door Moskowfiets in Media  ·  76 Reacties

  • 44
  • 2531x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Uiteindelijk is een bindend referendum misschien ook niet meer genoeg. Men is hard op weg om compleet rechts(*vanaf nationalistisch(nu nog)) als Alt-right geautomatiseerd van het internet(social media(nu nog)) te filteren, wellicht zelfs strafbaar te maken. Er is gisteren nog een hoorzitting over geweest in de VS.
Er bestaat dus een reele kans dat de kiezer straks niet het complete plaatje meer te zien krijgt/krijgen mag(nu eigenlijk al niet meer in sommige gevallen. Tommy Robinson is bijvoorbeeld al nagenoeg van internet gewist terwijl hij nieteens een extremist is en wel een politieke mening verkondigt).

3
51 DeDraakslang

@49 Zeg je nu in je eerste alinea dat volgens jou Baudet noordelijk Europa door Rusland wil laten annexeren?

1
52 DeDraakslang

@49 tweede alinea, ben je nogsteeds die mening toegedaan na het lezen van het volgende?
"Maar voordat ik hier verder op inga wil ik eerst drie begrippen afbakenen om misverstanden te voorkomen: intergouvernementeel, supranationaal en federaal. De interactie van een staat met andere staten kan op deze drie manieren plaatsvinden.
Alle vrijwillige samenwerking tussen landen die is gestoeld op unanimiteit, wordt intergouvernementeel genoemd. De NAVO, de OESO, de OVSE, verdragen rondom vrijhandel, milieu, inkoop van gas bij een derde partij, CO2-uitstoot, satellietgebruik: het toepassingsbereik is eindeloos. Het overgrote deel van het interstatelijk verkeer is intergouvernementeel.
Supranationaal is de interactie tussen staten waarbij een instelling in het leven wordt geroepen die vervolgens nieuwe regelgeving kan opstellen of afgesproken bepalingen nader kan invullen. Zonder dat dan nog afzonderlijke instemming nodig is van de verdragsluitende partijen. Voorbeelden van supranationalisme zijn het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de Wereldhandelsorganisatie, het Internationaal Strafhof en... de Europese Unie.
Gaat de interactie tussen staten nog weer een stap verder, dan kunnen zij tezamen een nieuwe staat vormen. Het verband wordt dan niet langer supranationaal genoemd, maar federaal."

1
53 DeDraakslang

* Verwijderd door de redactie *

54 E.Meel

@51
Ik heb de stream van de hoorzitting gisteren ook gezien (waarin de comments uitgeschakeld werden wegens tegengas, wat dan weer weggezet wordt als extreemrechts) en ik begin me ook steeds meer zorgen te maken dat we afglijden naar USSR toestanden.

Ze verwijderen inderdaad steeds meer tegengeluid en de grote internetsites volgen dit programma zoals ze wordt opgedragen. Een zeer kwalijke zaak want we worden stelselmatig meer en meer gestript van onze democratische rechten en onze vrijheid van meningsuiting. Uiteraard werkt de media hier ook aan mee maar dit is niks nieuws. Je ziet ook steeds meer dat payment processors hun diensten niet meer mogen verlenen aan kritische sites. We worden in rare hoekjes gedrukt en alles dat afwijkt is ineens extreemrechts of extreem.

Als het zo doorgaat wordt het steeds meer een reële optie om een huis te kopen in een land als Hongarije voordat het helemaal doordraait en om naar een platform als Gab of Bitchute te gaan.

De elite hopen dat ze d.m.v. brainwashing op scholen over enkele generaties een volgzaam slavenvolkje hebben gecreëerd maar ik weet bijna zeker dat we het niet laten gebeuren. We zullen ons wel moeten gaan organiseren om een vuist te kunnen maken. Het zijn bijzondere tijden.

4
55 HonkHonkTheClown

@55 Progressief Links is geen voorstander van een autoritaire dictatuur. Het enige dat progressief links wil is opgelegde solidariteit zoals nederland dat tot 30 jaar geleden ook kende waarin beter gesitueerden meer meebetalen aan sociale voorzieningen in plaats van zichzelf onbegrensd te verrijken en anderen uit te buiten.

