door Havermout in Binnenland  ·  246 Reacties

  • 27
  • 1440x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@194 "De docent had er in dit tijdsgewricht wellicht rekening mee moeten houden dat de een of andere onbenul het berichtje naar een GeenStijlachtige zou doorsturen"

Je bent nu wel erg een vorm van een doodsbedreigen (en ja, dat kan ook via facebook, twitter etc) aan het bagatelliseren.

2
201 JackKropotkin

@199 De naam GeenStijl komt zeker 15 keer voor in dat artikel van 48 pagina`s. Iets minder want de laatste pagina`s zijn bronvermeldingen. Maar als jij liever berichtjes van 140 of 280 karakters leest en daarop je wereldbeeld en mening baseert dan moet je dat natuurlijk zelf weten. Je zal dan nooit het grotere plaatje begrijpen waar je onderdeel van bent. Je bent dan een pion in plaats van koning.

6
202 Vrijdenker

@201 Inderdaad denk ik dat de impact van zo'n losse kreet - die indirect een bedreiging is - van een volstrekte anonymus op FB niet erg groot is, dat klopt. Als de media er geen aandacht aan had besteed was de impact überhaupt nul geweest. Ik heb nergens begrepen dat het bij deze docent om een patroon van bedreigingen ging.

Dat hij door zijn werkgever ter verantwoording is geroepen vind ik overigens prima. Het was dom, en terecht dat hij daarop is aangesproken.

8
203 Smiling

,,De opmerking is volgens het bestuur verwerpelijk en onacceptabel. Onvoorwaardelijk strafontslag van de medewerker vindt de universiteit echter niet aan de orde. Hierbij speelt een rol dat de universiteit geloofwaardig acht dat de docent zijn opmerking niet letterlijk bedoeld heeft, en dat de docent spijt heeft betuigd'', aldus de Utrechtse universiteit

Waarom buigt de rechtbank zich niet over deze oproep tot moord?

2
204 Rex

Hopelijk wordt hij nog wel even aangeklaagd want het was een vrij letterlijke oproep tot moord.

4
205 DeDraakslang

* Verwijderd door de redactie *

206 minaret

* Verwijderd door de redactie *

207 minaret

@206
En wat heeft dit met islamisering te maken?

12
208 PuurHagelslag

@205
Zeker niet letterlijk, hooguit figuurlijk en zelfs dat is te betwisten.

10
209 PuurHagelslag

@209 Volkert waar ben je is een vrij letterlijke oproep, het feit dat het bedoeld was voor eenieder met soortgelijk gedachtegoed en daadkracht maakt het inderdaad wat figuurlijker.

3
210 DeDraakslang

@210
'Volkert waar ben je' is letterlijk Volkert waar ben je. Niet meer en niet minder.

12
211 PuurHagelslag

Er zijn gelukkig nog mensen die alles in de juiste proportie zien, was een domme uitspraak, hij is daarvoor gestraft, opgelost en klaar.

9
212 MacGu

@211 tuurlijk.. bedoelde hij niets mee.

2
213 DeDraakslang

@213
Zoek eerst eens op wat 'letterlijk' betekent, het heeft namelijk te maken met wat er staat, niet met wat er eventueel mee bedoeld wordt.

10
214 PuurHagelslag

** gebruiker verwijderd **

Vreemd als iemand een waxine lichtje naar een oude koets gooit dan verdwijnt die persoon voor maanden in een inrichting waar gekeken wordt of je wel goed bij je hersens bent maar als het om een als rechts weggezette politicus dan is het niet erg dan mag je gewoon verder gaan met je bezigheden zoals het framen van een politicus .....................

215 verwijderd682241

Tuurlijk mag ie blijven..., hij zit tussen hetzelfde soort...

Dus de kinderen mogen verder worden gehersenspoeld...

4
216 Tjeesus...,

Docent waar ben je ?

0
217 B55

@215 Eens plusje.

1
218 MARCUSAURELIUS

@97
Typisch... Oebie, Dian, etc.. schold ook altijd graag met kanker, ik zie weer een overeenkomst... triest

2
219 Lias

@203 Ik vind het een beetje raar om de hoeveelheid lezers als enige maatstaf te nemen om de ernst van deze bedreiging te bepalen.

4
220 JackKropotkin

@220 Ernst en impact zijn op zich twee dingen, natuurlijk, en ik had het over het laatste.

Het gaat bovendien ook niet alleen om het aantal lezers, ook om de status van degene die de tekst neerpent en de context waarin het gebeurt. Als de heren Rutte of Klaver of mevrouw Arib hetzelfde in functie hadden gezegd, was ik wel verontwaardigd geweest, vermoedelijk. Van een indirect tekstje van een onbekende docent raak ik niet van de leg. Ik kan me ook slecht voorstellen dat iemand in Nederland op basis van dit tekstje van deze meneer denkt dat het een goed idee is om de rol van Volkert op zich te nemen. Nooit aan gedacht, maar meneer Huppelepup zegt het, dus laat ik maar eens een pistool aanschaffen... Ik zie het niet zo snel gebeuren.

