door Mrs. K in Politiek  ·  37 Reacties

  • 15
  • 889x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Ach, Klaver is een was nog een broekie in de politiek en heeft weinig geleerd van de afgelopen 10 jaar dat Rutte aan de macht is.
Wijsheid komt met de jaren, zeg ik dan maar.

1 verwijderd9139144

“Toch hadden die (linkse) partijen niet zo verbaasd hoeven reageren, als ze op 13 maart enkele signalen van het kabinet hadden opgevangen. In de brief met extra maatregelen kondigde Wiebes aan dat hij de conclusies van een PWC-rapport zou laten meewegen bij zijn keuze voor een CO2-heffing.
In dat rapport wordt gewaarschuwd dat een platte heffing leidt tot het vertrek van bedrijven naar het buitenland. Dat 'weglekeffect' is het schrikbeeld van VVD en CDA. Daarnaast benadrukten Wiebes en premier Rutte steeds dat een belasting 'verstandig' moet zijn. Nergens zegden zij een platte heffing toe.”

Gelukkig maar. Het vertrek van grote bedrijven gaat behalve ten koste van inkomsten ook ten koste van werkgelegenheid. Daar is niemand bij gebaat.

7
2 Mrs. K

Gaan ze dan met die bak geld naar moeder aarde om de temperatuur nog constanter te houden?

4
3 Ogod

@1 Klaver is een idealist bij wie het klimaat voor het inkomen van duizenden burgers gaat als bv. Tata Steel besluit zich ergens anders te vestigen.

2
4 Mrs. K

Klaver en Jette zijn beide niet goed wijs, verstand komt met de jaren denk ik dan maar. Van deze partijen GL en D’66 moet Nederland het zeker niet van hebben.

2
5 Interessant

Zins paars word er bezuinigd of omgebogen,
om de lasten nog verder te verzwaren kan men niet meer komen met bezuinigen/ombuigen.
maarrr men heeft wel weer meer geld nodig dus verzint men nieuwe belasting onder mom van klimaat.

men heeft niet niets bezuinigd en voor het klimaat zal men net zo veel niets doen.

het is pure geldklopperij oplichten belazeren.

1
6 Gratiebarmhart

GL dacht zijn zin te krijgen maar heeft zich te vroeg rijk gerekend.
GroenLinks heeft zich niet rijk gerekend het heeft zich verkeken op de brutale leugens van een zich Minister-President noemende aartsleugenaar.

11
7 jantje van leiden

** gebruiker verwijderd **

@4 : Daar is het woord 'klimaatwerklozen' voor uitgevonden.

8 verwijderd9139144

@4 Ik ben tegen de klimaatmaffia maar als Tata Steel morgen moet sluiten totdat ze ons milieu niet meer naar de knoppen helpen dan ben ik daar 100 percent voor. Het wordt tijd dat de bevolking niet achtergesteld meer wordt aan winstbejag onder het mom van werkgelegenheid. Ga maar eens je vakantie verbrengen naast de fabriek met je tentje.

8
9 niet-alles-geloven

@4 Je kunt geen idealist zijn als je een land wil ruïneren om je idiote en belachelijke klimaatdoelstellingen wil invoeren terwijl de rest van de wereld lachend toekijkt en niets doet. Het klimaat heeft niets met Nederland te maken want het kent geen grenzen. Voor het geval dat je het nog niet weet, Duitsland gaat over van bruinkool en olie verbranding op gas over 5 jaar.

2
10 niet-alles-geloven

GroenLinks rekende zich te vroeg rijk met CO2-heffing

Geeft alleen maar aan, hun incompetentie.

2
11 Dachtutniet

Drie stoffen zijn onontbeerlijk voor alle leven. Dat zijn CO2, Water en licht/warmte. Zonder 1 van deze stoffen is er geen leven mogelijk. Als CO2 onder de 200 ppm daalt sterft alles.
Het is mij een volkomen raadsel hoe CO2 op de lijst van vergiften kon terechtkomen. Maar CO2 lijkt nu bij wel nadenkende mensen te worden geschrapt. Is straks zuurstof aan de beurt, of water.
We trappen tegenwoordig overal in. Zorgt hogeropgeleid gecombineerd met drugs voor hersenafwijkingen.

3
12 Mollevanger

@12 er is een mooie beschrijving van uw symptomen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Dunning-krugereffect
Het dunning-krugereffect is een psychologisch verschijnsel. Het treedt op bij incompetente mensen die juist door hun incompetentie het metacognitieve vermogen missen om in te zien dat hun keuzes en conclusies soms verkeerd zijn.