4
56 Hollander1967

Grappig , maar niet echt origineel , dat Rutte misleidt , dat weet iedereen langzamerhand wel. en minstens de helft van de filmpjes hebben we al eerder gezien.
Maar iedereen moet stemmen , vooral als je kritiek hebt , dat ben ik met hem eens.

0
57 eh

Verkiezingen gaan geen zak oplossen.

Links zit zwaar in de onzinnig milieubeleid en SJW fundamentalisme, dat als foiegras door je strot wordt geramd.
Midden is zo neoliberaal als de nete en is overduidelijk voor de huidige multinationale belangen.
Nieuw Rechts wordt gerund door broodheren, die het ook niet hoog hebben met de kleine man.

Problemen met modernisme los je niet op in het stemhokje, maar daadwerkelijk eerst deels en langzamerhand steeds meer op een andere manier te gaan leven.

Voorbeelden nodig:
https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2018-2019/de-aarde-draait-door.html
https://www.youtube.com/user/ThuleanPerspective

De verandering komt door afhanken en meer met de natuur leven en niet door de onzinnige politiek A, B of C te stemmen.

En nog iets. Ik zie totaal niets in een Nexit, gezien NL geen ruimte heeft voor eco-gemeenschappen.

2
58 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@56
Progressief links wilt solidariteit qua inkomens en een betere verdeling van lasten Dat is het enige punt dat ik begrijp. Rechts wilt ook dat het totaal doorgeslagen kapitalisme beter begeleid wordt.

De koek is al verdeeld en het wordt steeds moeilijker om van de kruimels een brood te maken. Zeker omdat het steeds moeilijker wordt om bijvoorbeeld leningen te krijgen omdat banken steeds vreemdere eisen stellen en er weinig spraken meer is van vaste contracten.

Je moet echter niet vergeten dat mensen nog steeds zelf verantwoordelijk zijn voor veel van de keuzes die ze maken in dit leven. Je zult een grens moeten trekken in wat je wilt dat de mensen die harder hun best gedaan hebben om ergens te komen wel en niet moeten betalen. Als jij twee keer zo lang naar school wilt gaan dan hoort daar een beter salaris bij en het is niet eerlijk dat dat dan veel harder belast wordt. Zeker niet als het geld roekeloos gespendeerd wordt door het wagenwijd openzetten van grenzen.

Waarom moet een Nederlander als hij in de bijstand komt elke dag solliciteren en waarom hoeft een allochtoon van niet westerse komaf dat niet?

Verder zal links echt eens wat beter moeten kijken naar dingen als klimaatbeleid, immigratie en minderheden beleid en cultuur en traditie afbraak want daarin slaan ze de plank compleet mis en dat is precies wat ze nu parten speelt.

1
59 HonkHonkTheClown

* Verwijderd door de redactie *

60 Pxf7+

Ter illustratie van het belang van de verkiezingen voor het Europese Parlement en hoe U als bedrogen wordt door politici die de achterliggende Europese oorsprong van beleid verzwijgen.

Het meest omstreden en duurste deel van het Klimaatakkoord, de isolatie van huizen en installatie van warmtepompen of aankoppeling aan netten voor stadsverwarming, is de implementatie door de Nederlandse politiek van de Europese richtlijn voor energie-efficientie uit 2002, die werd aangescherpt in 2008, zodat ook woonhuizen eronder vielen.

Politiek, middenveld en milieuorganisaties proberen de burger wijs te maken, dat de plannen uit de Klimaatwet nieuw zijn en hoogst vernieuwend. Nee, ze zijn al oud. In 2006 werd Nederland zelfs al gekapitteld door de EU-Commissie, omdat het de EU-richtlijn te traag in nationale regelgeving omzette. De regering Balkenende IV sloot daarom met een Energie-akkoord Meer met Minder en ontvouwde de plannen die nu ook weer voorliggen al in hetzelfde 2008.

Er was er ook al een coordinator, Chris Bruijnes, die het energieconvenant tussen overheid en bouwwereld verder invulde. De bouwwereld is de grote belanghebbende in de zin van winsten.

In 2008, terwijl de kredietcrisis woedde, was de rijksbegroting rond 205 mrd. Daar wilde men , toen, de burger uit helpen met aantrekkelijke regelingen. Goedkope leningen en speciale premies voor een opknapbeurt. Men dacht aan meer dan 200.000 huizen per jaar. Maar het project werd opeen laag pitje gezet. Bruijnes vermoedde in november 2008 dat er interne strijd woedde tussen departementen. Die wilden wel bevoegdheden, maar duldden geen uitgaven uit hun eigen deelbegroting.

