REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Yale-prof psychiatrie over Trump na verwarde uitspraken: “Hij moet zéker onderzocht worden”

Donald Trump heeft zich de laatste tijd opvallend vaak verward uitgelaten. Van “Tim Apple” tot “mijn vader is in Duitsland geboren”. De president van de VS voedt zo de veronderstellingen van eventueel beginnende dementie en van verminderende cognitieve vaardigheden. Volgens Bandy Lee, professor psychiatrie aan Yale, moet Trump alleszins medisch worden onderzocht.

51 reacties

  • Agharta Themis

    5 jaar geleden
    Quote "Zij overlegt met Democraten in het Congres (het Amerikaanse parlement, red.) om een raad op te richten die advies moet geven over de mentale gezondheid van de president. Lee is bezorgd om "het gevaar" dat Trump stelt, zo verklaarde de professor aan USA Today." Verstaanbaar alleen voor de niet-geïndoctrineerden...
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Geen verrassing als je hem bezig ziet en hoort
  • Robert Soeloo

    5 jaar geleden
    Wordt een leuke campagne. Bernie Sanders is de enige overgebleven communist op de planeet, Warren liegt al decennia over haar etnische afkomst om vooruit te komen, Harris deed dat op de ouderwetse manier, Booker is een lege huls, O’Rourke is een ex-internet crimineel, Biden is creepy grandpa die nog dommere dingen zegt dan Trump. De enige normale is een miljardair zonder partij, dus kansloos. En de andere 30 zijn volkomen onbekenden waarvan niemand weet waarom ze denken een kans te maken.
  • jean petermans

    5 jaar geleden
    En toch zal hij de volgende presidentsverkiezingen winnen, en waarom, wel omdat het grootste gedeelte van zijn kiezers van hetzelfde gehalte zijn zoals hijzelf.
  • Alain Steylemans

    5 jaar geleden
    Dat er iets mee scheelt is nog zacht uitgedrukt vind ik. Klaar voor de psychiatrie ja