4
221 Smiling

"Universiteit" Echte knappe koppen. Zwaar geleerd als professor question

6
222 DikkeTor

Dat zal hem leren, de doerak...
Man man man, onbegrijpelijk als hij hetzelfde over bijvoorbeeld Jesse Klaver had gezegd dan was hij waarschijnlijk al lang en breed veroordeeld..

0
223 greenpollo

* Verwijderd door de redactie *

224 OnLiNe

Die man kan blijven!? ....Baudet heeft gelijk, meten met 2 maten, hoe zit het met die docent die geschorst is vanwege zeggen over iets!?

0
225 Rapunzel

* Verwijderd door de redactie *

226 OnLiNe

Nu moeten de studenten weigeren bij deze enge gast de klas binnen gaan die oproept tot moord. Zon Leeraar moet je niet willen een linkse activist.

0
227 Jan met de korte achternaam

227 reacties en counting. de toetsenbordridders gaan weer los

7
228 semperpenis

Tuurlijk meende die leraar wat ie schreef, letterlijk dan.
Bizar dat de Universiteit zegt, dat ze er van uit gaan dat de leraar het niet letterlijk bedoeld, dan mis je observatie evrmogen en moet je geen universiteit leiden......
Oh, het bestuur van de universiteiet dacht het zelfde als wat die leraar schreef, ons kent ons.......dus de slachter keurt zijn eigen vlees. lachtwekkend weer!
Waarom moet die leraar niet voor de strafrechter, immer 100% zeker weten dat ie meende wat ie schreef?

2
229 Goldrush

Terwijl leraren door de staat gedwongen worden, kinderen naar de moskee te slepen en daar te dwingen, geloofsbelijdenis te doen, en degenen die niet mee willen en voet bij stuk houden, te treiteren daarover.

0
230 Wendel

@229 : Omdat er zo ontzettend vaak en grof wordt opgeroepen tot moord op autochtonen, bijvoorbeeld in moskeeen en op websites, allemaal in een taal die wij niet verstaan, zodat de overheid kan doen alsof het niet gebeurt, en wij het niet kunnen aantonen. Iemand die dat wel kan en undercover gaat en erover een proefschrift schrijft, wordt gelijk verketterd, samen met zijn prof, en wordt strafbaar gesteld bij voorbaat als anderen dat proefschrift te lezen krijgen. Zo ontzettend graag wil de overheid dat wij niets kunnen bewijzen en de enigen zijn die machteloos moeten zijn.

0
231 Wendel

Men weigert, de aanslagen door middel van neersteken van willekeurige passanten, alleen omdat ze duidelijk geen islamiet zijn, aanslagen te noemen. Anders zouden ze moeten erkennen dat er bijna dagelijks aanslagen zijn in NL van islamieten tegen autochtonen. DAT willen ze niet hoeven erkennen, liever worden autochtonen zwaar gestraft, op elk gebied van hun dagelijks leven, als ze alleen maar ZEGGEN dat ze zichzelf ook met geweld zouden willen verdedigen tegen al dat anti-blanke geweld.

0
232 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

233 minaret

Vriezen?
Oooh die, die van voor de opwarming! ^^

2
234 Sjaak Trekhaak

@234 Slimme Sjaakie , er hangt iets aan je haakie.

0
235 LeoLedje

@5 impliciet oproepen tot rassenscheiding is nou ook niet echt fraai te noemen. En dat doet Baudet wel met zijn homeopathische verdunning van de bevolking. Overigens heeft de leraar zijn excuses aangeboden, flikt ie het weer gaat ie eruit. Lijkt me voldoende. Baudet heeft nog nooit excuses aangeboden.

0
236 view2006

@55 hier dan een lijstje voor jou... Ben je de komende dagen weer ff zoet:
https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30

1
237 Elpo

Wat een ophef, hij was alleen zijn zoontje Volkert kwijt.

3
238 Bart Boudewijn

De docent die zogenaamd de islam had beledigd zit nog steeds thuis. Smerig k*t land wonen we toch.

0
239 Amrock

"Volgens het OM is er wel sprake van ‘een smakeloze opmerking’. Maar ‘naar onze voorlopige juridische inschatting is de opmerking waarschijnlijk niet strafbaar’. De opmerking is namelijk geen concrete oproep om Baudet iets aan te doen."

Dus als Sylvana Simons weer iets racistisch roept of Jesse Klaver weer meer moslims naar Nederland wil halen of Ollongren weer minder democratie wil en Nederland aan Brussel wil weggegeven, dan mogen we gewoon oproepen dat Breivik naar Nederland moet komen om hier eens wat problemen op te lossen?
Onsmakelijk maar niet strafbaar dusssss.......

