Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump beweert dat geluid van windmolens “kanker veroorzaakt”

Donald Trump is geen voorstander van groene energie. Dat maakte hij gisteren nog maar eens duidelijk tijdens het jaarlijkse voorjaarsdiner van het Nationaal Republikeins Congrescomité. “Als er een windmolen in de buurt van je huis staat, proficiat, dan is je huis net 75 procent in waarde gedaald. En ze zeggen dat het geluid kanker veroorzaakt”, vertelde de Amerikaanse president aan de toehoorders.

9 reacties

  • Guido van Staaten

    5 jaar geleden
    Hij heeft wel een punt dat het enorm slecht is voor je gezondheid en dit is ook bewezen door studies. Dit hebben we zelf gezien bij een lezing door een Portugese professor en ben daar best van geschrokken. Helaas wordt er dan gezegd dat is een buitenlandse studie dat geldt niet in Nederland. Zo jammer dat alles maar van tafel wordt geveegd. Voor geld doen ze alles zelfs als de burgers daar ziek van worden. Echt triest.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Die vent is toch echt compleet zot! Wanneer wordt die afgezet? Anderzijds: ik wil hem in 2020 wel eens live in debat zien gaan met de Democratische kandidaat: dat wordt lachen!
  • Michael Aerts

    5 jaar geleden
    Een waarheid als leugen bestempelen lukt in de US, Karel. De bewijzen zijn overweldigend en kun je niet als fake news wegstoppen. Trump is pro alle fossiele brandstoffen om zijn vriendjes, familie en zichzelf te verrijken. Waarom erkent hij de Golanhoogte als Israëlisch? Oh wat een toeval zijn vriendjes boren er naar olie.
  • Michel Van Limbergen

    5 jaar geleden
    1 april mop? Trump is zelf een 1 april mop maar eentje waar niemand lan mee lachen!
  • Michael Aerts

    5 jaar geleden
    Het meeste wat je leest over Trump komt uit zijn eigen mond. The speech dateert van 2 april is dus absoluut geen aprilmop maar zijn gewone doen om Clinton en andere dingen die hem niet aanstaan in het belachelijke te trekken bij zijn achterban. De aangehaalde bronnen zoals The Hill en Newsweek publiceerden op respectievelijk 3 en 4 april. Op Clean Technica was zelfs niets te vinden. Je mag inderdaad niet alles geloven wat men je probeert wijs te maken.