OM wil 1,5 jaar cel voor treinaanrander (1limburg.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Mr. Lover Lover in Binnenland  ·  236 Reacties

  • 40
  • 1836x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De veiligheid van de samenleving zou voorop moeten staan.

0
201 Aragon

Er heeft niemand gevraagd of bijvoorbeeld 1 van de blokkeer-friezen aan ptss leed, voor de blokkade danwel erna door de buitensporige straffen en verdere treiterijen van de kant van de overheid. Inmiddels kwam er 1 in het nieuws wiens leven en loopbaan volledig door het putje zijn dankzij diezelfde buitensporige straffen, waardoor hij geen VOG meer krijgt en dus zijn studie en baan kan vergeten.

Nou, ik zie niet in, waarom diegene niet gelijk strafvermindering kreeg zodat dat niet gebeurde. Ze doen immers bij immigranten en andere etnische allochtonen ook alle moeite om te achterhalen, wat eventueel buitensporige consequenties voor het leven van de verdachten zouden kunnen zijn als ze de straf opleggen, die eigenlijk bij het delict zou passen, volgens eerdere vonnissen in soortgelijke gevallen. Er waren trouwens geen soorgelijke gevallen voor de blokkeerfriezen, daarom had men de vrije hand om de straffen idioot hoog te maken en de verdere treiterijen, waar men volgens de letter van de wet het recht toe heeft dankzij die buitensporige straffen, ook ten volle toe te passen, en wel zonder aanzien des persoons.

De wet behoort te worden toegepast in ALLE gevallen zonder aanzien des persoons. De koningin had vroeger de macht, clementie te verlenen in gevallen, die volgens de letter van de wet harde straf moesten maar volgens het normale rechtvaardigheidsgevoel niet, omdat de wet net rottig samenliep met de individuele omstandigheden. Men heeft die bevoegdheid bij het koningshuis weggehaald, net als het benoemen van de informateur, om de zaak te kunnen corrumperen. Immers dat is wat er in de praktijk gebeurt. Immigranten krijgen massaal kinderpardon, dat pardon was bij de minister gelegd en is nu verplaatst naar het IND, slager die het eigen vlees keurt, wat betreft kinderpardon.

Mensen krijgen ook allang niet meer kwijtschelding van schulden aan de belastingdienst terwijl dat vroeger in te hardvochtige gevallen wel gebeurde, met grote regelmaat. Er klopt geen hout meer van, de overzichtelijkheid is weg door het koninklijk pardon te versnipperen zoals het de zittende machten uitkomt, dan moet er helemaal geen pardon mogelijk zijn, niet dat de zittende macht het selectief kan toepassen.

2
202 Wendel

@202 Ja maar, de blokkeer-friezen hebben een bepaalde achtergrond/huidskleur die makkelijk te verbinden valt met extreen-rechts XD

7
203 DikkeTor

Gewoon weer de zoveelste haatmisdaad tegen ongelovigen en vrouwen die wordt toegedekt, gemaskeerd en goedgepraat. Het lijkt wel of het shariarecht hier al is ingevoerd, alleen voor de schijn af en toe nog een 'strafje'.

0
204 zewa

Dat kan alleen in nl, hij kent de regels toch? Alsof ptss een excuus is...

Volgende wordt geïnstrueerd, doe alsof je ptss hebt en voila... Een native nl er kan die kaart.niet trekken. Ik snap de vrouwen ook niet; die gasten die ik gezien heb blaas je zo weg

0
205 maarten1234

@204 wen er maar aan; blij dat ik (nog) geen kinderen heb

0
206 maarten1234

Wat een eis.Dus als je illegaal bent krijg je strafvermindering en ook als je PTSS hebt zoals een groot deel van de asielzoekers. Mooi is dat.

0
207 Jan met de korte achternaam

@207 Ja maar, hij is gevlucht voor zijn leven. En daar was het misschien normaal on kinderen te verkrachten. Al die stres dat je niet zomaar aan kinderen moet zitten. Krijg je bijna PTSS van.

4
208 DikkeTor

@208 en ik weet niet welk geloof hij had. Het kan een christen zijn uit Eritrea die zijn daar ook. Maar als het een moslim is dan hadden ze dat zelfs kunnen verwachten.

0
209 Jan met de korte achternaam

Och, de FvD'ertjes en PVV'ertje kunnen hun onderbuik weer legen.

15
210 Mac Benac

@210 Net zoals je zelf doet, dus, inclusief generaliseren.

