President Donald Trump.
Volledig scherm
President Donald Trump. © Videostill

Limburgs bedrijf werft bouwvakkers voor muur van Donald Trump: blijkt grap

UPDATE: Het bedrijf The Next Crowd uit het Limburgse Nederweert meldde dat het bouwvakkers en andere werklui zou gaan rekruteren voor de bouw van de muur van de Amerikaanse president Donald Trump, die wordt gebouwd op de grens van de Verenigde Staten en Mexico. Het blijkt om een uit de hand gelopen pr-stunt te gaan.

  1. Frans verloor zijn winkel, zijn huwelijk en zijn huis: ‘Ik heb alles wat je niemand gunt meegemaakt’
    PREMIUM

    Frans verloor zijn winkel, zijn huwelijk en zijn huis: ‘Ik heb alles wat je niemand gunt meegemaakt’

    In een paar jaar tijd raakte Frans Nieuwland alles kwijt. Zijn winkel in de Haagse binnenstad moest hij sluiten, zijn huwelijk liep stuk en hij moest zijn woning verlaten. Noodgedwongen sliep hij in een tent in het bos. Met hulp van de gemeente verhuisde hij uiteindelijk naar Den Bosch. ,,Ik voel me hier welkom, maar ik hoop toch snel terug te kunnen naar mijn stad.”
    's-Hertogenbosch, Den Haag
  2. Voetballer John-Henry leidt bijzonder dubbelleven: ‘Loop er niet mee te koop, maar stop het ook niet weg’
    PREMIUM

    Voetballer Jo­hn-Hen­ry leidt bijzonder dubbelle­ven: ‘Loop er niet mee te koop, maar stop het ook niet weg’

    Op zaterdag schiet hij de ene na de andere bal in het doel, op zondag leidt hij een dienst in een kerk. John-Henry Maasbach (29) is amateurvoetballer én predikant. Twee werelden die mijlenver uit elkaar lijken te liggen. Toch kan hij ze goed combineren, al zal je hem nooit scheldend en agressief op het veld zien staan. ,,Als een jonge speler boven zijn theewater zit, zegt de rest: ‘Ga maar even bij John staan’.”
    Den Haag