Anno 2019 geeft de overheid per jaar 295 mrd uit. 90 Mrd meer in 10 jaar, 43,9 procent stijging. Ver boven de cumulatieve inflatie. En burgers moeten voor dezelfde oude plannen van toen, met zonnepanelen, isolatie en warmtepompen , - ja, echt net zoals toen -, veel meer betalen en uit eigen zak. Met nog tal van dwingende strafheffingen eromheen. De departementen hebben de slag gewonnen. Niets wordt betaald uit hun budgetten.

In 2008 stond Uneto-VNI , vertegenwoordiger van de installatie-branche, in de startblokken voor het langetermijnproject. Onder meer ging men het benodigde personeel opleiden en zorgen voor voorlichting aan burgers .Wat is daar misgegaan? De hoge prijzen voor de burger zullen thans mede voortvloeien uit gebrek aan installateurs en hoge personeels- (en materiaal-)kosten.

Samenvattend: het nieuwe milieuevangelie van politiek Den Haag bestaat uit 10 -, 15 jaar oude plannen, waartoe de EU-richtlijn energie-efficientie gebouwen (2002) verplicht . Plannen die al jaren in de laden lagen. De doorrekeningen van CPB en PBL waren dan ook een herhaling van eerdere versies en waren een vertoning voor de verkiezingen.
Toen, in 2008, was men bezig met dezelfde plannen voor, maar veel goedkoper en aantrekkelijker voor de burger. Nu moeten ze ineens veel duurder zijn, terwijl de belastingen in die 10 jaar disproportioneel gestegen zijn.
Alle belanghebbenden , organisaties uit het middenveld en diverse branches in het bedrijfsleven gaan mee in het bedrog vanuit de Haagse politiek. Niemand treedt naar voren en vertelt eerlijk hoe het werkelijk zit: de drijfveer achter het Nederland-van-het-gas-af project is niet het Parijs-akkoord, maar een oude EU-richtlijn uit 2002.

Zo belangrijk is het een stem uit te brengen bij de verkiezingen voor het Europese Parlement. De burger moet de greep terugnemen op alle gelaagdheden van politiek en ambtelijk bedrijf.

3
61 duurendaal

@59 Wat u beschrijft is de oude wereld. Iemand die antropologie of geschiedenis heeft gestudeerd, heeft zeker niet veel meerwaarde dan een programmeur die tijdens zijn carriere zijn kennis heeft opgedaan. Het leren en de meerwaarde houdt echt niet op bij een opleiding en een diploma of een drs-titel.

Iedere bijdstandsgerechtigde heeft dezelfde rechten en plichten in dezelfde situatie. De gemeente mag niet eens onderscheid maken op basis van afkomst. Rechts geeft graag de schuld aan uitkeringsgerechtigden en allochtonen. Dat zie je continu en dat is op basis van de cijfers gewoon onrecht en misleiding. De echte problemen worden gevormd door Rechts misdeel- en graaibeleid. Zo worden er totaal incompetente managers aangesteld aan de top van grote ondernemingen bijv. binnen de overheid op basis van een old boys network. Dat is nog steeds realiteit waar velen dagelijks mee te maken hebben.

De huidige klimaatmaatregelen komen bij Rechts met de bijbel vandaan. Die maakt namelijk wetten, niet de oppositie. Als de oppositie dat had moeten doen was de heffing via de ondernemers gelopen en hadden die hun kostprijs willen drukken en had dat effect gehad. Nu wordt dat kapitaal ontzien en worden ze onbelast gelaten, zogenaamd omdat ze anders vluchten naar het buitenland.

Angst en Haat is de basis voor Rechts beleid.

2
62 Hollander1967

D66 is momenteel de grootste partij voor ons in Brussel. Ik mag toch aannemen dat u het gevaar hier van in ziet en gaat stemmen binnenkort.

