door Havermout in Buitenland  ·  76 Reacties

  • 12
  • 1393x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@8 Uw kind/kleinkind zou maar eens ruzie met een van die kinderen moeten krijgen, wordt dan hun strot doorgesneden? We halen met deze kinderen ook oorlog en oorlogs gerelateerde misdaden naar Nederland ( zoals verkrachtingen, moorden, in elkaar schoppen) . Deze kinderen zijn inderdaad 'zielig', hebben alle ellende gezien, hebben gezien hoe anderen, die niet het 'goede' geloof aan zouden hangen, vermoord moeten worden.

Deze mensen en kinderen horen thuis in een moslim land met jihad dingen, niet in een land als Nederland, waar de oorspronkelijke bevolking nog normaal met elkaar wil omgaan.

0
51 gaulette

@16 Hou eens op met uw gelamenteerde gezeik, geef eens toe dat uw geliefde lieden hier willen zijn om de normale mens van Nederland en Europa een kopje kleiner te maken. Uw liederlijk behagen in die lieden en uw liederlijk onbehagen in de Nederlander die deze toestanden niet hier willen zien, is gewoon in en in ziek.
(ja ja toch eens gereageerd op een figuur die ik te dom voor woorden acht) Neem eindelijk eens een tijd lang dat spul in uw huis, bij uw vrouw en kinderen en zie wat de omgeving voor u doet. Het minste wat zij zouden kunnen doen, is bij u de keel doorsnijden, uw vrouw verkrachten, zo ook uw dochters als u die heeft.
Stop met uw lasterlijk gedoe.

0
52 gaulette

* Verwijderd door de redactie *

53 PFL

@16
"Dat kinderen hier worden weggezet als terrorist is nogal misselijk."

Terroristjes in spé vol haat tegenover anders denkenden met de paplepel ingegoten kennelijk, die moeten we hier niet willen.

0
54 Lias

Laat die vervelende kinderen van ISIS maar inslapen, dat doen we met valse honden ook die anderen bijten.
jihadisten zijn geen beschaafde mensen, het zijn monsters en de kinderen die zij hebben geproduceerd zijn geen normale kinderen. het zijn demonen.

1
55 Handalf

* Verwijderd door de redactie *

56 Handalf

Oh..., weer de zieligheid offensief...

0
57 Tjeesus...,

@50
+++++++++++++++++
Precies ze zullen tot hun dood op kosten van de belastingbetaler psychiatrische behandelingen, onderhouden en gepamperd moeten worden.
Je moet er toch niet aan denken..

0
58 Lias

Hoe is de sfeer?
,,Grimmig. Er heerst grote spanning tussen de van top tot teen bedekte vrouwen. De normen uit het kalifaat gelden ook in het kamp. Met buitenlanders of ongesluierde vrouwen zoals ik spreken is not done. Ik had me vooraf niet gerealiseerd dat het zo beklemmend zou zijn."

En die willen ze hierheen halen?

0
59 samcash

* Verwijderd door de redactie *

60 E.Meel

nu de schuld maar weer ergens anders leggen?

0
61 maarten1234

Hoe lang is daar al oorlog...? 8 jaar...?

Tot die leeftijd zijn ze daar geboren..., lijkt me...

0
62 Tjeesus...,

zullen we het eens hebben over de slachtoffers van dit tuig?
daar zitten ook kinderen bij, maar die zijn voor de msm niet belangrijk.

0
63 120db

@63

Heel veel kinderen vaderloos...

0
64 Tjeesus...,

* Verwijderd door de redactie *

65 Hans Brinker 2.0

Ik vind het vreselijk voor die kinderen daar, geen kind zou dit moeten meemaken. Maar ik wil ook niet het risico dat mijn kleinkind op een school met zo'n kind komt. en hem/haar later terugvinden met doorgesneden keel. Dan staat toch de veiligheid van mijn kleinkinderen met dikke stip voorop, je weet niet wat voor ellende je binnenhaalt...of eigenlijk juist wel erg genoeg.

1
66 Fleudemeu

@59 Precies, compleet gehersenspoeld, de oorlog verloren maar in tegenstelling tot de Duitsers totaal geen zelfreflectie, als zombies blijven ze hun gedachtegoed aanhangen. Die mensen zijn niet te redden, nooit.

Maar wat nog absurder is is de rare oproep dat er iets teruggehaald moet worden.
Teruggehaald? Komt de islam hier vandaan of zo? Komen islamieten hier vandaan?
Nee, natuurlijk niet. Men zou zich inmiddels wel eens kunnen afvragen waarom dit soort rare en onlogische bewoordingen worden gebruikt.
De islam en hun aanhangers horen hier niet thuis en zijn ook niet gewenst, mensen die zich inzetten voor deze waanzin zijn op dezelfde manier zich in aan het zetten als dat ze deden voor de verkrachter en moordenaar van Anne Faber om hem weer in de maatschappij te plaatsen, totaal gewetenloos en zonder scrupule.