9
13 marcmarc

Klaver (vmbo) en rekenen...
Daarnaast denkt groenlinks dat men nog steeds trapt in de leugen dat co2 de grote boosdoener zou zijn. Het is juist het zeer geringe effect van co2 op de temperatuur dat zorgt dat de modellen van het ipcc (het politieke klimaatpropagandabureau van de vn) nu al flink uit de pas lopen. En dat zegt voorspelling te kunnen doen tot 2100.
Daarnaast is co2 dé vergroener van de aarde. Dat weten ze in de glastuinbouw allang, daar wordt co2-fertilisatie al sinds jaar en dag toegepast. Te weinig co2 en de natuur stikt.

3
14 rolle

@13
Argumentatie zoals de klimaatkerk die hanteert. De paniek slaat toe.

3
15 rolle

@12 Hopelijk bouwen ze een kolencentrale naast uw huis..Wat zult u blij zijn met zo veel goede stoffen die de levens van u en uw kinderen verlengen.

10
16 jantje van leiden

@9 Wat maakt het qua milieuvervuiling uit of Tata Steel hier staat of in China? Niets. Of moet het hele bedrijf weg (en daarmee dus ook alle producten die van wat zij leveren gemaakt worden)?

1
17 Mrs. K

** gebruiker verwijderd **

@9 : Dan gaat Tata naar een ander land en stookt daar net zoveel, zoniet meer de lucht in en hier zoveel werklozen erbij. Tel uit je winst.

18 verwijderd9139144

@18 In deze tijd van voorspoed waar werkgevers zitten te springen om personeel zullen de werklozen snel een baan gevonden hebben,en zijn de mensen die onder de rook en vieze troep van Tata moesten wonen verlost van de dagelijkse schoonmaak van ramen en kozijnen.

U maakt zich zorgen om de eventuele werklozen terecht, maar u maakt zich geen zorgen om de mensen die moeten wonen in de troep die Tata uitstoot, dat is niet terecht.

8
19 jantje van leiden

@19
Wat heeft rook en vieze troep met CO2 te maken?
Dat daar wat aan moet gebeuren...fair, maar gooi het niet op de hoop van CO2 Jette heeft daar ook zo'n handje van, staat een beetje dommig.

1
20 Mesjokke

@10 Duitsland sluit pas in 2037 de kolencentrales
contracten moeten nageleefd worden

2
21 Bollieboos

@4
Het is toch echt de huidige coalitie die de huishoudens belast met een vermindering van de teruggave energiebelasting én tegelijkertijd een verhoging van die energiebelasting op gas, waardoor een gemiddeld huishouden zo'n € 300 per jaar extra mag aftikken.
Maar dat betalen jij en bijvoorbeeld @18 graag begrijp ik, om belastingontwijkende multinationals te subsidiëren.

1
22 _Kapnah_

* Verwijderd door de redactie *

23 Geert

Jesse Klaver en aanhang, de enigen in Nederland die Rutte nog geloofden. Haha

0
24 Spraypaint

Groen Links en rekenen is geen goede combinatie. Dat hebben we eerder gezien.

2
25 Cody

Yasser vertrouwde rubberen Rutte..

Wat een sukkel.

1
26 Xmod

@24 Tja , Yasser dacht natuurlijk; Rutte is nog linkser dan wij, dat zit wel goed..

1
27 Xmod

@9 "Ga maar eens je vakantie verbrengen naast de fabriek met je tentje."

Als klein kind vierde ik zo rond 1965-1970 mijn vakantie aan/bij het strand van Wijk aan zee toen er nog geen Tata steel was. Tussen 2012 en 2017 ben ik er voor mijn werk meerdere malen geweest een schrok inderdaad van de enorme hoeveelheid industrie op locaties die voorheen natuurgebied waren. Je kunt echter die industrie wel sluiten maar het probleem begint bij het feit dat de Nederlandse overheid naar maximalisatie van het aantal inwoners in Nederland lijkt te streven - en die moeten dan ook werk hebben.

1
28 Conradijntje

@25 Bij GL worden de hersencellen aangestuurd door hormonen, gevoelens, idealen, angsten en wensdenken - daar kun je inderdaad allemaal niet mee rekenen.

1
29 Conradijntje

@5 Jetten lijkt me ook geen blijvertje - meer een adje interim / tussenpaus omdat ze geen goede vervanger voor Pechtold hadden.

0
30 Conradijntje

@10 Duitsland gaat over van bruinkool en olie verbranding op gas over 5 jaar.

Net over de grens bij Nijmegen krijgen de Duitsers nu 700 euro als ze op gas overgaan.
En een paar kilometer verder in ons land gaan ze er vanaf...Snapt u het nog?

0
31 claartje

“Jesse heeft een te grote broek aangetrokken.”