6
63 Spraypaint

@55 Klopt. Het is erg zorgwekkend dat alle relevante social media in harmony bepaalde geluiden onderdrukt(en inderdaad ook betaalplatforms zoals Paypal). Ik heb hierover op NK al meerdere discussies gevoerd maar de stelling dat commerciele partijen zoals Twitter, Facebook, Google, Youtube dit recht nu eenmaal hebben is vaak het weerwoord. Klopt traditioneel natuurlijk ook, behalve dat het niet langer om een traditionele situatie gaat maar om nexussen van het maatschappelijk debat, waarvan je plotseling uitgesloten kunt worden.

Daarom is wat pewDiePie laatst deed ook een absolute meesterzet. Hij heeft meer dan 90 miljoen volgers en heeft afgelopen week aangekondigd exclusief te zullen gaan streamen op een blockchain gebaseerde streamingsite (dlive). Daarmee passeert hij zowel de social media giganten alsook stimuleert hij cryptocurrency. (helaas is op dat platform wel ook Alex Jones geblokkeerd, en al ben ik daar geen fan van voorspelt het niet veel goeds kwa vrijheid op dat platform, maar we zullen zien).

Gab en BitChute zijn erg goed inderdaad, Ik gebruik daar dan nog Dissenter(van Gab) bij zodat ik ook reageren kan op filmpjes en paginas die comments hebben uitgezet zoals inderdaad die stream van laatst.

3
64 DeDraakslang

* Verwijderd door de redactie *

65 Geert

zowel rechts als links hebben het verprutst. Rechts met de privatisering en globalisering, links met massa-immigratie, moslimgeknuffel en de EU. De opkomende stroming is conservatief.

3
66 DeDraakslang

@55 Overigens gaat het onderdrukken van geluiden nog veel verder dan online. Wist je bv dat als 1 land in de schengengroep iemand de toegang blokkeert dit voor alle leden van de schengengroep telt? Dat is laatst bv bij deze man gebeurd:

3
67 DeDraakslang

* Verwijderd door de redactie *

68 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

69 E.Meel

@68 Precies! U BENT GELUKKIG!!! U HEEFT GEEN RECHT OP KLACHTEN!! ALLE POLITIEKE RICHTINGEN ZIJN OPTIMAAL!! ONZE KOERS IS PERFECT!!

Ons land wordt letterlijk naar de kl*te geholpen door massa immigratie, EU annexatie, geld markten, co2 markten en de nieuwe klassenelite miljardairsclub. Maar wij zijn gelukkig en nog niet helemaal als melkkoe uitgewrongen, dus smoeltjes dicht iedereen - U BENT GELUKKIG! nu islamiseer!

2
70 DeDraakslang

@70 Of zoals Meneer de Uil zou zeggen "Oogjes dicht - en snaveltjes toe - Slaap lekker!"

2
71 DeDraakslang

@63

Ik ga stemmen omdat ik ,het gevaar inzie van PVV en FvD.
Mag dat ook ?

5
72 No newstoday

@66

De opkomende stroming is extreem rechts.
Misschien eens gaan kijken hoe het met landen met die stroming gaat.
Ik verklap het vast : wil je niet wonen .

5
73 No newstoday

@73
Zelf meer links dan rechts. Ik vind het positief, dat FvD heeft gewonnen. Een goede wake-up call en goed om de zaken eens anders te bekijken. Vraag mij wel af, wat er nu echt gaat verbeteren.

1
74 hopefully

@74

Er gaat niets verbeteren .
Althans niet voor hen die het hopen .
Het FvD is gewoon een extreme VVD die helemaal niks met sociale wetgeving heeft, “ het volk” interesseert ze niet slechts hen die geld hebben .
En waar dat vandaan komt interesseert ze nog minder.
Ben benieuwd voor over 13 jaar.
Tip: zorg vooral voor jezelf , PVV en FvD gaan het zeker niet doen .


De PVV was toch ook ern wake- up call?

3
75 No newstoday

@71

Je bedoelt meneer van de Uil van Minerva?
Die wil heel graag dat iedereen zijn snaveltjes dichthoudt .
Wie dat niet doet wordt de partij uitgeknikkerd.

3
76 No newstoday

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Al dat gesnuif doet rare dingen met je, nou gaat hij lekker kontjes snuiven in zo'n haathut....