Heb het al geschreven, maar snap niet helemaal waarom PTSS een reden is voor een lagere straf. Dit maakt de kans op herhaling misschien juist groter. Al begrijp ik dat ze hulp niet kunnen dwingen.

2
211 Scrow

@211 Dat weet je niet. PTSS kan ook genezen.

10
212 Mac Benac

Ik weet wat PTSS inhoudt, maar in dit specifieke geval hoop ik dat het een dodelijke ziekte betekent. Brrrrrrrrrrr

0
213 nostradamus666

@212 Uiteraard, maar dat is niet zeker en om dan "zomaar" iemand de straat weer op te sturen (na een lage straf). Maar het kan geloof ik nu niet anders, helaas.

0
214 Scrow

Gek hè dat PVV en fvd zo groot zijn geworden

1
215 Deelname

** gebruiker verwijderd **

Geweldige verrijking van onze cultuur dankzij groennix en d66 , het zal je kind maar zijn waar die griezel aangezeten heeft .
Alsmaar meer figuren importeren die hier niet voor onze maatschappij aangepast zijn en je dan in de 2e kamer verontschuldigen dat dit nu eenmaal bij het integreren hoort .

216 verwijderd682241

@215 Ja maar, dat is gewoon omdat he allemaal witte extreemrechtse nazi fascisten hitlerlovers zijn XD

3
217 DikkeTor

En daar gaat weer een stukje draagvlak voor de rechtspraak en asielzoekers....

0
218 Hefan430

@218 Tijdje geleden was er nog een activistische rechter die besloot om een verkrachter een lagere straf te geven, want anders moet tie het land uit en zijn familie moest nog overvliegen.......

3
219 DikkeTor

@219

Nee hoor gaat allemaal precies volgens het boekje volgens sommige hier....

0
220 Hefan430

Illegalen zouden juist dubbel zo hard gestraft moeten worden, anders gaan ze nooit meer hier weg.

0
221 B55

@221 Je bent niet wijs. Wel eens van rechtsgelijkheid gehoord ?
Zullen we jou ook harder straffen omdat je een lager IQ hebt en daardoor een groter gevaar voor de samenleving bent ?

10
222 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

223 Geert

@223 We zullen jou straffen om je lage moraal. Lijkt me veiliger voor de samenleving.

9
224 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

225 Geert

@225 Ach ja, je weet niet beter. Ik neem het je niet eens kwalijk. Slaap lekker.

9
226 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

227 Geert

@227 Neem even een kop koffie, je praat zo verward.

6
228 Mac Benac

Wie rand er nou een trein aan.

0
229 Positivo

Iemand die zo door een land trekt verdient in mijn ogen maar 1 ding en dat is retour afzender.

0
230 Saviro

@210 Als jij je broek alvast uit doet en voorover bukt dan komt er zo een illegaal aan. En niet achterom maar gewoon naar de grond blijven kijken.

2
231 A Passenger

Ach .. Het zwakke beleid staat ons ook toe een Anne fabertje te doen... Niets nieuws onder de zon in deugend nl

0
232 maarten1234

@231 Raak je er opgewonden van ?

2
233 Mac Benac

De juridische omschrijving van aanranding lijkt erg op het delict verkrachting. Het grote verschil is echter dat voor aanranding enkel het plegen van ontuchtige handelingen hoeft te worden bewezen, terwijl voor verkrachting ook het daadwerkelijk binnendringen van het lichaam moet worden bewezen.

Verkrachting is (juist doordat daar binnendringing van het lichaam heeft plaatsgevonden) een zwaarder delict dan aanranding, hetwelk tot uitdrukking komt in de maximumstraf (12 jaar ten opzichte van 8 jaar, zie hierna).

De hoogte van de straf voor aanranding
Zoals hiervoor al werd aangehaald, is de maximumstraf voor aanranding 8 jaar gevangenisstraf. Er kan ook een geldboete van de vijfde categorie (76.000 euro) worden opgelegd. De uiteindelijke straf zal uiteraard afhankelijk zijn van de omstandigheden van het geval.

Ook is het mogelijk dat er een ontzetting van bepaalde rechten plaatsvindt wanneer er een veroordeling voor aanranding is. Dit houdt in dit geval specifiek in dat iemand niet meer in het leger zou mogen dienen, bepaalde ambten niet meer zou mogen uitoefenen of geen raadsman of gerechtelijk bewindsvoerder meer mag zijn. Ontzetting van bepaalde rechten vindt niet altijd plaats: dit is enkel zo wanneer de rechter dit beslist.

