rv
Volledig scherm
© rv

Vierde minderjarige onder huisarrest geplaatst na kopschopfilmpje Antwerpen

De jeugdrechter in Antwerpen heeft vandaag de vierde verdachte in het onderzoek naar de diefstal met geweld in het Antwerpse premetrostation Astrid onder huisarrest geplaatst. De 15-jarige jongen werd gisteren opgepakt. Eerder werden al drie minderjarige verdachten opgepakt en in de gesloten instelling van Everberg geplaatst.

63 reacties

  • Roeland Van de Wal

    5 jaar geleden
    hun privacy is niet geschonden want de beelden in de krant zijn 'geblurd' zoals men zegt.Dus zijn ze gedepersonaliseerd.Staat zo in de wet en de kereltjes kunnen hun schending van de privacy niet inroepen.nog hun recht om vergeten te worden aangezien ze het zelf on line hebben gezet.Een mens wordt die 'liberale' rechters echt zo beu als kouwe pap hoor....
  • Bafpunt Strose

    5 jaar geleden
    Mensen hebben een hoofd. Dit is een opname van een diefstal met geweld. Probeer tenminste in jullie titels de schijn van een beschaafde nieuwsbron voor volwassen mensen op te houden.
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Ze zijn geidentificeerd. Goed zo. En nu? zo snel mogelijk terug loslaten?. Het wordt tijd dat we crapuul behandelen als crapuul ipv te bepamperen. In hun taal die ze snappen, en die hen pijn doet. Niet onze taal die ze in een lach doet schieten en ze rustig verder laat doen. De Perpetuum mobile van onze rechtstaat..
  • krista notelaars

    5 jaar geleden
    Nu moeten ze de beelden uit de media halen om de privacy van de minderjarigen niet te schenden, maar dat ze de man tegen zijn hoofd schoppen is geen probleem, men moet de beelden niet uit de media halen maar tonen aan iedereen wat voor krapuul deze jongeren zijn.
  • Erwin VD

    5 jaar geleden
    Een film op internet over brutale daders en ander onkruid van onze samenleving die het niet nodig vinden respect te hebben voor iemand anders zijn persoon of zijn bezittingen, verdienen geen recht van privacy! Het is wel dankzij die filmtjes, die de daders trouwens nog zelf maken en op het net plaatsen, dat ze gevat kunnen worden. Met een politioneel dossier op de PC of in de klassementkast, ga je zelden of geen criminelen vatten.