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@58 Wel vreemd dan dat hij dan die ijskast heeft aangeschaft. ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

http://archive.today...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Juist als Christen kan je beter op de PVV stemmen, dat is nl de enige partij die het gevaar uit de islam herkent. 👍...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

sockknitter
Sadistische homoseksueel Stoltenberg vertelt Europeanen dat Oekraïne belangrijker is dan hun nationale verdediging - Dissident.one

Dat homosexueel klopt al niet in de titel. dus heb ik de rest maar niet meer gelezen....

3 minuten geleden geplaatst door sockknitter

VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@57 Dat kunnen ze wel vinden, maar volgens de grondwet is dat dus niet zo....

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

Marrie1
Google ontslaat 28 werknemers die deelnamen aan anti-Israël protesten in twee kantoren

Juiste keuze, en de kantoren van je werkgever bezet houden is geen slim idee....

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@56 Je kunt het niet leuk vinden misschien maar het is zelfs zo dat 40% van de PVV-stemmers zelf de PVV racistisch vindt. https://www.human.nl...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Wie zou die vrouw zijn die daar voor aanstaat bij de bekering ? ...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Xxx Video Hindi Mp4Tori Black FuckX Video Free Download HdNude Mallu GirlFree Use FamilypornAmber Hanh PornXxx AniErotikXxx Hd Video BanglaSexclipFoto Fake Masculino De CriaNoah Beck GayFelicy FelineBig Booty Gay Black PornRouxrouxxx NudeNude Women FuckingX Hammer PornDesi Bride SexGfblowjobOnly Fans KeaksYouraubsome NudeBengali Open SexPorn SoundsSunny Leone Sixy VideoHanimneXxx SexopornoCumdump HentaiNao WakanaIndian Bhabhi Ki GandStreamsexxxEyes Wide Shut PartyKulhad Pizza Viral Video OriginalMadrid 1987Assfucked PornSwathi Naidu Sex PornGay Porn CaughtSensuous VideosPorn Xxx LesTenten Naruto PornMona Azar XxxAsmr PornSex Video Hindi VideoShoplyfter Sex VideosBrazzers Most ViewedMan Humping A WomenKim Kardashian And Ray J PornPornographie TelechargerAnal BeadAmanda Tapping NudeFuta AsmrHd Marathi Sex VideoTwinks In ThongsIndian Suhagraat SexCadey MurcaryJapanesemilfClub Up SkirtSex Video First Time SexGood Morning XnxxIndian Porn PovHd Hindi Video XxxTamil Sex Mms NewPorn WalpeperLes Stars NuesPornos De AnimesPhoebe Cates NakedYupornsJav One PenisReal Father Son PornBrazil Xxx HdWw ComxxTeen Xxx Hd VideoDoremon Porn GameMortal Kombat PornMatured Porn PicsKannada Sex Videos ComVipsexvaultProunhubMallu Aunty Nude PicsXxx Videos Apسكس سحاقياتHuge DildoPornstar MemesLauren Alexis RedditIndian Femdom MistressPublic PornsexSophiacastelloBig Tits Beautiful WomanKonosuba FutaJothika Sex VideosBull PornHd PorneerNaughtyrider69Xxx Www CccIndian Bride NudeWo-008Stepdaughter Porn VideosNurse FuckPoren Sex VideoNaked Porn VideosBhai Bahan Ka X VideoJoker SexCinema NadigaiHimachali Sex VideoUncensored PornVillage Hd Sex VideosHindi Full XxxBest Porn Stars In IndiaBest Rape HentaiNaughty America Cheating WifeSafe Porn WebsiteStrip ShatSex Video MorningViolet Myers HotConcert PornChinese HardcoreSucking Boobs LesbianOnlyfans Khloe KarterBbw Porn SoloGrupo De Putaria TelegramX Ham Master18moaJennifer Grey NudeLogan Long DeathChodan StorySunny Leone Sex Story In HindiIndian Porn IndianHp Sex VideosKarlee Steel NudesSirena MilanoAunty Mulai SexHarley Quinn Cosplay PornButplug PornHindi SxiPorn Video Husband WifeMilf MangaHuge BoobsxxxAuny PornDesi Xxx VidaoInfluencers.gone WildStreaming Free Porn MoviesNeighbour FuckBatroom PornDdlb PornThisvid.comEbony Porn Black PornXxxnIndian Girl PronM Hdporner ComEmily Willis XhamsterSenelione