De maximale straf voor verkrachting is twaalf jaar. Het is niet gebruikelijk dat een taakstraf wordt opgelegd. In de meeste gevallen volgt bij een bewezenverklaring een jarenlange onvoorwaardelijke celstraf. In beleid van het Openbaar Ministerie (OM) is vastgesteld dat in beginsel in elke zaak wordt gekozen voor een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 36 maanden. Dit uitgangspunt geldt voor één vaginale/orale/anale verkrachting met de penis/vinger(s)/voorwerp(en), eenmalig gepleegd door één meerderjarige verdachte zonder recidive.

0
234 Truffelaar

@233 Vanwaar de interesse? Voor de duidelijkheid: ik ben geen illegaal en als mijn vriendin zo voor me staat wordt ik wel opgewonden.

0
235 A Passenger

Wordt ik question

2
236 Mac Benac

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

21 minuten geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

22 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

29 minuten geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

1 uur geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

3 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Porn BookErotic AsmeHotwife CleanupManytoonSpangbangsMarisol Yotta PornJessica Parker Kennedy PornPork SexHd Porn JapanWww Xnx Sex ComJapaneselesbian PornXvdieo ComRaveena XxxPetite Porn VideosYourbestbabyfaceXx Video Hindi NewSunny Leone Xx BpRussian Nude FamiliesPaginas De PornoMilffoxxxOxtorrent.sxEllie Tlou PornDebbi Ryan NudeNewly Married XnxxAngela White Gets Emotional优酷Soso SexSexy Naked Teen GirlsIndian Romantic Blue FilmAmature Teen PornBrunodickemzCartoon LesbianpornLegalporno.comLaurenjasmine NudeVeronicamartin ChaturbateDesi Full Hd SexAnty PusySex TreningNangi Chut ChudaiPorn Sex BhojpuriGay Black Porn RawWife Love BbcTeenmomredditFree Porn Simulatorافلام سکسJap Fart PornTamil Actor Sex VideoBhabhi Sex PornSis With Big TitsFrat Hazing PornHd X TapesAlexapearlStacie From WifecrazyXxxdocLicking The AnalBella Poarch SexSubyl ArchMaria Bose XxxErotic Movie ScenesIndian Bbw PornIndian Village BfXxxx Sunny Leone VideoDaughter PornAutumn Falls JoiChloe MiraaStep Sister Feet PornCelebrites_nuesQuadrinhos Eroticos HentaiAmateur Biggest TitsBig Booty GangbangedSavann SixxDipika Sex VideoBangali Xxx SexDino Sex VideosNatasha TyMcstoroesBigboobmomDesi Sex ForcedSucking Nut OutAvatar The Last Airbende PornBoss And Secretary Sex VideoInteractable PornVirginia Hey NudeClose Up XnxxSissy Captions PornLesbian Squirting.pornNhentai BondageLactation HentaiGreatm8 PornRachel Mcadams NudesHaley Layne明里紬Hdporn VidoesTrios XxxFrom The Back PornXvideos Page 4Super Fast Sex VideoReshma Malayalam Sex VideoBengali Adult ChudachudiBhabhi Nude BathingPorn Audio In HindiNoseplayKatewalsh2Leabian PornVer Un Video PornográficoJacquie TvZerotwo PornViriakoGeogia LyallCameltoes NakedPussy StretchingTranny CumshotsAmy Landecker NudeSaffronxxrose NudesWw Sex Video BanglaScarlett Bloom PornFree PoernTelugu Xxx Sex MoviesChris CharmingStraight Male PornstarsTransformation PorncomicsTwin Sisters XxxPorn With ZendayaChristina Lucci NakedPriyanka Xxx VideoBengali Aunty FuckGooner SchoolChaterbate.comImsgefapNatalia QueenDenise Richards Top LessAnushka Sex ComAll Telugu Heroines SexFull Hd Porn Full MovieRomi Rain Cheat WifeRadhika Apte Hot VideosSunny Leone Sexy Bf HdSleeping PornsWife Getting Double Penetrated91 視頻Cast Of HasrateinNikki Alexa ReynenVintage Lesbian PronAdult New Web SeriesChaturbate WebsiteHandgagTeen Panties PornPeneloe Cruz NudeXxzz VideoHard Roughporn