Eerder lijkt me dat een onderdeel te zijn van een masterplan, dat uit de koker van partijstrateeg en 'éminence grise' Wijnand Duyvendak komt.

0
32 tegenzinnig

Jesse valt door de mand voor zijn kiezers en mag dadelijk langs de zijlijn zinloze en nutteloze commentaar gaan leveren.

0
33 Dissident

@31 Door de problemen met aardbevingen in Groningen hebben de milieuactivisten, groenlinks e.d. op één of andere manier bewerkstelligd bij de gehele politiek dat er een koppeling is gekomen tussen gebruik van gas in het algemeen en klimaatverandering.
De overheid heeft 60 jaar lang reclame gemaakt voor het gebruik van gas - en heeft er ook veel aan verdiend- en van de ene dag op de andere ben je opeens een slecht mens als je gas gebruikt. Heel merkwaardig. Alsof er behalve Gronings gas geen ander gas bestaat. NB De Gasunie profileerde zich de laatste 20 jaar als de gasrotonde van Europa - maw die aansluitingen zouden geen probleem moeten zijn. Hooguit zouden er aanpassingen moeten komen vanwege de calorische waarde.

0
34 Conradijntje

Dan zit er nog een Groen Links muts in Amsterdam die ons wil verleiden en misleiden met een songfestival, terwijl toeristen als onaangename drukte word gezien. De oude vrienden uit China en Rusland worden geweerd!

0
35 Verwonderd

@34
Denk dat die 'gasrotonde' wel in stand blijft.
Er zijn teveel landen die nu uit klimaatoverwegingen de overstap gaan maken naar aardgas.
En het lijkt me gek dat ondernemend en bestuurlijk Nederland daar niet aan zou willen verdienen.

Trouwens, de infrastructuur ligt er al helemaal klaar voor en is in z'n geheel al betaald.
Door u en mij.
Ook zal het gastransport in de toekomst zeker niet gehinderd worden door structureel capaciteitsverlies, veroorzaakt door een binnenlandse vraag.
Want door de Nederlandse regering, de huidige coalitiepartijen gesteund door GroenLinks in het parlement (ja mensen, dankzij doorgeschoten klimaatfilosofie is verelendung tegenwoordig een links verlangen!) en allerlei (linkse) klimaatbelangen- en klimaatondernemers groepen, gaat het bewoners van Nederland dankzij wettelijke maatregelen onmogelijk gemaakt worden (om ten eigen bate, voor verwarmen en koken) gas te verbruiken.

De (toekomstige) overheid zal die te verwachten baten, uit een toekomstige gasoverslag en export heffing dan ook heel hard nodig hebben.
Dit aangezien deze klimaatplannen de Nederlandse bevolking stelselmatig zal verarmen en daarmee naar verwachting tot sterk verminderde belasting opbrengsten zal gaan leiden.

(Ja, als ik zo deze plannen overzie, verwacht ik zelfs dat er grote groepen onder de Nederlandse bevolking (en vooral hun kinderen!) finaal tot de bedelstaf- of zelfs tot dakloosheid gebracht gaan worden).

In ieder geval, het huidige collectieve stelsel met haar sociale- en zorgverzekeringen, haar zorgstelsel en haar (toch wel goede) educatiemogelijkheden zal wegens onbetaalbaarheid gaan verdwijnen).

Onze arme kinderen (en kleinkinderen).
Slachtoffer van hun de weg kwijt zijnde ouders.
Welke weer als ouders zijnde gekweld worden, door de luimen van een aan welvaartspsychose lijdende moderne elite, een beperkte zeer welvarende groep die steeds egoïstischer in de wereld komt te staan.
Maar wel een groep die meent dat het hen toegestaan is, om vanuit hun doorgeslagen klimaatschuldgevoel en hun geloof om koste wat het kost de wereld naar hun hand te kunnen/mogen zetten, daarmee steeds verder te gaan.
En dat ook zullen doen zolang zij dat kunnen afwentelen op andere groepen.
En in dat denken worden zij door Nederlands politieke leiders bevestigd!

0
36 tegenzinnig

@36 "Maar wel een groep die meent dat het hen toegestaan is, om vanuit hun doorgeslagen klimaatschuldgevoel en hun geloof om koste wat het kost de wereld naar hun hand te kunnen/mogen zetten, daarmee steeds verder te gaan."

Historisch wel te verklaren dat klimaatschuldgevoel: we zijn een calvinistisch land van betweterige dominees met het opgeheven vingertje. De linkse klimaatactivisten hebben de calvinistische gedachte dat de mens slecht is, moet lijden en moet boeten voor zijn zonden overgenomen.

