door Wokkel in Binnenland  ·  96 Reacties

  • 38
  • 1120x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De deplorables zijn nog steeds niet in staat om een vinger in de pap te krijgen en het blijft bij aantijgingen en beschuldigingen zonder dat er een officier van justitie te vinden is die er iets mee kan of wil.

Dat komt 'natuurlijk' door die verschrikkelijke kartelvorming. Geen deplorable die mee mag draaien in die caroussel.
En als dat niet genoeg is is het de schuld van het afschuwelijke onderwijs waar álle kind'ren worden geïndoctrineerd en geconditioneerd en dat allemaal met goedvinden van de nóg extreemlinksige Onderwijsinpsectie.
En als dat nog niet voldoende is wordt de makke burger dag in dag uit keihard met walgelijk publieke propaganda geprogrammeerd om die lieve aardige rechtse mensch te haten.

Maar ondanks ál die verschrikkelijke misdaden tegen de rechtse menschelijkheid is er een aantal politici dat bij WNL (ja ja, gesubsidieerd want draagvlak om zelf de broek op te houden is er niet voor) wil aanschuiven dat moedig blijft discrimineren, bang zijn en keihard roepen dat het allemaal de schuld is van 'die and'ren'.



Tsja, als menschen zelf niets kunnen blijven 'huillie huillie doen' en verwijten over.
En die calimeroënde droeftoeters zijn er nu eenmaal en vanwege de huidige media kunnen ze zich nog laten horen ook. Het is niet anders. Gewoon een beetje met ze knuffelen en de trolletjes verder niet voeren behalve dan met wat bier en zo.

5
51 Lidpver

Bij de stelling/spelling in @20 denk ik aan:
democratie - democratisch

0
52 Graaier1000

@50 Mening oké, inhoudelijk feit,kan de prullenbak in.

3
53 lisaaatjuh

@50
Ja maar zo is het ook een FEIT,
dat een koe van voren bijt,
en dan van achteren schijt,
en ook nog veel meer dan een geit.

En met Bosma kun je het dan wel of niet het er mee eens zei wat hij zoal wist te vertellen over ons linkse corrupte omroepbestel. Maar dat had verder geen ene moer met Wilders zijn veroordeling te maken.

3
54 rebo

Het perfide en corrupte omroepbestel, Links !!!!

Volksverraders en Volksvijand N.o 1.

BDS=NSB = Links en gaan vroeg of laat de rekening betalen.

4
55 Dachtutniet

@41
"Kortom: vooral onzekere, naïeve mensen die denken dat de wereld draait op liefde en die ergens bij willen horen. "

Ja grappig. Ik gaf het nog een gedachte en kwam bij een soortgelijke conclusie. Een soort van verlatingsangst en het gevoel goed te doen zonder een weloverwogen overzicht over de implicaties die ze aanrichten ten aanzien van een samenleving. Kort gezegd hebben ze geen idee wat een samenleving is.

3
56 sparta

@55 demoniseren, haatzaaien, en een bedekte bedreiging? Nou, lekker volk komt hier ...

5
57 Attercopus

* Verwijderd door de redactie *

58 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

59 eigenmening

* Verwijderd door de redactie *

60 E.Meel

@56 En linkse mensen denken echt dat de wereld draait op liefde, goed doen. Neem nu de vluchtelingen (vaak gewone immigranten): die worden binnen gehaald met linkse argumenten van goed doen. Maar de EU komt 50-100 miljoen werkenden tekort in 2050 en daarom staan de grenzen wijd open zonder kritisch te kijken naar wie ze binnen laten. Ook werken veel immigranten verlagend voor de lonen (argument voor jou tien anderen wordt voor jou honderd anderen). Ondanks dat beleid komen de werkgevers toch nog veel mensen tekort
(de babyboom generatie is net met pensioen gegaan) en zal de pensioenleeftijd waarschijnlijk weer moeten stijgen.

2
61 Conradijntje

@57

Lekker volk zit hier al een decennia.
En Heet AFA - Antifa en is het verlengde van GL / D66.
En laat steeds meer openlijk hun gezicht en intenties zien.

Links is al decennia bezig zijn met demoniseren, haatzaaien, en bezigen met openlijke geweldpleging tegen de eigen bevolking.

Links is:

Volksvijand n.o 1.

4
62 Dachtutniet

@62

Ik vergeet PVD ( A ) erbij te benoemen.

2
63 Dachtutniet

En in al die jaren hebben de populisten het niet voor elkaar gekregen om ook maar 1 programma te maken of om zendtijd te krijgen.

Wie zijn er dan de echte prutsers?

7
64 Jaap Oudenaerde

@61
Dat is inderdaad de andere kant van het spectrum. Aanvulling van de bevolking ten dienste van de economische welvaart. Maar opnieuw met een beperkt inzicht, of het opzettelijk ontwijken van de consequenties naar de samenleving. Er zit geen balans in deze stromingen. Vandaar dat men op zoek is naar de juiste balans en deze denkt te hebben gevonden in FvD.

2
65 sparta

@51 U geeft hier wel mooi aan dat links de laatste 20 jaar niets moet hebben van de "deplorables".
In plaats van de partijen als de PvdA de arbeider nog proberen te verheffen zoals vóór midden jaren negentig zien ze de arbeider tegenwoordig als gevaar voor hun linkse culturele feestje en willen het stemrecht bij de arbeider weghalen.

3
66 Conradijntje

Het staat een ieder vrij, dus ook de fans van de PVV, FvD en klimaat sceptici, om een eigen oproep te starten en van de taxpoet gebruik te maken. Als men genoeg betalende leden kan vinden dan heeft een nieuwe omroep het recht op zendtijd bij de publieke omroep.

5
67 Tralalala

@58
Ik doe mijn uitlatingen op dit forum op grond van het feit omdat het mag en kan. Dus niet omdat het moet. Waarschijnlijk wel zo een klein beetje hetzelfde zoals dat bij u ook het geval is naar ik aan mag nemen. Waarom stelde u deze vraag over het waarom op dit forum eigenlijk aan mij?

2
68 rebo

@59
Dat zal het wel zijn denk ik. question

2
69 rebo

@64 . Tsja, Dat zou betekenen dat ze daadwerkelijk iets moeten doen en ondernemen. Op je gat zitten en van de zijlijn schreeuwen is zo veel makkelijker.

3
70 Tralalala

Maak NPO maar helemaal afhankelijk van reclame inkomsten. Dan bepaalt het bedrijfsleven op basis van kijkcijfers wel wat wel en niet uitgezonden wordt.

3
71 niet-alles-geloven

@60 Wat is er naar aan Bosma? Hij heeft in ieder geval gevoel voor humor, kan ik van jou niet zeggen question

3
72 lisaaatjuh

Bosma moet eerst zijn boek over Zuid- Afrika met aangetoonde leugens maar eens herschrijven voor hij over andermans leugens begint .
Daar is een oer- Nederlandse uitdrukking voor: veeg eerst je eigen stoepje schoon voordat je over die van een ander begint.

8
73 No newstoday

@72

Bij sommige mensen heb ik na een paar zinnen al zoiets van : laat maar.
Bij Bosma ook .
Humor? Nooit van hem gehoord.
Zelfspot is ware humor maar die heeft hij echt niet.

8
74 No newstoday

@74 Bij jou kan ik me het ook voorstellen, wat betreft het herkennen van humor, maar goed.

3
75 lisaaatjuh

Bosma is een voortreffelijk politicus. Sympathieke man ook.

3
76 Wylde Gjert

@72 Bosma martelt katten en kleine knaagdieren. Wist je dat niet?

7
77 Jaap Oudenaerde

NPO... Nederlandse Propaganda Organisatie,

3
78 Sloddervos

@77 Open een topic daarover, je hoeft er geen draai aan te geven :p Trap ik niet in.

3
79 lisaaatjuh

Ultraextreemlinksch kalft steeds meer af. question

4
80 Jan met de korte achterlul

Martin Bosma is zelf een gecorrumpeerde geest, want PVV.

6
81 TedjeR

@81 Zegt iemand met de meeste vooroordelen.

2
82 lisaaatjuh

Het linkse gespuis incluis de VVD had bijzonder weinig in te brengen. Bosma weet waarover hij praat. Chapeau

3
83 nostradamus666

@71 Alsjeblieft niet, et zijn al meer dan genoeg van die baggerzenders.

2
84 Huskymanus

@84 et=er

2
85 Huskymanus

@83 Blijkbaar weet hij dat niet, want een SP-er moest hem corrigeren waarna hij aan het draaien sloeg. Verder was er bijna niemand aanwezig om wat in te brengen.

2
86 Attercopus

Bosma heeft nog steeds niet door, dat de publieke omroep uit meerdere partijen bestaat, van links tot rechts.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Publieke_omroep

4
87 sockknitter

@78 Klopt wel gedeeltelijk. PowNed is zo'n onderdeel van de NPO.

2
88 sockknitter
89 Lidpver

@89 Waar kom jij nu mee, heb ik daar naar gevraagd? Ik zag Hitler en Himmler al staan in de link, dan haak ik al af.question

2
90 lisaaatjuh

@87 Natuurlijk weet hij dat wel. Maar als je fascist bent dan is de waarheid je grootste vijand. Je hebt dan geen behoefte aan media en journalisten die niet aan jouw kant staan.

Hij mag dat allemaal vinden, maar het is onzin en de hetze van PVV en FvD lijkt verdacht veel op de tactiek die Alexandr Doegin beschrijft in zijn boek, waar hij opmerkt dat alle journalisten leugenaars zijn en de journalistiek geëlimineerd moet worden.

Vrije journalistiek beperkt de mogelijkheid tot het uiten van propaganda, of althans het effect daar van. Propaganda zonder tegenspraak schept de mogelijkheid om macht te vergaren via een schijnbaar democratisch proces, zoals bijvoorbeeld met een referendum dat een simpele stelling poneert waarbij de keuze makkelijk beïnvloed kan worden door het injecteren van valse berichten in de maatschappij.

Een beweging die zowel tegen vrije journalistiek en media is, als mede vóór een extreme (simpele) vorm van referenda moeten we wantrouwen. Het ageren tegen de reguliere media is namelijk een voorzet op het manipuleren van de uitkomst van toekomstige referenda.

4
91 Vrijdenker

@90
Je stelt dat Bosma humor heeft en @60 niet.

Ik laat je met die linkjes slechts zien dat er wel meer mensen zijn die kunnen lachen en die je niet hoog hebt zitten.
Welk punt je wil maken in @72 is me derhalve niet duidelijk. Da's alles.

3
92 Lidpver

Door middel van fotootjes? Waar personen op lachen, joh, zie jij daar aan of ze gevoel voor humor hebben? Er zijn ook tig personen die een gemaakte lach hebben @72 Reageer ik op Melige, geen gevoel voor humor, tenminste ik heb haar nog nooit betrapt in het meegaan wat humor betreft. En Bosma kan in discussies,debatten etc een grappige draai daar aan geven, maar je moet zijn humor wel begrijpen, zeg ik maar zo.

2
93 lisaaatjuh

@65 "Er zit geen balans in deze stromingen"

Klopt. Jonge linkse mensen denken dat de grenzen op slot gaan en dat Nederland dan per directe uit de EU stapt als een PVV of FvD in de regering komen. Het is allemaal niet zo zwart-wit. Veel kiezers willen iets meer aandacht voor de belangen van de Nederlandse burger en iets minder voor de belangen van de EU, multinationals en banken en hopelijk krijgen ze daar dan hun zin in als een PVV of FvD in de regering komt.
Behalve dat oppositiepartijen doorgaan van alles roepen om stemmers te trekken zullen ook deze partijen aan de wensen van de elite moeten voldoen zodra ze in de regering komen. Regeringspartijen hebben niet 100% vrijheid om ergens voor te beslissen.

1
94 Conradijntje

Wat een watjes zijn ze tegenwoordig, mwahahahaha tegenwoordig links is extremistisch.

Iemand roept PAF en de gehele wereld staat op zijn kop, men weet totaal niet wat extremisme is, laat staan dat ze het meegemaakt hebben.

Watjes, meer niet!

3
95 garriet

@93
Yep, door middel van fotootjes. Wellicht hebben ze andere humor dan jij maar ze lachen wel. Een fotootje van @60 heb ik nog nooit gezien maar ik lig dubbel om sommige bijdragen die @60 post of de pavlov-reacties die die bijdragen oproepen.

Maar je hebt gelijk hoor: never judge a book by its cover. In het geval van Bosma is de inhoud van zijn epistel ernstige geschiedsvervalsing en ontkenning van misdaden gepleegd op basis van huidskleur. Dat boekje heeft hij vast niet grappig bedoeld maar dat weet jij wellicht beter, ik ken hem verder niet zo goed.

2
96 Lidpver

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@10 Ow dan had ik je verkeerd begrepen. Hier is dat niet. In de wijk naast waar ik woon wel ...

