.
Volledig scherm
. © Twitter

Boeing excuseert zich voor dodelijke crashes 737 MAX: “Sorry voor alle verloren levens”

Vliegtuigbouwer Boeing excuseert zich na twee dodelijke crashes met Boeing 737's MAX. “Sorry voor alle verloren levens”, zegt hun CEO op Twitter. 

26 reacties

  • mich lee

    5 jaar geleden
    Boeing zal wel overleven. De VS klaagt dat Airbus staatssteun zou krijgen terwijl Boeing wordt gesubsidieerd door opdrachten van de NASA die te duur betaald worden en niet eens opgeleverd worden, net zoals opdrachten voor de Amerikaanse luchtmacht. Peperduur, maar ze komen de opgelegde termijnen en afspraken niet na. Als ze ook de NASA moeten terugbetalen en een schadevergoeding moeten betalen is het wel gedaan met Boeing.
  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    Als deze Woorden Echte spijt moeten laten zien Mag je nog veel oefenen ! Geef alle slachtoffers en hun nabestaanden 1 miljoen euro schadevergoeding en excuses in plaats van de nabestaanden naar de rechters te laten stappen om Hun recht te krijgen ?
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Da's straf , sorry ! er was een computer fout die al vele keren gemeld werd door piloten in eigen land ? maar die men steeds ontkende en nu sorry ! en dat kan zomaar ?
  • Walter Lippens

    5 jaar geleden
    Excuses vanwege Boeing zijn niet nodig. Dit toestel was door de autoriteiten gekeurd en goed bevonden.
  • Brigitte Coussement

    5 jaar geleden
    Boeing wist dat die nieuwe motoren de aerodynamica van het toestel gevaarlijk konden beinvloeden, maar omdat er geen tijd te verliezen was omdat airbus ook nieuwe toestellen met dergelijke motoren klaar had, werd beslist om dit euvel snel te neutraliseren met een ''computer patch'', met de gekende gevolgen...