde bevolking van nabije de 10.000.000 mensen is de vraag.

Bekijk hier de laatste video van Jensen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *