door Havermout in Politiek  ·  32 Reacties

  • 3
  • 563x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ach zout op ... Al dat gezeur omdat men zich op links aangesproken voelt. Er zal wel een kern van waarheid in zitten. Links krijgt steeds mer het imago van leugenaar en manipulator. Dat er op de opleidingsinstituten een spook waart is bekend. Men durft de mond niet meer open trekken vanwege het agressieve sfeertje wat bij links hangt en ze vereenzelvigd zich steeds meer met de extreme elementen aan die kant. De ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden hebben hetzelfde karakter als in de VS.
Dit wordt gewoon met een poging onder het tapijt geveegd, want laat wel wezen dat als er geen grond voor een meldpunt is dat dit snel zal blijken bij het uitblijven van meldingen.
Men speelt de zielige sukkel die niet tegen zijn verlies kan. Ondertussen maakt men het alleen maar erger voor zichzelf en daar vaart Baudet wel bij en menigeen zal links daarvoor bedanken.
En als er op de scholen een rechtse indoctrinatie is, zou men op links nog vele malen harder schreeuwen, want die reputatie hebben ze opgebouwd. Om alles neer te schreeuwen wat ze niet aanstaat.

16
1 sparta

"Update 30 maart.

Inmiddels hebben we met voldoening geconstateerd dat ons plan afkeurende en goedkeurende reacties oproept. Wel is opgevallen dat commentatoren iets lezen in de tekst dat er niet in staat. Nergens wordt bijvoorbeeld opgeroepen tot het filmen van leraren in de klas. Nergens ook tot het doorgeven van namen van partijdige leraren.

FvD respecteert vanzelfsprekend de privacy van leraren en schoolbestuurders. Wel hebben wij gemeend dat een studie naar de achtergronden van ideologische beïnvloeding in de klas niet kan plaatsvinden zonder inbreng van de leerlingen zelf die dit probleem ervaren. Vandaar onze oproep.

De ervaringen met slecht lezen hebben ons inmiddels ook op een ander idee gebracht: Een onderzoek naar de schade van slecht en vooringenomen lezen door de Nederlandse intelligentsia. Wij gaan nog onderzoeken of ook dit zich leent voor vervolgonderzoek door het Renaissance Instituut."

https://forumvoordemocratie.nl/actueel/de-nieuwe-schoolstrijd-meldpunt-indoctrinatie-op-scholen-en-universiteiten

Duidelijk toch?

10
2 Aunti

Er is een wet op de bescherming van privacy en die wet moet gerespecteerd worden. In die wet wordt haarfijn uitgelegd wat wel en wat niet geregistreerd mag worden.

Maar ach, FvD heeft haar eigen normen en waarden en die zijn sowieso al benedenmaats, zoals uit deze quote vanuit een RTL interview blijkt:
quote
Volgens Rob Rooken van het wetenschappelijk bureau van Forum voor Democratie heeft de partij al heel vaak opmerkingen gekregen over linkse indoctrinatie in het onderwijs.

"We willen met dit meldpunt inventariseren hoe vaak dit nu precies gebeurt. Leerlingen hoeven hun leraren niet te filmen, ze kunnen het op allerlei manieren melden."
unquote

Men behoeft de leraar niet te filmen geeft Rob Rooken aan, daarmee aangevend dat het wel mag.

Ziek zooitje @2 , een heel ziek zooitje.

10
3 Zwartwit

@3 tjongejonge het moet van diep komen he? Jou interpretatie van iemand woorden maken het nog niet waar. Het geeft hoogstens weer hoe je zelf denkt..

11
4 Aunti

* Verwijderd door de redactie *

5 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

6 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

7 E.Meel

@4 Volgens mij interpreteren heel veel mensen de opmerkingen van FvD op dezelfde wijze.
FvD doet dit bewust, anders zouden de woorden wel zorgvuldiger gekozen worden.
De opmerkingen van FVD zorgen voor verdeeldheid en de aanhang vindt het blijkbaar prachtig.

10
8 MacGu

@8 Ik denk dat de woorden van het FvD zeer zorgvuldig gekozen zijn. Wat mij opvalt is dat (de aanhang van) het Forum steeds in staat is om de discussie naar de analyse van één enkel woord, één enkele passage te trekken, terwijl het natuurlijk gaat om het grotere geheel, waarin alle eerder gedane suggesties natuurlijk óók een rol spelen.

7
9 Smiling

@6 " prive geneuzel.. "

LOL!

7
10 Aunti

@9 Precies, je slaat de spijker op zijn kop.

12
11 MacGu

En terecht dit meldpunt....linkse indoctrinatie zit overal.

https://linkseindoctrinatie.eu/

10
12 TouchScreen

Alle linkse wippertje staan op hun achterste-benen!!!

Je wilt toch niet dat de waarheid aan het licht komt!

8
13 Zie Hier

@8 ....."FvD doet dit bewust, anders zouden de woorden wel zorgvuldiger gekozen worden."....

Stop gewoon met interpreteren want je gaat nu je interpretaties interpreteren ..
Ergo je hoort alleen nog maar wat je wilt horen..