0
67 doxbar

De Ruyters zeggen: "Tineke, ga dat zielige verhaal maar aan de nabestaanden vertellen van door gruweldaden omgekomen Yazidi meisjes en vrouwen!!!"

2
68 De Ruyters van Michiel

De Ruyters zeggen: "Wij hebben er geen enkel medelijden mee en voor het meisje van 3 is het waarschijnlijk het beste want wat voor een toekomst heb je daar ?"

2
69 De Ruyters van Michiel

Laten we eerder de Afrikaanse boeren terughalen. Of ze helpen om hun land terug te veroveren.
En laten we de Zuid afrikaanse boeren da vertellen wat we nu weten.

Sorry, Wij wisten het niet.

We hebben ons blind gestaard op linkse hysterie en propaganda. We hebben ons beeld van wat er was laten vertwisten door slimme psychologisch oorlogsvoerende belanghebbenden.

We hebben geloofd dat deze man een heilige was
https://www.timeslive.co.za/politics/2018-04-19-gerrie-nel-seeks-to-prosecute-eff-leader-julius-malema-on-fraud-and-corruption-charges/

En deze man een duivel die bekeerd moest worden
https://www.nrc.nl/nieuws/1997/08/27/de-bekering-van-de-afrikaner-fw-de-klerk-7365410-a392912

En nu worden ze een voor een afgeslacht en van hun land beroofd.

He leven is een grote lijdensweg zegt men wel eens. Het is maar net met WIE je medelijden wilt hebben. Wie je verkiest uit alle leed om op de emotie van mensen in e werken.

Wil je medelijden hebben met hem
https://sceptr.net/2018/05/belgische-is-strijder-wordt-in-irak-berecht-voor-terrorisme/

Of met hem
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2478290/nederlandse-boeren-in-zuid-afrika-leven-in-angst

of laat je je gebruiken door iemand die je een foto van een kind laat zien. Over iets waar je verder niets van af weet. Zo gaat dat meestal

0
70 purelogica

Het is heel erg verdomd zielig voor die kinderen, en zelfs wel voor jonge moeders die uit puberale dwarsheid veel te ver gingen in hun verzet tegen de ouders, immers ze hebben de consequenties met hun puberale, nog lang niet volwassen hersenen niet kunnen overzien.

Maar er is ook heel veel verdomd zielig voor volwassenen en pubers die hier in NL klem komen te zitten, of invalide worden, te getraumatiseerd om te functioneren, of zelfs overlijden dankzij die onfrisse islam die hier zo nodig moet worden geimporteerd in belachelijke aantallen. Zolang die maar steeds in de steek worden gelaten en doodgezwegen zie ik niet in waarom deze kinderen en ouders moeten worden geholpen en steeds voor de camera gesleurd om tranen te trekken en ze nota bene hierheen te willen halen en hier alle zorg te geven die de slachtoffers van hun soortgenoten, de autochtone Nederlandse en andere slachtoffers, wordt onthouden "want zelfredzaamheid".

0
71 Wendel

Gisteren een vader van één van die vrouwen in het "staatsjournaal" met een zielig verhaal over zijn vier(!) kleinkinderen daar.
Liet zielige foto's zien van grote kinderen die daar al jaren in het kalifaat hebben geleefd.
Iedereen weet wat die (grote) "kinderen" daar gedaan hebben.
Hij wil ze nu met de stichting "terughalen" ..
Eén commentator bij de staatsomroep had een brilliant idee:
"Als de Koerden ze nu overdragen aan Irak, dan kunnen ze daar naar de ambassade en worden ze allemaal door Nederland teruggehaald".
Want, zo was zijn oordeel:
"Dát heeft Nederland beloofd, ze moeten zich melden bij een ambassade, en dan worden ze opgehaald"..
"Dat gaat Nederland zeker doen", was zijn eindconclusie...
En zo wordt het propaganda-nieuws rond deze "zielige vrouwen en kinderen" bij u de huiskamers ingeslingerd door deze "staatsomroep", uiteraard vergezeld van de nodige "zielige" beelden...
Werkelijk géén woord over hoe dat politiek opgevat zou worden, óf hoe dat in de praktijk echt geregeld gaat worden.
Nóg afgezien van het feit óf het wel gebeurt.
Het laatste woord over deze "terughaalmissie", is hier zeker nog niet over gesproken..

0
72 Strongoli

Afgelopen week overleed in Syrië de dochter (3) van IS-sympathisant Angela B.

Deze overblijfsels van de ratten kolonie ISIS zijn totaal geen aandacht meer waardig.