Maar je mag niet minder minder minder roepen.......

0
240 beastyboy

@202
Vreemde plemp van u met ongefundeerde aannames.
Het spijt me maar ik kan u niet meer serieus nemen.

1
241 Jan met de korte achterlul

@239 "...Smerig k*t land wonen we toch....."

Nederland is een satelliet-provincie met Brussel als hoofdstad waar de globalisten hun agenda voor de wereld realiseren....

0
242 CoolMemories

En zo'n indoctrinerende docent mag gewoon doorgaan. En dan proberen de mafketels in het onderwijs ons nog steeds te laten geloven dat de linkse religie niet in de klas wordt verbreid. LOL

0
243 niet-alles-geloven

@243 is links ondertussen ook een 'religie' ... domrechts wordt met de dag dommer ...

3
244 yiddiot-spotter

@242 @239 u kunt ook altijd verhuizen naar Hongarije ... gidsland voor pvv en fvd fans

1
245 yiddiot-spotter

@242 Wat een extreem linkse mening heb je toch. Zat je vroeger bij een krakersvereniging?

0
246 Vrijdenker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

10 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

17 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

17 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

18 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

20 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

22 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

24 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

En dat word allemaal losgelaten in de maatschappij .steken ze je neer dan word er nog van je verwacht dat je daar begrip voor moet hebben want...

26 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
SexystepdaughterBig Booty OawgLauren Drain Kagan NudeGloryhole SwalloBig Titties PhotosReagan Foxx LesbianCastingcouchxxAbella Danger Vr PornPaige Vanzant AnalBangla AexMatire Nakedسكس التحرشXxx Indian SleepingXxx Movies OnlineWww Hard SexXxx SensualSki Bri NudeRinne ToukaFotografías De Mujeres DesnudasLesbian Po RnDesi Aunty Sex MmsYanet Garcia OnlyfansXxx Suhagrat DesiXxxx JavImpregnate PornPornogratisxxxCj Clark PornGloryhole Swallow AnalPhub Most ViewedUpskirts HiddenDon Pornos GratisBang Bros NetworkAsmr 福利Sexually Video.comTurk Pornoları ızleDemi Moore Strip TeaseMaria McbaneNude In Video GamesViolet BlakkSuhagrat Ki KahaniKochi SexMarathi Randi SexXx Com Xx ComJoshi Ochi 2Racel Starr PornBig BoobsthreesomeCute PornEve AngelXhamster ThaiKamasutra Movie Watch OnlineYasmeen SexFree X MociesSmall Dick BlowjobSexo Con HermanaShinki_artDevar Bhabhi BfAlly CooperSabrina Sabrok SexXex MoveSanjana Xxx VideosKeiran Lee Hd PornRealblowjobsMother In Law SeducingSally Face PornFive Nights At Freddy's Porn ChicaViva Street.ukXtc Cabaret DallasDesi Nude DanceHindi Sexy PhotoPretty Girl Sex VideoNepali Audio Sex VideoHapoy Ending PornSeexx CinaSuicidegirls PornSiskamtvMs.sethi NudesSex In TubSophia Locke XxxIndian Sexy Video BfAntarwasna Sexy VideoDesi Sax HdPhotos Pornos.Momxxx.comXnxx Very HardXxx 143Robbie EchoTsunade HentaiDeepika Padukone And Ranveer Singh SexVideo Pornos GratisNai SuhagratAngelina Jolie Hot MoviesSensual FingeringCandice Patton PornMinecraft Sexcraft AnimationVideos Of CumshotsIndianfree PornThe HenraiWowpornJade Pettyjohn NudeFellarunitall PornXhamserSexul VidioCallage Pornسكس في المطبخDase SaxTamil Femdom StoriesDesi Hot XxxHd Video Sexy MovieMum Xxx VideosPeeg PornIncest Sister PornFetlif.ecomTwitter Vazados 18+Scream PornAlly Hardesty NudeBrazzets AnalLesbi Massage Porn2 Straight Buds Dp A Blowup DollGay Beach PornBig Boobs PornstarsJav Sex ComSissy Tranning PornChatroulettepornoMexican PornstarBeeg Full HdAny Sex HdMoti Aunty NudeKhalessi 69 SuckingBlackpornsAccidently Slipped InCzech Porn CastingBefsexCelebrity FuckKannada Sex VidioMilking Machine For MenThe Last Of Us PornTubesgalorBuzzare PornAmador Brasil PornJapani BfMomma Son PornAva Addams AnalTelugu Aunty Bathroom SexAmber Moore HotPorn CateogriesFuta On Male ComicsSplatxo PornPorn Video NepalHotmilfs FuckPorn Odingue