10
14 Aunti

@14 Ik interpreteer dat je het niet eens met me bent.

9
15 MacGu

Ik zie het meer als een enquete. Je kunt de gegevens toch gewoon aan een nummer koppelen en alle namen weglaten. Het gaat primair erom om het probleem zichtbaar te maken en te inventariseren en niet om individuele docenten zwart te maken (sorry Sylvana…) Dus privacy is inderdaad heel belangrijk maar dit broodnodige meldpunt kan heel goed op anonieme wijze zijn werk doen. Het doel is om uiteindelijk te komen tot regelgeving waarbij deze indoctrinatie van leerlingen wordt aangepakt en tegengegaan.

8
16 PFL

* Verwijderd door de redactie *

17 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

18 E.Meel

@17 Waarom zie jij het als ultra-rechtse indoctrinatie? Zou jij kunnen duiden wat voor jou ultra-rechts is, en wat het verschil met rechts is? Wat maakt iemand ultra-rechts? En dan niet gelijk in extremen schieten graag. Dank je wel.

4
19 Bluth

@19

Meel komt in zijn tunnelvisie alleen maar ultrarechtse spoken tegen!..slaap vast ook niet lekker gezien z'n obsessie ernstige vormen aanneemt.

4
20 TouchScreen

"Privacywaakhond" is zelf ook onderdeel van de linkse kerk.

4
21 Spraypaint

https://www.renaissanceinstituut.nl/actueel/de-nieuwe-schoolstrijd-meldpunt-indoctrinatie-op-scholen-en-universiteiten

[De Nieuwe Schoolstrijd: meldpunt indoctrinatie op scholen & universiteiten]

Update 30 maart.

Inmiddels hebben we met voldoening geconstateerd dat ons plan afkeurende en goedkeurende reacties oproept. Wel is opgevallen dat commentatoren iets lezen in de tekst dat er niet in staat. Nergens wordt bijvoorbeeld opgeroepen tot het filmen van leraren in de klas. Nergens ook tot het doorgeven van namen van partijdige leraren.

FvD respecteert vanzelfsprekend de privacy van leraren en schoolbestuurders. Wel hebben wij gemeend dat een studie naar de achtergronden van ideologische beïnvloeding in de klas niet kan plaatsvinden zonder inbreng van de leerlingen zelf die dit probleem ervaren. Vandaar onze oproep.

De ervaringen met slecht lezen hebben ons inmiddels ook op een ander idee gebracht: Een onderzoek naar de schade van slecht en vooringenomen lezen door de Nederlandse intelligentsia. Wij gaan nog onderzoeken of ook dit zich leent voor vervolgonderzoek door het Renaissance Instituut.

4
22 DeDraakslang

En hoe zit het dan met al die andere meldpunten, verzamelen die geen namen ?

4
23 Marrie

Wat? Maar geen commentaar op die hele kliknetwerken van de overheid voor de politie en de sociale dienst? Geen commentaar op al die eerdere meldpunten?

Wat laat die zogenaamde privacy-waakhond zich in de kaart kijken met hun overduidelijke keuze, om pas te gaan kijken als iets anti-globalisten is.

4
24 Wendel

Zij zijn er dus alleen om de privacy van de globalisten en hun meelopertjes te bewaken, de "racisten" mogen geen privacy, er wordt met alle middelen en met alle mogelijke smoesjes gezorgd dat die het normaal gaan vinden, dat letterlijk en figuurliijk iedereen bij ze binnendendert. Net als Bakellende zo graag wilde: "Konden we maar achter die voordeur". DAT lijkt me trouwens pas een kluif voor een echte, bona fide privacy-waakhond: een MP die dat soort dingen zegt.

3
25 Wendel

@24 Misschien eerst eens nadenken voordat u wat roept? De privacy wetgeving geldt voor alle organisaties in Nederland waaronder ook de door u genoemde meldpunten.
Daarnaast is de privacywetgeving via democratische besluitvorming tot stand gekomen. Baudet wil daarentegen iets heel anders, nl een systeem waarbij burgers elkaar gaan bespioneren overeenkomstig Roemenië in de tijd van Ceaușescu.
.

9
26 reality

Van het internet gehaald:
“Nederland telt inmiddels meer dan duizend verschillende meldpunten, hulplijnen en helpdesks van verschillende organisaties zoals overheden en semioverheden, instellingen, bedrijven en politieke partijen. Burgers kunnen daar hulpvragen, klachten, tips, ervaringen of andere meldingen doorgeven. Ook elk van de 400 gemeenten heeft zelf verschillende meldpunten en grote steden soms wel tien of twintig”

En al die meldpunten verzamelen geen namen ?

3
27 Marrie

Wat zijn de trollen van AD en Parool toch origineel!!

2
28 Zie Hier

@27 Het is maar wie je wilt en kan vertrouwen. FvD is in ieder geval niet te vertrouwen.

3
29 MacGu

criminelen die op heterdaad worden betrapt hebben geen recht op privacy.