En maar zielig doen en met behulp van jankend LINKS, proberen ze weer terug in het, HUN hatelijke en verderfelijke westen te komen om later als hun gebroed groter is geworden voor Allah Akbar te spelen.

Laat links zich maar eens bekommeren over al dat leed wat deze sympathisanten van ALLAH AKBAR andere hebben aangedaan.
Zoals Genocide, verkrachtingen slavernij door ISIS.


Weg ermee, en propagandeer niet meer over de ruggen van jonge kinderen.

0
73 Dachtutniet

Geen woord werd gerept over de scholen die deze kinderen bezochten in Irak en Syrië, waar ze werden 'opgeleid' tot terroristen.
Geen woord werd gerept over die kinderen die bomaanslagen pleegden.

Geen woord werd er gerept over de garisten kinderen die gruwelijk vermoord zijn.

De kranten stonden wel vol van die kinderen die via social media vanuit terroristen gebied berichtten over de gruwelijke Assad en de Russen.
De foto's van die arme kinderen, fake, opgezet.

En nu, nu de waarheid naar boven komt, denkt slinksch nog steeds over enig krediet te beschikken en dezelfde propaganda te blijven gebruiken, dezelfde tranentrekkers?
Dacht ut niet.

1
74 Proemevla

* Verwijderd door de redactie *

75 minaret

@74 helemaal aan het einde hebben ze het over een yetzidi vrouw die als slaaf van isis was. Daarover gaat ook de kop.

In dat kamp gelden nog steeds de regels van isis. Gewoon het isis gedeelte apart zetten en een 50. cal het probleem op laten lossen

0
76 FrisianLionarden

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Bollywood Hot Sexy PictureMiku NakedPornographie XLeo LisPriya Roy XxxBest Fucking PositionKajal Real Sex VideosDesi Porn DancePorn Mature AmateurVideos De Karely RuizFrumpornAurora JoleAddy AndrewsMy Sisters Hot FriendAmaranta Hank PornCatwoman Cosplay PornNikki MahanaGar Rape PornUnusual PornSummer Time Saga PornVoodoo PornstarPornfireTifa FutanariLili MirojnickXxx Free FireLana Rhoades Onlyfans LeaksAunty Adult VideoMuffet PornChina Uncensored PornLa Video Du Jour De Jackie Et MichelFilme Pornográfico De SexoMia Khalifa Bf HdSanta SexShakira Hot Sex VideoHumping LesIndian PormhubXhamstzeCumslut69Rick And Morty XxxxxGay Porn ThreesomeKos IraniXxx KoriaTherapist PornRoundassMukut MakingKushina Uzumaki HentaiMassage Sister PornFull Porn GideosLilykawaii NudeXnxx School TeacherMidnight PornChannel PrestonInterracial Icon Vol 5Helpless FuckXmovies For YouCumming In AssesSinfuldeeds RmtWetvaginaIndian Hindi Sex DownloadSenzual PornErin Moriarty SexyIndian Hot Bhabhi Xxx VideoHot Fucking PicturesDesi Kamwali SexJapanese Mom Son Xxx VideoBeautiful Boobs NudePriyanka Chopra Porn FilmAnal CumfestWhite Trash PornAtrizes Famosas NuaHot Girl And BoyBig Cock Porn MoviesFull Hd Porn BhabhiRedtube ShemaleLeather MistressFames PornstarsPornos ComicTitties TwitterCocking PornNew Aunty Sex VideoIndian Sex Video LocalXxx Hot Sexy FilmMira NudeMoms TeachsexUncut BlackcockYaslı PorMandingo PorstarKatrina MorenlCouples FuckingBig Ass PornstarMom Daughter SeductionMarcela NyomiMature Naked BlondesCelebhihadصورة سكس عربيBoss Xnxx18 NudeFre Porn XnxxBabysitter Sexلیسیدن پاMarion Cotillard NakedLily Carter XxxSexxx 69Xxxblack VideoNigger DickBelladonna PornographySanny Lioyn XxxAmwf AnalAlicia Silverstone NakedBritney Spear PornhubLocal Sex Video ComIndian Beauty XxxHagemaru CharactersPorn MoivrShakeela Sex XxxPlaying With My BoobiesMimi MonetCumming SexualAnakayPeitosSunny Leone Sexy Video HotXxx Mom And Son BathroomHarley Quinn Cosplay PornFucking Identical TwinsJack And Jill FoursomeBabesandgirlsPorn Hang BangCharley Chase BlowjobsRubias19Fotos De Mulheres NuasSynthia FixxLatina FacialedMilfgangbangsWomen Taking Off PantiesGay Black BreedersVintage EroticismClips4sellDicota SkyAruel RebelAshley Tervort PornAnal WivesChloerose PornNaked Girl BodyAdult FreindPorn Hd GratisCocomeetIstrip ChatChickpassMonsterpornX Movie Video