1 minuut geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Marrie1
Gemeente en GVB willen met deportaties Joden verdiende geld teruggeven

Dit klinkt als een zielig versneld charme offensief van de gemeente Amsterdam en Halsema, om te verdoezelen dat er weer actief jacht wordt gemaa...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@3 Alles wat zich aan de linkerzijde van extreemrechts bevindt is extreemlinks. 😄...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

icnivad
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Maak je geen zorgen, ze verstaan ook geen Nederlands 😉...

4 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@12 Hoe kun jij nou van achteraan in de supermarkt zien dat een moslima die zich vooraan bevindt haar mobiel tussen haar hoofddoek heeft gekle...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@10Tussen hun oor en hoofddoek ingeklemd, en tetteren zo hard met de andere kant aan de lijn, dat je ze achteraan in de supermarkt kunt horen...

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

GreyB
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

LOL, zelfs het AD wordt nu al 'links' genoemd.....

14 minuten geleden geplaatst door GreyB

icnivad
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

@2 Daar zijn de BOA's toch voor? 😀...

15 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bop
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@1 Weer het bekende rechtse wegkijken. ...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@8 En als deze mensen niet zouden werken had je daar ongetwijfeld weer iets over te zeiken gehad. Sommige mensen zeiken nu eenmaal om het zeike...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
DadcrushThick NudesJennifer Connelly Nude ScenePorncuntNude Tick TockForced Anal AsianSquirting Red HeadL PornTia Carrie NudeSigourney Weaver HotSexy Nude BlondeSex Girls VediosOutdoor XhamsterQuentin GainzTamil First Night SceneVanessa Decker Fucking All Night LongLong Leg PornMorritatubeClips 4salesStripchat LivesBig Tittes VideosSexy Nude ModeFree Porn SexBest Porn VidoesMagic Movs PornKoreanbj PornCam4 MobileFatal MobelFilme Pornor Com NovinhasSydney Sweeney SexyJenni Neidhart NudeNaked Men On TumblrLela Ster PornSwathi Naidu New VideosSex Hd Video SisterFreaky FembotsNude DaughtersWww Perfectgirls ComLily Labeau NudeChristian Millian NudePornographique GayLiz Jordan PlanetsuzyMichelle Trachtenberg NudaPeneolpe Cruz NudeIsekai HaremTamil Girls Bathing VideosStep Mom SeducesAlexis Texas 4kAna_lingus BbcHentai DeepthroatAnal StuckKate Beckinsale Top LessXxnx Desi GirlRebel RhyderPorn.comzWanonczBananafeverTimaliNaked Kendra LustSunny Leone SSasur Aur Bahu Porn VideoSarah Wayne Callies NakedLarge Breasted Naked WomenMen's Nude BeachI'm HornySport Sex XxxXmovie ComSimran Khan VideoPeach Jars LeakedNude LadiesDaddaughter PornBig Titty Japanese PornHypnphunBig Titty PawgsMefollo A Mi PrimaErogargaTana Mongeau Leaked OnlyfansSuper Telugu Sex VideosIndian Sex Mms CoA E NudeHollywood Sex Movies ListCumin My MouthXmxx ChinaTaraswrld Onlyfans LeaksKatie Cummings PornWashing PornHypnosis Suck CockXx Viral VideoKajal Agarwal Hot SexSextuberOzawa ToruPorn Movie SiteKiley Jay PornScarlitt ScandalJessa RhoadesBrazzer Indian BhabhiCumming OnNude Lingerie ModelingFree Pornographic FilmsHfamily PornCelebrites With SextapesNxx ChinaSamantha Sex ImagesInd X VideoLaura Antonelli MoviesDeepthroating GifSexo Con My HermanaHentai LusciousVideos Vazado Do OnlyfansNaked BabeBayonetta NudeNana Vistor NudeIndian Sexe VideoX Video MovieBeautiful Chinese PornTeens Rough PornRoszzlanyokThree Some Lesbian PornStormy Daniels Youngerسكسً عربBraces CumshotAmateur Teens With Big TitsGonewildstories RedditXxx WebsitePorn CzechFree Creampie VideosBig Tits Bouncing GifOasi DasXxx Bf Full MovieWorld Pmv Games 2023MyfirstsexteacherBooty NudeE. PornoSkip The Games AlbanyBehind The Scene PornChatsterbateBou SexLatex MistressKerala Sex AudioCuckoldmature.comNude Female PhotosXxx Hindi Audio KahaniFemale Caught MasturbatingWww.pornpics.comP Orno AnalPorn Lesbian KissingEvony Threesome PornHanimun SexCums During MassageFuq.ccom