2
30 niet-alles-geloven

Als dit verboden is dan de partij waarschuwen bij herhaling de hele partij verbieden.

5
31 Harry Kroepoek

Weer een NSB meldpunt, gezellig

2
32 DaStef

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Nederlander had 613 dagen op rij corona en ontwikkelde in die tijd zijn eigen, sterk gemuteerde coronavariant

De man was tijdens de coronacrisis wel gevaccineerd, maar dat mocht niet baten.Eerste klas vaccin. 🤗...

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@36 Ik verdedig geen enkel beleid. Ik erger me alleen groen en geel aan jullie stompzinnige opmerkingen. Alles uit de onderbuik maar geen idee h...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

groetmoeders >> grootmoeders...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Franse luchtmachtkolonel: 'Macron is een psychopaat' - Dissident.one

@1 Dus die kolonel is een nationalist en macron een psychopaat, of is het volgens jou andersom?...

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@50     "Gek eigenlijk, want zijn eigen vrouw is hier niet geboren maar blijkbaar toch welkom" Overigens net als de moeder van Ge...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

Bevolen"Een vrouw bedekt haar hoofd omdat Allah, de Verhevene, haar dit heeft bevolen.""Wij willen er wederom op attenderen dat de Isl...

9 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Sarcoff
Franse luchtmachtkolonel: 'Macron is een psychopaat' - Dissident.one

@1 O, zit daar verschil in dan? 🙃...

9 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@30 Iedere witte Nederlander is een klagende gierigaard. Zit in hun cultuur....

10 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@17 Ik zie het. Interessant. Er staat wel heel veel materiaal over de maanlanding op Wikipedia. Mooi dat het allemaal zo goed gedocumenteerd is....

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Vageali6888
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

Opgedragen"Allah die de vrouw heeft geschapen en Die weet wat goed voor haar is, heeft haar opgedragen om de hoofddoek te dragen"https...

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Porn ApasionadoPaige AmateurallureSex Châu áSexual Tik TokTelegramputariaHentias OnlineLzzy WildeSarah Jessica Parker NakedBarbara Mori NudeSensuous VideosDesi Boudi Sex ComVina Sky FullMaki Ota Sex Tubes ComBathroom X VideoAvakoxxx PornNude By The WindowGemidos RicosFreeporn Perfect GrilsRosebuddingDesi Porn TwitterDesi Gf Nude PicPornstar Cherokee D'assJerk Off Instruction PornHentai Huge BoobAnime Idhentaiموقع سكس العربBokep JepngXxc BfPaige Steele NudePorn BreederRealskybri Onlyfans LeakBf Sexy Video ComAdriana Chechik ThreesomeEden Lux PornFictomaniaPorn From The 70'sTastyblackaRedhead P O R NHeather Clem NudeAlkethadiaIndian Lady XxxUncut BlowjobYoypornoPorn Going WrongPerfictgirlsWww Xxx Desi ComTelugu Actress Hot BoobsXxx FilmeStep Mom Porn Sex VideoNeked Old MenWww.redtube ComSquide Game PornCartoonpornoRebecca Goodwin NudeHandjob Hidden CamSexo Pornografia GratisWww.skip The Games.comOnlyfans XcideosDick's PicturesNude Leslie BibbAnal Hot AnalJaqueline PetzakHelen Mccrory NudeJeans On PornPrettyshemalesPronebone RedditDoujniHot Teenage BikiniMen4menCelestia VageRasantaKebaya Merah Full VideoXnxx Indo ViralChinese Hot Girl XxxCrazy TrannyTwinks BbcNude Beach FamAbella A DersonKiaramia OnlyfansJapenese PorntubeBlonde NackedXnx18Asa XxxMastram Chudai KahaniXxxsexindianSunny Leone Xxx HardHogwarts Legacy Nude ModSon Mom CreampieBokep Live StreamingTubegaloezMulatas SexoBig Tit MatureSex Vidio Hindi MeCogiendo Con Mi HermanitaWomen NakedJiz LeePorn VorginJenna Lynn Meowri LeaksAmwf SexLesbian Aunty Porn3danimation PornFilmes Pornos De JaponesasHentai AssjobAngle White NudeBhabhi Devar XnxxSexy Girl Blue FilmDildo CreampieBangla XnxxLems7 PornYoucrazyxIndian Girl On BedClinic Sex VideoTommys BookmarksUpskirts In The MoviesBecky LebeauPureruby87 TitsPukulo ModdaPhoenix_taylorFreeadultcomixSinn Da Truth PornPornographic SelfiesHard Core FuckAunty Sex ComeLoren Black Porn StarToniccmoviesXhamsters MaturesCouples CamsLesbian India PornPorn ArcherLady SeductressBbwassSamba PôrnoSon And Daddy PornSnow Bunny BbcHotel KriaSelena Banks PornPigkingNew Sexy PictureSabrine MauiPronmovesShrilanka PornShemalexxx VideosWatchmen Sex SceneClass Netflix Sex SceneJesse Switch NakedMad ThumbBbc Japan PornLauxanh.usCamila CortezAubrey Kate Nude