0
37 Conradijntje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@19 In de zin van > waarom zou je die vorige vertrouwen en deze nu niet?...

4 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Snorrie
Waar komen al die tumoren toch vandaan?

Die komen uit de antivaxxer beerput....

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
St. Nicolaaslyceum gelast feestelijkheden rond eindexamen af na stunt: ‘Er is een enorme ravage achtergelaten’

@3 Nee hoor. . . . gewone witte Hollandse kaaskoppen kunnen er ook een teringbende van maken. ...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

https://twitter.com/maria_drutska/status/1782064632854642729...

13 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Snorrie
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@17 4e woordje van de titel. Onderwerp van dit artikel....

17 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Biscanna
Studente boos omdat transvrouwen het damestoilet op universiteit Tampa gebruiken

Trans worden omdat je niet van de dames af kan blijven, vieze enge mannetjes....

26 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

@1 "Onze 'democratie' wordt met voeten getreden." Deel van 'onze 'democratie' is ook dat de regering regeert en de kamer controleert,...

30 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Mac Benac
Waar komen al die tumoren toch vandaan?

Smartphone straling....

32 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@16 https://www.nationalreview.com/2021/11/anthony-fauci-i-am-the-science/ Nja, Follow the money XDIk ken Cern alleen van https://home.cer...

33 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@15 De paradox :) Ja voor gekwalificeerde vax zoals kinkhoest, rode-hond, mazelen enzo. Corona pfff...

35 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Porn ShipIndian PornhubeBig Butts And BeyondOpen Sex Video IndianTina Fuck GadaboutBangla Sex AdultPorn Video 1080Step-sister Anime Porn18+ ManwaStormy Daniels NakedYaslı PorSunny Leone Sexy ChootGia Paige SexIndian Home Sex ComTelugu Heroines XxxLong CockPorn Videos In AmericaHot Teacher Sex PornHindi Porn FlimX Videos Kerala AuntyLesbian Sex KeralaAlice In Borderland Sex SceneAimi RikaTrippel AnalDiy Fuck MachineKyrieruBoobcriticSub RedditMat6tuveGay Tickled PornIndonesiabokepPubg XxxAdvoree XxxSophia PornstarFuck HoleLuxpornPorn ParodysWifeloverBeeg OnlineGirl Using VibratorCytheriaAdult Cam ChatHottest Porn SceneGacha Lifw PornFuck BuddiesRomantic SexyvideoOwen Gray PornWtf PornAnal PornpicsEllie Bamber NudePerfect BlowjobPornhud CartoonVpyeur WebSexmotargamCameltoe TeenagerReba Fitness NudeSunny Leone Pussy PicsJunjou Decamelon Episode 1Gwen Ben 10 PornTheyrehugeBug ClitNinja XxxXnxx BdHentai UncleMia Khalifa NudeReallity Kings ComMelhores Sites PornográficoFlexible PornWww Xxx PakistanNeighbor XxxSex Video MorningTamil Zozo ChatShea XxxJapanese FamilypornPussy IndianNaked ChichiSky Bri.nakedYou ZizzSabrina Nichole Johnny SinsSexlogsMilf MaraudersCourtney Simpson PornVintage Hairy NudesSexo Amador ComSex Door NeighborsSex Video MasinEbony Bisexual PornFilm X Amateur En FrancaisPorn XhamaterGonzo.comStefbabyg LeakedScarlettkissesxo NudeBollywood PirnBokep Indonesia TogeEfujtBest Ebony PornstarNaruto Hent ComicsAunty Desi PornLisa Ann Double PenetrationHappy Ending Porn MassageMarina WiscontiDominicana CingandoJoi Porn GamePorn Videos GratisCamarads ComMature .nlSneaker CummingRobot Twins HentaiSophia SultryXxx Desi HindiIndian All Sex VideoTanya SexMom Licking Daughter PornSharking PornBig Cock MoviesCastingsex VideoHentai LésbicoSister Swap PornBum PornGangbanged RoughBrazzersfree Video.comDownblouse CandidBoobs LanaFree Pornos MuvisWet CoochieMysticbeing Onlyfans LeakedWww New Xxx Video ComKani Kusruti SexBig Tits JapanesrCumming Big TitsVídeopornô HdWww.fetlife.comSite De Sexo Ao VivoTwink FuckSunny Leone Xxx Hindi VideoIndia Vs Pakistan XxxHugeboobs RedditKate TruuLexypanterraSuhana Khan BfTeacher Hd PornSecret Sex MoviesStormy Daniels Xnxx VideosHot Blondes With Big TittiesSensual DominationMistress Stormy FartBrunette CumshotsPorn VictorianMissionary Position VideoHuge Fuck